Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

haklısın canım kaynanam tabi kötü destek oluyoruz mecburwen kocama bişey demiyorum kırılmasın diye içimden sinir oluyorum kayınpederim hayattayken hep beni tutardı oda buna sinir olurdu sürekli adamı doldurmaya çalışırdı ama nafile adam beni o kadar severdiki aramıza kimseleri almazdı işte adamı kaybetmek zor geliyo yoksa kadına bişey demiyorum onun içinde zor ama ne yapayım

saol canım allah razı olsunnnnn.
melisimmmmmmm günaydın kıskanç gacıııııı naber iyimisin.

çok şükür iyiyimmmmm dün bi açtığımda sumrunun kocamannnnnnnn dertli yazısıyla sıkılmıştım,ama bugün senin mutlu yazınla iyiyim cnm....

sen nassın heyecan doruktadırr şimdi dr umarım sanada mutlu haber veriri inşşşşş

uyy minik kuzunun anası gelmişşşş
biz iyiyiz bidenem sen nassın tamamen geçti dimi bulantıların

canım nereye yaa
ne gisel konuşuyordukk

bende adam akıllı oturup sohbet etmeyi özledim valla ama yola cıkacaz ya saat 3 te hazırlanmam lazım hazırlanayım yine gelirim yataklarım sofra her iş duruyo kızımın karnını doyurayım işte

ay yazık küçücük çocuk şeker hastası haa
pek hayır görmemiş bi aile desene allah ablanı sevindirsin
kızın anneside şeker hastası kızıda aynı oldu başkada çocuk yok.
ivettt yaa beddualı gibi aile. kaynansıyla kayınpederi ölüm arası 6 ay var düşün yani.
inşallah bundan snra herşeyleri iyi olarrr

öncesi sağlık tabiki,çabucak üremeleri gerekiya bunlar annem

ivettttttt ablam buyaz aşırı kilo verdiydi prolakdin var guatr var kilo alıyodu kendiliğinden kiloları verdi ve hamiş kaldı. 2 ciyide hemen düşünsünler bence doğum sonrası üremeleri şart.
sen neden erkencisin melisss sordum bak

ebuşuum gunaydıın.nabersin bugun..

sarı sungerım haydı hayırlı yolculuklar sıze.kayınvalıdenede bı degısıklık olur.sende sınırlenme hıc.yazık bosver işte görüyorsun yalan dunya kımseye kalmıyor..

Gülüm cok hızlısınız masallah sımdıden cınsıyet ısım falan :)))

rodicim bende tanımıom galıba yaa seyma ..sarıbeybinın bıde seastarın ısımlerını bılmıyorum ama onlardan olabılırmı.

melisciiim sende hosgeldın kuzum bende ıım cok sukur cuma gunu mutluyuz valla..sen nasılsın..

ivettt herkeşi mutlu ettim sabah sabah.
bende iyim 2 heyecanı birden yaşıyom doktor ne dicek dieeee çok merak ediyommm

bende adam akıllı oturup sohbet etmeyi özledim valla ama yola cıkacaz ya saat 3 te hazırlanmam lazım hazırlanayım yine gelirim yataklarım sofra her iş duruyo kızımın karnını doyurayım işte

hayırdır yolculuk nireee

uyy minik kuzunun anası gelmişşşş
biz iyiyiz bidenem sen nassın tamamen geçti dimi bulantıların

canım nereye yaa
ne gisel konuşuyordukk
evvetttttttttttttt şükür geçip gittiler ebrarımmm ay ama dün balık yemeiştikde acayip bulanmıştı dahada yemicem zaten ıyyyy
evet cnm seni çoook iyi anliyabiliyorumm bende kayınpederim çok severim oda beni herkezin yeri ayrı allah yardımcın olsun onunda doldurmaya kimsesi kalmadı korkma daha bişey diyemez.

oyy oyy maşallah senin kız erkencimi hep böyle kaç yaşında,benimkiler sütlerini içip az önce geri uyudularr

kepeklim sen nediyon sadece isimle cinsiyetle kalsak iyi oğla olursa diğer yiğenle sünnetini yaparız diede düşündük

hehhhhhhh şöyle merakınızı söyleyin yav çekinmeyinnnnkuzucuklarım uyuyolarrr bide bugün arkadaşa gidicemde ondannnnev işim duruyooo vallahi onları yapmam gerekirken sizlere bi bakem dedimmmmmm nassııı amaaa
didem karısı nirde acep

tamam canım sen işlerini bitir sonra yine gel

amannn allah yardımcıları olsun

günaydın şekercim iyiyim çok şükür işlerimi bitirmeye çalışıyom

evvetttttttttttttt şükür geçip gittiler ebrarımmm ay ama dün balık yemeiştikde acayip bulanmıştı dahada yemicem zaten ıyyyy

çok şükür canımm gelmesin bi daha
ama şimdilik miden hassas hala ondan bulanmıştır
ilerde olmaz öyle bişey

gezmeye gitceniii söyleyebilmek için bizi sordurmana gerek yoktu bacım biz çalışıyoz sen geziyon havamı atıyon şincik zati yağmurda var kapalı bi hava sende gez bakalım koca göbüşünle:86::86:

oy maşşalh ebrarım kızzz 6.ayını dolduruyonya bacım sen...

bende daha 4e bile giremedimm.

ya aklıma gelmişken sorayım sizlere decavit kullandım 1kutu bitti dr 2.cisinide yazdı siz kaç kutu bitirmiştiniz...

ve başkada ilaç vermedi başka ilaçda kullanıyodunuz ama sizzz

gezmeye gitceniii söyleyebilmek için bizi sordurmana gerek yoktu bacım biz çalışıyoz sen geziyon havamı atıyon şincik zati yağmurda var kapalı bi hava sende gez bakalım koca göbüşünle:86::86:

yok kız aslında onu dimicedimde diyiverem gari didimsende heyecan varya şimdi çalışmak vız gelir sana beya..

ayol göbişiminde gezmeye ihtiyacı var beya gül teyzesiii

didem karısını ben göremem belki siz görürseniz hesap versin neen geç kalmış benden sonra gelmiş bakem ayynen böyle söyleyin emiiiii

tatlım çok şükür ama bana da hiç zaman geçmiyor gibi geliyor yaa
canım sende olcan acele etme bak çok şükür bugünlere gelebildik
kuşum ben 3-4 ay folic plus kullandım şimdide elevit içiyorum o dediğini kullanmadım hiç

evett evet çok şükürrr,ya decavit multivitamin içinde folik asitte varmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…