Hadi bakalım benim kocamda hamilelik hediyemi alamadı henüz ama olsun bebeğiniz sizde olunca hiçbirşey moralinizi bozmuyo:) Hiçbişeyde gözünüz olmuyo:)
Amaaaaaaaaaan salla onları bak benimkiler de beni hocaya götüreceklerdi böhööööhöööööyt dedim püskürüldüler sonrada ben hamiş kaldım.
Ayyy bende görsem şugünleri de rahata kavuşsam:)
Bende araştırmıyom size soruyom süpersiniz:)
Aman hemen dene :) Kız git bi eczaneye al bi test beee:)
Evet canım çişinde tortu yüzüyosa bebiş var demektir.
Hahhaha parmak testi tutmuyo bacım bende ferda da bunalıma girmiştik meğer bebiş varmış:)
iki ay daha sabret canim. su iki ay gecsin sende baslarsin ayyyyy kaburgam kiriliyor sanki demeye :) biz didemle bulantimiz gececek diye 3üncü ayin bitmesine gün sayiyorduk daha dün gibi hatirliyorum simdi kac günü bosver kac haftalar gecti :) ilk basta randevularin arasindaki günleri sayarken simdi bakiyorum aaa haftaya yine randevu var diyorum. 30uncu haftadan sonra birde 2 haftaya iniyor süresiyasasin :122: :122:
gülme kiz ne bilim benparmak testi nasil mis?
kızlar günaydın..bugün kontrolümüz vardı ama dün sancım çok olunca gittim doktora ..kızım koccamann olmuş teyzeleri..alttanda çatı muayenemi yaptı .. bebeğin başı aşağı inmeye başlamış,40 ı doldurmaz 2 haftaya gelir dedi
ya ben anlamadım, simdi bi kaba isiyoz sonra bulanık mı ona mı bakıyoz?? ne oluyo bakınca? gebelik testi gibi bisi mi??
anacım sen eczaneden bı test al da yap bence..obur turlu yok tortu var yok yuzuyor yok yuzmuyor.iice kafan karısır .ben bılıom bunun bı sonrakı adımı parmak testi.. sen akıllı akıllı test alda yap bence.
günaydın kızlarrrrrrrr
biri bana özet geçsin
ilk bebeğimizzz geliyooy desenizeeeeeeeeeeeeekızlar günaydın..bugün kontrolümüz vardı ama dün sancım çok olunca gittim doktora ..kızım koccamann olmuş teyzeleri..alttanda çatı muayenemi yaptı .. bebeğin başı aşağı inmeye başlamış,40 ı doldurmaz 2 haftaya gelir dedi
Aman hemen dene :) Kız git bi eczaneye al bi test beee:)
Evet canım çişinde tortu yüzüyosa bebiş var demektir.
kızlar günaydın..bugün kontrolümüz vardı ama dün sancım çok olunca gittim doktora ..kızım koccamann olmuş teyzeleri..alttanda çatı muayenemi yaptı .. bebeğin başı aşağı inmeye başlamış,40 ı doldurmaz 2 haftaya gelir dedi
Ayyyy sabır Allahım yaaa bebeğim iyi olsun da bişi istemiyom ben çok korkuyorum sanki dikkatli beslenmiyomuşum gibi geliyo bana ne bileyim işte:) Dr. bana C vitamini verdi gripliyim diye suda eritmelik acap devam edeyimmi grip biraz geçti sankilim:)
Kıııız onu sorma ben anlatınca kepekli kızıyo hem senin ihtiyacın yokki:)
Anaaaam acelecı kız bu ayyy yriim ben onu maşallah:) Darısı başımıza:)
Ayyyy sabır Allahım yaaa bebeğim iyi olsun da bişi istemiyom ben çok korkuyorum sanki dikkatli beslenmiyomuşum gibi geliyo bana ne bileyim işte:) Dr. bana C vitamini verdi gripliyim diye suda eritmelik acap devam edeyimmi grip biraz geçti sankilim:)
Kıııız onu sorma ben anlatınca kepekli kızıyo hem senin ihtiyacın yokki:)
Anaaaam acelecı kız bu ayyy yriim ben onu maşallah:) Darısı başımıza:)
evvet canım geliyoo kızım sabırsızlanıyo..doğurmadan sizinde haberinizi alsamda rahat rahat gitsem doğuma İNŞALLAHYeni gelenler günaydınlar kızlarrrrrrrrrrrrrr
ilk bebeğimizzz geliyooy desenizeeeeeeeeeeeee
Rabbim isteyen herkese yaşatsın bu duyguyu tarifi imkansızHMM iyyiimis
Ay ne guzel bebegin olacak,,,,
günaydın canımm ay sabırsız kuzu gelecek demek 2 haftaya kadar
rabbim kolay doğum nasip etsin güzelim sağsalim gelsin kuzucukk
evvet canım geliyoo kızım sabırsızlanıyo..doğurmadan sizinde haberinizi alsamda rahat rahat gitsem doğuma İNŞALLAH
Rabbim isteyen herkese yaşatsın bu duyguyu tarifi imkansız
amin canımm .tabi bu doktor tahmini inşallah sağlıklı gelsinlerde zaman hiç önemli değil ..senin kuzu nasıl?
nimet yap şu testi valla çatlarım ben meraktan
bi de bu parmak testi ne yaw anlatın bana da
ay ben o cümleyi duysam doktordan tmm 2 hafta biryere cikmazdim heralde heran gelebilir diye. ay bi heyecan basardi simdi bile icim bi tuhaf oldu bunu böyle okuyunca. ayyyy ilk bebisimiz geliyooooo. Allahim kolay dogum nasip eder insallah hepimize. sag salim bi kucagina alsan. ay sen doguma falan gidiyom diye yazsan heralde sen bir dogurana kadar biz dokuz dogururuz :)
evet zeynep teyzesi alttan alttan oyuyo münasip yerimi çıkacam diye..kız seninde şaka maka büyüydü ha bebiş 3 ay olcak
amin ebrum aminn sağlıklı olsunlar sağsalim gelsinler yeter başka ne isteriz ki
kız topiğin ilk bebesi geliyo allahım ya ne güzel
ay benim kuzumda anasının üzerinde güç denemesi yapıyo
karnımı nerden deleceğine karar veremedi hala
kızlar tortu dolu olunca ne oluyoduuuuuu :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?