kepekli boğacak şimdi seni bence hiç gidiyom filan deme kır kıçını oturadiiii karılar selammmm sbah yok hiç dövecem sizi gidiom işte görürsünüz gelmicem hiç bitek ebrar yazdı banan uyuzlarrrr küstümmmmmmmmmmmmmmmm
yaaw bunu daha once de demiştim.şurda iki kelam laf konusuyoruz onuda ne gerek var sen bana yazdın ben sana yazmadım muhabbetıne çevirmeye.
kimisi sevgisini farklı ifade ediyo demekki. ben kimseye sitem etmiyorum kimsede bana etsin istemiyorum.o kadan yani..hassasiyet farklılıgı demekkı.
bugün topikcek çok sinirli ve stresliyiz allah sonumuzu hayır ede ne diym
canımm hadi hayırlısı inşallah tedavin hayırlı gelir. kilo çok önemliyaaa bereket benim doktor tamkadı kiloma alma sadece dedi. inşallah iyi haberlerle gelirsin
neyse ben çıkim bari sohbet iyiydi ben geldim herkes gerildi. kendinize ii bakın çıkayım daha fazla sohbeti muhabbeti kelamı bölmeyeyim.
neyse ben çıkim bari sohbet iyiydi ben geldim herkes gerildi. kendinize ii bakın çıkayım daha fazla sohbeti muhabbeti kelamı bölmeyeyim.
ben gerçek anlamda kimseye küsmem küsenide sevmem ama amacım sadece renk vermekdi sohbete ve nazlanmakdı. yanlış anlaşıldım.
yaw lafımı tersinden anlamiin gençler ben gayette sakin söyledim.
bana insanlar sitem etsin istemiyorum,üzülüyorum,ne gerek var dedim.
ortalığı iyice germeye luzum var mı.
ahanda geldimm oldumu bakemmmmm
o kadar mutluki yarın bi daha gidecezz.................ne oldu dişçiyle randevunuz nasıl geçti mutlu oldumu hala
hayırdır herkes küstü gitti bugün herkes alıngan ve sinrili ama küsmek olmazzzzzzzzz
aaaaaaaaa ya ben bi çıktım topic tarumar olmuş bee
ne bu böyle küsen kızan ayıp kızlar yaa çok ayıp hakkaten
niye birbirinizi yanlış anlıyorsunuz kii.................
bende sinirliyim zatennnnnnnn
didoşum kız o sinirle bunları iyice bi dövseydin yaa
o kadar mutluki yarın bi daha gidecezz.................
kız dişçi eşimin dayısının oğlu... halanın oğlu yaşında tanıdık diye ona gidiliyor birazda....yinemi yaaaaa kızım napıyonuz siz dişçide hala dul ve gençmi dişçi munasip bi eşmi arıyomuş noluyo laaaaaaaaaaaaaaaa
ben burdiim dövebilisiniz..
sürekli savunma halınde olmak ıstemem.ben önceliğimi söyledim sadece.
bugün bendede iş yok kız mal mal bakıyom anca elimden bişey gelmeyo sen nere gittin bak toparlayamadık karıları
ben burdiim dövebilisiniz..
sürekli savunma halınde olmak ıstemem.ben önceliğimi söyledim sadece.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?