iyiyim canım boğazlarım acıyor biraz okadar.. burada sabah az az kar yağdı....
sen nasılsınn.. dün kepekliyle gül küsmüşmü anlamadım
günaydın canım nasılsınn...
adetim günümü bekliyorum gelirse iyi bir kontrolden geçeceğim....
günaydın denizzzz iyiyiz şükür sen nasılsıınnn
sağol canım sanırım buraların havasına alışamadım istanbulda hiç böyle olduğumu bilmemmmgeçmiş olsun rodinia.
Günaydın kızlar bence bugün süper bir gün olacak hissediyorum öğlene doğru çoook güzel haberler alacaz:)
sağol canım sanırım buraların havasına alışamadım istanbulda hiç böyle olduğumu bilmemmm
Günaydın kızlar bence bugün süper bir gün olacak hissediyorum öğlene doğru çoook güzel haberler alacaz:)
günaydıınn hayırdır bugün herkess mutlu bende çok güzell rüya gördümm.. güzel gün olacak belliii....günaydın hanımlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
güne güzel haberle başladım inşallahta böyle gidecek
günaydın kızlar bence bugün süper bir gün olacak hissediyorum öğlene doğru çoook güzel haberler alacaz:)
günaydın hanımlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
günaydıınn hayırdır bugün herkess mutlu bende çok güzell rüya gördümm.. güzel gün olacak belliii....
günaydın zeyzey bende aynen senin gibi düşünüyorumm
günaydın canım bende güzel mutlu bi sesle kendime geldim bugün
malummm dişçiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiihayrolsun canım benimmmmmmmmm
hepimizi için güzel bi gün olur inşallahhhhhhhhhhhhhhh
bugün hang doktora gidiyonuz siz
kızım bu dişçi ne yaptı seninkine yaaaaamalummm dişçiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
ohh ne güzel maşallah herkes mutlu bugün
inşallah zeynepcim. Allah ağzından duysun ve hepimiz için çok çok güzel bir gün olsun. senin için daha da özel ve güzel olacak galiba bugün? bugünün senin için önemini bilmiyorum ama heeer şey gönlünce olsun ve seni çok mutlu etsin.
günaydınnnnn hayır olsunnnn inşallahhhh kimden aceppp....
günaydın hanımlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
günaydın zeyzey bende aynen senin gibi düşünüyorumm
günaydın canım bende güzel mutlu bi sesle kendime geldim bugün
günaydın kızlarrr birazdan kan testi yaptırcam dua edinnnn herkesin mutlu olmasına ben daha çok sevindim ayrıca
patron burda sevkiyat hazırlığımız var cvp yazamassam kızmayın çağrı atarım anlarsınız pozitifse. ama kimse bişi yazmasın kimseye diğerlerine süpriz yapıcam okişmiii öptüm hepinizi çokkkkks sefiyorum bugün herkesi sefiyorummmm kocamı daha çoooook tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?