yok canim nerdeeee. babamiz takti pusata. bende hic istemiyorum. sevmiyorum. ömür boyuda cocguma istemedigim bi isimle hitap etmek istemiyorum. 1001 isim diyorum hepsine yok diyo. bakalim nolacak.
Kızlar zeynep kaçar:)
ay ewet ben esilayı da çok sevdim de eşim pek sıcak bakmadı
ettik tabisi valla sabah kızların sohbetini okurken sen geçtin içimden. biliyonmu benim kızım olacak içimde biraz kırılganlık var. ama bir yandan da acayip seviniyorum. neden böyle oldu ki. oglunu bana ver bende sana kızımı vericem degiş tokuş edek olarmı
allahıma emanet cnm yapcak bişi yok napiym inş bişeyim yoktur...
ya aslında bişeyler oluyo tabi içimde ama nebiliymyaa belki damar atmasıdır diyorum yani böyle sık sık olmuyo arada oluyo ben yatınca mesela.
allahıma emanet cnm yapcak bişi yok napiym inş bişeyim yoktur...
ya aslında bişeyler oluyo tabi içimde ama nebiliymyaa belki damar atmasıdır diyorum yani böyle sık sık olmuyo arada oluyo ben yatınca mesela.
ay bu eşler neden hanımlarına fırsat vermezlerki ism konusunda vallahi benimki hiççç karışmaz öyle 2 çocuğumuzunda isimnlerini beraber koyduk hatta kızımınini ben koydum oda çok beğendi oğlumunkinide beraber kızımıza uygun bulduk,bunuda kendi düşünmüş oğlumuza uygun bende çok beğendim fikir alış verişinde bari bulunsunlar ay siznkilerde özellikle sumrununkiii
canım hepimiz allaha emanetiz hiç korkma iyidir bebişin
kız yatarken oluyorsa damar atması gibi bebiş işte oo hayret bişeysin bee
yok canim nerdeeee. babamiz takti pusata. bende hic istemiyorum. sevmiyorum. ömür boyuda cocguma istemedigim bi isimle hitap etmek istemiyorum. 1001 isim diyorum hepsine yok diyo. bakalim nolacak.
bi isim daha koy tatlım o da senin istediğin isim olsun ..ben eşime öyle dedim yanına istediğin bi isim bul koy dedim ..bulamadı tabi ..sonrada vazgeçti .hiç üzme canım kendini.etkilenirse dini konulardan girebilirsin eşinin aklına biraz daha anlamlı olsa ahirette ismiyle çağrılacak falan diye .belki vazgeçer
evet cnmm,benimkide hepp solda canım bazende tam ortada oluyo,benimde kızım hep sağdaydı,oğlumla buda hep solda hayırlısı inşşş.ilkinde gec fark edilirmiste daha sonrakileri erkendende fark edebilirmissin canim. yani sen daha iyi bilirsin ama biraz seyreme gibiyse bence bebistir o kesin. korkma canim birsey olmaz. benimde bazen yürürken sag kasigima bi agri saplaniyo doktora sordum rahim genislediginden oluyormus birde ayakta asaga dogru daha cok yük oluyo dedi. benim bebeis heralde hep sagda zaten hep sag tarafimi agritiyo
canım ne istersen koy diyor ama bazılarını söyleyince pek hoşuna gitmedi bende ısrar etmedim bu olcak diye ama minayı o da sevdi
ay bu eşler neden hanımlarına fırsat vermezlerki ism konusunda vallahi benimki hiççç karışmaz öyle 2 çocuğumuzunda isimnlerini beraber koyduk hatta kızımınini ben koydum oda çok beğendi oğlumunkinide beraber kızımıza uygun bulduk,bunuda kendi düşünmüş oğlumuza uygun bende çok beğendim fikir alış verişinde bari bulunsunlar ay siznkilerde özellikle sumrununkiii
öylemi dersin allah korumuştur inşşş.cnm.melisim hiiiç korkma bacım ben senin haftalarda otobüsle amasyadan buraya geldim gittim 10 ar saat sonra kayseri 12 saat ..sonra taşındık ama bişicikler olmadı .aklına kötü şeyler getirme dahada iyi yerleşmiştir inş.
kiz onuda denedim. bizimkilerde yazmiyor nolacakki dedi. ben zaten anlami iyi degil diye birde dini bi isim degil diye istemiyorum. zirh, savas araci falan birseyler demekmis pusat. sankim savasa gidiyoruz. bende cenki begeniyordum anlamina baktim oda savas demekmis vazgectim. ama o vazgecmiyo. birde pusat ismiyle burda dalga gecerler ya cocuk zor durumda kalir hep. ondanda istemiyorum anlatiyorum acik acik anlamak istemiyor. sanki tek isim pusat kalmis dünyada. iki isim koysamda aileside kendiside yine pusat der bende mecbur öyle derim artik. ailesi simdiden ben sevmiyorum istemiyorum dedikce inadina inadina pusat diyo sanki. sinir oluyom ya
Hani vaz geçmisti pusat isminden, canım benim yaaa,, sen moralini yuksek tut, uzmemeye calıs kendini
evet cnmm,benimkide hepp solda canım bazende tam ortada oluyo,benimde kızım hep sağdaydı,oğlumla buda hep solda hayırlısı inşşş.
ama mina çoook güzell ben çok severim böyle deişik isimleri.
kiz onuda denedim. bizimkilerde yazmiyor nolacakki dedi. ben zaten anlami iyi degil diye birde dini bi isim degil diye istemiyorum. zirh, savas araci falan birseyler demekmis pusat. sankim savasa gidiyoruz. bende cenki begeniyordum anlamina baktim oda savas demekmis vazgectim. ama o vazgecmiyo. birde pusat ismiyle burda dalga gecerler ya cocuk zor durumda kalir hep. ondanda istemiyorum anlatiyorum acik acik anlamak istemiyor. sanki tek isim pusat kalmis dünyada. iki isim koysamda aileside kendiside yine pusat der bende mecbur öyle derim artik. ailesi simdiden ben sevmiyorum istemiyorum dedikce inadina inadina pusat diyo sanki. sinir oluyom ya
saol teyzesii bizde sevdik minayıı
ya elif mina da olur dimi yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?