Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

öylemi dersin allah korumuştur inşşş.cnm.

eşinin adına uygun bir isim bulupta ikna etmeyi denesen cicimmm

kiz ne isimler dedim vazgecmiyo. benimde begendigim isimler vardi ama inanki ona isim sunmaktan kendi begendikelrimide unuttum. ben kaani cok begeniyorum ama o yok diyo. birdahada acmiyo bile konuyu. birkere beraber baktik isimlere E ye kadar geldik. begenmedi hicbirseyi Pusatin anlamina bak bakalim birdaha dedi. actim. bak begen dedi bence pusattan daha güzel isim yok dedi

Slm kızlar naber nasılsiniz ben çok kötüyüm yine boğazlarım çok ağrıyor ve buna birde öksürük eklenince çok kötü yaptı beni

haklısın cnm çok doğru kısmet işi bunlar yiceği içeceği varsa allah nasip ediyo dünyaya gelmesini cnm hakkımızda hayırlısı inişallah..

sumrucum inan çok şey yazdım sinirden ama sildim geri..sana tek tavsiyem bazı konularda erkeklere rest çekebilmelisin .yoksa üzülen hep biz oluyoruz

katılıyorummmmmm

ya didem karısı nirdeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

sumrucum inan çok şey yazdım sinirden ama sildim geri..sana tek tavsiyem bazı konularda erkeklere rest çekebilmelisin .yoksa üzülen hep biz oluyoruz

kiz sen sinirlenme. doguruverirsin aman aman. diyorum zaten bu isim konusu yüzünden tartissakta istemiyorum pusati. cocukla dalga gececeklerini bile bile niye koyayim ya. türkiyede olsak koysun ama burda zorluk ceker cocuk istemiyorum. kesinliklede koydurtmicam. anasi der göbek adi dedesinin adi olacak esim der pusat valla sanki tövbe tövbe onlar yapti onlar doguracak

Slm kızlar naber nasılsiniz ben çok kötüyüm yine boğazlarım çok ağrıyor ve buna birde öksürük eklenince çok kötü yaptı beni

hoşgeldin kuzum nerelerdesin sen yaa
çok geçmiş olsun canım dr gittin mi ilaç falan alsaydın

ewet canım kısmet herşey
didem izinli canım rahatsı yine grip olmuş evde yatıyo

hoşgeldin kuzum nerelerdesin sen yaa
çok geçmiş olsun canım dr gittin mi ilaç falan alsaydın

ewet canım kısmet herşey
didem izinli canım rahatsı yine grip olmuş evde yatıyo

uy kiyamam. hava birden soguduya hemen kapti hastaligi. insallah cabuk iyilesir.

esracim sanada gecmis olsun

kiz birde yani sadece begenmiyorum diye istemiyor olsam neyse ama baska nedenleride var yani. hepsini anlatiyorum her defasinda bakiyor birsey diyemicek ya hem sen ne karisip duruyonki diyo. nasil ya dedim diyo kadin milleti cok karismaz böyle seylere diyo. he dedim sen babasisinda ben anasi degilim sanki dedim. istemiyorum bayada dedim. ozamanda küsüyo. küserse küssün. en gec ertesi gün yine konusuyo normal

evet canım ya bende öyle diyorum da eşim ikinciyi düşünmüyor. gerçi ben 2 3 yıl sonra başlarım başının etini yemeye 2.ci için. bende sevinmiyor degilim aslında seviniyorum geçen gün arkadaşımın ogluna hediye almaya gittim. zar zor begendim kızlar için bir sürü şey var etekler elbiseler mini mini onları görünce sevindirik oldum hatta alasım geldi de bu hafta tekrar kontrolüm var bakalım bunda da kız derse almaya başlarım allahın izniyle. hele şu 3 lü test bir temiz çıksın varya dileyin benden ne dilersenisiz. birde bunun korkusunu yaşıyorum. ne güzel yaptırmayacaktım doktorun tuzagına düştüm yaaaaa. inşallah bebegimin herşeyi iyidir. kurban olurum ben ona sag salim gelsin yavrularımız allahın izniyle. maşallah senide iyi gördüm afferim sana böyle olmaya devam et. hiç bir şey için canını sıkma

kizlar benim kaburgalarim neden agriyo ben simdi buldum. dün baska sütyenim vardi biraz kücüktü o ama siki tutuyordu dün hic agrimadi. bügün tam oturuyo ama askilarini gevsek birakmisim galiba. demirleri kaburgama denk geliyo tam oda acitiyo. galiba. emzirme sütyenleri demirsiz onlarinda lasikleri cok sikiyo ozamanda ondan agriyo galiba. yazim bebisim acitiyo saniyordum meger sütyendenmis

ferda kuzum nasılsın.
sen ıkılı uclu yaptırmadın dıye bılıodum ben.meraklanma ınsallah temız cıkar saglıkla gelır bebegın.

:81: :81: :81:
cocugun dogmadan gunahını aldın afferın ..

ferdaaaaaaaaa merak etme be tabiki temiz çıkacak hayret bişeysin ya
sen ve bebik iyi olsun biz bişey istemeyiz kuşum
aa eşin niye istemiyo 2.yi benim eşime kalsa 5 -6 olur
dün ablası diyo inş. ikiz olur eşim diyo inşşşş.üçüz dördüz falan olur diyo deli adam

kiz ben bi baslasam kimse susturamaz yine ama takmiyorum bu hafta nedense. heralde kaynanamla konusmadimya iki gündür ondan :) esim konusuyo diafonda acik ama ben pek muatap olmuyorum. dün aksam doktora gittik esimle. aksam gec geldik eve. cagri attik nerdeydiniz evde yoktunuz dedi kaynanam. gezmeye gittik dedim. gülerek aaa bu gelin ne diyo bana duydun mu diyo kocasina. zere yoktunz dedi. Sonra dedim artik doktora gittik falan filan diye. Catlak gari

kiz tek olur mu hic. 2-3 olur sen merak etme. birini bi kucagina alsinda gör bak nasil istiyor ilki biraz büyüyünce. benimki simdiden 4 diyo. ama bence oda ilkinden sonra 2ye düsürecek. kolaydi sanki 4 cocuga bakmasi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…