selammmmmmmm
hoşgeldin kuzum ne var ne yok nasıl oldun
tabi canım herşeye alışıyoruz
yok canım yeni bi durum yok herşey aynı
esra ve sünger hoşgeliverdiniz.
bu arada toktorumu aradım yemeke çıkmış
3 gibi gelirmiş
3 te gidicem bakalım ne dicek
yaaaa çok stres ediyom ben acep bu ay tutmuşmudurki diye of of ya
uuuww uzun donlu sarı sunger hatun gelmişşş hos gelmişş.seni neşeli gormek ne hooş.maşllahh..haydı 7 gun kalmıs beklenen tarıh ..hayırlısıyla dolsun göbişler..
sağol canım iyiyim işte olmuyo hergün üzüntü halinde malum bi kızım var o sormaya başladı anne baba siz artık hep böylemi olacaksınız diye o zaman geldik kendimize olan oldu yapacak bişey yok duadan başka kuzucumla ilgilenmek iyi geliyo kocişimle bana yaaaaaaa
esracıım cınımcımda gelmiş oda hosgelmiş ..yoktu bu hatunda kaç zamandır.nerelerdeydın nasılsın..çalışmalar nasıl esracan
çok tşkler ay burası harika bi yer
hepinize iyi dilekleriniz için tşk ederim.
bi koşu gidicem toktoruma sorucam
tahlilleri de göstericem.
umarım herşey yolundadır.
hadi bakalım inş. güzel haberler alırsın canım
aha işte bi delirik karı daha :80::80:
iyi amn kimselerde bi aksilik olmasında geçen ay dr gidecektim malum olaylardan gidemedim stresliyim biraz bu ayda olmayacak gibi geliyo
Hoşbuldum kızlar şükür gayet iyiyim sunger canım çok stres yapıp takınca olma ihtimali daha düşük ben bu ay dinlenmeye geçtim önümüzde ki ay tekrar devam bu ay zaten hastalıktan başımı kaldıramadın ama yinede herşeyin hayırlısı
çalışmalara son hız devam azim azim millet haydaaaaaaa
yazdıklarımı hiç biriniz görmediniz ahanda küstüm ve gidiyorum
uuuww uzun donlu sarı sunger hatun gelmişşş hos gelmişş.seni neşeli gormek ne hooş.maşllahh..haydı 7 gun kalmıs beklenen tarıh ..hayırlısıyla dolsun göbişler..
esracıım cınımcımda gelmiş oda hosgelmiş ..yoktu bu hatunda kaç zamandır.nerelerdeydın nasılsın..çalışmalar nasıl esracan
selam nasılsın gülümselam selamm yorgun savaşcınız geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii. nabersinizzz ben bildiğiniz gibimm gerçi ebrar fln merak etmemiş ya neysemmmmm.
ne diyonnnn leeeeeeeeeennnnnnnn
selam selamm yorgun savaşcınız geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii. nabersinizzz ben bildiğiniz gibimm gerçi ebrar fln merak etmemiş ya neysemmmmm.
sağol canım ne iş biraz okudum ama tam anlayamadım nası yani sen bebiş istemiyon mu yok sa ş,imdi başka tedavi görüyonda ondan mı korkuyon anlamadım ben
iyilik canım yaaaa. işlerle boğuşuyom.selam nasılsın gülüm
nereye lan pis karı adam bi selam verir
sen ne diyon lennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
sıkıyorsa çıkışta beklee
sen ne diyon yawrum ya ne yazdın ben görmedim hakkaten
ulan karı bak sabahtan beri sinirlerim tepemde yorgunum uykusuzum çatacak birini arıyommmmmmmmmm fitiilimi ateşleme istersennnnnnnnnnn
yakarım dağıtırım lan bu topiğiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Hoşbuldum kızlar şükür gayet iyiyim sunger canım çok stres yapıp takınca olma ihtimali daha düşük ben bu ay dinlenmeye geçtim önümüzde ki ay tekrar devam bu ay zaten hastalıktan başımı kaldıramadın ama yinede herşeyin hayırlısı
dr el atmadan biz beceremiyoz bu işi gayret bizden bereket allahtanee canım bu aydan sonra gidersin sende niye stres yapıyon ki herşeyde bi hayır
olmasında da olmamasında da bi hayır vardır em
hadi bakalım esracım inş. güzel sonuçlar alırsın
ha gayrett
amim canımevt cnm yumurtlama günümde bi kez korunmasız ilişki oldu ve 3 gün sonra enfeksiyon oldu rahim ağzı yaramı 2. kez dondurdum.ona bağlı ilaç iğne kullanıyorum
üstelik adetimde düzensiz ondan telaş yaptım
umarım bişey olmicak
sen ne diyon lennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
sıkıyorsa çıkışta beklee
sen ne diyon yawrum ya ne yazdın ben görmedim hakkaten
ulan karı bak sabahtan beri sinirlerim tepemde yorgunum uykusuzum çatacak birini arıyommmmmmmmmm fitiilimi ateşleme istersennnnnnnnnnn
yakarım dağıtırım lan bu topiğiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?