Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

kızlarrrrrrrrrrrrrr
erkek çocuk için ya da kız çocuk için ilişki günleri varmış
bilen varmıııııııııııı
acil cvp bekliyorum
hepiniz duygu ve düşüncelerinizi yazın lütfen
:26:

tamam ciciş sen ver cep numarasını ben arar izin alırım sana
ay hadi inşallah bu ay tutmuştur yaaa kırmızıların hangi gün gelecek senin

cnmm kırmızılar 10 undan snra beklicem bugün çatlatma iğne vurulalrı 13 cü gün ama ilaç kullanıyom kullanmasaydım yarın belli olcakdı şimdi 2 gün snra 1 hafta içinde belli olcak yeneee karşıkmı oldu biraz:)
şişko ebrarrrr yedin geldin yine şişmişindirrrrr:86::86::86:

kızlarr kızlarrrrrrrr
nabersiniz bakim didoşgeldin dimek düzelmedin mi hala yaw
doydunmu canım bende sizle konuşurken kahvaltı yapıyom maalesef düzelemedim bacı yav manyak gibi geziyom
o ne laaaaaaaaaaaaaaaaa

merhaba arkadaşlar hepinizi bekleriz
güllllll evhan eflal dscopur esraersoy ismi aklıma gelmeyen arkadaşlar buyrun topiğimizin devamına

Merhaba. ismim Deniz.
Aslında sitede çok yeni sayılmam, geçen yıl ya da önceki yıl üye olmuştum bir arkadaşım tavsiye etmişti, tek bir konuya bakıp çıkmıştım hiç aklıma gelmedi ondan sonra da. son birkaç gündür aktif olarak kullanıyorum siteyi. çok faydasını gördüm. boşa zaman geçirmişim başka yerlerde :)

Yeni evliyim, 6 ay oldu. Hamile kalmayı yaklaşık iki aydır düşünüyoruz. ocak ayında olmadı, bu ay kısmetse. bundan sonra buradan devam ederiz zannediyorum. görüşmek üzere, herkese iyi sohbetler :)

benim bilgim yok. çünkü bunun tespitine ihtiyaç duymadım. sağlıklı olsun diye dua ettim hep.
umarım isteğine kavuşursun saribeybi.

he canım şiştim walla kocaman oldum
darısı başına inşşş.
benden beş beter ol emiiiiiiiii

oldukça karışık oldu bişey anlamadım zaten beyin fonksiyonlarım alt üst durumda beni zorlama

aramıza hoşgeldin canım umarım sende burda güzel vakit geçirirsin
yeni evliymişsin daha ne güzel allahım en kısa zamanda kucağını doldurur inşallah hayırlısyla

doydunmu canım bende sizle konuşurken kahvaltı yapıyom maalesef düzelemedim bacı yav manyak gibi geziyom

o ne laaaaaaaaaaaaaaaaa
kız ne bilim benim patronun karısı aradı da beni dedi nette böyle bişi varmış
4. çocuğu düşünüyorlarda 2 kızı bir oğlu var bir oğlu daha olsun istiyomuş.
dedim herhal sizler bilirsiniz duydunuzmu böyle bi yer ya da okudunuzmu?

hoşgeldin cnm umarım bu ay güzel haberle gelirsin

ivett cnm ben duydum ama erkeğin 72 günlük perizi var bazı yicekleri yiyo snra sanırım adetin 16 cı günü tek ilişki tabi doktor kontrolünde oluyo. erkek istiyosan. ama kız içinde başka bişi var onu bilmom

o ne laaaaaaaaaaaaaaaaa

ewet canım doydum çok şükür
sana da afiyet olsun canım inş.hemencecik iyileşirsin

hoşgeldin deniz hayırlısıyla inş. kavuşursun meleğine

benim bilgim yok. çünkü bunun tespitine ihtiyaç duymadım. sağlıklı olsun diye dua ettim hep.
umarım isteğine kavuşursun saribeybi.

kız ben değil patronumun karısı sordu nette yazıyomuş diye
yok cnm sağlıklı olsun da kız erkek ne fark eder ki
iyi dileklerin için tşk ederim cnm

senin patronun avradı problemlimi yatsın kalksın sağlıklısını dilesin öyle işmi olur kızzzzz anammm boşver sende araştırma uğraşma yani

ewet canım doydum çok şükür
sana da afiyet olsun canım inş.hemencecik iyileşirsin

hoşgeldin deniz hayırlısıyla inş. kavuşursun meleğine

ay bi ben doyamadım vişne reçeline sardım iki gündür allahım deli gibi yiyiyom kavanozun dibini görcez bugün

aramıza hoşgeldin canım umarım sende burda güzel vakit geçirirsin
yeni evliymişsin daha ne güzel allahım en kısa zamanda kucağını doldurur inşallah hayırlısyla

hoşbulduk, çok teşekkür ederim dscopur cum. senin prensesin var gördüğüm kadarıyla. Allah onu sana ve sevdiklerine bağışlasın.

ay bi ben doyamadım vişne reçeline sardım iki gündür allahım deli gibi yiyiyom kavanozun dibini görcez bugün

afiyet olsun kuzum yaa
bende salatalık hastası oldum kız kokusu bi hoşuma gidiyor anlatamam
bazen yoğurt yiyebilmek için cacık yapıyom yada öyle elime alıp yiyom salatalıkk

kız ben değil patronumun karısı sordu nette yazıyomuş diye
yok cnm sağlıklı olsun da kız erkek ne fark eder ki
iyi dileklerin için tşk ederim cnm

ee patron karısı olmak böyle bir şey demek ki :) yuhh yani. böyle bir şeyin araştırması istenir mi başkasından, personeli bile olsa olmaz yaa ayıptır. boşver sen uğraşma. onu Allah bilirmiş deyip kestirip at bence işinden de olma ama :)

hoşbulduk, çok teşekkür ederim dscopur cum. senin prensesin var gördüğüm kadarıyla. Allah onu sana ve sevdiklerine bağışlasın.
eee hangi şehirdensin çalışıyomusun
evet kızımızı bekliyoruz inşallah 2.5ay sonra katılacak aramıza allahım isteyen herkeze nasip etsin bu arada benim ismimde didem
afiyet olsun kuzum yaa
bende salatalık hastası oldum kız kokusu bi hoşuma gidiyor anlatamam
bazen yoğurt yiyebilmek için cacık yapıyom yada öyle elime alıp yiyom salatalıkk

afiyet olsun tatlım ye ye salatalık iyidir ay kızz her ay farklı bişye takıyoz haaa anam anam duba gibi olcaz

ebruuuuuuuuuuuuuuuuu
ferdaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
uyuz güllllllllllllllllllllllllll
ve canım kepeklim niden sesiniz çıkmıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…