kızlarr ben kalkıyim azucuk evimi toplayım benimkiler uyurken ama pc açık yazamam ama okurum,özleyin beni anacımmmmm:79:
saol ebrarımm benimm yapabildiğim kadan yazidikkatli ol tamam mı kendini yorma iş yapcam diye
kızlar bende bişeyler yiyip geliyom
saol ebrarımm benimm yapabildiğim kadan yazi
afiyet olsun kuşummm bende acıktımda benimkilerin uyanmasını bekliyommm
günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr
melisim ben işe 9,30 da geliyom kuşum patronlar 8,30 da gelcen dedikçe ben 9,30 da geliyorum inatta bi murat
eeee nasılsınız bakemmmm
günaydin didos hosgeldin. oh keske bende 9 bucukta baslasam. 7bucuk dedikce sumru masa basinda
günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr
melisim ben işe 9,30 da geliyom kuşum patronlar 8,30 da gelcen dedikçe ben 9,30 da geliyorum inatta bi murat
eeee nasılsınız bakemmmm
günaydin didos hosgeldin. oh keske bende 9 bucukta baslasam. 7bucuk dedikce sumru masa basinda
hoş geldinn didoşşşşgünaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr
eeee nasılsınız bakemmmm
günaydın tatlımmmm iyiyim bugün allaha şükür baş ağrım filan yok ay dün bide eve gittim bütün ütümü bitirdim biliyonmu bi hamartattım ki sormagünaydın fıstıknaber nasılsın bugün
geçtimi başağrın falan
sumrucuk hoşgeldin sende
hoş geldinn didoşşşş
sana soramm seyma kimmm????
günaydın tatlımmmm iyiyim bugün allaha şükür baş ağrım filan yok ay dün bide eve gittim bütün ütümü bitirdim biliyonmu bi hamartattım ki sorma
sen nasılsın canımmm
hayy maşallahkızım o halinle nasıl yaptın ütü ben başım ağrıdığı zaman elimi bile kaldıramıyorum walla ne diyim sana
oyyyyy banada gel ütüyeeeeeeeeeeeeeeegünaydın tatlımmmm iyiyim bugün allaha şükür baş ağrım filan yok ay dün bide eve gittim bütün ütümü bitirdim biliyonmu bi hamartattım ki sorma
sen nasılsın canımmm
hoşbuldum tatlım seyma sumru tatlımmmm
yıllarca geldim erkenden ne gördümkü bacıııı bundan sonra böle işlerine geliyosa 21 günüm kalmış zaten
hoş geldinn didoşşşş
sana soramm seyma kimmm????
oldu canımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmoyyyyy banada gel ütüyeeeeeeeeeeeeeee
sumruu ekledimm seniii.....
kiz benim aslinda haftaya son. 25 izin günüm var. Ama patrona sordum calisirsam 5 hafta daha izin günlerimin parasini verebilir mi diye. Malum sikintidayiz bu aralar ve hic birsey almadik daha. Cok iyi olacak. Bu kabzrga agrilariyla zor caliscam ama yapcak birseyim yok. Evde dursamda bebegime birsey alamicam. Insalah evet der
oy sumru valla 1 hafta fazladan çalışcak halim yok benimdidem seninde oluyor mu merak ettim. Benim dünden beri böyle karnimin üst kisminda böyle gögüsümün hemen altinda iki kaburganin arasinda bi uyusma gibi birsey oluyo. Sagaya dogru azaliyo. Karnimin büyüdügünden mi acaba?
oldu canımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
oy sumru valla 1 hafta fazladan çalışcak halim yok benim
dediğin uyuşmada bende olmuyo senden neden oluokii
kızlar benim işim var öğlene doğru gelirim tekrar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?