canım valla kendine gel moralin düzelsin diye yaptıydımm... Neyse geçmiş olsun canım bende birazdan çıkacağım zatii...... uğraşmak zorunda kalmayacaksınnnhiiiçççç senle uğraşcak halim yok valla ne desen heee diyebilirim
bencede .................. öyle yapcam zaten topluca hasta olsunlarda görüym bu arada bugün gerginsin bakıyom sayıp sövüyon
hayy Allah razı olsun senden bende bu karılar yazdığımı görmediler diye düşünüyordum hemen okuyorum sağol canım
cok feci duygular içersindeyim.bunların hepsi beni ifade ediyor didim...
yalan beeeeeeee
kolum agrıyooo feciii.tatanos mahfettı benı ..ilkı bu kadar agrımamıstı........
yazmayı bırak ne yazacagımı dusunmeye bıle usenıyorum varın sız dusunun halımı
benide gören olmadıııııııııııııııııı
ben geldimmmmmmmmmm kızlar
bugün işe başladım çok kötüyüm ama sesim çıkmıyo travestiden beterim
bak demekki büyüyo gelisiyorki günü ilerde cikiyo sen ne kafana takiyon. Allahin izniyle seninde saglikli, eti puf gibi bebisin olur merak etme sen
eti puf muuuuuuuuu
amannnn napıym kuşum ondan sonrada çen çen çen bunların çenesini dinle dur kepeklimin dediklerini yapcam ben suratlarına hapşırcamcanım hoşgeldin neden daha fazla rapor almadın . haftasonuna kadar yatardın ohh mis gibi
dünürüm günaydın hoşgeldin hala iyleşemedin demek kıyamam ben ssana allah acil şifa versin canım
Anaaaaaaaaaaaam (kepekliekmek)şu karıyı bir doyursun benim eti puf gibin bebişimi yiycek valla:)
ama ama ama küsmeeee kuşum yaaaa şaka yaptım alınganmısın nesincanım valla kendine gel moralin düzelsin diye yaptıydımm... Neyse geçmiş olsun canım bende birazdan çıkacağım zatii...... uğraşmak zorunda kalmayacaksınnn
idare eder ebrarım yaaa tam toparlamış değilimhepimizden allah razı olsun kuşum
noliii yaw
neden bu kadar ağrıdı ki acep normalmiymiş yani
ben gördümmmmmmmmmmmmm
hoşgeldin kuzumm umarım daha iyisindir
saol tatlımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Anaaaaaaaaaaaam (kepekliekmek)şu karıyı bir doyursun benim eti puf gibin bebişimi yiycek valla:)
Kızzz travestim didemim yirim seni bin geçmiş olsun:)
ver onu banaaaa
Ahanda didiydim size gitti yafrummmPis teyse yiyecek benim puf gibi puf yafrumu:) Bi biskrem versem vaz geçermisin:)
Benimo diyosam benim o:)
keşke değerini sorsaydın... Mesela ben ilk baktırdığımda 0.100 çıkmıştı.. Ama cumartesi baktırdım 1.200 çıktı demek yükseliyor o yüzden umutluyumm....
yok alınganlık değil gerçekten görevime yerine getirmeye gidiyorumm. Yarında gidicem maalesef....ama ama ama küsmeeee kuşum yaaaa şaka yaptım alınganmısın nesin
yok alınganlık değil gerçekten görevime yerine getirmeye gidiyorumm. Yarında gidicem maalesef....
sen git tekrar kana baktır idrarla uğraşma.... ilk hamileliğimde adet belirtilerim vardı.. bulantım az az başlamıştı.... şimdide ara ara kasık ve bel ağrılarım var... o yüzden cuma tekrar kan tahliline gidicem.. sevgilililer gününde eşime hediye olur inşallah... ama benim adete şuan 10 gün var umarım yükselir değerlerimm... 1.200 çıkması bile benim için bir umut....beki hiç bir belirtin varmıydı ve ilk kanda baktırdıgında günün geçmişmiydi ya bana bi anlatsana baştan sona ben şimdi idrarda baksam mı bidaha yani sizce
yok alınganlık değil gerçekten görevime yerine getirmeye gidiyorumm. Yarında gidicem maalesef....
kız halayı dişçiye götürmüyommune görevi kız ben afrikalı kaldım noluyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
sen git tekrar kana baktır idrarla uğraşma.... Ilk hamileliğimde adet belirtilerim vardı.. Bulantım az az başlamıştı.... şimdide ara ara kasık ve bel ağrılarım var... O yüzden cuma tekrar kan tahliline gidicem.. Sevgilililer gününde eşime hediye olur inşallah... Ama benim adete şuan 10 gün var umarım yükselir değerlerimm... 1.200 çıkması bile benim için bir umut....
herkese günaydınnnnnn
anam dün akşam bi kötüledim eve giderkene sokakta oturdum ağladım.
benim adamı çağırdım acile gittik
bir sancı kasıklarda ellerim kafam uyuştu
midem bulandı ölüyorum diye aklım çıktı
tahlil Yasakli Sitean derken şükür önemli bişi çıkmadı bazı değerlerm çok düşük çıktı
bugünde kalktım anam her dak hapşuruyom burnum yanıyo
doktor dediydi nezle grip olmamalısın enfeksiyon kaparsın yine
ayyyy dua edin yaw yine aynı dertle uğraşmıyımmmm
gecmış olsun ciicim yaaw.
Allahım şifa versin..
herkese günaydınnnnnn
anam dün akşam bi kötüledim eve giderkene sokakta oturdum ağladım.
benim adamı çağırdım acile gittik
bir sancı kasıklarda ellerim kafam uyuştu
midem bulandı ölüyorum diye aklım çıktı
tahlil falan derken şükür önemli bişi çıkmadı bazı değerlerm çok düşük çıktı
bugünde kalktım anam her dak hapşuruyom burnum yanıyo
doktor dediydi nezle grip olmamalısın enfeksiyon kaparsın yine
ayyyy dua edin yaw yine aynı dertle uğraşmıyımmmm
kız halayı dişçiye götürmüyommu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?