Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

adiiii karılar selammmm sbah yok hiç dövecem sizi gidiom işte görürsünüz gelmicem hiç bitek ebrar yazdı banan uyuzlarrrr küstümmmmmmmmmmmmmmmm
kepekli boğacak şimdi seni bence hiç gidiyom filan deme kır kıçını otur

tamam şikercim kızma sende relaxxx relaxxx oyy ben nefes alamıyom bak kocama sölümde suni teneffüs yapsın belkim devamıda gelir

bugün topikcek çok sinirli ve stresliyiz allah sonumuzu hayır ede ne diym

neyse ben çıkim bari sohbet iyiydi ben geldim herkes gerildi. kendinize ii bakın çıkayım daha fazla sohbeti muhabbeti kelamı bölmeyeyim.
ben gerçek anlamda kimseye küsmem küsenide sevmem ama amacım sadece renk vermekdi sohbete ve nazlanmakdı. yanlış anlaşıldım.

Son düzenleme:
canımm hadi hayırlısı inşallah tedavin hayırlı gelir. kilo çok önemliyaaa bereket benim doktor tamkadı kiloma alma sadece dedi. inşallah iyi haberlerle gelirsin

inşş canımm senden ne haberrrr son durum nedirr neyse eve gidince okurum yazdıklarınızı

neyse ben çıkim bari sohbet iyiydi ben geldim herkes gerildi. kendinize ii bakın çıkayım daha fazla sohbeti muhabbeti kelamı bölmeyeyim.

aaaaaaaaaa yapmayın ama böle ya noluyooooooooooooo
ceylin sanada geçmiş olsun şekercim inşallah bi sorun çıkmaz sen kalbini ferah tut

gül abla demişsin ya test yapacagım diye daha erken degilmi çıkarmı dersinnnnnn

yaw lafımı tersinden anlamiin gençler ben gayette sakin söyledim.
bana insanlar sitem etsin istemiyorum,üzülüyorum,ne gerek var dedim.
ortalığı iyice germeye luzum var mı.

yaw lafımı tersinden anlamiin gençler ben gayette sakin söyledim.
bana insanlar sitem etsin istemiyorum,üzülüyorum,ne gerek var dedim.
ortalığı iyice germeye luzum var mı.

haklısın yok ama bugün topikçek alıngan ve gerginiz ondan kaynaklandı herhalde
ay ben kötüyüm zatiiii

hayırdır herkes küstü gitti bugün herkes alıngan ve sinrili ama küsmek olmazzzzzzzzz

aaaaaaaaa ya ben bi çıktım topic tarumar olmuş bee
ne bu böyle küsen kızan ayıp kızlar yaa çok ayıp hakkaten
niye birbirinizi yanlış anlıyorsunuz kii.................
bende sinirliyim zatennnnnnnn
didoşum kız o sinirle bunları iyice bi dövseydin yaa

bugün bendede iş yok kız mal mal bakıyom anca elimden bişey gelmeyo sen nere gittin bak toparlayamadık karıları

yinemi yaaaaa kızım napıyonuz siz dişçide hala dul ve gençmi dişçi munasip bi eşmi arıyomuş noluyo laaaaaaaaaaaaaaaa
kız dişçi eşimin dayısının oğlu... halanın oğlu yaşında tanıdık diye ona gidiliyor birazda....
ama bugün çok sinirlendirdi çocuğu... allahım inşallah yarın sondur... kaynanam sağlam olsam ben giderim sen çok yoruldun dedi nihayet....

bugün bendede iş yok kız mal mal bakıyom anca elimden bişey gelmeyo sen nere gittin bak toparlayamadık karıları

canım arkadaş kataloğ getirmişti bebiş cicileri vardı onlara bakmaya gittim
ama çokkk pahalıydı

ben burdiim dövebilisiniz..
sürekli savunma halınde olmak ıstemem.ben önceliğimi söyledim sadece.

ağlıcam walla ya ne bu böylee

neyse konudeğiştiryom kepekli ebrar bebişin kıyafetlerini neyle yıkıycanız ben dalinin sıvı deterjanını alıym diyorum ama kararsız kaldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…