tamam evham yapmıyom
2 gündür çok alıştım ya hareketli oluşuna evde yatarken kızımda rahattı kıpır kıpır dı şimdi garip geldi
ay Allahım çok korkuyorum yayok kız uzman tvde izle istersen sen hamileligi ögrene kadar aldıgın hiçbir ilaç bebişe etki etmiyor sadece röntgen sıkıntılı oluyor onda da zaten çocuk oluşmadan düşüyor muş
Kızlar ben yemege çıkıyorum gelince görüşürzzzz sizede afiyet olsunnn
afferin kuzum rahat ol rabbimin izniyle onlara bişey olmaz melekler koruyor onları
neyse kızlar bende yemeğe gidiyom görüşürüzzzzzzzz
ay Allahım çok korkuyorum ya
sat 12 ocak ve 29 ocak ta tek korunmasız ilişki
sizce olabilirmi ayyy hem hastayım hem kafamm allak bullak nolur bişi diyin bana
test yapsam belli olurmu ki
:26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26:
canım test yapsan belli olabilir ama ama kişiden kişiye degişiklikler gösterir sen en iyisi bir kaç gün daha sabret zaten adet tarihinde epey yakın. tek seferde tutturmuş olursanız maşallah size.
kız anam tamamda bir sürü ilaç iğne yedim
varsa bilemzarar görmüştür şimdiye
canım hiç bunları dert etme. çünkü bu miniminicik varlıklar bizim sandıgımız kadar savunmasız degiller. öyle her şeyden hatta hatta kolay kolay dış etkenlerden etkilenmezler. onlarındas kendilerine göre bir savunma mekanizmaları var. eger varsa bebeişin allahın izniyle saglıklıdır
yardım edinnnnnnnnnn
sizce bebek olabilirmi ayyy hem hastayım hem kafamm allak bullak nolur bişi diyin bana
afrr korkuttun beniii
sarıbibiiiik bir anda kendini bu kadar paniğe sürükleyen kimseyi görmemiştim..şimdi derin derin enfes al kuşum..
şimdik öncelikle gebelik oluşum aşamasında kullanılan ilaçlar bebek için zararlı değil uzman tv den izleyebilirsin.
asıl meselede bebeğin Allaha emanet .su an o var yada yok bılemezsın kı.ilaçları kullanmak zorundaydın kullandın.şu an yapabileceğin birşey var mı??? yooook.. ee o yuzden sakinleş bence..
yardım edinnnnnnnnnn
sizce bebek olabilirmi ayyy hem hastayım hem kafamm allak bullak nolur bişi diyin bana
afrr korkuttun beniii
kız ben ne dedimde korkuttum seni benim dedigim bebek içtigin ilaçtan etkilen mez miş bunun neyinden korktun ki sedece röntgen varsa dedim onda da zaten gebelik oluşmazmış didim ben ni dedimmmmmm
kız yok anacım o değil.
dedin ya nimette de öyle olmuştu da sonra yükseldi ondan korktum
yaw zaten siz olmazsanız ben niderim
iyi ki varsınız.
kullanmıyorum artık ilaçları dimi
beklemeye mi alayım kendimi
kız yok anacım o değil.
dedin ya nimette de öyle olmuştu da sonra yükseldi ondan korktum
yaw zaten siz olmazsanız ben niderim
iyi ki varsınız.
kullanmıyorum artık ilaçları dimi
beklemeye mi alayım kendimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?