öylemi dersin allah korumuştur inşşş.cnm.
eşinin adına uygun bir isim bulupta ikna etmeyi denesen cicimmm
haklısın cnm çok doğru kısmet işi bunlar yiceği içeceği varsa allah nasip ediyo dünyaya gelmesini cnm hakkımızda hayırlısı inişallah..melisim hiç korkma kısmeti varsa hiç bişeycikler olmuyo
bak hastanede çalışan kızlardan biri 2 aylık hamileyken tarım ilacı içerek intihar etti
o ilaçta çok kötü bi ilaç maalesef kız mahfoldu günlerde boğazı falan parçalandı resmen
ama bebesine bişeycikler olmadı şimdi oğlu doğdu 3 aylık falan oldu
sumrucum inan çok şey yazdım sinirden ama sildim geri..sana tek tavsiyem bazı konularda erkeklere rest çekebilmelisin .yoksa üzülen hep biz oluyoruz
sumrucum inan çok şey yazdım sinirden ama sildim geri..sana tek tavsiyem bazı konularda erkeklere rest çekebilmelisin .yoksa üzülen hep biz oluyoruz
Slm kızlar naber nasılsiniz ben çok kötüyüm yine boğazlarım çok ağrıyor ve buna birde öksürük eklenince çok kötü yaptı beni
haklısın cnm çok doğru kısmet işi bunlar yiceği içeceği varsa allah nasip ediyo dünyaya gelmesini cnm hakkımızda hayırlısı inişallah..
katılıyorummmmmm
ya didem karısı nirdeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
canlarım biz kahvaltı yapıp geliyoruz
hoşgeldin kuzum nerelerdesin sen yaa
çok geçmiş olsun canım dr gittin mi ilaç falan alsaydın
ewet canım kısmet herşey
didem izinli canım rahatsı yine grip olmuş evde yatıyo
kiz ne üzülüyon deli. ha kiz ha erkek. bana burda herkes kizin olacak diyordu benimde icimden kiz geciyordu ama oglum olacak. daha ilk bebisin kiz ilerde oglunda olur insallah. hem ne güzel pembis pembis elbiseler etekler falan giydirirsin. ne güzel iste sana arkadas geliyo.
elif minacok güzell adıyla yaşasın kuzucum ..
bende elifi cok severim ama eltım koydu
evet canım ya bende öyle diyorum da eşim ikinciyi düşünmüyor. gerçi ben 2 3 yıl sonra başlarım başının etini yemeye 2.ci için. bende sevinmiyor degilim aslında seviniyorum geçen gün arkadaşımın ogluna hediye almaya gittim. zar zor begendim kızlar için bir sürü şey var etekler elbiseler mini mini onları görünce sevYasakli Siteik oldum hatta alasım geldi de bu hafta tekrar kontrolüm var bakalım bunda da kız derse almaya başlarım allahın izniyle. hele şu 3 lü test bir temiz çıksın varya dileyin benden ne dilersenisiz. birde bunun korkusunu yaşıyorum. ne güzel yaptırmayacaktım doktorun tuzagına düştüm yaaaaa. inşallah bebegimin herşeyi iyidir. kurban olurum ben ona sag salim gelsin yavrularımız allahın izniyle. maşallah senide iyi gördüm afferim sana böyle olmaya devam et. hiç bir şey için canını sıkma
kizlar benim kaburgalarim neden agriyo ben simdi buldum. dün baska sütyenim vardi biraz kücüktü o ama siki tutuyordu dün hic agrimadi. bügün tam oturuyo ama askilarini gevsek birakmisim galiba. demirleri kaburgama denk geliyo tam oda acitiyo. galiba. emzirme sütyenleri demirsiz onlarinda lasikleri cok sikiyo ozamanda ondan agriyo galiba. yazim bebisim acitiyo saniyordum meger sütyendenmis
evet canım ya bende öyle diyorum da eşim ikinciyi düşünmüyor. gerçi ben 2 3 yıl sonra başlarım başının etini yemeye 2.ci için. bende sevinmiyor degilim aslında seviniyorum geçen gün arkadaşımın ogluna hediye almaya gittim. zar zor begendim kızlar için bir sürü şey var etekler elbiseler mini mini onları görünce sevindirik oldum hatta alasım geldi de bu hafta tekrar kontrolüm var bakalım bunda da kız derse almaya başlarım allahın izniyle. hele şu 3 lü test bir temiz çıksın varya dileyin benden ne dilersenisiz. birde bunun korkusunu yaşıyorum. ne güzel yaptırmayacaktım doktorun tuzagına düştüm yaaaaa. inşallah bebegimin herşeyi iyidir. kurban olurum ben ona sag salim gelsin yavrularımız allahın izniyle. maşallah senide iyi gördüm afferim sana böyle olmaya devam et. hiç bir şey için canını sıkma
evet canım ya bende öyle diyorum da eşim ikinciyi düşünmüyor. gerçi ben 2 3 yıl sonra başlarım başının etini yemeye 2.ci için. bende sevinmiyor degilim aslında seviniyorum geçen gün arkadaşımın ogluna hediye almaya gittim. zar zor begendim kızlar için bir sürü şey var etekler elbiseler mini mini onları görünce sevindirik oldum hatta alasım geldi de bu hafta tekrar kontrolüm var bakalım bunda da kız derse almaya başlarım allahın izniyle. hele şu 3 lü test bir temiz çıksın varya dileyin benden ne dilersenisiz. birde bunun korkusunu yaşıyorum. ne güzel yaptırmayacaktım doktorun tuzagına düştüm yaaaaa. inşallah bebegimin herşeyi iyidir. kurban olurum ben ona sag salim gelsin yavrularımız allahın izniyle. maşallah senide iyi gördüm afferim sana böyle olmaya devam et. hiç bir şey için canını sıkma
:81: :81: :81:
cocugun dogmadan gunahını aldın afferın ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?