Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

tamam evham yapmıyom
2 gündür çok alıştım ya hareketli oluşuna evde yatarken kızımda rahattı kıpır kıpır dı şimdi garip geldi

afferin kuzum rahat ol rabbimin izniyle onlara bişey olmaz melekler koruyor onları
neyse kızlar bende yemeğe gidiyom görüşürüzzzzzzzz

kızlar yaa bişe diim mi.biz bu hafta eşimin iş değişikliğiyle ilgili bi yerden haber bekliyoruz.olsun cok istiyorum.Hayırlısı için sizde dua edermisiniz..Allahım birimizinkini kabul eder işallah.[/QUOTE]
cnm Allah gönlünüze göre versin. ne iş yapar enişte?

bak görüyonmu bir de adam çocuk istemiyor diye yakınıp duruyordun. istiyormuş. allahım tez zamanda iyi olursun başlarsın çalışmalara.

ay inş inş

yok kız uzman tvde izle istersen sen hamileligi ögrene kadar aldıgın hiçbir ilaç bebişe etki etmiyor sadece röntgen sıkıntılı oluyor onda da zaten çocuk oluşmadan düşüyor muş
ay Allahım çok korkuyorum ya
sat 12 ocak ve 29 ocak ta tek korunmasız ilişki
sizce olabilirmi ayyy hem hastayım hem kafamm allak bullak nolur bişi diyin bana
test yapsam belli olurmu ki

ya bu iş çok karışık ben en sonunda cuma günü patronuma söyledim hamile oldugumu adam hemen başladı soru yagmuruna daha ne kadar çalışıcan ne zamana kadar ssk yatacak filan diyor. ben zaten yerime adam bulup öyle gidicem allah nasip ederse. işe dönmek istesemde dönemem. ama bizim muhasebecimiz bana demiştiki. dogumdan sonra ki 2 aylık iznin bittikten sonra bir hafta ssk lı gösterirse seni iş yerin ve daha sonrada işten kovmuş gösterirse 6 ay işsizlik parası alabiliyormuşuz. ama acaba bizim patron beni bir hafta ssk lı gösterirmi ve işten kovmuş gösterirmi. bir iki ay sonra bu konuyuda konuşmam lazım. içim rahat olsun diye.[/QUOTE]

patron milleti sizce 1 hafta ssk yatırıp işten kovmuş gösterirmi hiç
ya tazminat davası açarsan diye düşünürler benimkiler hayatta yapmaz

Kızlar ben yemege çıkıyorum gelince görüşürzzzz sizede afiyet olsunnn

afferin kuzum rahat ol rabbimin izniyle onlara bişey olmaz melekler koruyor onları
neyse kızlar bende yemeğe gidiyom görüşürüzzzzzzzz

yemeğe gidenlere afiyet olsun
yin gariiiiii

sizce olabilirmi ayyy hem hastayım hem kafamm allak bullak nolur bişi diyin bana

:26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26:

canım test yapsan belli olabilir ama ama kişiden kişiye degişiklikler gösterir sen en iyisi bir kaç gün daha sabret zaten adet tarihinde epey yakın. tek seferde tutturmuş olursanız maşallah size.

yidim yidim geldiim
yemek yıyınce mutluluk hormonu salgılıyorum ben

firdaaa soyledın mı kuzucum patronuna gözün aydın.nasıldı ilk tepkisi..neyse bildiği ii olmus sende bak gor rahatlarsın bundan sonra inşallah

yardım edinnnnnnnnnn
sizce bebek olabilirmi ayyy hem hastayım hem kafamm allak bullak nolur bişi diyin bana

afrr korkuttun beniii

Son düzenleme:
bende yidim geldim de ay artık sabrım kalmamış benim bu işyerine hepsi uyuz ediyo beni eniğinden cücüğüne

kız anam tamamda bir sürü ilaç iğne yedim
varsa bilem zarar görmüştür şimdiye

canım hiç bunları dert etme. çünkü bu miniminicik varlıklar bizim sandıgımız kadar savunmasız degiller. öyle her şeyden hatta hatta kolay kolay dış etkenlerden etkilenmezler. onlarındas kendilerine göre bir savunma mekanizmaları var. eger varsa bebeişin allahın izniyle saglıklıdır

kız işin kötüsü adetlerim düzensizdir.
şimdi adet olmasam nolucak
idrarda kaç günde çıkar bu ya :84:

sarıbibiiiik bir anda kendini bu kadar paniğe sürükleyen kimseyi görmemiştim..şimdi derin derin enfes al kuşum..
şimdik öncelikle gebelik oluşum aşamasında kullanılan ilaçlar bebek için zararlı değil uzman tv den izleyebilirsin.
asıl meselede bebeğin Allaha emanet .su an o var yada yok bılemezsın kı.ilaçları kullanmak zorundaydın kullandın.şu an yapabileceğin birşey var mı??? yooook.. ee o yuzden sakinleş bence..

devam etmiyimmi ilaçlara
kız anam ben ne bilim birden panik olduydum
adetimde düzensiz ya en az 2 hafta beklemeliyim dimi?

kız ben ne dedimde korkuttum seni benim dedigim bebek içtigin ilaçtan etkilen mez miş bunun neyinden korktun ki sedece röntgen varsa dedim onda da zaten gebelik oluşmazmış didim ben ni dedimmmmmm

kızlar bu arada ben de yidim yidim geldim kocaman oldum valla iyice kilo aldım ama zaten kilo almak istiyorum 1 ayda 2 kilo aldım

kız ben ne dedimde korkuttum seni benim dedigim bebek içtigin ilaçtan etkilen mez miş bunun neyinden korktun ki sedece röntgen varsa dedim onda da zaten gebelik oluşmazmış didim ben ni dedimmmmmm

kız yok anacım o değil.
dedin ya nimette de öyle olmuştu da sonra yükseldi ondan korktum
yaw zaten siz olmazsanız ben niderim
iyi ki varsınız.
kullanmıyorum artık ilaçları dimi
beklemeye mi alayım kendimi

sarıbibik neden bu kadan strese girdin yavvvv
dur bakalım bişey olmaz
bakın ben çok sinirliyim işyerimden de çalışanından da her b.... nefret ediyom offfffffffffffffffff

anacım bence doktorunla görüşüp ilacını kullanmayı devam et bence ..saglıgına kavuz bebişinde gelir.cok tedırgın oluyorsan kadın dogumcuna gıt gebelık dusunuyoruz ılacları bırakmak ıstıyorum dıye haber ver.

yok kızzz kullanmaya devam et ilaçlarını eger tedirginsen git doktora sor ben çocuk bekliyorum o yüzden tedirginim ne yapmalıyım diye sorrr kız rodinna da hamile degil ki sadece degeri yükselmiş oda gününü bekliyor şimdiki degeri 1,200 ama bi hafta önce 0 mıştı ama illaki sonunda iyice artacak degil ki belkide hamiş degil bu degerde hamile kalmayan çokk kişi var allah hakkında hayırlısını versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…