yaaaaaaa banane söyleyin meraktan çalışamıyom bak aklım parmak ta
hadeeeeeeeee:84::84::84::84::84::84:
herkeze günaydın hanımlarrrr nasılsınz bakem neler var neler yok özet geçin bakem bana.
eğer ultrason yanıltmıyorsa bizi 3200canım2 hafta önde gelişimi kız daha 3 hafta önce 1700 dü küçük bi kızın olacak demişti şimdi koca kafalı bi kızın olacak dedi..anası yesin koca kafasını
günaydın melisimm hemen kendimi anlatayım sana ..bebişin kafası aşağı inmeye başlamış 2 haftaya gelebilir dedi ..alttanda muayene etti ..beklemekteyimm sen nasılsın bebiş nasıl??
canım benim zaten doğuma günler kala alınıyo o müthiş kilolar dahada alıcakeğer ultrason yanıltmıyorsa bizi 3200canım2 hafta önde gelişimi kız daha 3 hafta önce 1700 dü küçük bi kızın olacak demişti şimdi koca kafalı bi kızın olacak dedi..anası yesin koca kafasını
ıyyyy sabah sabahyaaaaaaa banane söyleyin meraktan çalışamıyom bak aklım parmak ta
hadeeeeeeeee:84::84::84::84::84::84:
ayyy oğlum gibimi doğurcan kızz yok anam sık dişinide 39 bari olsunnncanım 2 hafta içinde gelebilir dedi o zaman 38. haftasa oluyoruz aslında normal ama banada erken gibi geliyor ..doğuruyom artık galiba ..sen naptın doktor ne dedi kaç kilo bebiş
Bibik sen kaşındın orta barnağını şeyine sokuyon bacım parmağına bişi çarpmadan ilerliyosa bebiş var çarpıyosa yok diyolar emme benim çarpıyodu meğerim o ay hamileydim ooooh rahatladın mı?
Kepekli kızma yoğun ısrarlara dayanamadım ben:):44::44::44::44::44::44::44:
canım 2 hafta içinde gelebilir dedi o zaman 38. haftasa oluyoruz aslında normal ama banada erken gibi geliyor ..doğuruyom artık galiba ..sen naptın doktor ne dedi kaç kilo bebiş
kızlar ben çıkıyorummm...
öpüldünüz görüşürüzz.....
kiz ebru sen tombis falan dedinde simdi düsündükce tombis tombis bebisler geliyo gözümün önüne. Allahim sag salim kucagina almayi nasip eder insallah. elif koyacaktiniz ismini demi?
kızlar ben çıkıyorummm...
öpüldünüz görüşürüzz.....
hah bende sana onu yazacaktım.dun gıttım doktora 29+4 de ölçümleri normal dedı doktor 40 cm olmus boyumuz.ama bıraz da kılosu fazla dedı 1500 gr..tombiş kızım benım
Bibik sen kaşındın orta barnağını şeyine sokuyon bacım parmağına bişi çarpmadan ilerliyosa bebiş var çarpıyosa yok diyolar emme benim çarpıyodu meğerim o ay hamileydim ooooh rahatladın mı?
Kepekli kızma yoğun ısrarlara dayanamadım ben:):44::44::44::44::44::44::44:
günaydın melisimm hemen kendimi anlatayım sana ..bebişin kafası aşağı inmeye başlamış 2 haftaya gelebilir dedi ..alttanda muayene etti ..beklemekteyimm sen nasılsın bebiş nasıl??
günaydın melisim hoşgeldin biz iyiyiz sen nasılsın
kız farklı bi durum yok belkim nimet hamiş olabilir şimdi ona bakıyoz
aboooo yerim onları ben ayyy kanım kaynıyo düşündükçe ..aminn canımm ..elif koycam canım babası hala istemiyor ama onu karıştırmıyorum valla ..içime siniyor ismi . sen karar verdin mi isme?
canım benim zaten doğuma günler kala alınıyo o müthiş kilolar dahada alıcak
ıyyyy sabah sabah
ayyy oğlum gibimi doğurcan kızz yok anam sık dişinide 39 bari olsunnn
hah bende sana onu yazacaktım.dun gıttım doktora 29+4 de ölçümleri normal dedı doktor 40 cm olmus boyumuz.ama bıraz da kılosu fazla dedı 1500 gr..tombiş kızım benım
ya beni iye görümüyom melisssssssssssssssss
oy oyyyy doğum pozisyonunu almış ayol seninki,ayyy az kalmış yaa ay ebrucum nolur doğumdan sonra yazmayı unutma olurmuu nasıl geçtiğini mutlaka yaz,nerde yapmayı düşünüyosun cnm doğumunu özeldemi devlettemi.
ayy ne güzel bir isim kuranın ilk harfi yurtdışındaki eltimde doğum yaptı adınıda elif koyduuu ismiyle yaşasınlar inşşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?