Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

çok canım sıkılıyorrrrrrrrrrr akşam olsun eve gidelim artık ya şu hafta da bitsin uyumak istiyorummmm

aminnn canım 2 ay doğumdan önce 2 ayda doğumdan sonra toplam 4 ay ücretli 6 ay ücretsiz izin hakkın var[/QUOTE]

ayy inş tez zamanda olur bebem.
dün gece kociş konuyu açtı hele sen iyileş
çalışmalara başlicaz diyo
kızlar dün gece acilde tahlil yaptılar
beta hcg 0,100
bebe olunca kaç oluyodu bu?

çok canım sıkılıyorrrrrrrrrrr akşam olsun eve gidelim artık ya şu hafta da bitsin uyumak istiyorummmm

bendeeeeeeeeeeeeeeeeeee

aminnn canım 2 ay doğumdan önce 2 ayda doğumdan sonra toplam 4 ay ücretli 6 ay ücretsiz izin hakkın var

beta hcg 0,100
bebe olunca kaç oluyodu bu?[/QUOTE]

ooo demek kocişinde istiyo çok güzel kuşum gözün aydın
canım o değer bişey ifade etmiyor
değer 5 in üzerinde çıkınca gebelik oluyorr

aminnn canım 2 ay doğumdan önce 2 ayda doğumdan sonra toplam 4 ay ücretli 6 ay ücretsiz izin hakkın var

beta hcg 0,100

CANIM AZ ÖNCE RODİNNA YAZMIŞTI YA GEÇEN BAKTIRMIŞ SENİNLE AYNI ÇIKMIŞ AMA Bİ HAFTA SONRA 1,200 FALAN ÇIKMIŞ AMA ADETİNE DAHA VAR YÜKSELİR DEDİ BAK NETTE YAZIYOR Son adet tarihinden itibaren geçen hafta sayısı HCG (mIU/ml)
(INCIID)
3 hafta 5 - 50
4 hafta 3 - 426
5 hafta 19 - 7,340
6 hafta 1,080 - 56,500
7 - 12 hafta 7,650 - 288,000
13 - 16 hafta 13,300 - 254,000
17 - 24 hafta 4,060 - 165,400
25 - 40 hafta 3,640 - 117,000

beta hcg 0,100

BİRDE GIDAKLAMAK BİTTİKTEN SONRAKİ 12. GÜN BELLİ OLURMUŞŞŞŞ

ayyy kepekli beni ne güldürdün allahta seni güldürsün inşallah. eti pufun olsa çatal bıçaklamı yiyicen. anam ne güldüm ya. allah iyiligini versin emi aklın fikrin yemekte.

amiin canım inşallah Allah hepimizi güldürsün..

napıım hep açım hep açıım..

kızlar yaa bişe diim mi.biz bu hafta eşimin iş değişikliğiyle ilgili bi yerden haber bekliyoruz.olsun cok istiyorum.Hayırlısı için sizde dua edermisiniz..Allahım birimizinkini kabul eder işallah.

kopamam ki kuşum

geçmiş olsun canım. akşam bu travesti sesinle taksime filan çıkma heeeee. şaka bir yana da ücretler hakkı da bir bilgin varmı. izne ayrıldıktan sonra ayn iş yerine geri dönmeyi düşünüyormusun. yada dönebilirmisin.

al benden de o kadar ben taaaa 7 de başladım eve gidelim demeye bugün akşam zor olacak sanki. bence haftanın en uzun günü çarşamba. bu gün bitse hafta sonuda gelir.

beta hcg 0,100

bak görüyonmu bir de adam çocuk istemiyor diye yakınıp duruyordun. istiyormuş. allahım tez zamanda iyi olursun başlarsın çalışmalara.

beta hcg 0,100
bebe olunca kaç oluyodu bu?

BİRDE GIDAKLAMAK BİTTİKTEN SONRAKİ 12. GÜN BELLİ OLURMUŞŞŞŞ[/QUOTE]

ya afr bir daha mı acaba idrar testi yapsan hem ucuz hem pratik hemde bulunması kolay. çok gecikti adetin ben çok merak ediyorum. cumaya kadar sabredemem ki ama

ben çok kötüyüm burnumdan nefes alamıyom ağzımdan almaya çalışınca öksürüyom oksijens,z kaldım ve bugün ben,m bu kızım hiç hareket etmiyo deli etti beni

tabiki yasal izinlerini kullandıktan sonra işyerine dönebilirsin eğer almazlarsa kovmuş sayılıyolar ve tazminatını ödüyolar
sonraaaa ücretli izinde maaşının 4/3 nü alıyosun
akşam taksime çıkarmıyım kızzz anim allah

