Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

sorma kiz. iki karis boyuyla heryeri nasilda karistiriyo ya. hastanede inanki kavga etmedigi kadini birak erkekte kalmadi

hayirlisi olsun canim benim. benim doktorum hic gerek yok dedi ben yaptirmadim hicbirini. Allahim hepimize saglikli, hayirli evlatlat versin. sen niye iyi degilsin canim ya neyin var bakim?

valla senin doktorun çok haklı gerek yokki böyle testlere aslında. eli ayagına bakılıyor zaten saglık durumuda az çok tahmin ediliyor ultrasonda. ve yüzde yüzde sonuç verilmiyor. bir sorun olsa tedavisi yok anne karnında ki bebek için. gereksiz yere masraf ve telaştan başka birşey degil. ben neden iyi degilim gözlerim kararıyordu ya ayaga kalkınca dengem bozuluyordu bende şimdi yemek yedim ayran içtim kendime geldim sanki aman allahım açlıktanmı yoksa 2 gündür 6 da kalkıyorum ondanmı oldu bilmiyorum ama denge kaybı çok kötü. nerde ne zaman nereye düşücegin belli olmaz. aman allah korusun hepimizi.

sorma kiz. iki karis boyuyla heryeri nasilda karistiriyo ya. hastanede inanki kavga etmedigi kadini birak erkekte kalmadi

benim kaynana arda laf sokar ama
aradımmıydı zeynebim aşkım tatlı kuzum diye hitap eder.
bi de kayınpeder vefat etti bi geliri yok düşününce yazık diyom aslında
biz de ne olacağımızı bilmiyoruz ilerde.ama senin ve ferdanın ki tam fenalar yani.
benim kaynana gittiğimizde tarhana,vişne suları,vişne komposto,menemen anam doldurdu da doldurdu
annem de diyo kızım elinizden geleni yapın ki kocan da mutlu olur bi de diğer gelinleri
yani eltim tam bir kompleks abidesi.kocasını ölüm döşegindeki babasını görmeye göndermedi ya düşünebiliyormusun

amin canım amin amin amin. inşallah çok kısa bir süre içinde topigimizdeki herkez hamiş olur. ne güzel olur. kocan bebiş konusuna soguk bakıyor demişsin. erkekler sorumluluktan kaçmaya bakıyorlar sani. zaten senin kocanla benim kocamın karakterleri hemen hemen birbirine benzedigi için. sende zamanı geldiginde ikna edersin kocanı merak etme. erkekler ne kadar sert ve dedigin dedik olsalarda biz kadınlar erkekleri yumuşatabiliyoruz. ve erkeklerin içlerinde büyümemiş olan bir yanlarını bulabiliyoruz. hele senin yaran bir iyi olsunda. sonrası allah kerim.

amin cnm sağol valla adetimi dört gözle bekliyorum ki
bitince doktora gidecem inş bişi yok der de
hemen toktora dicem bebek istiyorum

arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım.zannediyorumki bu sitede benim gibi bir çok kadın var herkesin derdi ayrı Allah hepimizin derdine derman versin inşaallah.3 yıllık evliyim ve çocuk hasreti çekiyorum geçen ay rahim filmi çektirdim bu ay bebek oma ihtimali yüksek dediler ama olmadı nasip napalım alıştım artık.gebeliğe mani hiç bir durumun yok dedi doktorum bana ve eşime ama neden olmuyor bilmiyoruz her ay aynı hayal kırıklıkları bunun daha nekadar baş edebilirim bilmiyorum.ama herzaman dualarımda Allahtan hayırlısını istiyorum.

aman canim dikkat et. yemeyince oluyo birde erken kalkinca. benimde hem midem bulanirdi yemeyince hem gözlerim kararirdi. su demir hapi bana cok iyi geldi ya meger demir eksikligindende hep yorgun düsüyormusum. zamaninda ye hep yemegini canim. kiloyu takma zaten zayifsin istedigini istedigin zaman ye

canım doğumdan sonra vakit bulursan gir yaz mutlaka durumunu..çok güzel isimler maşallah 3 tane kızın oluyor Allah bağışlasın kaderleri güzel olsun inşallah.dua edeceğim sana inş. sende bana et olur mu

cnm ben de yeni bebek düşünenlerdenim ama burada öğrendim ki deneyimli arkadaşların hepsi hiç kafaya takmadığımız düşünmediğimiz ay hamile kaldık diyorlar.
sende dikkatini başka yöne ver cnm bak çok şükür hiç bir sakınca yokmuş.Rabbim tez zamanda müjdeli haber almanı nasip etsin.üzülmek yok sanırım tedavisiz çocuk sahibi olmak neredeyse imkansız oldu o yüzden üzülmek sıkılmak yok

iste o eltinin cocuklarida ona yapar. etme bulma dünyasi bu ama iste bilene. sen yap yinede yazik tekimis bak. benimki hic ölmicem saniyo. 45yasinda arka arkaaya sigaralar yakiyo. inanki abartmiyorum günde 10 büyük fincan nescafe iciyor birde yaninda sigara oh. sonra birde diyorki ben kendimi daha 15 yasinda hissediyorum. kiz yazin iste arabayla gittik izine. nedense hepte uzun yola gidilecegi zaman beli agrimaya basliyordu. kocaman adami kaynatami arkaya bindiriyordu daracik yere kendisi iki karis boyuyla öne kuruluyordu pislik. zaten anlamiyordumki 4 kisilik arabaya 5 kisi biniyorduk öteki arabada kapinin önünde bekcilik ediyordu sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…