günaydın kızlarrr birazdan kan testi yaptırcam dua edinnnn herkesin mutlu olmasına ben daha çok sevindim ayrıca
patron burda sevkiyat hazırlığımız var cvp yazamassam kızmayın çağrı atarım anlarsınız pozitifse. ama kimse bişi yazmasın kimseye diğerlerine süpriz yapıcam okişmiii öptüm hepinizi çokkkkks sefiyorum bugün herkesi sefiyorummmm kocamı daha çoooook tabi
günaydın kızlarrr birazdan kan testi yaptırcam dua edinnnn herkesin mutlu olmasına ben daha çok sevindim ayrıca
Patron burda sevkiyat hazırlığımız var cvp yazamassam kızmayın çağrı atarım anlarsınız pozitifse. Ama kimse bişi yazmasın kimseye diğerlerine süpriz yapıcam okişmiii öptüm hepinizi çokkkkks sefiyorum bugün herkesi sefiyorummmm kocamı daha çoooook tabi
kızlar geçmişi hatırlamak istedim bakın bu benim testim:)Eki Görüntüle 139870
manyakkkkkkkkkkkkkkkk
kızzz o test kartuşunu atma çöpe çerçeveletirsin
şaka bi yana ben atmadım hala duruyo
manyak diyene bak hele :122::122:
o günün sevinci bambaskaydi demi? simdi bak üzerinden kac hafta gecmis bile :)
manyakkkkkkkkkkkkkkkk
kzılar ben çıkyıorum ama gülün habernide merak ediyorummmmmm.
neyse beni cepten çaldırın anacımm :))))
Aynen öyle darısı diğer kızların başına:)
Atarmıyım kızım bebişimin çeyizine koydum:)
ay benimde işyeriyle konuşmam gerekenler var bu izin hakkında oyy oyyy hiç uğraşasımda yokzeynep dün duyduda didem sen bilmiyon heralde ben 4 hafta daha calisip fazla maas alicam. ne güzel bu hafta son olacakti ama elde avucta birsey yok napim calismaya devam.
kiz onda cis yok mu kokmaz mi? yikamissindir kesin ama yinede. bak resmi duruyo zaten.
manyakkkkkkkkkkkkkkkk
walla bende atmadım didem
patron burda sevkiyat hazırlığımız var cvp yazamassam kızmayın çağrı atarım anlarsınız pozitifse. ama kimse bişi yazmasın kimseye diğerlerine süpriz yapıcam okişmiii öptüm hepinizi çokkkkks sefiyorum bugün herkesi sefiyorummmm kocamı daha çoooook tabi
kiz onda cis yok mu kokmaz mi? yikamissindir kesin ama yinede. bak resmi duruyo zaten.
zeynep dün duyduda didem sen bilmiyon heralde ben 4 hafta daha calisip fazla maas alicam. ne güzel bu hafta son olacakti ama elde avucta birsey yok napim calismaya devam.
ahh ahhhh zeynomm:97::97::97::97:
walla bende atmadım didem
ya atmaya içim el vermiyo benimde ne bilim tuhaf bişeybende atmadım da ama neden atmadığımıda bilmiyom özellikle yapmadım sanırım ay bide banyoda duruyo benimki çamaşır makinasının üzerinde gelene gidene ilan edermiş gibi
ayyyy güüll valla aglıcam şimdi. allahım inşallah güzel haber verirsin bize. ayyy kurban olurum sana. allahım ne olur duy sesimizi gülünde hayırlısıyla bebegi olsun. ne olur allahım.
bu arada hepinize günaydın kızlar ayyyy inşallah güzel bir gün olur hepimize.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?