canım dün elektriğimiz yoktu... sonra kahvaltıya davetliydik oraya gittikk... Bide eltim sağolsun geldik evi bir güzel temizledik... Öyle işte arada cepten baktım ama ceptende yazılmıyordu maaleseffffrodiniacıım gunaydın kuzucum nasılsıın..dun yoktun nerelerdeydıın.
Güüül hayırlı olsuuncok sevındım Allahım saglık sıhhat versın ınsallah hayırlısıyla kucagına alsın.darısıda tum ısteyenlere olsun ınsallah.enişte ne dio bu duruma onu merak ettım.
sarı sungerım gunaydıın..nasılsın cıgerım..iimisiniz bıraz daha..
günaydın canımm aminn inşaalaahhh canımmm.günaydın sabah şekerleriiiii
nasılsınız bakimm
gül çok çok güzel bi haber rabbim tamamına erdirsin inşşş.
darsı sizlerin başına inşş.sen ve nimet ikiz nasip etsin rabbimmmmmmmm
rodiniacıım gunaydın kuzucum nasılsıın..dun yoktun nerelerdeydıın.
Güüül hayırlı olsuuncok sevındım Allahım saglık sıhhat versın ınsallah hayırlısıyla kucagına alsın.darısıda tum ısteyenlere olsun ınsallah.enişte ne dio bu duruma onu merak ettım.
günaydın sabah şekerleriiiii
nasılsınız bakimm
gül çok çok güzel bi haber rabbim tamamına erdirsin inşşş.
darsı sizlerin başına inşş.sen ve nimet ikiz nasip etsin rabbimmmmmmmm
günaydın canımm aminn inşaalaahhh canımmm.
Ya kızlar bu arada şeyda kimm ????
allah mutluluğunu daim etsin kuşumcanım günaydınn saol bidenemmm çok mutluyum akşamdan berimmmmmmm bakalım akşama kontrol var kocamıda ikna ettim gelsin die dr. Ne dicek bakalım.
Şeyma yanlış yazdımm...şeyda mı:26::26::26::26:
sumr4ucum kızma değmez erkekler çok ilginç yaratıklar senin acelel ettiğin herşey gereksiz gibi düşünürler takama canına yazık boş verAllahim su kocama akil versin banada sabir. Allahim ya adamla doktora gidecez beli agriyo diye adamin seysinde degil ya. pazartesi 1 saat erken ciktim doktora gidicez diye doktorda ne bicimse röntgeni falan yok tartistim doktorla biraz neyse ordan ciktik. ertesi gün baska doktoru aradim randevu aldim bugün icin. 3bucuktan sonra gelin dedi ama cok beklersinizde dedi. neyse esime dedim sen git kurstan sonra bende geleyim iste 5te dedim yok dedi ikimiz gidelim. aradim sabah doktoru sordum olur mu diye dedi iyi tmam 5ten sonra gelin ama cokta gecikmeyin. burda birde ev doktorlari oluyo onlar böyle kagit yaziyo ortopediye gidecek diye sadece o kagit olunca aliyorlar yoksa yine 10 euro ödemelisin. neyse ben esimi aradim dedim ev doktorundan kagit alinacak kurstan sonra gidermisin almaya diye. dedi tmm gideyim. sonra kurstan sonra yine aradim canim doktor 4te aciliyo yani erkenden gitmesin kapida beklemesin diye. normalde arkadasimla gidiyorum eve arabayla götürüyor 10 dakikada evde oluyorum. bugünde kiz biraz erken cikacakmis. bende dedim esim alir beni. aradim demin nerdesin evdemisin diye yok dedi. e nerdesin carsida. kagidi aldin mi yok daha almadim diyo. sinrimden cildiracaktim ya valla u kez agladim sinirden. neyse dedim arakdasim bugün yarim saat önce cikacak beni almaya gelirmisin yetisememki diyo. e dedim kagit almadin evde degilsin nasil yetisecez doktora dedim. e besten sonra deediyse 5bucuk gibi gideriz. ben simdi eve yarim saat yürücem zaten 5bucuk olacak birde o daha saga sola gidecek benden dahada gec gelecek eve. doktorda 10 dakika uzaklikta 6da anca varicaz. bu kezde almazsa doktor birseyde diyemicez. ne bu sorumsuzluk anlamiyorum ya. ay cok kötüyüm ben ya. böyle agrilar saplaniyo karnima. tam böyle iki kaburgamin arasina. sanki cekiliyormus gibi birsey sanki uyusuyormus gibi ouyo
iyi yetiştiremedim demiyoda elemenlar kötü diyo dimiiiiiiyiydim hayatım saol
taki işyerindeki salaklar beni kudurtana kadar
kdv hariç fiyattan tekrar kdv düşecek kadar aptal elemanlarım var
ne kötü sözler aaaa ağzına biber sürecem hemde isooottttayyyyyyy sinir bastı ben çıkıyom kızlar ortalığuı toparlıym sıçıp sıvadılar zekailerim
allah tamamına erdirsin darısı olmayanlaraKızlar müjde müjde littyangel vardı hatırladınız mi hamileymiş tüp bebek yaptırmıştı bu ay ve tutmuş çoook sevindim
günaydın kepeklimgünaydıın hanımlarrr..
