Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

günaydin kizlar. ay biliyormusunuz iyiki varsiniz ya. dün sinirden karnima agrilar girdi valla. size anlattigim halde böyle oldu anlatmasam, dinlemeseniz catlardim heralde. bi kasiklarimin orasi sisti sertlesti bi iki kaburgamin arasi, karnimin heryeri böyle gerildi sertlesti dün. sertlesen yerde nasil agriyo anlatamam. uzaninca birsey olmuyordu ama oturunca kasiklarima sanki adet sancisi gibi agri giriyordu. korktum baya doktorumu aradim hemen birkac birsey sordu cevapladim tmm merak etme bebek simdi cabuk büyüyorya, rahimde büyüyor simdi dedi. rahimde kas olduu icin genislerken öyle agri olur dedi. acili aradim onada anlattim oda aynisini deyince rahatladim. sanki iki kaburgamin arasi byöle uyuysuyo sanki. cok sükür simdi iyim ama. sagolun kizlar gercekten bu durumda böyle olduysa anlatamasam kimseye nasil olurdu hic düsünmek bile istemiyorum. salak kaynanamida aradik sorduk oda diyoki kanama olmadiktan sonra korkmayin. esimde aldi telefonu bi kizdi sen ne bicim karisin biz sana ne soruyoruz sen ne diyon diyo biz simdi kanamayi mi bekliyelim Allah korusun hersey icin gec kalinmisken mi gidelim ne demek istiyon sen dedi. aaaa oglum ben bildigimi söylüyorum falan dedi esimde bilmiyorsan birsey ozaman ceneni kapat dedi kadin sustu kaldi. oh valla iyi dedi. iyi oldu

günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr
melisim ben işe 9,30 da geliyom kuşum patronlar 8,30 da gelcen dedikçe ben 9,30 da geliyorum inatta bi murat
eeee nasılsınız bakemmmm

melisim ben işe 9,30 da geliyom kuşum patronlar 8,30 da gelcen dedikçe ben 9,30 da geliyorum inatta bi murat
eeee nasılsınız bakemmmm

günaydin didos hosgeldin. oh keske bende 9 bucukta baslasam. 7bucuk dedikce sumru masa basinda

eeee nasılsınız bakemmmm

günaydın fıstıknaber nasılsın bugün
geçtimi başağrın falan

günaydin didos hosgeldin. oh keske bende 9 bucukta baslasam. 7bucuk dedikce sumru masa basinda

sumrucuk hoşgeldin sende

günaydın fıstıknaber nasılsın bugün
geçtimi başağrın falan

sumrucuk hoşgeldin sende
günaydın tatlımmmm iyiyim bugün allaha şükür baş ağrım filan yok ay dün bide eve gittim bütün ütümü bitirdim biliyonmu bi hamartattım ki sorma
sen nasılsın canımmm

hoş geldinn didoşşşş
sana soramm seyma kimmm????

hoşbuldum tatlım seyma sumru tatlımmmm

günaydın tatlımmmm iyiyim bugün allaha şükür baş ağrım filan yok ay dün bide eve gittim bütün ütümü bitirdim biliyonmu bi hamartattım ki sorma
sen nasılsın canımmm

hayy maşallah kızım o halinle nasıl yaptın ütü ben başım ağrıdığı zaman elimi bile kaldıramıyorum walla ne diyim sana

hayy maşallah kızım o halinle nasıl yaptın ütü ben başım ağrıdığı zaman elimi bile kaldıramıyorum walla ne diyim sana

fazla ağrım kalmamıştı tatlım napıym haftasonuna girmeden bitiriyim hafta sonu rahat rahat tezmilik yaparız koca söz verdi dip bucak temizlik yapcak bende perdeleri filan yıkarım offf offffffff iş çok

oyyyyy banada gel ütüyeeeeeeeeeeeeeee
sumruu ekledimm seniii.....

yıllarca geldim erkenden ne gördümkü bacıııı bundan sonra böle işlerine geliyosa 21 günüm kalmış zaten

kiz benim aslinda haftaya son. 25 izin günüm var. ama patrona sordum calisirsam 5 hafta daha izin günlerimin parasini verebilir mi diye. malum sikintidayiz bu aralar ve hic birsey almadik daha. cok iyi olacak. bu kabzrga agrilariyla zor caliscam ama yapcak birseyim yok. evde dursamda bebegime birsey alamicam. insalah evet der

didem seninde oluyor mu merak ettim. benim dünden beri böyle karnimin üst kisminda böyle gögüsümün hemen altinda iki kaburganin arasinda bi uyusma gibi birsey oluyo. sagaya dogru azaliyo. karnimin büyüdügünden mi acaba?

oyyyyy banada gel ütüyeeeeeeeeeeeeeee
sumruu ekledimm seniii.....
oldu canımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

oy sumru valla 1 hafta fazladan çalışcak halim yok benim
dediğin uyuşmada bende olmuyo senden neden oluokii

kızlar benim işim var öğlene doğru gelirim tekrar

oldu canımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

oy sumru valla 1 hafta fazladan çalışcak halim yok benim
dediğin uyuşmada bende olmuyo senden neden oluokii

kızlar benim işim var öğlene doğru gelirim tekrar

valla bilmiyorum canim 2-3gündür sinirlerim tepemdeya cok kasildigimdan diye düsünüyrum ama bilmiyorum. iki gündür zaten kendimi cok agir hissediyorum. korkuyorum ama canim oglum tekmeledikce rahatliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…