Son düzenleme:

kız kocaman oldunuz maşallah halamı iştahın açık böyle. ben sanki bir iki haftadır daha az acıkıyorum ve açlıga dayanabiliyorum gibi geliyor. ederiz canım kocişine dua hayırlı ise olsun canım kocanın işi allah gönlünüze göree versin. allah utandırmasın.

canım sizin için hayırlı olacaksa rabbim kolaylaştırsın işiniz olsun inş.

ooo demek kocişinde istiyo çok güzel kuşum gözün aydın
canım o değer bişey ifade etmiyor
değer 5 in üzerinde çıkınca gebelik oluyorr[/QUOTE]
hımmm

CANIM AZ ÖNCE RODİNNA YAZMIŞTI YA GEÇEN BAKTIRMIŞ SENİNLE AYNI ÇIKMIŞ AMA Bİ HAFTA SONRA 1,200 FALAN ÇIKMIŞ AMA ADETİNE DAHA VAR YÜKSELİR DEDİ BAK NETTE YAZIYOR Son adet tarihinden itibaren geçen hafta sayısı HCG (mIU/ml)
(INCIID)
3 hafta 5 - 50
4 hafta 3 - 426
5 hafta 19 - 7,340
6 hafta 1,080 - 56,500
7 - 12 hafta 7,650 - 288,000
13 - 16 hafta 13,300 - 254,000
17 - 24 hafta 4,060 - 165,400
25 - 40 hafta 3,640 - 117,000[/QUOTE]
benim son adetim 12 ocak

BİRDE GIDAKLAMAK BİTTİKTEN SONRAKİ 12. GÜN BELLİ OLURMUŞŞŞŞ[/QUOTE]

ayy ben bilmiyom gıdaklama günümden kaç gün geçti ki
kasık ve bel ağrım var
ama eğer var sa ben yaramı dondurdum bir sürü antibiyotik çtim
ağrı kesici iğneler oldum
ayy korktum bebeğe kesin bişey olur

yok kız uzman tvde izle istersen sen hamileligi ögrene kadar aldıgın hiçbir ilaç bebişe etki etmiyor sadece röntgen sıkıntılı oluyor onda da zaten çocuk oluşmadan düşüyor muş

ben çok kötüyüm burnumdan nefes alamıyom ağzımdan almaya çalışınca öksürüyom oksijens,z kaldım ve bugün ben,m bu kızım hiç hareket etmiyo deli etti beni

ay canım ya allak acil şifa versin. burun tukanıklıgını açacak birşeyler deneseydin. spreyin yoksa ve bulamıyorsan tuzlu su yap burnuna çek. çok zor bu öksürük işi hele gece tutunca. kızında sen hastasın diye seni üzmemek için uyuyordur canım. birazdan başlar tepiklemeye seni allahın izniyle. tatlı birşeyler yede bak gör başlar hemen. yada ona babasını anlat kesin uyyorsada uyanır

ya bu iş çok karışık ben en sonunda cuma günü patronuma söyledim hamile oldugumu adam hemen başladı soru yagmuruna daha ne kadar çalışıcan ne zamana kadar ssk yatacak filan diyor. ben zaten yerime adam bulup öyle gidicem allah nasip ederse. işe dönmek istesemde dönemem. ama bizim muhasebecimiz bana demiştiki. dogumdan sonra ki 2 aylık iznin bittikten sonra bir hafta ssk lı gösterirse seni iş yerin ve daha sonrada işten kovmuş gösterirse 6 ay işsizlik parası alabiliyormuşuz. ama acaba bizim patron beni bir hafta ssk lı gösterirmi ve işten kovmuş gösterirmi. bir iki ay sonra bu konuyuda konuşmam lazım. içim rahat olsun diye.

Kızlar ben yemege çıkıyorum gelince görüşürzzzz sizede afiyet olsunnn

canım yine evham yapma nolur olabilir bebiş bazen hareketli olduğu halde biz hissetmiyor olabiliriz geçen ben 2 gün pek hissetmedim ultrasona bi girdim amann nasılda hareketli dr dedi tam tersine çok hareketli hiç durmuyo

saol canım benim burun spreyim var ama bi işe yaramıyo şu anda fenayım valla
doğum izni sonunda ssk dan alınacak para filan offf çok karışık şimdi düşünmüyorum bunları izin bitince gelip konuşucam 1 haftalık ssk mı yatırsınlar parasını ben veririm sorun değil yani bakıcaz işte

canım yine evham yapma nolur olabilir bebiş bazen hareketli olduğu halde biz hissetmiyor olabiliriz geçen ben 2 gün pek hissetmedim ultrasona bi girdim amann nasılda hareketli dr dedi tam tersine çok hareketli hiç durmuyo

tamam evham yapmıyom
2 gündür çok alıştım ya hareketli oluşuna evde yatarken kızımda rahattı kıpır kıpır dı şimdi garip geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…