he yav işe geldim sorma kuşum kötüyüm hem sinirliyim hemde hastayım
napcan kuşum allah sağlık versinde debelenin napcan vardır bundada bi hayır
sinirliydim onu paylaştım ama bakmadınız gerçi hala sinirliyim ama olsun
laa git başımdan daha beter ol memişlerin kocaman olarda süt geler bebelerine inşş
hollanda.... gibi olursun inşşş tabi beşiz için hollanda gibi olman lazım
ye yee de benim 5 katım ol tamam mıı
ohh hamiş hamiş beddua edem de görr işte
beşizlerden top gibi ol inşş.
he yav işe geldim sorma kuşum kötüyüm hem sinirliyim hemde hastayım
napcan kuşum allah sağlık versinde debelenin napcan vardır bundada bi hayır
sinirliydim onu paylaştım ama bakmadınız gerçi hala sinirliyim ama olsun
hele sen hiç konuşma kaç gündür yazıyom sana annenle ilgili fln görmüyon ama başkalarına laf yetiştiriyon dimi kipekli hanımm sanada küsüm.
ne buyaaaa şimdiiii pis karı hemencikde söledin yine beşiz diye. sorarım sana bi kilo almimm senide görcem bikaç ay snra. dubaaaaaa olcan
ay bacımya hasta hasta işde çekilme.bugün herkeş sinirli bakıyomda. sen niden sinirlisin. ebrar psikopata bağlamış kendini. çatlıycak şimci ikiye ortadan sinirden
beni küsme listenden cıkaracaktın gül yaaw..
ben burda kimseye sitem de etmedim küstüm de demedim.
banada kimse küsmesin sitem etmesin..
ay işe geldiğim için sinirliyim manyak gibi bugünde yatmadım evde sonuç olarak popomdan nefes alıyom burnum tıkalı ağzımdan nefes almaya kalksam öksürük krizlerine giriyom napcamı şaşırdım
kıyamam boş boş temiz hava al cnmmmm burnun için açılır öyle bende tıkandımı öyle yapardım temiz hava iyi geliyo.
okişşş bundan snra kaale almıyom seniiiii. insan sevdiğine küsermiş lerlerya yalanmı.
doğru temizhavayı nerde bulcan. keşke gelmeseydin.istanbulda temiz hava stokları tükenmişki bacııııı nerden alam hastaneye gidip oksijenmi bağlatam
kız çok fenayım şaka bi yana bugünde evde yatmam lazımmış onu anladım
alma kuzum böyle alacaksan alma beni kalee..
yok öyle bir genelleme ; ben sevdiğime de küsmem, sevmediğime de küsmem.fıtrat meselesi.
istanbulda temiz hava stokları tükenmişki bacııııı nerden alam hastaneye gidip oksijenmi bağlatam
kız çok fenayım şaka bi yana bugünde evde yatmam lazımmış onu anladım
patron milletinin vicdanı yok
görmüyorlarmı sanki
eve git dinlen deseler geberirler.
ben montla atkıyla oturuyrm umurlarında bile değil
Allaha havale ediyorummmmm
bacım benle ilgili sorun yok azcık nazlanayım dedim kepekliye ama o karşılını böyle verdi nappim bende bi sorun yok sen beni bilirsin nazlanırım herkese.noluy laaa size aloooooooooooooo kepekli gül kudurdunuzmu
Valla bilmiyorum gülcüm geçen ay gayet iyiydi düzene girmişti ama bu ay dr gitmediğim için hiç bir fikrim yok
patron milletinin vicdanı yok
görmüyorlarmı sanki
eve git dinlen deseler geberirler.
ben montla atkıyla oturuyrm umurlarında bile değil
Allaha havale ediyorummmmm
noluy laaa size aloooooooooooooo kepekli gül kudurdunuzmu
bacım benle ilgili sorun yok azcık nazlanayım dedim kepekliye ama o karşılını böyle verdi nappim bende bi sorun yok sen beni bilirsin nazlanırım herkese.
anadım cnm hayırlısı olsun. inşallah kısa zamanda gelir bebişin sen ablamı duydunmu 8 senedir olmuyodu çocuğu hipe prolaktime hastasıydı ama rabbim vercek oldukdan snra sorun dinlemiyo.
merhaba kızlarr dr dan geldim haber vereyim dedim istediğim gibi geçti kilo vermemi söyledi pko olduğunu oda onayladıve alttan usg ile baktı smear testi istediidua edin de kötü bişey çıkmasın 1 hafta sonra gideceğim sonucu almaya ve hormon testi istedi ayrıca canlarımmm sadece fitil verdi şuan adetimin kaç günde geldiğini bekleyeceğiz hanımlarrr
öylee işteeeee şimdi çıkmam gerek eve gideceğimm kızlar bol bol dualarınızı bekliyorummmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?