tamam ciciş sen ver cep numarasını ben arar izin alırım sana
ay hadi inşallah bu ay tutmuştur yaaa kırmızıların hangi gün gelecek senin
doydunmu canım bende sizle konuşurken kahvaltı yapıyom maalesef düzelemedim bacı yav manyak gibi geziyomkızlarr kızlarrrrrrrr
nabersiniz bakim didoşgeldin dimek düzelmedin mi hala yaw
o ne laaaaaaaaaaaaaaaaakızlarrrrrrrrrrrrrr
erkek çocuk için ya da kız çocuk için ilişki günleri varmış
bilen varmıııııııııııı
acil cvp bekliyorum
hepiniz duygu ve düşüncelerinizi yazın lütfen
:26:
merhaba arkadaşlar hepinizi bekleriz
güllllll evhan eflal dscopur esraersoy ismi aklıma gelmeyen arkadaşlar buyrun topiğimizin devamına
kızlarrrrrrrrrrrrrr
bilen varmıııııııııııı
acil cvp bekliyorum
cnmm kırmızılar 10 undan snra beklicem bugün çatlatma iğne vurulalrı 13 cü gün ama ilaç kullanıyom kullanmasaydım yarın belli olcakdı şimdi 2 gün snra 1 hafta içinde belli olcak yeneee karşıkmı oldu biraz:)
şişko ebrarrrr yedin geldin yine şişmişindirrrrr:86::86::86:
cnmm kırmızılar 10 undan snra beklicem bugün çatlatma iğne vurulalrı 13 cü gün ama ilaç kullanıyom kullanmasaydım yarın belli olcakdı şimdi 2 gün snra 1 hafta içinde belli olcak yeneee karşıkmı oldu biraz:)
şişko ebrarrrr yedin geldin yine şişmişindirrrrr:86::86::86:
Merhaba. ismim Deniz.
Aslında sitede çok yeni sayılmam, geçen yıl ya da önceki yıl üye olmuştum bir arkadaşım tavsiye etmişti, tek bir konuya bakıp çıkmıştım hiç aklıma gelmedi ondan sonra da. son birkaç gündür aktif olarak kullanıyorum siteyi. çok faydasını gördüm. boşa zaman geçirmişim başka yerlerde :)
Yeni evliyim, 6 ay oldu. Hamile kalmayı yaklaşık iki aydır düşünüyoruz. ocak ayında olmadı, bu ay kısmetse. bundan sonra buradan devam ederiz zannediyorum. görüşmek üzere, herkese iyi sohbetler :)
kız ne bilim benim patronun karısı aradı da beni dedi nette böyle bişi varmışdoydunmu canım bende sizle konuşurken kahvaltı yapıyom maalesef düzelemedim bacı yav manyak gibi geziyom
o ne laaaaaaaaaaaaaaaaa
Merhaba. ismim Deniz.
Aslında sitede çok yeni sayılmam, geçen yıl ya da önceki yıl üye olmuştum bir arkadaşım tavsiye etmişti, tek bir konuya bakıp çıkmıştım hiç aklıma gelmedi ondan sonra da. son birkaç gündür aktif olarak kullanıyorum siteyi. çok faydasını gördüm. boşa zaman geçirmişim başka yerlerde :)
Yeni evliyim, 6 ay oldu. Hamile kalmayı yaklaşık iki aydır düşünüyoruz. ocak ayında olmadı, bu ay kısmetse. bundan sonra buradan devam ederiz zannediyorum. görüşmek üzere, herkese iyi sohbetler :)
kızlarrrrrrrrrrrrrr
bilen varmıııııııııııı
acil cvp bekliyorum
doydunmu canım bende sizle konuşurken kahvaltı yapıyom maalesef düzelemedim bacı yav manyak gibi geziyom
o ne laaaaaaaaaaaaaaaaa
Merhaba. ismim Deniz.
benim bilgim yok. çünkü bunun tespitine ihtiyaç duymadım. sağlıklı olsun diye dua ettim hep.
umarım isteğine kavuşursun saribeybi.
kız ne bilim benim patronun karısı aradı da beni dedi nette böyle bişi varmış
4. çocuğu düşünüyorlarda 2 kızı bir oğlu var bir oğlu daha olsun istiyomuş.
dedim herhal sizler bilirsiniz duydunuzmu böyle bi yer ya da okudunuzmu?
hoşgeldin cnm umarım bu ay güzel haberle gelirsin
ewet canım doydum çok şükür
sana da afiyet olsun canım inş.hemencecik iyileşirsin
hoşgeldin deniz hayırlısıyla inş. kavuşursun meleğine
aramıza hoşgeldin canım umarım sende burda güzel vakit geçirirsin
yeni evliymişsin daha ne güzel allahım en kısa zamanda kucağını doldurur inşallah hayırlısyla
ay bi ben doyamadım vişne reçeline sardım iki gündür allahım deli gibi yiyiyom kavanozun dibini görcez bugün
kız ben değil patronumun karısı sordu nette yazıyomuş diye
yok cnm sağlıklı olsun da kız erkek ne fark eder ki
iyi dileklerin için tşk ederim cnm
eee hangi şehirdensin çalışıyomusunhoşbulduk, çok teşekkür ederim dscopur cum. senin prensesin var gördüğüm kadarıyla. Allah onu sana ve sevdiklerine bağışlasın.
afiyet olsun kuzum yaa
bende salatalık hastası oldum kız kokusu bi hoşuma gidiyor anlatamam
bazen yoğurt yiyebilmek için cacık yapıyom yada öyle elime alıp yiyom salatalıkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?