Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

annem bu geldiğinde bebekler için sabun tozu var onu alalım dedi.ama ben daha almadım.biçoğunuda kendi yıkayıp getırecek zaten.bende bulursam bı kutu dalin yada hacı şakir bebek varmıs ondan alabılırım yedek evde dursun dıye.

ya benim sabun ve sabun tozuna alerjim var kızımdada olabilir diye düşünüyom o yüzden sabun tozuyla yıkamayı düşünmüyorum dalin iyi gibi göründü gözüme

bebişime atkı başladım gecen gün bitsin beğenirseniz sizede örerim
oooo maşallah annesi çalışmaya başlamışsın
kızlar iyi akşamlarrrrrrrrrrrr

iyi akşamlar kuşum

HEYYY MMİLLET
TOKTORA GİTTİM GELDİM Bİ KOŞU
DEDİKİ O DEĞER EĞER ADETİN GEÇERSE YÜKSELİR DEDİ.
ŞU AN HAMİLELİK GÖRÜNMÜYOR İLAÇLARINI DA KULLAN ADET SONRASI
KONTROLE GEL.ADETİN GEÇERSE DE GEL.
NEDİR SENDEN ÇEKTİĞİM DEDİ KENDİNE NAZAR BONCUĞU TAK HEP HASTASIN DEDİ.
DEDİM VALLA 8 AYDIR EVLİYİM HOCAM HA BİRE BURDAYIM KURTULAMADIM Kİ
GEÇİCEK İNŞ DEDİ RAHATLADIM.KOCİŞİMİ DE ARADIM BİLGİ VERDİM.
İŞE GERİ DÖNDÜM BU HASTA HALİMLE
BEN YOKKEN BİR GELİŞME OLDUMU?

GEÇMİŞİ OKUDUM DA NİYE GERİLDİNİZ ANACIM
RAHAT OLUN BİRAZCIK
SANIRIM YANLIŞ ANLADINIZ BİRBİRİNİZİ
TOPİKE NAZAR DEĞİYO BENİM GİBİ
KURŞUN DÖKTÜRCEM KIZLAR BİLEN VARMI ACEP?

kızlar bende kaçar size iyi akşamlarrrrrr sonunda gün bitti valla bi nazar boncugu falan yada kurşun hepimize iyi gelecek zannım ca neysem ben yokken kavga etmeyin imi haydı öptüm hepiniziiiiiiiii

kızlar bende çıkıyorum.gidecem anneme baksın bana azcık
öptm hepinizi iyi akşamlarrr

Anaaaam neler olmuş deli hatun kişilikler ne coştunuz laaa:) Ayyy başlıycam işlerine haaa bi yoğuın bi yoğun sormayın:)

ohh çok şükür saribeyybii. bununla geçmiş olsun, daha buyuk sıkıntılar görmeyesin. nazar boncuğu tak takıştır sen de artık madem öyle. ben de yoktum, bayaa bi şey olmuş...

Anaaaam neler olmuş deli hatun kişilikler ne coştunuz laaa:) Ayyy başlıycam işlerine haaa bi yoğuın bi yoğun sormayın:)

zkol merhaba,
burda fırtınalar kopmuş, gitmiş millet.
bi ben varım bi de didem ama beni tanımıyosun henüz . deniz ben. dün geldim, geze geze takıldım buraya. ferda, zeynep ve sumru ile yoğun şekilde görüşüyorum ama seninle tanışmadık henüz sanırım.

canlar hoşgelmişseniz. gülle kepekli biraz cık küsüştüler ama yarına geçer. ee nasıl geçti yada geçiyor bugün günüz.

sağol canım sen de hoşgeldin. ben iyiyim fena değil durumlar. başım çok ağrıyor. akşam olsa da eve gidip uyusam diyorum ama kayınvalidem aradı, haftasonu yemeğe aldığım bi akrabaya iadeyi ziyarete gidecekmişiz. o ne demekse ve ne gereği varsaaa!!! baş ağrım daha da arttı bak. sen nasılsın?

Deniz aramıza hoşgeldin
Zeynep ben hangi zeyneplen görüşüyon?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…