Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

Selam kızlar cepten giriyorum beni merak ettinizmi pc bozuk bu hafta gelir bugün kontrolümüz var

ebruu peki çatı muayenesı denılen seyı de yaptı mı doktorun .yanı acıklık varmı yada kemıklerın normal doguma musaıt mı dıye baktı mı..

yaptı canım dün nts ye de bağlandık açılmada sancıda çıkmadı ..çok korkmuştum o muayeneden ama inan ki hiiç acı falan yok 20 sn de bitti

canım benimsanırım rahimin aşağı inmesinden anlıyo kafaya dokunduğunu sanmam canım yoksa suyun boşalırdıallah korusun,çatın genişlemişmi bişey dedimi cnm,kafası aşağıya dönmiş negüzel normal olucan demekki,hangi hastanede yapıcan cnm adı ne...

eşimde bana özelde yap diyo ama ben hep araştırmada yapmayı planladığım için şuanda kafan çok karıştı.

Selam kızlar cepten giriyorum beni merak ettinizmi pc bozuk bu hafta gelir bugün kontrolümüz var

slm canım hoşgeldin walla çok merak ettik acaba nerde bu kız diye iyi olduğuna sevindim
iyi bakalım pc gelsinde görüşelim inş. kontrolün iyi geçer canım

ayyy ebrarımmmmmmmmm görmemmi seni bennnnn nasılsın tatlımmm iyimisinnnn canımsın benim yaaa

iyiyim canım çok şükür sen nasılsın
bebik nasılmış bakim

aaa o anlamını hiç duymamıştım elifin
ya benim içimden de hep elif mina geçiyo
minayı mutlaka koymayı düşünüyorum ama başına elif de ekleyebilir hele de bu anlamını duyduktan sonra

problem yok dedi .utancımdan soracağım herşeyi unutmuşum öyle bi çıktımki ordan diğer randevumu bile sormamışım ..haliç hospitalde yapcam canım fiyatı çoook uygun ..bebek yoğun bakım ünitesi var ve bütün odaları tek kişilik

benim yürürken kasıklarımın sanki taş varmış içindede yürüyemiyomuş gibi durumumdan hariç iyiyim şükür,bebeişimde iyidir inş teyzesi,dün marketin servisiyle eve gelirken adam setin üstünden bi zıplatarak geçti varya aklım çıktı nasıl korktum bişe oldu diye kavga ettim adamla körmüsün diye,abla napiym demezmi bide salakkk,dünden beri korkuyorum bişey oldumu diye hayır oynamaya da başladımı onuda bilmiyorumki anlasam iyi olduğunu

aboooo yerim onları ben ayyy kanım kaynıyo düşündükçe ..aminn canımm ..elif koycam canım babası hala istemiyor ama onu karıştırmıyorum valla ..içime siniyor ismi . sen karar verdin mi isme?

yok canim nerdeeee. babamiz takti pusata. bende hic istemiyorum. sevmiyorum. ömür boyuda cocguma istemedigim bi isimle hitap etmek istemiyorum. 1001 isim diyorum hepsine yok diyo. bakalim nolacak.

ettik tabisi valla sabah kızların sohbetini okurken sen geçtin içimden. biliyonmu benim kızım olacak içimde biraz kırılganlık var. ama bir yandan da acayip seviniyorum. neden böyle oldu ki. oglunu bana ver bende sana kızımı vericem degiş tokuş edek olarmı

anladım cnm hayırlısı daha benimkine çoook var bakalım ben nerde yapıcam...

doktora yıp olmaz cicim ne utanıyonnn vallahi alıştım artık ben napiymmm

minada güzel isimmiş adıyla yaşasınlar inşallah

ay kuşum dikkat et böyle şeylere ama korkma inş. bişey yoktur için rahat olsun
kız senin artık anlaman lazım hem tecrübelisin sen yaa

ay kuşum dikkat et böyle şeylere ama korkma inş. bişey yoktur için rahat olsun
kız senin artık anlaman lazım hem tecrübelisin sen yaa

allahıma emanet cnm yapcak bişi yok napiym inş bişeyim yoktur...

ya aslında bişeyler oluyo tabi içimde ama nebiliymyaa belki damar atmasıdır diyorum yani böyle sık sık olmuyo arada oluyo ben yatınca mesela.

kiz ne üzülüyon deli. ha kiz ha erkek. bana burda herkes kizin olacak diyordu benimde icimden kiz geciyordu ama oglum olacak. daha ilk bebisin kiz ilerde oglunda olur insallah. hem ne güzel pembis pembis elbiseler etekler falan giydirirsin. ne güzel iste sana arkadas geliyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…