slm kızlar günaydın nasılsınız hatırladınız umarım beni ebruaks özellikle sen nasılsın bebek nasıl canım?
aysenaaa nerelerdesin sen..doğurdun mu naptın ikizdi dimi seninkiler?canım benim az kaldı doğuma bekliyorum tombiş bi kızım var
aysenaaa nerelerdesin sen..doğurdun mu naptın ikizdi dimi seninkiler?canım benim az kaldı doğuma bekliyorum tombiş bi kızım
ya ben napım evdeyim annemlerde kaldım geldim 1 hafta.evet ikizdi doktor yatıcaksın dedi yatıyorum.bana doktor gün verdi bu ayın 16 sında doğum yapıcam.aksi bişi olmazsa şurda 1 hafta kaldı.korku heyecan herşey mevcut şuan .
evet tatlım iyi ettin dikkat et kndine cnm ya salgın var herkes grip hasta
anam senle sumrunun nedir çektiği bu koclarınızdan üstelik kaynanalarınızdan ay verseler o kaynanaları elime bi dolarım saçlarını.
benim kaynana geçen konuştuk diyo ki kız kardeşim götürdü beni çarşıya giydirdi. dedi oğullarından sana fayda yok.soktu lafını gene.diğer oğlu halini bile sormuyo benim kociş de anama bu ay para göndercem dedi.tmm aşkım dedim kalırsa göndeririz.kaynana milleti işte takmayın boşverin gariiii
kız ne bilim biliyomusun benim ve kocamın 2. evliliğimiz.onun 2 oğlu var annelerinde kalıyolar tabi kocam para falan gönderiyo.acep diyorum korkuyomu 3. çocuk falan diye bana da pek belli etmiyo mart gibi düşünürüz acele etme diyo ama sanki bebek te bekliyo istedikleri zaman gelirim diye off off
hayirlisi olsun canim benim. benim doktorum hic gerek yok dedi ben yaptirmadim hicbirini. Allahim hepimize saglikli, hayirli evlatlat versin. sen niye iyi degilsin canim ya neyin var bakim?
aysenaaa nerelerdesin sen..doğurdun mu naptın ikizdi dimi seninkiler?canım benim az kaldı doğuma bekliyorum tombiş bi kızım
ya ben napım evdeyim annemlerde kaldım geldim 1 hafta.evet ikizdi doktor yatıcaksın dedi yatıyorum.bana doktor gün verdi bu ayın 16 sında doğum yapıcam.aksi bişi olmazsa şurda 1 hafta kaldı.korku heyecan herşey mevcut şuan .
cnm merhaba tanışmıyoruz çünkü ben yeni sayılırım bu diyarda
çok az kalmış cnm cinsiyetleri ne bebeklerin
Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin
biz bebek isteyenlerede dua etmeyi unutma cnm
kiz kicini bi cimcikle sen. kizinada bi oku üfle. Masallah.
ay ay az kalmış yavrulara kavuşmaya canım Allah sağlıkla kurtarsın inşallah ..cinsiyetleri isimleri gelişimleri nasıl ? banada 2 haftaya doğum olabilir dedi bekliyorum
sorma kiz. iki karis boyuyla heryeri nasilda karistiriyo ya. hastanede inanki kavga etmedigi kadini birak erkekte kalmadi
2 Lİ 3 LÜ NEDİR BİLMİYOM AMA AKLINA KÖTÜ GETİRME CNM rABBİM SAĞSALİM DOĞMASINI TIPIŞ TIPIŞ YÜRÜMESİNİ NASİP ETSİN TÜM BEBİŞLERİN.
BİZE DE BEBİŞ NASİP ETSİN HAYIRLISI İLE İNŞ.
cnm merhaba tanışmıyoruz çünkü ben yeni sayılırım bu diyarda
çok az kalmış cnm cinsiyetleri ne bebeklerin
Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin
biz bebek isteyenlerede dua etmeyi unutma cnm
merhaba evet bende çoktandır giremiyodum.seni görmemiştim.ikizlerimin cinsiyetleri kız canım.evet çokaz kaldı bende zaten şiştim .çok kasılyolar.allahım sağlıklı eli ayağı düzgün hayırlı evlat versinde olsun ben çekerim ağrılarını.amin canım sağolasın duaların için.ben her zaman dua ediyorum.allah hepinize bebek bekleyenlere sağlıklı hayırlı bebekler nasip etsin .allahım istediğinizi dilediğinizi versin.
amin canım amin amin amin. inşallah çok kısa bir süre içinde topigimizdeki herkez hamiş olur. ne güzel olur. kocan bebiş konusuna soguk bakıyor demişsin. erkekler sorumluluktan kaçmaya bakıyorlar sani. zaten senin kocanla benim kocamın karakterleri hemen hemen birbirine benzedigi için. sende zamanı geldiginde ikna edersin kocanı merak etme. erkekler ne kadar sert ve dedigin dedik olsalarda biz kadınlar erkekleri yumuşatabiliyoruz. ve erkeklerin içlerinde büyümemiş olan bir yanlarını bulabiliyoruz. hele senin yaran bir iyi olsunda. sonrası allah kerim.
merhaba evet bende çoktandır giremiyodum.seni görmemiştim.ikizlerimin cinsiyetleri kız canım.evet çokaz kaldı bende zaten şiştim .çok kasılyolar.allahım sağlıklı eli ayağı düzgün hayırlı evlat versinde olsun ben çekerim ağrılarını.amin canım sağolasın duaların için.ben her zaman dua ediyorum.allah hepinize bebek bekleyenlere sağlıklı hayırlı bebekler nasip etsin .allahım istediğinizi dilediğinizi versin.
