yezi tebrik ederim
darısı tüm isteyenlere olsun aminnnn
slm cnm hoşgeldin
annene kavuştun inş?
Valla sekerim suan bir sıkıntım yok.. Grip dısında... Salı gunu test yaptim pozitif cıktı. Dr gittim keseyi gordu. 10 gun sonra gel kalp atıslarını dinleyelim dedi. 21 Aralık adet gunumdu. tahminen 6 haftalık kadar... Simdi haftaya basla bir dr randevu alıcam surekli ona gidicem... siz ilk zamanlar naptiniz ne kullandınız. Ben sadece folik assit kullanıyorum. Kan testi felan hangi hafta yapilacak.. Baska bir sey kullanmam gereklimi.. Dr a 1 hafta sonra gidecegim cok gec kalmis olmam insallah.
sarıbibiğim geldi annem cok sukur.insan nasıl mutlu oluyor.
sende uzulme su işyerindekilere artık.kıymet bılmeyen ınsanlara ne desen bos.üzülmene deger mi
sarıbibiğim geldi annem cok sukur.insan nasıl mutlu oluyor.
sende uzulme su işyerindekilere artık.kıymet bılmeyen ınsanlara ne desen bos.üzülmene deger mi
Valla sekerim suan bir sıkıntım yok.. Grip dısında... Salı gunu test yaptim pozitif cıktı. Dr gittim keseyi gordu. 10 gun sonra gel kalp atıslarını dinleyelim dedi. 21 Aralık adet gunumdu. tahminen 6 haftalık kadar... Simdi haftaya basla bir dr randevu alıcam surekli ona gidicem... siz ilk zamanlar naptiniz ne kullandınız. Ben sadece folik assit kullanıyorum. Kan testi felan hangi hafta yapilacak.. Baska bir sey kullanmam gereklimi.. Dr a 1 hafta sonra gidecegim cok gec kalmis olmam insallah.
tahmin edebiliyorum cnm o mutluluğu.
ben şu an annemin yanındayım ama en fazla 2 sene sonra ayrılacağız bu da beni çok korkutuyor.
işyerindekilere ister istemez moralim bozulyor çünkü hak etmiyorum.
rabbim hayırlısıyla şu illet yaradan kurtarsın beni bir an önce bebeğim olsun da hayırlısıyla kurtulayım şunlardan diye dua ediyorum.aminnnnnnnnn
sizde bana dua edin şu mübarek cuma gününde
AMİNNNNNNNNNNNNNNNevet kızlar ya cuma nız mübarek olsun allah açtıgınız elleri boş çevirmesin ettiginiz duaları hayırlısıyla kabul etsin hayırlı iş hayırlı eş hayırlı evlat hayırlı ölümlerle karşılaştırsın hepimizi
uyy nasıldı kavuşma anıı
çok severim kavuşmalarıııı
ay sorma annem gunduz geldı bıze ben işteydım o butun gun evdeydı aksam ıs cıkısı kavustuk.kayınvalıdem de evdeydı onla beraber.yemek hazırlamıslar sofra kurmuslar hep beraber yedık.sonra kayınvalıdemlerı yolcu ettık.annemle eşimle kaldık.ama hamıle olunca anneyle olmak cok garıp ya..
-anne suram agrıyo neden?
-normal normal bebekten..
-anne benım cok uykum gelıo neden?
-normal normal bebekten
-anne karnım cıkmıs dimii ?
-normal normal bebekten ama abartmıssın bıraz ŞİŞKOOOO
nereye gidiyon kız 2 sene sonraa
rabbim hepimizin dualarını kabul etsin
AMİNNNNNNNNNNNNNNN
şişko haaaaaa :86::86::86::86::86::86: Ben de olsam nazımdan yanıma varılmazdı
ay sorma annem gunduz geldı bıze ben işteydım o butun gun evdeydı aksam ıs cıkısı kavustuk.kayınvalıdem de evdeydı onla beraber.yemek hazırlamıslar sofra kurmuslar hep beraber yedık.sonra kayınvalıdemlerı yolcu ettık.annemle eşimle kaldık.ama hamıle olunca anneyle olmak cok garıp ya..
-anne suram agrıyo neden?
-normal normal bebekten..
-anne benım cok uykum gelıo neden?
-normal normal bebekten
-anne karnım cıkmıs dimii ?
-normal normal bebekten ama abartmıssın bıraz ŞİŞKOOOO
mendeee geldimmmmmmmmmmmmmmmmmmmm bugün şımarıkımmmmmmmmm
nabersinizzzzzz
yezicim çok sevindim allah kucağına almayı nasip etsin cnmm.
kipeklimmmmm hadi gözün aydın annecin gelmiş ne güsell izin almadınmı annele görüşmek için kızzzz kadıncaz evde sen işde olmuyokiii.
benim anamda haftaya gelcekdi şimdik planlar deişdi ablamdan dolayı belki gelemicek.
kızlarrr kasığımın ortası göbüşümün altı batarlar giriyo sanki bişi var orda. şişkinlik gibi içerde. adete 5 gün var niden oluyoki
eşim en fazla 2 yıl daha burda kalabilir
sonra tayincii
düşünmek bilem istemiyorum kızlar yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?