herkeze günaydınn iyi sabahlar efendim nasılsınz?
gül abla çoook sevindim ablana darısı inş senin başına.
süngercim olsun canım kaynananda kötü şimdi onu iyileştirmek sizlere düşer allah yardımcın olsun bacım.
kepeklimmmm günaydın bacım nasssınn.
ebrarım bidenem can cazım benim sen nasılsın kuşummm.
nimetcimmm oh vallahi insanı nasıl kıskandırıyon hehh eltisiyle ev mev temizlemiş mişşş olan var olmayan var dimiii....bu arada şeymayı neen sordun gıı kim o
saol canım allah razı olsunnnnn.
melisimmmmmmm günaydın kıskanç gacıııııı naber iyimisin.
uyy minik kuzunun anası gelmişşşş
biz iyiyiz bidenem sen nassın tamamen geçti dimi bulantıların
canım nereye yaa
ne gisel konuşuyordukk
kızın anneside şeker hastası kızıda aynı oldu başkada çocuk yok.ay yazık küçücük çocuk şeker hastası haa
pek hayır görmemiş bi aile desene allah ablanı sevindirsin
öncesi sağlık tabiki,çabucak üremeleri gerekiya bunlar annem
kız aklıma geldide yazmadım kızarsın diyee.. He bacımm niye geldin sabah sabah bakemmmyohh bacım yohh ben eltimi istiyamm anam gelemezki canadada yaşıyo yabancı...
kızlar hiççç kimsede demiyo heee sabah sabah bu gaci gelmezdi neen geldi deyinnn
ivettt herkeşi mutlu ettim sabah sabah.çok şükür iyiyimmmmm dün bi açtığımda sumrunun kocamannnnnnnn dertli yazısıyla sıkılmıştım,ama bugün senin mutlu yazınla iyiyim cnm....
sen nassın heyecan doruktadırr şimdi dr umarım sanada mutlu haber veriri inşşşşş
bende adam akıllı oturup sohbet etmeyi özledim valla ama yola cıkacaz ya saat 3 te hazırlanmam lazım hazırlanayım yine gelirim yataklarım sofra her iş duruyo kızımın karnını doyurayım işte
evvetttttttttttttt şükür geçip gittiler ebrarımmm ay ama dün balık yemeiştikde acayip bulanmıştı dahada yemicem zaten ıyyyyuyy minik kuzunun anası gelmişşşş
biz iyiyiz bidenem sen nassın tamamen geçti dimi bulantıların
canım nereye yaa
ne gisel konuşuyordukk
evet cnm seni çoook iyi anliyabiliyorumm bende kayınpederim çok severim oda beni herkezin yeri ayrı allah yardımcın olsun onunda doldurmaya kimsesi kalmadı korkma daha bişey diyemez.haklısın canım kaynanam tabi kötü destek oluyoruz mecburwen kocama bişey demiyorum kırılmasın diye içimden sinir oluyorum kayınpederim hayattayken hep beni tutardı oda buna sinir olurdu sürekli adamı doldurmaya çalışırdı ama nafile adam beni o kadar severdiki aramıza kimseleri almazdı işte adamı kaybetmek zor geliyo yoksa kadına bişey demiyorum onun içinde zor ama ne yapayım
bende adam akıllı oturup sohbet etmeyi özledim valla ama yola cıkacaz ya saat 3 te hazırlanmam lazım hazırlanayım yine gelirim yataklarım sofra her iş duruyo kızımın karnını doyurayım işte
kepeklim sen nediyon sadece isimle cinsiyetle kalsak iyi oğla olursa diğer yiğenle sünnetini yaparız diede düşündük
tamam canım sen işlerini bitir sonra yine gelbende adam akıllı oturup sohbet etmeyi özledim valla ama yola cıkacaz ya saat 3 te hazırlanmam lazım hazırlanayım yine gelirim yataklarım sofra her iş duruyo kızımın karnını doyurayım işte
kızın anneside şeker hastası kızıda aynı oldu başkada çocuk yok.
Ivettt yaa beddualı gibi aile. Kaynansıyla kayınpederi ölüm arası 6 ay var düşün yani.
Inşallah bundan snra herşeyleri iyi olarrr
günaydın şekercim iyiyim çok şükür işlerimi bitirmeye çalışıyomebuşuum gunaydıın.nabersin bugun..
Sarı sungerım haydı hayırlı yolculuklar sıze.kayınvalıdenede bı degısıklık olur.sende sınırlenme hıc.yazık bosver işte görüyorsun yalan dunya kımseye kalmıyor..
Gülüm cok hızlısınız masallah sımdıden cınsıyet ısım falan :)))
rodicim bende tanımıom galıba yaa seyma ..sarıbeybinın bıde seastarın ısımlerını bılmıyorum ama onlardan olabılırmı.
Melisciiim sende hosgeldın kuzum bende ıım cok sukur cuma gunu mutluyuz valla..sen nasılsın..
evvetttttttttttttt şükür geçip gittiler ebrarımmm ay ama dün balık yemeiştikde acayip bulanmıştı dahada yemicem zaten ıyyyy
hehhhhhhh şöyle merakınızı söyleyin yav çekinmeyinnnnkuzucuklarım uyuyolarrr bide bugün arkadaşa gidicemde ondannnn ev işim duruyooo vallahi onları yapmam gerekirken sizlere bi bakem dedimmmmmm nassııı amaaa
didem karısı nirde acep
gezmeye gitceniii söyleyebilmek için bizi sordurmana gerek yoktu bacım biz çalışıyoz sen geziyon havamı atıyon şincikzati yağmurda var kapalı bi hava sende gez bakalım koca göbüşünle:86::86:
oy maşşalh ebrarım kızzz 6.ayını dolduruyonya bacım sen...
bende daha 4e bile giremedimm.
ya aklıma gelmişken sorayım sizlere decavit kullandım 1kutu bitti dr 2.cisinide yazdı siz kaç kutu bitirmiştiniz...
ve başkada ilaç vermedi başka ilaçda kullanıyodunuz ama sizzz
tatlım çok şükür ama bana da hiç zaman geçmiyor gibi geliyor yaa
canım sende olcan acele etme bak çok şükür bugünlere gelebildik
kuşum ben 3-4 ay folic plus kullandım şimdide elevit içiyorum o dediğini kullanmadım hiç
didem karısını ben göremem belki siz görürseniz hesap versin neen geç kalmış benden sonra gelmiş bakem ayynen böyle söyleyin emiiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?