Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

günaydın canım nasılsınn...

adetim günümü bekliyorum gelirse iyi bir kontrolden geçeceğim....

günaydın denizzzz iyiyiz şükür sen nasılsıınnn

ben iyiyim teşekkür ederim. işe geldim. çok uykum var. kahve yapıcam şimdi kendime. çok sıcaktı gece uyuyamadım çok bunaldım.

Günaydın kızlar bence bugün süper bir gün olacak hissediyorum öğlene doğru çoook güzel haberler alacaz:)

sağol canım sanırım buraların havasına alışamadım istanbulda hiç böyle olduğumu bilmemmm

ankara birkaç gündür iyiydi, bahar erken gelicek sandık ama bugün gerçek yüzünü gösterdi. buzzz kesti yine donduk. istanbulun o avantajı var, deniz daha ılımanlaştırıyor orayı. burası kuru ayaz.dikkat et canım kendine. boğazını yumuşatacak çok sıcak olmayan içecekler tüket istersen bugün. nerden gittin istanbula?

Günaydın kızlar bence bugün süper bir gün olacak hissediyorum öğlene doğru çoook güzel haberler alacaz:)

inşallah zeynepcim. Allah ağzından duysun ve hepimiz için çok çok güzel bir gün olsun. senin için daha da özel ve güzel olacak galiba bugün? bugünün senin için önemini bilmiyorum ama heeer şey gönlünce olsun ve seni çok mutlu etsin.

günaydın hanımlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
güne güzel haberle başladım inşallahta böyle gidecek

günaydın kızlar bence bugün süper bir gün olacak hissediyorum öğlene doğru çoook güzel haberler alacaz:)

günaydın zeyzey bende aynen senin gibi düşünüyorumm

günaydın canım bende güzel mutlu bi sesle kendime geldim bugün

kızlar bir duyurum olacak. ben ankarada yaşıyorum. keçiörende oturuyorum. buralarda olup, kuş sahibi olmak isteyen olursa 17 tane hint bülbülüm var. çok fazla ürediler, bakımı eşim ve benim için zorlaştı. ücretsiz veriyoruz almak isterseniz irtibata geçelim. almak isteyen olursa detaylarını söylerim. hamile olanlara tavsiye etmiyorum nolur nolmaz.etrafınızda isteyen birileri varsa ve severek bakacaklarsa veriyorum. sitede evcil hayvan sahiplendirme topiği içinde duyuru yaptım bakabilirsiniz.

günaydın kızlarrr birazdan kan testi yaptırcam dua edinnnn herkesin mutlu olmasına ben daha çok sevindim ayrıca
patron burda sevkiyat hazırlığımız var cvp yazamassam kızmayın çağrı atarım anlarsınız pozitifse. ama kimse bişi yazmasın kimseye diğerlerine süpriz yapıcam okişmiii öptüm hepinizi çokkkkks sefiyorum bugün herkesi sefiyorummmm kocamı daha çoooook tabi

Evet gerçekten çok önemli sabah çooook sevindiğim bir haber aldım:)

günaydınnnnn hayır olsunnnn inşallahhhh kimden aceppp....

Çok sevdiğim bi dostumdan:)

Bende bende:)

günaydın zeyzey bende aynen senin gibi düşünüyorumm

günaydın canım bende güzel mutlu bi sesle kendime geldim bugün

Ayyyy çoook güzel anam ne güzel bi gün olacak :)

günaydın kuşumm dualarımız seninle tabikii
haydi bakalım bugün test sonrası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…