yidim yidim geldiim
yemek yıyınce mutluluk hormonu salgılıyorum ben
firdaaa soyledın mı kuzucum patronuna gözün aydın.nasıldı ilk tepkisi..neyse bildiği ii olmus sende bak gor rahatlarsın bundan sonra inşallah
canımcım evet 3 gündür beni dövizciye filan göndermiyor iyi oldu gibi şimdilik. ama ben sana baştan başlayarak konuyu anlatayım. şimdik cuma günü yine bankaya ordan da tabisi başka bir yere gittim faturalar vardı onlarıda ödedim dükkana geldim nefes nefese kalmışım. patron dedi sende nefes darlıgı filanmı mı var spor yapman lazım hemen nefes nefese kalıyorsun. bende dedim ben zaten ssürekli yürüyen bir insanım spor yapmış sayılırım. bu nefesimin nedeni bebekten olabilir dedim. şaşırdı bebekmi var dedi bende evet dedim .hayırlı olsun dedi. internete dalmış oldugu için fazla ilgili gözükmedi gözüme. sonra saat 5 gibi filan bende tam kendime parfüm sıkmıştım oda kapımın önğne geldi dedi. bu kokular sana iyi degil. bebek için zararlı dedi. bende yalandan diger kokular rahatsız ettigi için odanın havası degişsin diye sıktım azıcık dedim. fazla kullanma dedi aktardan bitkisel kokulardan al dedi. birde 4 ay dolmadan kimseye söyleme dedi. bende dedim zaten söylemedim şimdi 4 ay oldu dedi. sevYasakli Siteik oldu. sen yinede kimseye söyleme dedi.bende dedim zaten söyleyemiyorum çünkü düşük tehlikem varmış dedim. dikkat et agır kaldırma dedi. bende elimden geleni yapıyorum agır zaten kaldırmıyorum dedim. sonra saat 6 gibi yanına çagırdı beni dedi. ferda ne yapıcaz nasıl olucak bu hamilelik dogum ne zaman ssk ne zaman bitecek filan diye yarım saat daha konuştuk. hallettik ve şimdilik oturdugum yerden kalkmıyorum bakalım ilerde ne olur. bu arada afiyet olsun canım. aman yemegini ihmal etme. bebeişine yarasın inşallah canım
amin cnm sağolyok kızzz kullanmaya devam et ilaçlarını eger tedirginsen git doktora sor ben çocuk bekliyorum o yüzden tedirginim ne yapmalıyım diye sorrr kız rodinna da hamile degil ki sadece degeri yükselmiş oda gününü bekliyor şimdiki degeri 1,200 ama bi hafta önce 0 mıştı ama illaki sonunda iyice artacak degil ki belkide hamiş degil bu degerde hamile kalmayan çokk kişi var allah hakkında hayırlısını versin
tahlil sonuçlarım yanımda iş çıkışı gideyim doktoraanacım bence doktorunla görüşüp ilacını kullanmayı devam et bence ..saglıgına kavuz bebişinde gelir.cok tedırgın oluyorsan kadın dogumcuna gıt gebelık dusunuyoruz ılacları bırakmak ıstıyorum dıye haber ver.
yine nolii yaw burdaaaaaa:26::26::26:
amin cnm sağol
tahlil sonuçlarım yanımda iş çıkışı gideyim doktora
gel hemşerim gel beta hcg yükselebilir dedi kızlar ona korktum ilaç kullandığımdan
canım ne korkuyon ya rabbimin dediği olur
hakkında hayırlısı neyse o olur inş.
ay Allahım çok korkuyorum ya
sat 12 ocak ve 29 ocak ta tek korunmasız ilişki
sizce olabilirmi ayyy hem hastayım hem kafamm allak bullak nolur bişi diyin bana
test yapsam belli olurmu ki
:26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26:
saribeybicim güzel arkadaşım sen en güzeli düzenli gittiğin jinekoloğuna gidip, tüm kafa karışıklığının,sorularının cevaplarını al bu akşam. sen de rahat et biz de sonucunu öğrenelim. ama bildiğim kadarıyla varsa miniğin zarar görmemiştir ilaçlardan. ablam 1 aya yakın ilaç içmişti, hamile olduğunu bilmiyodu. içini ferah tut sen. biz de senin için dua ederiz, her şey yolunda gider inşallah canım.
aminn sağol kuşum yaww
anaaaam herkezler burda kızzzlar beni unuttunuz mu yoksammmm nörüyonuz ahanda donumu aldım geldim iki konuşak diyeeeee
uyyyyyyyyy sen hoşgelmişsen kuşumm
bende senii:92::92::92::92::92::92::92:bunlarla karşılıyorumm
nasılsın bakimm toparlandınızmı
Slm kızlar naber ben geldim
her geçen gün daha iyii insan oğlu neye alışmıyoki ne var ne yok yeni haberler varmı kızlar nasıl herkezi özledim valla
esra ve sünger hoşgeliverdiniz.
bu arada toktorumu aradım yemeke çıkmış
3 gibi gelirmiş
3 te gidicem bakalım ne dicek
her geçen gün daha iyii insan oğlu neye alışmıyoki ne var ne yok yeni haberler varmı kızlar nasıl herkezi özledim valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?