Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

yok canim nerdeeee. babamiz takti pusata. bende hic istemiyorum. sevmiyorum. ömür boyuda cocguma istemedigim bi isimle hitap etmek istemiyorum. 1001 isim diyorum hepsine yok diyo. bakalim nolacak.

bi isim daha koy tatlım o da senin istediğin isim olsun ..ben eşime öyle dedim yanına istediğin bi isim bul koy dedim ..bulamadı tabi ..sonrada vazgeçti .hiç üzme canım kendini.etkilenirse dini konulardan girebilirsin eşinin aklına biraz daha anlamlı olsa ahirette ismiyle çağrılacak falan diye .belki vazgeçer

ay ewet ben esilayı da çok sevdim de eşim pek sıcak bakmadı

ay bu eşler neden hanımlarına fırsat vermezlerki ism konusunda vallahi benimki hiççç karışmaz öyle 2 çocuğumuzunda isimnlerini beraber koyduk hatta kızımınini ben koydum oda çok beğendi oğlumunkinide beraber kızımıza uygun bulduk,bunuda kendi düşünmüş oğlumuza uygun bende çok beğendim fikir alış verişinde bari bulunsunlar ay siznkilerde özellikle sumrununkiii

Benim hep oğlum olacak gibi geliyor, ben de kız bebek çok severim. Genelde de kız bebek istersen erkek, erkek istersen kız olur.

allahıma emanet cnm yapcak bişi yok napiym inş bişeyim yoktur...

ya aslında bişeyler oluyo tabi içimde ama nebiliymyaa belki damar atmasıdır diyorum yani böyle sık sık olmuyo arada oluyo ben yatınca mesela.

canım hepimiz allaha emanetiz hiç korkma iyidir bebişin
kız yatarken oluyorsa damar atması gibi bebiş işte oo hayret bişeysin bee

allahıma emanet cnm yapcak bişi yok napiym inş bişeyim yoktur...

ya aslında bişeyler oluyo tabi içimde ama nebiliymyaa belki damar atmasıdır diyorum yani böyle sık sık olmuyo arada oluyo ben yatınca mesela.

ilkinde gec fark edilirmiste daha sonrakileri erkendende fark edebilirmissin canim. yani sen daha iyi bilirsin ama biraz seyreme gibiyse bence bebistir o kesin. korkma canim birsey olmaz. benimde bazen yürürken sag kasigima bi agri saplaniyo doktora sordum rahim genislediginden oluyormus birde ayakta asaga dogru daha cok yük oluyo dedi. benim bebeis heralde hep sagda zaten hep sag tarafimi agritiyo

canım ne istersen koy diyor ama bazılarını söyleyince pek hoşuna gitmedi bende ısrar etmedim bu olcak diye ama minayı o da sevdi

yok canim nerdeeee. babamiz takti pusata. bende hic istemiyorum. sevmiyorum. ömür boyuda cocguma istemedigim bi isimle hitap etmek istemiyorum. 1001 isim diyorum hepsine yok diyo. bakalim nolacak.

Hani vaz geçmisti pusat isminden, canım benim yaaa,, sen moralini yuksek tut, uzmemeye calıs kendini

melisim hiiiç korkma bacım ben senin haftalarda otobüsle amasyadan buraya geldim gittim 10 ar saat sonra kayseri 12 saat ..sonra taşındık ama bişicikler olmadı .aklına kötü şeyler getirme dahada iyi yerleşmiştir inş.

kiz onuda denedim. bizimkilerde yazmiyor nolacakki dedi. ben zaten anlami iyi degil diye birde dini bi isim degil diye istemiyorum. zirh, savas araci falan birseyler demekmis pusat. sankim savasa gidiyoruz. bende cenki begeniyordum anlamina baktim oda savas demekmis vazgectim. ama o vazgecmiyo. birde pusat ismiyle burda dalga gecerler ya cocuk zor durumda kalir hep. ondanda istemiyorum anlatiyorum acik acik anlamak istemiyor. sanki tek isim pusat kalmis dünyada. iki isim koysamda aileside kendiside yine pusat der bende mecbur öyle derim artik. ailesi simdiden ben sevmiyorum istemiyorum dedikce inadina inadina pusat diyo sanki. sinir oluyom ya

evet cnmm,benimkide hepp solda canım bazende tam ortada oluyo,benimde kızım hep sağdaydı,oğlumla buda hep solda hayırlısı inşşş.
canım ne istersen koy diyor ama bazılarını söyleyince pek hoşuna gitmedi bende ısrar etmedim bu olcak diye ama minayı o da sevdi

ama mina çoook güzell ben çok severim böyle deişik isimleri.

benim kocam doguracakya cocugu o emzirecekya ondan cok karisiyo heralde

öylemi dersin allah korumuştur inşşş.cnm.

eşinin adına uygun bir isim bulupta ikna etmeyi denesen cicimmm

Hani vaz geçmisti pusat isminden, canım benim yaaa,, sen moralini yuksek tut, uzmemeye calıs kendini

iki gün vazgecti. 3üncü gün yine basladi patronun karisi begenmedi arkadasin begenmedi diye ben isimden mi vazgececem sanki diyo. sanki onlar begenmedi diye istemiyorum ben kendimde ta ilk söylediginden beri begenmiyorum

evet cnmm,benimkide hepp solda canım bazende tam ortada oluyo,benimde kızım hep sağdaydı,oğlumla buda hep solda hayırlısı inşşş.

ama mina çoook güzell ben çok severim böyle deişik isimleri.

saol teyzesii bizde sevdik minayıı
ya elif mina da olur dimi yaa

melisim hiç korkma kısmeti varsa hiç bişeycikler olmuyo
bak hastanede çalışan kızlardan biri 2 aylık hamileyken tarım ilacı içerek intihar etti
o ilaçta çok kötü bi ilaç maalesef kız mahfoldu günlerde boğazı falan parçalandı resmen
ama bebesine bişeycikler olmadı şimdi oğlu doğdu 3 aylık falan oldu

sumrucum inan çok şey yazdım sinirden ama sildim geri..sana tek tavsiyem bazı konularda erkeklere rest çekebilmelisin .yoksa üzülen hep biz oluyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…