amin ebrum aminn sağlıklı olsunlar sağsalim gelsinler yeter başka ne isteriz ki
kız topiğin ilk bebesi geliyo allahım ya ne güzel
ay benim kuzumda anasının üzerinde güç denemesi yapıyo
karnımı nerden deleceğine karar veremedi hala
kızlar tortu dolu olunca ne oluyoduuuuuu :)))
aman bu da merak ettii kız boşver sen parmak olayını falan
yerim ben onuu. benimki pek hareketli bi bebek değil diyordum yavrum o kadar tombullaşmışki şimdi anlıyorum nasıl hareket etsin o kiloyla
evet canımcımmmmnimet yaptın mı yoksa kız
tortular uçuşuyor mu içindee
grip tam gecene kadar kullan sen. yani doktorun bi süre demistir heralde o süre gectiyse kullanmada ama demediyse kullan daha.
ay ben o cümleyi duysam doktordan tmm 2 hafta biryere cikmazdim heralde heran gelebilir diye. ay bi heyecan basardi simdi bile icim bi tuhaf oldu bunu böyle okuyunca. ayyyy ilk bebisimiz geliyooooo. Allahim kolay dogum nasip eder insallah hepimize. sag salim bi kucagina alsan. ay sen doguma falan gidiyom diye yazsan heralde sen bir dogurana kadar biz dokuz dogururuz :)
nimet yap şu testi valla çatlarım ben meraktan
bi de bu parmak testi ne yaw anlatın bana da
Sorma yaaa teyzesi tarnımıs tooocaman olmuş ki:) Ayyy kız gelsin tapi ilkkkk bebişimiz Sağsağlim gelsinler inşallah:)
kızın kareteci falanmı olucak
doğana kadar siyah kuşak sahibi olur desene
anamm nimet ne oldu yoksam hamile misin ? hamileysen yavaş yavaş söyle doğururum bak
bananeeeeeeeeeeeee
bilmeliyim bende nolmuş parmağa
ne yapılıyo söylee :84::84:
oyy maşallahne kadar olmuş ebrum kilosu
ay ben tombiş bebek istiyomm kızım inş. tombik tombik olarrrr
evet canımcımmmm
kız daha 10 gün var....
anam nolii iki dakka gidiyorum..deliriosunuz..
ebruu anacım napıon kız anacım ne cabuuk ayy elım ayagım dolandı valla bana ole bısey dese ben kalpten gıdderım heycandan..Allahım saglıkla kurtarsın ınsallah..
niymeeet kooş niymeeet eczaneye test al geeel.
sarı bibik bosver sen parmagı ...
karnın büyümesi yapıyla alakalı canım benim 18 de büyümeye başladı ama şimdi yuvarlayabilirsin beni..
geliyor teyzesi hemen hastaneden gelince yazcam size doğum hikaya mi Allah izin verirse tabi
kız daha 10 gün var....
anam nolii iki dakka gidiyorum..deliriosunuz..
ebruu anacım napıon kız anacım ne cabuuk ayy elım ayagım dolandı valla bana ole bısey dese ben kalpten gıdderım heycandan..Allahım saglıkla kurtarsın ınsallah..
niymeeet kooş niymeeet eczaneye test al geeel.
sarı bibik bosver sen parmagı ...
eğer ultrason yanıltmıyorsa bizi 3200canım2 hafta önde gelişimi kız daha 3 hafta önce 1700 dü küçük bi kızın olacak demişti şimdi koca kafalı bi kızın olacak dedi..anası yesin koca kafasını
ay kız umutlanmak istemiyroum sonu hüsran olacak diye korkuyorummmm....Hahhaha yaz yaz bizde bilinçlenelim dimi ama:)
Ama hcg yüksek tortu var memelerine bak bakem damarlar çıkmışmı meydana ayyy kızım sende bu ay bişi varsa beeen çooook sevincem yaaa :)
herkeze günaydın hanımlarrrr nasılsınz bakem neler var neler yok özet geçin bakem bana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?