neyse konudeğiştiryom kepekli ebrar bebişin kıyafetlerini neyle yıkıycanız ben dalinin sıvı deterjanını alıym diyorum ama kararsız kaldım
ya benim sabun ve sabun tozuna alerjim var kızımdada olabilir diye düşünüyom o yüzden sabun tozuyla yıkamayı düşünmüyorum dalin iyi gibi göründü gözümeannem bu geldiğinde bebekler için sabun tozu var onu alalım dedi.ama ben daha almadım.biçoğunuda kendi yıkayıp getırecek zaten.bende bulursam bı kutu dalin yada hacı şakir bebek varmıs ondan alabılırım yedek evde dursun dıye.
oooo maşallah annesi çalışmaya başlamışsınbebişime atkı başladım gecen günbitsin beğenirseniz sizede örerim
kızlar iyi akşamlarrrrrrrrrrrr
çok pardon canım şimdi gördüm yarın devam ederizzzz
kepekli kaçar haydi ii aksamlar hatunlar
ayyy valla baydım ben haaaaaa noluy size nazaramı geldik ne
HEYYY MMİLLET
TOKTORA GİTTİM GELDİM Bİ KOŞU
DEDİKİ O DEĞER EĞER ADETİN GEÇERSE YÜKSELİR DEDİ.
ŞU AN HAMİLELİK GÖRÜNMÜYOR İLAÇLARINI DA KULLAN ADET SONRASI
KONTROLE GEL.ADETİN GEÇERSE DE GEL.
NEDİR SENDEN ÇEKTİĞİM DEDİ KENDİNE NAZAR BONCUĞU TAK HEP HASTASIN DEDİ.
DEDİM VALLA 8 AYDIR EVLİYİM HOCAM HA BİRE BURDAYIM KURTULAMADIM Kİ
GEÇİCEK İNŞ DEDİ RAHATLADIM.KOCİŞİMİ DE ARADIM BİLGİ VERDİM.
İŞE GERİ DÖNDÜM BU HASTA HALİMLE
BEN YOKKEN BİR GELİŞME OLDUMU?
Anaaaam neler olmuş deli hatun kişilikler ne coştunuz laaa:) Ayyy başlıycam işlerine haaa bi yoğuın bi yoğun sormayın:)
canlar hoşgelmişseniz. gülle kepekli biraz cık küsüştüler ama yarına geçer. ee nasıl geçti yada geçiyor bugün günüz.
zkol merhaba,
burda fırtınalar kopmuş, gitmiş millet.
bi ben varım bi de didem ama beni tanımıyosun henüz . deniz ben. dün geldim, geze geze takıldım buraya. ferda, zeynep ve sumru ile yoğun şekilde görüşüyorum ama seninle tanışmadık henüz sanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?