Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

selammmmmmmm
hoşgeldin kuzum ne var ne yok nasıl oldun

tabi canım herşeye alışıyoruz
yok canım yeni bi durum yok herşey aynı

iyi amn kimselerde bi aksilik olmasında geçen ay dr gidecektim malum olaylardan gidemedim stresliyim biraz bu ayda olmayacak gibi geliyo

Hoşbuldum kızlar şükür gayet iyiyim sunger canım çok stres yapıp takınca olma ihtimali daha düşük ben bu ay dinlenmeye geçtim önümüzde ki ay tekrar devam bu ay zaten hastalıktan başımı kaldıramadın ama yinede herşeyin hayırlısı

çalışmalara son hız devam azim azim millet haydaaaaaaa

çok tşkler ay burası harika bi yer
hepinize iyi dilekleriniz için tşk ederim.
bi koşu gidicem toktoruma sorucam
tahlilleri de göstericem.
umarım herşey yolundadır.

İnşallah Zeynep'cim. hadi bir koşu gidip gel ve iyi haberlerini getir bize. dualarımız seninle. Allaha emanet ol canım.

selam selamm yorgun savaşcınız geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii. nabersinizzz ben bildiğiniz gibimm gerçi ebrar fln merak etmemiş ya neysemmmmm.

iyi amn kimselerde bi aksilik olmasında geçen ay dr gidecektim malum olaylardan gidemedim stresliyim biraz bu ayda olmayacak gibi geliyo

ee canım bu aydan sonra gidersin sende niye stres yapıyon ki herşeyde bi hayır
olmasında da olmamasında da bi hayır vardır emin ol

hadi bakalım esracım inş. güzel sonuçlar alırsın

çalışmalara son hız devam azim azim millet haydaaaaaaa

ha gayrett

Ay canım sen bugün ne kadar nerelisin böyle maşallah sen böyle olursam senin bebiş seni hiç üzmez marsallah hep böyle ol
Şuan iyiyim canım yaa bi ara buraya çok bağımlı olmuştum bu da işlerime engel oluyordu bende kendimi temizliğe el işine filan verdim sonra hasta oldum filan derken vaktim olmadı şimdi de elişi işleri alerji yaptı boğazımı yakıyor ve öksürtüyor demde tamamen iyileşene kadar elişine ara verdim böyle ışte çalışmalar da hastalıktan pek olmuyor haliyle

ne diyonnnn leeeeeeeeeennnnnnnn

sen ne diyon lennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
sıkıyorsa çıkışta beklee

yazdıklarımı hiç biriniz görmediniz ahanda küstüm ve gidiyorum

sen ne diyon yawrum ya ne yazdın ben görmedim hakkaten

selam selamm yorgun savaşcınız geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii. nabersinizzz ben bildiğiniz gibimm gerçi ebrar fln merak etmemiş ya neysemmmmm.

ulan karı bak sabahtan beri sinirlerim tepemde yorgunum uykusuzum çatacak birini arıyommmmmmmmmm fitiilimi ateşleme istersennnnnnnnnnn
yakarım dağıtırım lan bu topiğiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

sağol canım ne iş biraz okudum ama tam anlayamadım nası yani sen bebiş istemiyon mu yok sa ş,imdi başka tedavi görüyonda ondan mı korkuyon anlamadım ben

evt cnm yumurtlama günümde bi kez korunmasız ilişki oldu ve 3 gün sonra enfeksiyon oldu rahim ağzı yaramı 2. kez dondurdum.ona bağlı ilaç iğne kullanıyorum
üstelik adetimde düzensiz ondan telaş yaptım

umarım bişey olmicak

lan gül karısı aklıma gelmişken ben sabah geldim sende beni görünce gittin
ben ona laf etmiyom da sen konuşuyon öylemiiiiiiiiii
tutmayın lan beniiiiiiiiiii

selam nasılsın gülüm

nereye lan pis karı adam bi selam verir
iyilik canım yaaaa. işlerle boğuşuyom.

hadiyaaa gel döv beni rahatla boyun yetiyosa tabi.
hayırdır neyin var..

slmmmm kıslar napıonussss ben geldim.var mı gelişmeler.tüm hastalara geçmiş olsunnn.kardeşlerim burda ya giremiomm.vermiolar bana bilgisayarıı.ya beennnn 10 kilo aldım yaa off nolcakkk.hepsi göbikimmmm deee oyyy.bide dr bana su için sınır 25 senin 24.5 olmuş demişti ya eeee 25i geçme ihtimali varmııı geçerse nolcak bebiş boğulmaz dimi allah korusunn.ayyy yada fazlalık sızmaz dimi 26 şubatta kontrol var.oyyy acaip rüyalar görüomm hep aman yaa.dua edin bebişime bişey olmasın kıpır kıpır zatenn maaşallah..

evet esracım stres işin içine girince her şey daha kötüye gidiyor. en güzelini yapmışsın. geçmiş olsun bu arada.

ee canım bu aydan sonra gidersin sende niye stres yapıyon ki herşeyde bi hayır
olmasında da olmamasında da bi hayır vardır em

hadi bakalım esracım inş. güzel sonuçlar alırsın

ha gayrett
dr el atmadan biz beceremiyoz bu işi gayret bizden bereket allahtan
amim canım

bekliyom yavrum tenhamı olsun kalabalık mı sen seç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…