Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

kız hayırdır noldu sana öyle çok geçmiş olsun dikkat et bu aralar herkes te var bu hastalık ve geçmiyo bol bol vitamin al canım bide suu iç

hımmm ben senin ilk hamileliginde degerim 0 dan 1,200e yükseldi sandım dı
o zaman adetime bir hafta kala ultrasyona girdim göremediler hamilelik yok dediler... adet 5 gün geçince idrar testinde de negatif çıktı sonra 8 gün geçince kan tahlili yaptırdım değer binin üzerinde dedi doktor hamilesin düşün artıkk...

aminn canısıı bu ay umudum yine var bakacazz artıkkk....
Ben çıktım kızlarrr öpüldünüz...

inş. Hamiş kalırsın da şu haladan kurtulursun ve digerlerinden o zaman kendi başlarının çaresine bakarlar canım hadi geçmiş olsun bakalım bende dünürüme katılıyorum bi odaya yatırsınlar ya ne bu böyle hastaneden çıkmıyo ha

Kız anam montumla atkımla oturuyom klimayı açmıyolar ya
allahım kurtar beni burdan yaaa

:95::95::95:

çalıştığımda yokki boş boş oturuyom işte evimde olup yatsam ne olur bu patron milletini anlamak zor
ama sıkıyom dişimi 16 gün kaldı

bişey kalmamış kız valla dogumdan sonra çalışmıyacaksın dimi bizi de bırakıp gitmeyeceksin

bişey kalmamış kız valla dogumdan sonra çalışmıyacaksın dimi bizi de bırakıp gitmeyeceksin

ee işveren olunca böyle olmak gerektiğini sanıyorlar canım
oo çok iyi az kalmış maşallah

az kaldı ya allaha şükür
doğumdan sonra çalışmıycam inşallah ama evde internet var kopmam sizden

didoş darısı başıma
sende ssk lısın dimi?
kaç ay izin var kız benim hiç bilgim yok pek
herkes bişi diyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…