uyuz sünger niye geldin kiiiiiii
önceki sayfada kalmış yazdıklarım tabi kimse sallamıyo bizi
gül sende hoşgeldin
cnmmm valla bazı belirtiler var ama bilemiyom. adet de duphaston içiyom yarın son ondan snra beklicem. bugün çatlama iğne vurulaklı 13 cü gün.bakalım beklemedeyim sen nasılsınGül bende tam seni sorucaktim nasılsın gelen giden varmı yada hamilelik belirtin filan
lan gül karısı aklıma gelmişken ben sabah geldim sende beni görünce gittin
ben ona laf etmiyom da sen konuşuyon öylemiiiiiiiiii
tutmayın lan beniiiiiiiiiii
uyuzum muyuzum ama özledim manyak karı ne gidiyon iki konuş giden bakalımmmmmmm
iyilik canım yaaaa. işlerle boğuşuyom.
hadiyaaa gel döv beni rahatla boyun yetiyosa tabi.
hayırdır neyin var..
slmmmm kıslar napıonussss ben geldim.var mı gelişmeler.tüm hastalara geçmiş olsunnn.kardeşlerim burda ya giremiomm.vermiolar bana bilgisayarıı.ya beennnn 10 kilo aldım yaa off nolcakkk.hepsi göbikimmmm deee oyyy.bide dr bana su için sınır 25 senin 24.5 olmuş demişti ya eeee 25i geçme ihtimali varmııı geçerse nolcak bebiş boğulmaz dimi allah korusunn.ayyy yada fazlalık sızmaz dimi 26 şubatta kontrol var.oyyy acaip rüyalar görüomm hep aman yaa.dua edin bebişime bişey olmasın kıpır kıpır zatenn maaşallah..
hele sen hiç konuşma kaç gündür yazıyom sana annenle ilgili fln görmüyon ama başkalarına laf yetiştiriyon dimi kipekli hanımm sanada küsüm.
gül sende hoşgeldin
öyle iyiki analarımız bizi doğurmuş dimi amaSağolun kızlar iyiki varsınız :)
bende özledim kızzzzzzzzzzzzz
nasılsın iyimisin
dr el atmadan biz beceremiyoz bu işi gayret bizden bereket allahtan
amim canım
bekliyom yavrum tenhamı olsun kalabalık mı sen seç
gül sende hoşgeldin
Sağolun kızlar iyiki varsınız :)
cnmmm valla bazı belirtiler var ama bilemiyom. adet de duphaston içiyom yarın son ondan snra beklicem. bugün çatlama iğne vurulaklı 13 cü gün.bakalım beklemedeyim sen nasılsın
delüüüü geçmişi oku ne yazmışım patron burda dedim yazamıyom dedim. ve seni hiç görmedim ekranım açıkdı iş yapıyodum patron gelince kapadım hemen. sen niye benim yazılarıma yorum yapmadın hah bende küstümbek bakalım neler yazmışım geriyi okuda gör
ulan karı anlamıyon haa sabah sinirlerim kendini aşmış durumdaydı yazılanaları görecek durumda deildim
hiççç şimdi dönemem geri canımm
gülüm uykusuzluk üstüne yorgunluk
sabah erken kalktım eşimin alarmı sayesinde bi daha uyuyamayınca sinirlerim tepeme çıktı
eşimi yumrukladım sabah biraz ama geçmedi sinirim hala
hem sen benim boyuma laf mı ediyon lann gelirsem var ya seni dövmeye göbeğim yeterrr
slm betülcüm naber nasılsın
ya lütfen aklına böyle şeyler getirme hiç bişeycik olmıcak tamam mı
dr lar bizi korkutuyor sadece bana da demişti ya suyun artabilir başka dr baktı hiç öyle bişey demedi
o yüzden bence umursama
ozaman salça olma bana ben bulaşırım sana yazmadım diyeeeee sölenmeee ben senden sinirliyim bak ezerim seni:82::82::82: kaç gündür canım çıktı işden gece2 lerde yatıp sabah 7 de kalkıyom 5 er saatlik uykuyla duruyıom zati bide ikidebir acıkıyom memeişler dana gibi oldu acıyolar zati almim hıncımı senden.regli stresindeyim bakkkkkk sölim başdan
abbboooooooooooooo hızlı giriş yaptım beeeeeee
saol canım sende bişey çıkmamasına sevindim ayy ne bileyim ben sınırı zroluom ya ondan korkuomm.bence de herşeyi umursamamak lazım galibaaa
he yav işe geldim sorma kuşum kötüyüm hem sinirliyim hemde hastayımhele sen hiç konuşma kaç gündür yazıyom sana annenle ilgili fln görmüyon ama başkalarına laf yetiştiriyon dimi kipekli hanımm sanada küsüm.
hoş buldum nassın iyimisin biraz. işemi geldin
napcan kuşum allah sağlık versinde debelenin napcan vardır bundada bi hayıröyle iyiki analarımız bizi doğurmuş dimi ama
ha şöyle hizaya gel iiii valla ne olsun debeleniyoz< işte klasik çalışmalar ve tabiki sonuçsuz ama deniyoz yinede azimle
farketmezzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
her yerde her zaman seni bitiririm zatii
ulan karı soruyon ne yazdın ben görmemişim diye cevapta vermiyon
:84::84::84::84:
ulan karı anlamıyon haa sabah sinirlerim kendini aşmış durumdaydı yazılanaları görecek durumda deildim
hiççç şimdi dönemem geri canımm
Iyiyim canım ne olsun aynı bende gül inşallah hamilesindir
bencede kuşum takmamak hatta elimizde olsa dr gitmemek çok iyi olurdu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?