kız anam karı delimi hamile hamile insan intihar edermi derdi neymişmelisim hiç korkma kısmeti varsa hiç bişeycikler olmuyo
bak hastanede çalışan kızlardan biri 2 aylık hamileyken tarım ilacı içerek intihar etti
o ilaçta çok kötü bi ilaç maalesef kız mahfoldu günlerde boğazı falan parçalandı resmen
ama bebesine bişeycikler olmadı şimdi oğlu doğdu 3 aylık falan oldu
geçmiş olsun cnmSlm kızlar naber nasılsiniz ben çok kötüyüm yine boğazlarım çok ağrıyor ve buna birde öksürük eklenince çok kötü yaptı beni
afiyet olsun bebişe löp löp et olsuncanlarım biz kahvaltı yapıp geliyoruz
sen ne düşünüyon peki?elif minacok güzell adıyla yaşasın kuzucum ..
bende elifi cok severim ama eltım koydu
Kızlar ben kaçtım görüşürüz, iyi sohpetler
Kızlar ben kaçtım görüşürüz, iyi sohpetler
kız anam karı delimi hamile hamile insan intihar edermi derdi neymiş
Allahım koru yarabbim
ferda kuzum nasılsın.
sen ıkılı uclu yaptırmadın dıye bılıodum ben.meraklanma ınsallah temız cıkar saglıkla gelır bebegın.
Sağolun kızlar ebrarcim gittim gittim ama devlet hastanesi olunca haliyle ilgilenmiyorlar hiç iki ilaç yazıp yolladı bugün sabah çok kötüydüm özele git dedi eşim ama toparlandım biraz eğer daha kötü olursam giderim
kızlar didem heralde hasta yatıyor
afır da yok ortada?
iyi degilim ama iyi olsun diyelim canım sen nasılsın maşallah senin kızında saglıklıymış allah kucagına alacagın günleride nasip etsin inşallah.. ben yaptırmayı hiç düşünmüyordum. 2 liyi zaten yaptırmadım. 3 lüyüde yaptırmayacaktım. geçen hafta doktor benden hormon testleri isteedi. aynı zamanda 3 lününde vakti gelmiş yapalım dedi yazdı. ben vezneye gittim. kayıt yaptırmaya. orda o hormon testlerine 230 tl demesinlermi. anam dudagım uçukladı resmen dedim 3 lü ne kadar dediler 68 tl dedim hormonu ssk da yaptırırım 3 lüyü yaptırayım bari onun için kan verdim. bugün hastaneyi aradım aslında bana kan verirken cuma çıkar demişlerdi. ama ben bugün aradım yarın öglen gibi çıkar dediler. bakalım hayırlısı olsun. allah vermesin kötü birşey çıksada aldıracak degilim. allah vermesin. doktorlara güvenmiyorum ben
ferdaaaaaaaaa merak etme be tabiki temiz çıkacak hayret bişeysin ya
sen ve bebik iyi olsun biz bişey istemeyiz kuşum
aa eşin niye istemiyo 2.yi benim eşime kalsa 5 -6 olur
dün ablası diyo inş. ikiz olur eşim diyo inşşşş.üçüz dördüz falan olur diyo deli adam
iyi degilim ama iyi olsun diyelim canım sen nasılsın maşallah senin kızında saglıklıymış allah kucagına alacagın günleride nasip etsin inşallah.. ben yaptırmayı hiç düşünmüyordum. 2 liyi zaten yaptırmadım. 3 lüyüde yaptırmayacaktım. geçen hafta doktor benden hormon testleri isteedi. aynı zamanda 3 lününde vakti gelmiş yapalım dedi yazdı. ben vezneye gittim. kayıt yaptırmaya. orda o hormon testlerine 230 tl demesinlermi. anam dudagım uçukladı resmen dedim 3 lü ne kadar dediler 68 tl dedim hormonu ssk da yaptırırım 3 lüyü yaptırayım bari onun için kan verdim. bugün hastaneyi aradım aslında bana kan verirken cuma çıkar demişlerdi. ama ben bugün aradım yarın öglen gibi çıkar dediler. bakalım hayırlısı olsun. allah vermesin kötü birşey çıksada aldıracak degilim. allah vermesin. doktorlara güvenmiyorum ben
inşallah canım agzın bal yesin. Valla bu yüzden istemiyordum bu testleri filan. Evhamıma evham katıyorlar. Eşim istemiyor ama eşimi dinleyen kim valla bunuda istemiyordu başının etini yiyince her gün bebek bebek diye aglayınca. Artık tamam dedi. Hele bu dogsunda allahın izniyle bende en azından 2 olsun istiyorum inşallah öbürü erkek olur. Bir kız bir erkek evlat sahibi oluruz. Geçim derdinden istemiyor eşim birazda rahatına düşkün ama allah büyük canım ya her gelen kısmetiyle gelir.
