Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

canım telaş etme yaa
folik asit yeterli şimdilik başka bişey kullanmana gerek yok
kan testi yapmana gerek yok sanırım
ama illaki değerini öğrenmek istiyorsan yapabilirsin istediğin zaman
geç kalmazsın dr için

yeziiicim
kan testını benım hatırladıgım 10 12. haftalarda ıstıyor doktorlar cunku gebelık ılerledıkce senın vucud degısıklerını kontrol etmek ıcın.banada coook uzun sure 20.haftaya kadar folık asıt dısında bısey vermedı .sonra ıster ıstemez demır hapı baslanıyor.sen merak etme doktorun yonlendırır senı.

yezi kan testi derken ben hcg anladım o yüzden gerek yok dedim ama diğer tetkikleri soruyorsan onu dr söyler zaten sana

sarıbibiğim geldi annem cok sukur.insan nasıl mutlu oluyor.
sende uzulme su işyerindekilere artık.kıymet bılmeyen ınsanlara ne desen bos.üzülmene deger mi

tahmin edebiliyorum cnm o mutluluğu.
ben şu an annemin yanındayım ama en fazla 2 sene sonra ayrılacağız bu da beni çok korkutuyor.
işyerindekilere ister istemez moralim bozulyor çünkü hak etmiyorum.
rabbim hayırlısıyla şu illet yaradan kurtarsın beni bir an önce bebeğim olsun da hayırlısıyla kurtulayım şunlardan diye dua ediyorum.aminnnnnnnnn
sizde bana dua edin şu mübarek cuma gününde

evet kızlar ya cuma nız mübarek olsun allah açtıgınız elleri boş çevirmesin ettiginiz duaları hayırlısıyla kabul etsin hayırlı iş hayırlı eş hayırlı evlat hayırlı ölümlerle karşılaştırsın hepimizi

yezi canım çok sevindim. allah kucagına almayı nasip etsin hayırlı evlat olsun inşallah. dün şişli civarında hastane sormuştun. ben de şişlideyim canım osmanbeydeyim ben hospitalyum diye bir hastaneye gidiyorum. hemen ykm nin arkasında burayı tavsiye ederim çok güzel bir hastane. eger gitmek istesende sana eşlik ederim seve seve

kızlar ben çıkıyorum size afiyet olsun pazartesi görüşürüzzzzzz bana dua edin allahım inş. kanda çıkar

nereye gidiyon kız 2 sene sonraa
rabbim hepimizin dualarını kabul etsin

AMİNNNNNNNNNNNNNNN

uyy nasıldı kavuşma anıı
çok severim kavuşmalarıııı

ay sorma annem gunduz geldı bıze ben işteydım o butun gun evdeydı aksam ıs cıkısı kavustuk.kayınvalıdem de evdeydı onla beraber.yemek hazırlamıslar sofra kurmuslar hep beraber yedık.sonra kayınvalıdemlerı yolcu ettık.annemle eşimle kaldık.ama hamıle olunca anneyle olmak cok garıp ya..
-anne suram agrıyo neden?
-normal normal bebekten..
-anne benım cok uykum gelıo neden?
-normal normal bebekten
-anne karnım cıkmıs dimii ?
-normal normal bebekten ama abartmıssın bıraz ŞİŞKOOOO

mendeee geldimmmmmmmmmmmmmmmmmmmm bugün şımarıkımmmmmmmmm
nabersinizzzzzz
yezicim çok sevindim allah kucağına almayı nasip etsin cnmm.
kipeklimmmmm hadi gözün aydın annecin gelmiş ne güsell izin almadınmı annele görüşmek için kızzzz kadıncaz evde sen işde olmuyokiii.
benim anamda haftaya gelcekdi şimdik planlar deişdi ablamdan dolayı belki gelemicek.

kızlarrr kasığımın ortası göbüşümün altı batarlar giriyo sanki bişi var orda. şişkinlik gibi içerde. adete 5 gün var niden oluyoki

şişko haaaaaa :86::86::86::86::86::86: ben de olsam nazımdan yanıma varılmazdı

merhaba kızlar. nasılsınız bakalım. beni soracak olursanız iyi diyelim iyi olsun diyicem. doktora gittim bugün ve bir kızım oluyor. allahıma şükür saglıgında bir sorun yok ama 3 lü test için kan verdim. haftaya cumaya kadar beklicem sonuçları için çok heyecanlıyım başım agrıyor ve kanrım agrıyor adet günüm geldi ondan zannedersem o yüzden böyle oldum sanki tansiyonum düşüyor gibi. başım dönüyor resmen sabah çok aç kaldım diyemi kan verdim diyemi böyle oldum bilmiyorum çokda iş var dükkanda adım atacak halim yok ama 2 kez bankaya gidip gelicem. allahım nasıl akşam olur bugün.

ay aynen öyle ya
anneme diyom anne ben fazla kilo aldım dimi
yok kızım normal işte ayına göre iyisin diyo
anne şuram şöyle oldu ee kızım normal bebekten................
ama çok hoş gerçekten

hoşgeldin lennn
sana diyomki karıştırma bırak niren ağrıyo nirene ne oluyorsa olsun
içerde çalışma var iştee üfffffffffffffffffffff

eşim en fazla 2 yıl daha burda kalabilir
sonra tayincii
düşünmek bilem istemiyorum kızlar yaaa

hımm anladım canım
hayırlısı olsun ne diyelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…