ebrucum nette şöyle yazıyo
Doğum sırasında okunacak duayı, Efendimiz şöyle tavsiye buyurmuştur:
l- Doğum yapacak hanımın sıhhat ve kolaylıkla doğumunu yapması niyetiyle, Önce Âyete’l-Kürsî okunur, sonra (Felâk ve Nâs) sûreleri okunur. Bunlardan sonra da şu âyet okunur:
"İnne rabbekümüllahüllezı halekas semavati vel erda fı sitteti eyyamin sümmesteva alel arşi yuğşil leylen nehara yatlübühu hasısev veş şemse vel kamera ven nücume müsehharatim bi emrih ela lehül halku vel emr tebarakellahü rabbül alemın"(A'raf suresi 54. ayet)
Meali :
Gerçekten sizin Rabbiniz, altı günde gökleri ve yeri yaratan, sonra arşa istiva eden Allah'tır. Gündüzü, durmaksızın kendisini kovalayan geceyle örten, güneşe, aya ve yıldızlara kendi buyruğuyla baş eğdirendir. Haberiniz olsun, yaratmak da, emir de (yalnızca) O'nundur. Alemlerin Rabbi olan Allah ne yücedir. (A'raf suresi, 54)
kiz cizelgene bakiyorumda senin nohutcuk büyümüs hala nohut mu diyon cocuga ? o artikin bi tursuluk salatalik kadar oldu. ona göre. cocugu küstürme
canısı günaydınn... benimde 5 gün geçince tesat yapmıştım negatifti... 8 gün sonra yapınca çıkmıştı.. inşallah sendende öyle olmuştur canımm...yok canım ya sadece uykusuzum ve çok yorgunum bugün bide belim çok agrıyor zannımca artık adet olacagım 9 gün geçti ama bakalım ne olacak
İnşallah canım yaaa:)
Diğer karılar siz nasılsınız bakıyomda bana kimse laf atmıyo bakın hamile kaprisim tutar görürsünüz haaa:) :2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2:
Kız gene değişti cmt 11+2 idi:) Ama genede nohut diyom ona bakalım bugüğn kaç haftalık çıkacak sürekli değişiyo yuavrumun haftası:)
bak demekki büyüyo gelisiyorki günü ilerde cikiyo sen ne kafana takiyon. Allahin izniyle seninde saglikli, eti puf gibi bebisin olur merak etme sen
ay sorma yaaa hiç uyuyamadımm
ewet yanlış yapıyor ablan ama bu saatten sonra da değiştiremezsin sanırım
allah yardımcınız olsun kuşum
şşşşşşşşşttt ağlama bee
beşik sallamadım ama hazırlık yapıyom
söyle kuşum ben ilgileneyim senle ne diyordun de bakem aplanaa
:2: :13: :18: :26: :44: 0: :76: :78::79::80::81::82::83::84::85::86::87::88::89::90: :92::93::94::95::96::97::98:
canım aynı şeyleri yaşadım doktor gelişimi 10 gün geri küçük zayıf olacak dedi ..ben hep kendime kızdım aldın kiloları bebeğe yaramamış falan diye (sanki elimde olan bişi)ama şimdi gelişimi ilerde yavrum tombul ve uzun boylu ..sen hiç düşünme bebeğim en çok kiloyu benim iştahımın kapandığı zamanlar aldı ..o besleniyor annesi
zeynepcim bende öyleydim´. kendim kilo aliyom cocuk almiyo falan diye düsünüyordum ama inanki öyle degil. yani ben her gittigimde doktora soruyorum kilom nasil diye. birde cocugun kilosu nasil diye. o hersey normal desede netten yine bakiyorum gercekten normal mi diye normalse tmm icim anca öyle rahat ediyo
benide gören olmadıııııııııııııııııı
canım geçmiş olsuncok feci duygular içersindeyim.bunların hepsi beni ifade ediyor didim...
yalan beeeeeeee
kolum agrıyooo feciii.tatanos mahfettı benı ..ilkı bu kadar agrımamıstı........
yazmayı bırak ne yazacagımı dusunmeye bıle usenıyorum varın sız dusunun halımı
benide gören olmadıııııııııııııııııı
hoşgeldin mahallenin delisi bak sesinde döndü özüne nihayetttttttttt...........ben geldimmmmmmmmmm kızlar
bugün işe başladım çok kötüyüm ama sesim çıkmıyo travestiden beterim
ben geldimmmmmmmmmm kızlar
canısı günaydınn... Benimde 5 gün geçince tesat yapmıştım negatifti... 8 gün sonra yapınca çıkmıştı.. Inşallah sendende öyle olmuştur canımm...
idrar da baktırmıştımm.. Son kan tahlilinde kaç çıktı beta hcg ???
hiiiçççç senle uğraşcak halim yok valla ne desen heee diyebilirimhoşgeldin mahallenin delisi bak sesinde döndü özüne nihayetttttttttt...........
seni bu halde işe cagıraan patronunuu .................
bugun sureklı mılletın suratına hapsur oksur taam mı ortaaam ..sen git desınler..
keşke değerini sorsaydın... mesela ben ilk baktırdığımda 0.100 çıkmıştı.. Ama cumartesi baktırdım 1.200 çıktı demek yükseliyor o yüzden umutluyumm....valla ben telde ögrendim degeri söylemedi ki sadece negatif dedi o kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?