canlar hoşgelmişseniz. gülle kepekli biraz cık küsüştüler ama yarına geçer. ee nasıl geçti yada geçiyor bugün günüz.
Deniz aramıza hoşgeldin
Zeynep ben hangi zeyneplen görüşüyon?
kizlar ben geldim ve hemen birsey sorcam size.
dogumdan 6 hafta önce annelik iznine cikicam ve benim daha 5 hafta senelik iznim var yani 25gün. patrona sordum bu 5 hafta daha calissam parasini verirler mi diye tmm dediler.
normalde net ayligim 1500 euro ben hep saniyordumki 3000 euro alirim ama öyle degilmis yani simdi bu ayin sonunda brüt olarak cift maas alicam 3900€ ama bundan vergidir sigortadir falan filan kesilince 2600kaliyo. brüt aylik ne kadar yükselirse vergide okadar cok cikiyormus. yani 400 euro fazla vergi ödemem gerek.
neyse uzun lafin kisasi 4 hafta daha calisip izin almazsam fazladan 1500 yerine 1100euro alicam. siz napardiniz? calisayim mi calismiyayim mi? esim bakalim eve geldigimizde konusuruz dedi.
hoşgeldin sumrucum. canım kesintin çok oluyor. evet dilime göre artan oranlı vergi tarifesinde ücret yükseldikçe vergi de yükseliyor. sağlığın elverdikçe çalış bence. ablam 8 ay çalıştı, göndermeseler daha da çalışırdı. başına bi şey gelecek diye korktular :) çalış çalış evde de patlarsın zaten. yemeye verirsin kendini, kilo alırsın, moralin bozulur filan.
hoşbulduk zeynep teşekkür ederim. zeynep emirhan... devamını söylemeyeyim açık isim olmasın saribeybi ile. yanlışım var mı? varsa düzelt beni.
Heee bizim adaş bibik:) Kııız kimsin sen ne iş yaparsın bebiş mebişi istiyonmu? Evlimisin nesin?
Sumru bende bişi anlamıyom o işlerden yaaa
yaa öyle canım, bak bi günde nasıl öğrenmişim :) facebook a ekledik, ordan da görüşüyoruz biz. deniz çolak kaygusuz.
evliyim zeynepcim 6 aylık. bebiş istiyoruz. kısmetse bu ayın 22 sinde belli olacak. regl olup olmamama göre anlıycaz bakalım kısmetse sevinç çığlığı atarım burda. çok istiyoruz çünkü.
ankaradayım, yönetici asistanıyım. baraj maraj yapıyoruz. elektrik üretip satıyoruz filan. yarın uzun uzun anlatırım. şimdi çıkmam lazım servis kaçmasın. mesai bitti bizde. hayydi kızlar görüşürüüüzz çok öptüm sizi bay baayyy :)
iyiyim canım boğazlarım acıyor biraz okadar.. burada sabah az az kar yağdı....günaydın nimetcim ikimizden başka kimse yok bugün
nasılsın canımne var ne yokk
iyiyim canım boğazlarım acıyor biraz okadar.. burada sabah az az kar yağdı....
sen nasılsınn.. dün kepekliyle gül küsmüşmü anlamadım
günaydın canım nasılsınn...günaydin kizlar.
adetim günümü bekliyorum gelirse iyi bir kontrolden geçeceğim....canım senin boğazlarındaki sroun allerjik bi durum sanırım çünkü hep acıyor diyorsun
bence onu iyice bi araştır
ben iyiyim kuşum saolasın
ya kepekli ile gül birbirlerini yanlış anladılar sanırım aslında önemli bişey yok ta
boşyere gerginlik yaşamışlar bende sonradan gördüm
günaydın denizzzz iyiyiz şükür sen nasılsıınnnkızzlaarr herkese günayydıın :) nasılsınız bugün bebişleriniz nasıl?
günaydın canım biz iyiyiz sen nasılsınkızzlaarr herkese günayydıın :) nasılsınız bugün bebişleriniz nasıl?
günaydın canım nasılsınn...
adetim günümü bekliyorum gelirse iyi bir kontrolden geçeceğim....
günaydın denizzzz iyiyiz şükür sen nasılsıınnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?