Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

canım doğumdan sonra vakit bulursan gir yaz mutlaka durumunu..çok güzel isimler maşallah 3 tane kızın oluyor Allah bağışlasın kaderleri güzel olsun inşallah.dua edeceğim sana inş. sende bana et olur mu

hemen vakit bulamam ama ayağa kaktığımda söz yazıcam size.ev müsait olduğunda.ilk başta kaynanam bakıcak bana o yüzden.kendi annemler olsa hemen yazarım da kaynana olunca olmuyor laf eder.dua ederim canım.allah senide tez zamanda kurtarsın.kızlarım nasipli olcak inşallah.bize uğur getircekler buna inanıyorum.sanada kızın uğur getirir inşallah...
neyse kızlar ben kalkıyorum fazla oturamıyorum.kendinize iyi bakın.allaha emanet olun.

ben geldim dedim dimiiii hemde hastayım yaaaaa nasıl görmezsiniz beni aloooooooooooooooooooooooooo

anam fenaymış seninki send takma kızdığını görünce bilerek yapar belki
gül konuş takma o zaman kendisi çatlasın hemide çatım çatım çatlasın emi
hasta didem geldi
nasılsınız mllet ben hala çok kötüyüm ve yatıyorum

kız merak ettik seni.düzelmedinmi daha cnm ya sıcak su limon iç
iyi gelir bol bol dinlen kaç güz izinlisin?

hadi canım dinlen sen çok öpüyorum haberlerini bekliyorum

adet olmadan bir hafta önce karnım gergin ve ağrılı olurdu oşekilde anlardım adetin yaklştığını
bu ay ise adete 4 gün var hiç br ağrı ve gerginlik yok sadece göğüslerimde ağrı var
bu ay farklı olarak koltuk altım agrıyor normalde koltuk ağrım olmaz
şimdi şaşkınım karnım neden agrımıyor?
bu tip belirti yaşayıp hamiş kalan var mı?
güya kendime söz vermiştim bu ay belirti falan dinlemeyecm d,ye ama napıyım insan her ay umutlanıyor offff:26:

yok kızzz bugün daha fenayım ama baktım ki ben bunu taktıkça hiç bi şekilde düzelemiyom takmamaya karar verdim
nefes alamıym ya gribi geçtim boğazlar fena travesti gibi sesim var valla
canımm geçmiş olsun ne oldu sana

saol kuşummmm gip oldum kızz çok fenayım 2 gündür yatıyom evde

Slm kızlar ben geldim nasılsınız bakalım görüşmeyeli bu aralar sizi hiç takip edemiyorum çok çalışıyorum çokkkkkk nolcak benim sonum böyle ya

ya valla çok sinirleniyorum canım senin kocanda pek mi ana kuzusuymuş. benim eşim benim maaşıma hiç karışmaz. ben sadece kira ve yol paramı kendim çıkarıyorum. evdeki diger masraflar eşime ait. bende kendime dogru düzgünbirşey alamıyorum ama. en azından 3 5 kenara atıyorum bebek ve çalışmayacagım günler için kötü gün dostu olarak. ya sana daha öncede dediydim. sen kocanı gönder bence anasının yanına. sen bu maaşla hem kendine hem çocguna gül gibi bakarsın. belki almanyada çocuk için yardım parasıda verirler. hadi diyelim gönderdin çocugu oraya agladı annem annem diye günlerce ne olacak nasıl geri getirecekler çocugu o kadar kolay mı ya. benim eşimin ablası avusturalyada yaşıyor 3 tane çocugu var. anası bizde kalırken o kızıyla konuşmak için. internet cafeye gitmişlerdi. ablasını kamerada görmüş etrafında da çocukları çok hoşuna gitmişti. bana geldi diyor ki ablamı oraya tek gönderdik şimdi kalabalık olmuşlar çok hoşuma gitti. bende dedim bizde öyle kalabalık olucaz allahın izniyle. yok diyor biz kalabalık olmayalım bir çocuk olsun yeter bende dedim sen öyle san bak görürüsn ferda seni nasıl parmagında oynatacak

Slm kızlar ben geldim nasılsınız bakalım görüşmeyeli bu aralar sizi hiç takip edemiyorum çok çalışıyorum çokkkkkk nolcak benim sonum böyle ya

şurda dünürün hasta yatıyo senden ses yok
nasılsın tahll yaptırdın ama sesin çıkmadı

canımm ya bende sırtından dolayı yatıyorsun sanmıştım ..ayyy çok geçmiş olsun kuşum acil şifalar diliyorum

canımm ya bende sırtından dolayı yatıyorsun sanmıştım ..ayyy çok geçmiş olsun kuşum acil şifalar diliyorum

saol canım benim kendimi dinledikçe hiç geçmiyo galiba dün bütün gün yattım bugn daha fena oldum
bugün yatmıycam evi toparlıycam

selam selammmmmmm nabersiniz patron gitti ammaaa bidünya iş bıraktı gittti. hem size laf yetiştircem hem iş yapıcam nasıl yetişcek işler bilmomm.
bugün ağrım yok allaha şükür 2 gün oldu geçti.

didoşummm nasıl oldun kuşumm iyimisin birazdaha

şurda dünürün hasta yatıyo senden ses yok
nasılsın tahll yaptırdın ama sesin çıkmadı

ana dünürüm hasta oldugunu duymadım ki çok geçmiş olsun canım ya pazartesi girdim yazdım ben test sonucu negatif doktor dedi sen bi kadın doguma git diye ama işte hala gitmedim ve hala gelen giden yokkkkk

boşver işi gel sen bak bende varım hem
iyi gibiyim kuşum yattıkça başım ağrıyo daha fena oluyorum bugünü ayakta geçirme kararı aldım
sen nasılsın
bu arada sesim yine çok hoş istersen patronunu arayabilirim

aman iyi olda cnm sesin fena olsun şarkımı sölücen bacııı. aslında ctesiye izin almam lazım arasan iyi olur hani
ben iyim 25 gündür göbüş altım ağrıdı bugün kesildi bende şaştım. beklemedeyim yaneee

ana dünürüm hasta oldugunu duymadım ki çok geçmiş olsun canım ya pazartesi girdim yazdım ben test sonucu negatif doktor dedi sen bi kadın doguma git diye ama işte hala gitmedim ve hala gelen giden yokkkkk

yaaaa işte dünür hasta yatıyoz insan bi arar sorar
şaka bi yanada sen niye gitmedin doktora

ben geldim dedim dimiiii hemde hastayım yaaaaa nasıl görmezsiniz beni aloooooooooooooooooooooooooo
gördüm ben kız yazıverdim sanaa
kız senide sordum nerde bu diye niye çalışıyon kız noldu?

tamam ciciş sen ver cep numarasını ben arar izin alırım sana
ay hadi inşallah bu ay tutmuştur yaaa kırmızıların hangi gün gelecek senin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…