Selam kızlar cepten giriyorum beni merak ettinizmi pc bozuk bu hafta gelir bugün kontrolümüz var
melis bişi sorcam doktor bi güzel parmakladı beni o zaman söyledi kafası aşağıya inmeye başlamış diye dokundu mu ki sence?????özelde yapcam canım yazarım inş. koca kaYasakli Siteımı normal doğurabilirsem
..
ebruu peki çatı muayenesı denılen seyı de yaptı mı doktorun .yanı acıklık varmı yada kemıklerın normal doguma musaıt mı dıye baktı mı..
melis bişi sorcam doktor bi güzel parmakladı beni o zaman söyledi kafası aşağıya inmeye başlamış diye dokundu mu ki sence?????özelde yapcam canım yazarım inş. koca kafalımı normal doğurabilirsem
ismi beğendiğine sevindim canım rüyamda görmüştüm çok anlamı var ama en güzeli ışık saçan güzel kız demekmiş..
Selam kızlar cepten giriyorum beni merak ettinizmi pc bozuk bu hafta gelir bugün kontrolümüz var
ayyy ebrarımmmmmmmmm görmemmi seni bennnnn nasılsın tatlımmm iyimisinnnn canımsın benim yaaa
melis bişi sorcam doktor bi güzel parmakladı beni o zaman söyledi kafası aşağıya inmeye başlamış diye dokundu mu ki sence?????özelde yapcam canım yazarım inş. koca kafalımı normal doğurabilirsem
ismi beğendiğine sevindim canım rüyamda görmüştüm çok anlamı var ama en güzeli ışık saçan güzel kız demekmiş..
yok be anam hissetmiyon bilemmacıdı mıı :26: :26: :26:
yaptı canım dün nts ye de bağlandık açılmada sancıda çıkmadı ..çok korkmuştum o muayeneden ama inan ki hiiç acı falan yok 20 sn de bitti
canım benimsanırım rahimin aşağı inmesinden anlıyo kafaya dokunduğunu sanmam canım yoksa suyun boşalırdıallah korusun,çatın genişlemişmi bişey dedimi cnm,kafası aşağıya dönmiş negüzel normal olucan demekki,hangi hastanede yapıcan cnm adı ne...
eşimde bana özelde yap diyo ama ben hep araştırmada yapmayı planladığım için şuanda kafan çok karıştı.
aboooo yerim onları ben ayyy kanım kaynıyo düşündükçe ..aminn canımm ..elif koycam canım babası hala istemiyor ama onu karıştırmıyorum valla ..içime siniyor ismi . sen karar verdin mi isme?
problem yok dedi .utancımdan soracağım herşeyi unutmuşum öyle bi çıktımki ordan diğer randevumu bile sormamışım ..haliç hospitalde yapcam canım fiyatı çoook uygun ..bebek yoğun bakım ünitesi var ve bütün odaları tek kişilik
slm canım hoşgeldin walla çok merak ettik acaba nerde bu kız diye iyi olduğuna sevindim
iyi bakalım pc gelsinde görüşelim inş. kontrolün iyi geçer canım
iyiyim canım çok şükür sen nasılsın
bebik nasılmış bakim
aaa o anlamını hiç duymamıştım elifin
ya benim içimden de hep elif mina geçiyo
minayı mutlaka koymayı düşünüyorum ama başına elif de ekleyebilir hele de bu anlamını duyduktan sonra
benim yürürken kasıklarımın sanki taş varmış içindede yürüyemiyomuş gibi durumumdan hariç iyiyim şükür,bebeişimde iyidir inş teyzesi,dün marketin servisiyle eve gelirken adam setin üstünden bi zıplatarak geçti varya aklım çıktı nasıl korktum bişe oldu diye kavga ettim adamla körmüsün diye,abla napiym demezmi bide salakkk,dünden beri korkuyorum bişey oldumu diye hayır oynamaya da başladımı onuda bilmiyorumki anlasam iyi olduğunu
minada güzel isimmiş adıyla yaşasınlar inşallah
minada güzel isimmiş adıyla yaşasınlar inşallah
arkadaşımda doğum yaptı kızının adı esilaaa çok güzel diymi
ay kuşum dikkat et böyle şeylere ama korkma inş. bişey yoktur için rahat olsun
kız senin artık anlaman lazım hem tecrübelisin sen yaa
ettik tabisi valla sabah kızların sohbetini okurken sen geçtin içimden. biliyonmu benim kızım olacak içimde biraz kırılganlık var. ama bir yandan da acayip seviniyorum. neden böyle oldu ki. oglunu bana ver bende sana kızımı vericem degiş tokuş edek olarmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?