Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

günaydın. heyecanını tahmin edebiliyorum. iyi haberlerle dönersin inşallah gül. hayırlısı olsun canım.

hadi inşallah hayırlıs haberlerle gelirsin tatlım merakla bekliyom

zeynep dün duyduda didem sen bilmiyon heralde ben 4 hafta daha calisip fazla maas alicam. ne güzel bu hafta son olacakti ama elde avucta birsey yok napim calismaya devam.

zeynep dün duyduda didem sen bilmiyon heralde ben 4 hafta daha calisip fazla maas alicam. ne güzel bu hafta son olacakti ama elde avucta birsey yok napim calismaya devam.
ay benimde işyeriyle konuşmam gerekenler var bu izin hakkında oyy oyyy hiç uğraşasımda yok
tatlım senin eşin çalışmıyomu yani o koca karınla 4 hafta daha nasıl gidip gelicen
kiz onda cis yok mu kokmaz mi? yikamissindir kesin ama yinede. bak resmi duruyo zaten.

kızım koku filan klamadı allahisen kaç ay oldu çişmi kalır içinde uçtu gitti

Son düzenleme:

ayyyy güüll valla aglıcam şimdi. allahım inşallah güzel haber verirsin bize. ayyy kurban olurum sana. allahım ne olur duy sesimizi gülünde hayırlısıyla bebegi olsun. ne olur allahım.

bu arada hepinize günaydın kızlar ayyyy inşallah güzel bir gün olur hepimize.

kiz onda cis yok mu kokmaz mi? yikamissindir kesin ama yinede. bak resmi duruyo zaten.

Aynen öyle yıkadım kızım kocam günlerce öptü onu:) Yıkamadan adamın eline verir miyim:)

Aman yaaa ufff kocanmı öle istiyo kız

ahh ahhhh zeynomm:97::97::97::97:

Ah ebrar ah hani başkalarını da görsek bu ara süper olur dimi:)

walla bende atmadım didem

Atılır mı kız kıyamam ben:)

bende atmadım da ama neden atmadığımıda bilmiyom özellikle yapmadım sanırım ay bide banyoda duruyo benimki çamaşır makinasının üzerinde gelene gidene ilan edermiş gibi
ya atmaya içim el vermiyo benimde ne bilim tuhaf bişey

gğnaydın ferdacım inş. güzel bir gün olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…