iiii valla uğraşıyoz sen nasılsın özledim ay sohbet etmeyi burda milletlegünaydınlar kızlarrr nasılsınızz...
şükürler olsun canım kıyamam ya ağlamayın inşallah sağlıkla doğar ama ben çay değil ıhlamur istiyom haberin olsungünaydın cnmmmm sormayaaaaa bayramda ne demekkk babam ağlayıp duruyodu akşam ben deseniz burda başladım ağlamaya ben okadan belli etmiyom isteğimi ama ablammmm hep ağlıyodu benimde olsun istiyom diye. allahımmm çook mutluyum şükürler olsun
rodiniacıım gunaydın kuzucum nasılsıın..dun yoktun nerelerdeydıın.
onu da bilmiyom kii
kızlar kız kardeşimde 2 çocunuda bildim cinsiyetini daha hamile olduğunu öğrendiğimde ablamında ilk duydum oğlun olcak didim ve içime oğlan doğuyo akşam annemde oğlan dedi. Bide kayın pederi öbür oğlunun düğününe yakın öldü kaynanasıda ablamın düğüne yakın öldüydü. Ikiside ablamın düğününü göremedi annem kayınpederin adını koy diye tutturdu daha cinsiyet belli deil.
Enişdenin diğer kardeşlerinde çocu yok birinin kızı var oda şeker hastası soyları tükeniyo yani..
Inşallah erkek olur.
kızlar kız kardeşimde 2 çocunuda bildim cinsiyetini daha hamile olduğunu öğrendiğimde ablamında ilk duydum oğlun olcak didim ve içime oğlan doğuyo akşam annemde oğlan dedi. bide kayın pederi öbür oğlunun düğününe yakın öldü kaynanasıda ablamın düğüne yakın öldüydü. ikiside ablamın düğününü göremedi annem kayınpederin adını koy diye tutturdu daha cinsiyet belli deil.
enişdenin diğer kardeşlerinde çocu yok birinin kızı var oda şeker hastası soyları tükeniyo yani..
inşallah erkek olur.
günaydınlarrr melissaa kız kıskanma gelir ben yaparım sana temizlik iste yeterkiiiiherkeze günaydınn iyi sabahlar efendim nasılsınz?
gül abla çoook sevindim ablana darısı inş senin başına.
süngercim olsun canım kaynananda kötü şimdi onu iyileştirmek sizlere düşer allah yardımcın olsun bacım.
kepeklimmmm günaydın bacım nasssınn.
ebrarım bidenem can cazım benim sen nasılsın kuşummm.
nimetcimmm oh vallahi insanı nasıl kıskandırıyon hehh eltisiyle ev mev temizlemiş mişşş olan var olmayan var dimiii....bu arada şeymayı neen sordun gıı kim o
günaydınlarrr melissaa kız kıskanma gelir ben yaparım sana temizlik iste yeterkiiii
hadi kızlar görüşürüz biraz işlerimi halaedeyim gelirim tekrar öptüm gül gerçek ten çok sevindim senin ve ablanı8n adına canım
herkeze günaydınn iyi sabahlar efendim nasılsınz?
gül abla çoook sevindim ablana darısı inş senin başına.
süngercim olsun canım kaynananda kötü şimdi onu iyileştirmek sizlere düşer allah yardımcın olsun bacım.
kepeklimmmm günaydın bacım nasssınn.
ebrarım bidenem can cazım benim sen nasılsın kuşummm.
nimetcimmm oh vallahi insanı nasıl kıskandırıyon hehh eltisiyle ev mev temizlemiş mişşş olan var olmayan var dimiii....bu arada şeymayı neen sordun gıı kim o
hadi kızlar görüşürüz biraz işlerimi halaedeyim gelirim tekrar öptüm gül gerçek ten çok sevindim senin ve ablanı8n adına canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?