ben bugün neden geç geldim biliyonuz muuuuuuuu az önce gittim kan verdim doktora dedim 6 gün geçti test yaptım çıkmadı diye o da dedi aman onlara güvenme en iyi kan dedi saat 3,5 da alacagım sonucu ama bide ben ögleden sonra izinliyim doktor cep numarasını verdi arayıp alacagım sonucu size de pazartesi haber veririm anca
kiz bizi pazartesiye kadar catlatacan mi?
ben bugün neden geç geldim biliyonuz muuuuuuuu az önce gittim kan verdim doktora dedim 6 gün geçti test yaptım çıkmadı diye o da dedi aman onlara güvenme en iyi kan dedi saat 3,5 da alacagım sonucu ama bide ben ögleden sonra izinliyim doktor cep numarasını verdi arayıp alacagım sonucu size de pazartesi haber veririm anca
KIZLAR KIZLAR GELEMMİİİİİİ YANAĞINIZDAN ÖPEMMİİİİİİİ HAYDEEEEEE TEY TEY
KIZLAR ABLAM TAMMMMM 7 HAFTALIK HAMİLEYMİŞ AKŞAM ACİLE GİTTİ KALP ATIŞINIDA DUYMUŞLARRRRRR
çooooooooooooooooooooooooook mutluyum yaaaaa rabbimmmmm kime ne zaman verceğini iyi bilir..
çook üzülüyodu menepoza giriyom anne olamadan diye kendi yiğenlerini bile severken ağlıyodu benim niye olmuyo dieye......... allahımmmmmmmmmm yüzüne güldü sonunda çoooooooook şükür... ama hala şokda inanamıyo rüyadayım uyancam bitcek diyo 8 senedir hep hayal kırıklığı yaşayınca olmuycak sanıyodu.........
bugün çaylar bendeeeeeeee
hepinize günaydınnnnnn kızlarr
bugün 3. gün oldu evdeyim işyerinden arayıp ta neyin var diyen olmadı
çok zoruma gidiyo ya 8 yıldır emek vermişim kendilerine
pazartesi olsun istemiyorum hiçççç
lan karıı biz pazartesiyi nasıl bekleyelim haa
saat 3,5 ta bi haber verme bak seni gebertirim yokmu kimsenin tlf sende
ara yada mesaj at birimize bizde buraya yazarızz
ya eger pozitifse bi şekilde haber veririm ama negatifse aramam
slm canım çok çok tebrik ederim sabah okudum bende güzel haberiniSelam arkadaslar...Nasılsınız... Bu arada tebriklerinizden dolyai cok tesekkur ederim..
günaydın canım sen raporluydun dimii
ohh ne güzel keyfini çıkar
kızım elin umrunda mı olur senin hastalanman boşversene yaa
gerçek dost bulmak zordur sen deil onlar seni kaybettiklerine yansınlar
tamam tatlım ama 4 ten önce haber ver biliyon ben 4 te çıkıyorum
slm canım çok çok tebrik ederim sabah okudum bende güzel haberini
rabbim sağsalim kucağın almayı nasip etsin inş.
ee anlat bakalım nasılsın şimdi
evt cnm pazartesi başlicam,
kız ama işleri düşünce ararlardı beni şimdi böyle oldu.moralim bozulyo ya boşuna emek vermişim
Valla sekerim suan bir sıkıntım yok.. Grip dısında... Salı gunu test yaptim pozitif cıktı. Dr gittim keseyi gordu. 10 gun sonra gel kalp atıslarını dinleyelim dedi. 21 Aralık adet gunumdu. tahminen 6 haftalık kadar... Simdi haftaya basla bir dr randevu alıcam surekli ona gidicem... siz ilk zamanlar naptiniz ne kullandınız. Ben sadece folik assit kullanıyorum. Kan testi felan hangi hafta yapilacak.. Baska bir sey kullanmam gereklimi.. Dr a 1 hafta sonra gidecegim cok gec kalmis olmam insallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?