Allah razı olsun cnm sanada hayırlı doğumlar olsun
ay ne güzel 2 kız bebiş hemde ikizler Allahım bağışlasın nazardan saklasın
ay ay az kalmış yavrulara kavuşmaya canım Allah sağlıkla kurtarsın inşallah ..cinsiyetleri isimleri gelişimleri nasıl ? banada 2 haftaya doğum olabilir dedi bekliyorum
evet canım az kaldı çantam hazır çocuğun yatağı hazır.eşyalarını hep aldım yerleştirdim çekmecelerine.amin canım inşallah tek isteğim sağlıklı olmaları.cinsiyetleri kız canım iki tane kız gelyo.daha öncede slemiştim bir kızım daha var 7 yaşında.okula başladı bu sene.
isimlerini kızım eylül ve ecem istedi.babaısda bir aksilik çıkmazsa öle koyucaz.gelişimleri iyi en son geçen ayın 24 ünde gittim 2 kiloydular ikiside şimdi kaç oldu bilmiyoruz.doktor direk gün verdi 16 sına.rahatları iyi demişti.suyum felan gelmezse bir aksilik olmazsa 16 sında doğum.hayırlısı bakalım.
allah senide kurtarsın canım.ne güzel tombiş kızında sağlıklı olur hayırlı olur inşallah güğzellikler getirir sana.
valla senin doktorun çok haklı gerek yokki böyle testlere aslında. eli ayagına bakılıyor zaten saglık durumuda az çok tahmin ediliyor ultrasonda. ve yüzde yüzde sonuç verilmiyor. bir sorun olsa tedavisi yok anne karnında ki bebek için. gereksiz yere masraf ve telaştan başka birşey degil. ben neden iyi degilim gözlerim kararıyordu ya ayaga kalkınca dengem bozuluyordu bende şimdi yemek yedim ayran içtim kendime geldim sanki aman allahım açlıktanmı yoksa 2 gündür 6 da kalkıyorum ondanmı oldu bilmiyorum ama denge kaybı çok kötü. nerde ne zaman nereye düşücegin belli olmaz. aman allah korusun hepimizi.
evet canım az kaldı çantam hazır çocuğun yatağı hazır.eşyalarını hep aldım yerleştirdim çekmecelerine.amin canım inşallah tek isteğim sağlıklı olmaları.cinsiyetleri kız canım iki tane kız gelyo.daha öncede slemiştim bir kızım daha var 7 yaşında.okula başladı bu sene.
isimlerini kızım eylül ve ecem istedi.babaısda bir aksilik çıkmazsa öle koyucaz.gelişimleri iyi en son geçen ayın 24 ünde gittim 2 kiloydular ikiside şimdi kaç oldu bilmiyoruz.doktor direk gün verdi 16 sına.rahatları iyi demişti.suyum felan gelmezse bir aksilik olmazsa 16 sında doğum.hayırlısı bakalım.
allah senide kurtarsın canım.ne güzel tombiş kızında sağlıklı olur hayırlı olur inşallah güğzellikler getirir sana.
arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım.zannediyorumki bu sitede benim gibi bir çok kadın var herkesin derdi ayrı Allah hepimizin derdine derman versin inşaallah.3 yıllık evliyim ve çocuk hasreti çekiyorum geçen ay rahim filmi çektirdim bu ay bebek oma ihtimali yüksek dediler ama olmadı nasip napalım alıştım artık.gebeliğe mani hiç bir durumun yok dedi doktorum bana ve eşime ama neden olmuyor bilmiyoruz her ay aynı hayal kırıklıkları bunun daha nekadar baş edebilirim bilmiyorum.ama herzaman dualarımda Allahtan hayırlısını istiyorum.
benim kaynana arda laf sokar ama
aradımmıydı zeynebim aşkım tatlı kuzum diye hitap eder.
bi de kayınpeder vefat etti bi geliri yok düşününce yazık diyom aslında
biz de ne olacağımızı bilmiyoruz ilerde.ama senin ve ferdanın ki tam fenalar yani.
benim kaynana gittiğimizde tarhana,vişne suları,vişne komposto,menemen anam doldurdu da doldurdu
annem de diyo kızım elinizden geleni yapın ki kocan da mutlu olur bi de diğer gelinleri
yani eltim tam bir kompleks abidesi.kocasını ölüm döşegindeki babasını görmeye göndermedi ya düşünebiliyormusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?