kiz ben bi baslasam kimse susturamaz yine ama takmiyorum bu hafta nedense. heralde kaynanamla konusmadimya iki gündür ondan :) esim konusuyo diafonda acik ama ben pek muatap olmuyorum. dün aksam doktora gittik esimle. aksam gec geldik eve. cagri attik nerdeydiniz evde yoktunuz dedi kaynanam. gezmeye gittik dedim. gülerek aaa bu gelin ne diyo bana duydun mu diyo kocasina. zere yoktunz dedi. Sonra dedim artik doktora gittik falan filan diye. Catlak gari
valla ferdacım ben adama azcık konu açıyorum bebek diye sanki pek istekli değil.
Istiyorum diyo ama konuyu kısa kesiyo dün akşam yine dedim aynı durum du
acaba istemiyoor da benden korkusundan mı itiraf edemiyorki?
pis kaynana takma valla canım. bak benimkide ne diyormuş eşime. eşime o kadar dedim anana bebegin cinsiyetini söyleme diye. kız oldugunu duyunca sevinçten söylemiş canım kocam. kaynanam da diyormuş oohhh ohhh iyi oldu kız oldugu agbinin veya kardeşinin ogluna alırız. allahım ya bakalım benim kızım isteyecekmi sizin çocuklarınızı eşimde diyor ki. okula başlama yaşı geldiginde ıraga göndericem orda okula başlasın arapça da ögrenir diyormuş. bende dedim arağça ögrenmesi için ıraga bombaların arasına gitmeye ne gerek var burda da imama hatiplerde arapça dersi veriyorlar. illa ana ogul bebegimi benden alacaklar gelde saçlarını başlarını yolma ama ben takmıyorum. kimse evladıma karışamaz babasıda olsa karışamaz. bu kadar sende böyle de. bebegin konusunda kimseye taviz verme başka ne derse desinler takma.
evet tatlım iyi ettin dikkat et kndine cnm ya salgın var herkes grip hastaSlm sarıleblebi biz daha önce tanışmadık fırsat olmadı bir slm verim dedim
anam senle sumrunun nedir çektiği bu koclarınızdan üstelik kaynanalarınızdan ay verseler o kaynanaları elime bi dolarım saçlarını.pis kaynana takma valla canım. bak benimkide ne diyormuş eşime. eşime o kadar dedim anana bebegin cinsiyetini söyleme diye. kız oldugunu duyunca sevinçten söylemiş canım kocam. kaynanam da diyormuş oohhh ohhh iyi oldu kız oldugu agbinin veya kardeşinin ogluna alırız. allahım ya bakalım benim kızım isteyecekmi sizin çocuklarınızı eşimde diyor ki. okula başlama yaşı geldiginde ıraga göndericem orda okula başlasın arapça da ögrenir diyormuş. bende dedim arağça ögrenmesi için ıraga bombaların arasına gitmeye ne gerek var burda da imama hatiplerde arapça dersi veriyorlar. illa ana ogul bebegimi benden alacaklar gelde saçlarını başlarını yolma ama ben takmıyorum. kimse evladıma karışamaz babasıda olsa karışamaz. bu kadar sende böyle de. bebegin konusunda kimseye taviz verme başka ne derse desinler takma.
Olur mu hiç istiyordur ama erkekler bu konuya birden alışamiyor kadınlar hormonlar sayesinde anne olmaza çabuk alışırmiş ama erkekler yaşayarak baba olmayı öğrenirmiş birde sen şimdi çok heyecan yapıyorsundur ondan dir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?