Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

kız anam karı delimi hamile hamile insan intihar edermi derdi neymiş
Allahım koru yarabbim
Slm kızlar naber nasılsiniz ben çok kötüyüm yine boğazlarım çok ağrıyor ve buna birde öksürük eklenince çok kötü yaptı beni
geçmiş olsun cnm
canlarım biz kahvaltı yapıp geliyoruz
afiyet olsun bebişe löp löp et olsun
elif mina cok güzell adıyla yaşasın kuzucum ..

bende elifi cok severim ama eltım koydu
sen ne düşünüyon peki?
Kızlar ben kaçtım görüşürüz, iyi sohpetler

hoşçakal cnm

Sağolun kızlar ebrarcim gittim gittim ama devlet hastanesi olunca haliyle ilgilenmiyorlar hiç iki ilaç yazıp yolladı bugün sabah çok kötüydüm özele git dedi eşim ama toparlandım biraz eğer daha kötü olursam giderim

ferda kuzum nasılsın.
sen ıkılı uclu yaptırmadın dıye bılıodum ben.meraklanma ınsallah temız cıkar saglıkla gelır bebegın.

iyi degilim ama iyi olsun diyelim canım sen nasılsın maşallah senin kızında saglıklıymış allah kucagına alacagın günleride nasip etsin inşallah.. ben yaptırmayı hiç düşünmüyordum. 2 liyi zaten yaptırmadım. 3 lüyüde yaptırmayacaktım. geçen hafta doktor benden hormon testleri isteedi. aynı zamanda 3 lününde vakti gelmiş yapalım dedi yazdı. ben vezneye gittim. kayıt yaptırmaya. orda o hormon testlerine 230 tl demesinlermi. anam dudagım uçukladı resmen dedim 3 lü ne kadar dediler 68 tl dedim hormonu ssk da yaptırırım 3 lüyü yaptırayım bari onun için kan verdim. bugün hastaneyi aradım aslında bana kan verirken cuma çıkar demişlerdi. ama ben bugün aradım yarın öglen gibi çıkar dediler. bakalım hayırlısı olsun. allah vermesin kötü birşey çıksada aldıracak degilim. allah vermesin. doktorlara güvenmiyorum ben

hım anladım canım çok çok geçmiş olsun dikkat et kendine gerekirse özle git canım
meyve ye bol bol inş. geçer bi an önce

kızlar didem heralde hasta yatıyor
afır da yok ortada?

ewet canım didem hasta
afr hakkaten nirdee

hayirlisi olsun canim benim. benim doktorum hic gerek yok dedi ben yaptirmadim hicbirini. Allahim hepimize saglikli, hayirli evlatlat versin. sen niye iyi degilsin canim ya neyin var bakim?

inşallah canım agzın bal yesin. valla bu yüzden istemiyordum bu testleri filan. evhamıma evham katıyorlar. eşim istemiyor ama eşimi dinleyen kim valla bunuda istemiyordu başının etini yiyince her gün bebek bebek diye aglayınca. artık tamam dedi. hele bu dogsunda allahın izniyle bende en azından 2 olsun istiyorum inşallah öbürü erkek olur. bir kız bir erkek evlat sahibi oluruz. geçim derdinden istemiyor eşim birazda rahatına düşkün ama allah büyük canım ya her gelen kısmetiyle gelir.

2 Lİ 3 LÜ NEDİR BİLMİYOM AMA AKLINA KÖTÜ GETİRME CNM rABBİM SAĞSALİM DOĞMASINI TIPIŞ TIPIŞ YÜRÜMESİNİ NASİP ETSİN TÜM BEBİŞLERİN.
BİZE DE BEBİŞ NASİP ETSİN HAYIRLISI İLE İNŞ.

Kusura bakma ebrar kahvaltılık birşeyler hazırlıyordum da kendine ondan geç cvp verdim az önce yaa bol meyve ıhlamur nane limon içiyorum ama geçmiyor ışte 15gündür hastalığım geçmedi pazar günü iyidim ama dünden beri yine rahatsızım şuan başım çatlıyor

valla ferdacım ben adama azcık konu açıyorum bebek diye sanki pek istekli değil.
Istiyorum diyo ama konuyu kısa kesiyo dün akşam yine dedim aynı durum du
acaba istemiyoor da benden korkusundan mı itiraf edemiyorki?

