Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

günaydın sabah şekerleriiiii
nasılsınız bakimm
gül çok çok güzel bi haber rabbim tamamına erdirsin inşşş.
darsı sizlerin başına inşş.sen ve nimet ikiz nasip etsin rabbimmmmmmmm

canım dün elektriğimiz yoktu... sonra kahvaltıya davetliydik oraya gittikk... Bide eltim sağolsun geldik evi bir güzel temizledik... Öyle işte arada cepten baktım ama ceptende yazılmıyordu maaleseffff

nasılsınız bakimm
günaydın canımm aminn inşaalaahhh canımmm.
ya kızlar bu arada şeyma kimm ????

Son düzenleme:

saol kepeklimmm enişte napcak şokdaaaa allahım bana çıkış yolu ver diyip duruyo kızın moralini bozuyo bende babama söledim gidip konuşcaklardı. çok borçları var ondan istemiyodu herhalde. kabullencek eşşek gibi.

nasılsınız bakimm

canım günaydınn saol bidenemmm çok mutluyum akşamdan berimmmmmmm bakalım akşama kontrol var kocamıda ikna ettim gelsin die dr. ne dicek bakalım.

günaydın canımm aminn inşaalaahhh canımmm.
Ya kızlar bu arada şeyda kimm ????

şeyda mı:26::26::26::26:

canım günaydınn saol bidenemmm çok mutluyum akşamdan berimmmmmmm bakalım akşama kontrol var kocamıda ikna ettim gelsin die dr. Ne dicek bakalım.
allah mutluluğunu daim etsin kuşum
inş.akşam senin içinde güzel haberler verir dr

sumr4ucum kızma değmez erkekler çok ilginç yaratıklar senin acelel ettiğin herşey gereksiz gibi düşünürler takama canına yazık boş ver
iyiydim hayatım saol
taki işyerindeki salaklar beni kudurtana kadar
kdv hariç fiyattan tekrar kdv düşecek kadar aptal elemanlarım var
iyi yetiştiremedim demiyoda elemenlar kötü diyo dimiiiii
ayyyyyyy sinir bastı ben çıkıyom kızlar ortalığuı toparlıym sıçıp sıvadılar zekailerim
ne kötü sözler aaaa ağzına biber sürecem hemde isoootttt
Kızlar müjde müjde littyangel vardı hatırladınız mi hamileymiş tüp bebek yaptırmıştı bu ay ve tutmuş çoook sevindim
allah tamamına erdirsin darısı olmayanlara
günaydıın hanımlarrr..
günaydın kepeklim
günaydınlar kızlarrr nasılsınızz...
iiii valla uğraşıyoz sen nasılsın özledim ay sohbet etmeyi burda milletle
şükürler olsun canım kıyamam ya ağlamayın inşallah sağlıkla doğar ama ben çay değil ıhlamur istiyom haberin olsun

sağol canım iiii çok şükür zaman herşeyin ilacı gerçekten bügün yine memlekete gidiyoz hafta sonunu orda geçirecez annesini mereak ediyo bakalım belki getirecek biraz değişiklilk olsun diye de ben o garıya gıcığım adamı severdim o gitti şimdi buda gününü gün edecel sinirlerim bozuluyo bakaklım

ya faceden arkadaşlık istiği gelmişte bizim kızlardan birkaçı var listesinde de kim olduğun bilmeden eklemeyim dediydimmm..

kızlar kız kardeşimde 2 çocunuda bildim cinsiyetini daha hamile olduğunu öğrendiğimde ablamında ilk duydum oğlun olcak didim ve içime oğlan doğuyo akşam annemde oğlan dedi. bide kayın pederi öbür oğlunun düğününe yakın öldü kaynanasıda ablamın düğüne yakın öldüydü. ikiside ablamın düğününü göremedi annem kayınpederin adını koy diye tutturdu daha cinsiyet belli deil.
enişdenin diğer kardeşlerinde çocu yok birinin kızı var oda şeker hastası soyları tükeniyo yani..
inşallah erkek olur.

herkeze günaydınn iyi sabahlar efendim nasılsınz?
gül abla çoook sevindim ablana darısı inş senin başına.
süngercim olsun canım kaynananda kötü şimdi onu iyileştirmek sizlere düşer allah yardımcın olsun bacım.
kepeklimmmm günaydın bacım nasssınn.
ebrarım bidenem can cazım benim sen nasılsın kuşummm.
nimetcimmm oh vallahi insanı nasıl kıskandırıyon hehh eltisiyle ev mev temizlemiş mişşş olan var olmayan var dimiii....bu arada şeymayı neen sordun gıı kim o

hadi kızlar görüşürüz biraz işlerimi halaedeyim gelirim tekrar öptüm gül gerçek ten çok sevindim senin ve ablanı8n adına canım

ay yazık küçücük çocuk şeker hastası haa
pek hayır görmemiş bi aile desene allah ablanı sevindirsin

öncesi sağlık tabiki,çabucak üremeleri gerekiya bunlar annem

günaydınlarrr melissaa kız kıskanma gelir ben yaparım sana temizlik iste yeterkiiii

uyy minik kuzunun anası gelmişşşş
biz iyiyiz bidenem sen nassın tamamen geçti dimi bulantıların

hadi kızlar görüşürüz biraz işlerimi halaedeyim gelirim tekrar öptüm gül gerçek ten çok sevindim senin ve ablanı8n adına canım

canım nereye yaa
ne gisel konuşuyordukk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…