Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

hayy Allah razı olsun senden bende bu karılar yazdığımı görmediler diye düşünüyordum hemen okuyorum sağol canım

kiz cizelgene bakiyorumda senin nohutcuk büyümüs hala nohut mu diyon cocuga ? o artikin bi tursuluk salatalik kadar oldu. ona göre. cocugu küstürme

Kız gene değişti cmt 11+2 idi:) Ama genede nohut diyom ona bakalım bugüğn kaç haftalık çıkacak sürekli değişiyo yuavrumun haftası:)

cok feci duygular içersindeyim.bunların hepsi beni ifade ediyor didim...

yalan beeeeeeee

kolum agrıyooo feciii.tatanos mahfettı benı ..ilkı bu kadar agrımamıstı........
yazmayı bırak ne yazacagımı dusunmeye bıle usenıyorum varın sız dusunun halımı

yok canım ya sadece uykusuzum ve çok yorgunum bugün bide belim çok agrıyor zannımca artık adet olacagım 9 gün geçti ama bakalım ne olacak
canısı günaydınn... benimde 5 gün geçince tesat yapmıştım negatifti... 8 gün sonra yapınca çıkmıştı.. inşallah sendende öyle olmuştur canımm...

Kız gene değişti cmt 11+2 idi:) Ama genede nohut diyom ona bakalım bugüğn kaç haftalık çıkacak sürekli değişiyo yuavrumun haftası:)

bak demekki büyüyo gelisiyorki günü ilerde cikiyo sen ne kafana takiyon. Allahin izniyle seninde saglikli, eti puf gibi bebisin olur merak etme sen

kizlar ben biraz cikayimda islerimi halledeyim. kimse haberde vermiyo deli olucam. eger son haftamsa bitirmem gereken islerim var. halledeyim hmen hepsini

ben geldimmmmmmmmmm kızlar
bugün işe başladım çok kötüyüm ama sesim çıkmıyo travestiden beterim

YAaa bu saçma sapan endişelerim yiyo beni:)

:2::13::18::26::44:0::76::78::79::80::81::82::83::84::85::86::87::88::89::90::92::93::94::95::96::97::98:

Noliy laaaa:)

Ayyy inşallah bakalım bu akşam doktoru deli etcem sorularımla:)

Bakalım yaaa bu akşam sorcam erbi şiyi dra:)

benide gören olmadıııııııııııııııııı

Ben gördüüüüüm nbr:)

canım geçmiş olsun

benide gören olmadıııııııııııııııııı

ben seni gördüm bikerem ama sen beni görmedinmelis ebrardan başkası yazmadı bana sen söyle doğumdan önce manevi olarak neler yapmalıyım ..böyle senin yaptığın şeyler falan varsa yaz

canısı günaydınn... Benimde 5 gün geçince tesat yapmıştım negatifti... 8 gün sonra yapınca çıkmıştı.. Inşallah sendende öyle olmuştur canımm...

ama ben cuma gün kan tahlili verdim sen kanda mı baktırdın idrar da mı

hoşgeldin mahallenin delisi bak sesinde döndü özüne nihayetttttttttt...........
hiiiçççç senle uğraşcak halim yok valla ne desen heee diyebilirim
seni bu halde işe cagıraan patronunuu .................

bugun sureklı mılletın suratına hapsur oksur taam mı ortaaam ..sen git desınler..

bencede .................. öyle yapcam zaten topluca hasta olsunlarda görüym bu arada bugün gerginsin bakıyom sayıp sövüyon

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…