pis kaynana takma valla canım. bak benimkide ne diyormuş eşime. eşime o kadar dedim anana bebegin cinsiyetini söyleme diye. kız oldugunu duyunca sevinçten söylemiş canım kocam. kaynanam da diyormuş oohhh ohhh iyi oldu kız oldugu agbinin veya kardeşinin ogluna alırız. allahım ya bakalım benim kızım isteyecekmi sizin çocuklarınızı eşimde diyor ki. okula başlama yaşı geldiginde ıraga göndericem orda okula başlasın arapça da ögrenir diyormuş. bende dedim arağça ögrenmesi için ıraga bombaların arasına gitmeye ne gerek var burda da imama hatiplerde arapça dersi veriyorlar. illa ana ogul bebegimi benden alacaklar gelde saçlarını başlarını yolma ama ben takmıyorum. kimse evladıma karışamaz babasıda olsa karışamaz. bu kadar sende böyle de. bebegin konusunda kimseye taviz verme başka ne derse desinler takma.

valla ferdacım ben adama azcık konu açıyorum bebek diye sanki pek istekli değil.
Istiyorum diyo ama konuyu kısa kesiyo dün akşam yine dedim aynı durum du
acaba istemiyoor da benden korkusundan mı itiraf edemiyorki?

Olur mu hiç istiyordur ama erkekler bu konuya birden alışamiyor kadınlar hormonlar sayesinde anne olmaza çabuk alışırmiş ama erkekler yaşayarak baba olmayı öğrenirmiş birde sen şimdi çok heyecan yapıyorsundur ondan dir

ferdacim sen üzme kendini. bak birde iyi tarafini düsün esin rahatina düskün o yüzden cocuga belki bakamam belki ilgilenemem diye düsünüyor. e ben ne diyeyim benimki hemrahatina düskün hem 4 olsun diyo simdiden. e cocukta bedava büyümüyo rahatlikta parasiz olmuyo. e ama benimki hic düsünmüyo nasil our ki ne yaparizki diye. ben ilkinide daha gec istiyordum. hem yasim daha kücük diye hem esimin daha dogru düzgün isi bile yok diye. seneye yada iki sene sonra olsaydi bebegimiz ozaman vay calismam gerek vay kaynanam cocugu götürecek gibi bi derdim olmazdi. esimin bi isi olurdu bende evde bebegimizi büyütürdüm. simdi hamileyim ama ne hamileligimi hayal ettigim gibi yasiyorum nede sonrasinda bebegimle hayal ettigim gibi vakit gecirebilecem. heryerden bi ses her yerden bi karisan baksana ismini bile annesine birakmiyorlar noluyorsa babaannesi karisiyo ta. istemiyorum desemde kimse tinlamiyo bile. bir iki katkilari olacaklarina dahada sömürüyorlar. düsünsene 1500 euroluk maastan yani 3.000 tl den kendime bi hamilelik kiyafeti almama para kalmiyo. hak ettigim izinimi bile alamiyorum. aslinda bu hafta benim son ama para lazim diye 5 haftalik izinimdede calisayimda elde avucta birsey olsun diye caliscam. o parayi bile esim paylastirdi bile. taksitlere, arabanin masrafina falan filan. neyse ya. karamsallasma hayatim. o bebegin bi tadina varsin kendisi gelir sana.

ya bunlarin analari ogullarini iyiki bi gurbete göndermis. sanki cok memnunlarmis gibi kücücük yasta cocuklari sagasola göndermeye ne kadar meraklilar ya. yasli basli insanlar cocuk bakabilecek olsa Allahim kadinlara menopoz diye birsey vermezdi. benimkide diyo cocugu göndeririz diye anasida gecen diyo cocugu bi sekilde bakilir. sanki esyaya bakiyon. uyz kari nolacak. sanki bende salagim cocugumnu sigara dumaninin icinde o piskopat kadina yolliycam. kadinin agizida bozuk. kafasida

Slm sarıleblebi biz daha önce tanışmadık fırsat olmadı bir slm verim dedim
evet tatlım iyi ettin dikkat et kndine cnm ya salgın var herkes grip hasta
anam senle sumrunun nedir çektiği bu koclarınızdan üstelik kaynanalarınızdan ay verseler o kaynanaları elime bi dolarım saçlarını.
benim kaynana geçen konuştuk diyo ki kız kardeşim götürdü beni çarşıya giydirdi. dedi oğullarından sana fayda yok.soktu lafını gene.diğer oğlu halini bile sormuyo benim kociş de anama bu ay para göndercem dedi.tmm aşkım dedim kalırsa göndeririz.kaynana milleti işte takmayın boşverin gariiii

kız ne bilim biliyomusun benim ve kocamın 2. evliliğimiz.onun 2 oğlu var annelerinde kalıyolar tabi kocam para falan gönderiyo.acep diyorum korkuyomu 3. çocuk falan diye bana da pek belli etmiyo mart gibi düşünürüz acele etme diyo ama sanki bebek te bekliyo istedikleri zaman gelirim diye off off

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…