Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

iki ay daha sabret canim. su iki ay gecsin sende baslarsin ayyyyy kaburgam kiriliyor sanki demeye :) biz didemle bulantimiz gececek diye 3üncü ayin bitmesine gün sayiyorduk daha dün gibi hatirliyorum simdi kac günü bosver kac haftalar gecti :) ilk basta randevularin arasindaki günleri sayarken simdi bakiyorum aaa haftaya yine randevu var diyorum. 30uncu haftadan sonra birde 2 haftaya iniyor süresi yasasin :122: :122:

gülme kiz ne bilim ben parmak testi nasil mis?

kızlar günaydın..bugün kontrolümüz vardı ama dün sancım çok olunca gittim doktora ..kızım koccamann olmuş teyzeleri ..alttanda çatı muayenemi yaptı .. bebeğin başı aşağı inmeye başlamış,40 ı doldurmaz 2 haftaya gelir dedi

Ayyyy sabır Allahım yaaa bebeğim iyi olsun da bişi istemiyom ben çok korkuyorum sanki dikkatli beslenmiyomuşum gibi geliyo bana ne bileyim işte:) Dr. bana C vitamini verdi gripliyim diye suda eritmelik acap devam edeyimmi grip biraz geçti sankilim:)

gülme kiz ne bilim ben parmak testi nasil mis?

Kıııız onu sorma ben anlatınca kepekli kızıyo hem senin ihtiyacın yokki:)

Anaaaam acelecı kız bu ayyy yriim ben onu maşallah:) Darısı başımıza:)

ya ben anlamadım, simdi bi kaba isiyoz sonra bulanık mı ona mı bakıyoz?? ne oluyo bakınca? gebelik testi gibi bisi mi??

walla canım çişini pet bardağa yapıyon içinde bişeyler yüzüyorsa hamilesin diyorlar
ki ben idrar testi yapcaktım o zaman tesadüfen gördün zaten arkasından test yaptım çıktı:)))

anacım sen eczaneden bı test al da yap bence..obur turlu yok tortu var yok yuzuyor yok yuzmuyor.iice kafan karısır .ben bılıom bunun bı sonrakı adımı parmak testi.. sen akıllı akıllı test alda yap bence.

parmak testi haa unutmuşlardı kız onuu

günaydın kızlarrrrrrrr
biri bana özet geçsin

günaydın canımm

Yeni gelenler günaydınlar kızlarrrrrrrrrrrrrr

ilk bebeğimizzz geliyooy desenizeeeeeeeeeeeee

Aman hemen dene :) Kız git bi eczaneye al bi test beee:)

Evet canım çişinde tortu yüzüyosa bebiş var demektir.

HMM iyyiimis

Ay ne guzel bebegin olacak,,,,

evet zeynep teyzesi alttan alttan oyuyo münasip yerimi çıkacam diye..kız seninde şaka maka büyüydü ha bebiş 3 ay olcak

günaydın canımm ay sabırsız kuzu gelecek demek 2 haftaya kadar
rabbim kolay doğum nasip etsin güzelim sağsalim gelsin kuzucukk

grip tam gecene kadar kullan sen. yani doktorun bi süre demistir heralde o süre gectiyse kullanmada ama demediyse kullan daha.

ay ben o cümleyi duysam doktordan tmm 2 hafta biryere cikmazdim heralde heran gelebilir diye. ay bi heyecan basardi simdi bile icim bi tuhaf oldu bunu böyle okuyunca. ayyyy ilk bebisimiz geliyooooo. Allahim kolay dogum nasip eder insallah hepimize. sag salim bi kucagina alsan. ay sen doguma falan gidiyom diye yazsan heralde sen bir dogurana kadar biz dokuz dogururuz :)

Yeni gelenler günaydınlar kızlarrrrrrrrrrrrrr

ilk bebeğimizzz geliyooy desenizeeeeeeeeeeeee
evvet canım geliyoo kızım sabırsızlanıyo..doğurmadan sizinde haberinizi alsamda rahat rahat gitsem doğuma İNŞALLAH
HMM iyyiimis

Ay ne guzel bebegin olacak,,,,
Rabbim isteyen herkese yaşatsın bu duyguyu tarifi imkansız
günaydın canımm ay sabırsız kuzu gelecek demek 2 haftaya kadar
rabbim kolay doğum nasip etsin güzelim sağsalim gelsin kuzucukk

amin canımm .tabi bu doktor tahmini inşallah sağlıklı gelsinlerde zaman hiç önemli değil ..senin kuzu nasıl?

nimet yap şu testi valla çatlarım ben meraktan
bi de bu parmak testi ne yaw anlatın bana da

amin ebrum aminn sağlıklı olsunlar sağsalim gelsinler yeter başka ne isteriz ki
kız topiğin ilk bebesi geliyo allahım ya ne güzel
ay benim kuzumda anasının üzerinde güç denemesi yapıyo
karnımı nerden deleceğine karar veremedi hala

walla sumru bende senin gibi düşünüyodum heyecandan ölürüm beklerken diye ..inan ki şuanda hiç birşey hissetmiyorum .Allah sabrını veriyo.şimdi tek derdim manevi olarak biraz daha hazırlanmak doğuma ve kızıma sağlıkla kavuşmak ..buraya yazmak isterim canım giderken ama ne halde olurum tam bilmediğim için söz veremiyorum

evet zeynep teyzesi alttan alttan oyuyo münasip yerimi çıkacam diye..kız seninde şaka maka büyüydü ha bebiş 3 ay olcak

Sorma yaaa teyzesi tarnımıs tooocaman olmuş ki:) Ayyy kız gelsin tapi ilkkkk bebişimiz Sağsağlim gelsinler inşallah:)

yerim ben onuu. benimki pek hareketli bi bebek değil diyordum yavrum o kadar tombullaşmışki şimdi anlıyorum nasıl hareket etsin o kiloyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…