bende adet olmayı bekliyorum rahim filmi için kızlar duphaston kullandım geçen hafta eşimdende sper testi istedi doktor evimizin karşısında hastane var aradım bugün allahtan evde yapıp getirin dediler rahatladım zor olurdu orada wc de
paranoyaklığın sınırında yaşıyoz bencegülmem çünkü bende dün gece rüyamda kocamla amerikaya gitmiştim
bi eve gittik iki kadın vardı sonra gözümün önünde kadının biri kocama asıldı kocişim önce kızdı ona ama sonra oda karıya asılmaya başladı ve günlerce beni aldatmış güyaa
hayırlı sonuçlar çıkar inşallah tatlımmmmmbende adet olmayı bekliyorum rahim filmi için kızlar duphaston kullandım geçen hafta eşimdende sper testi istedi doktor evimizin karşısında hastane var aradım bugün allahtan evde yapıp getirin dediler rahatladım zor olurdu orada wc de
GÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜLLLLLLLLLLLLLLL canım gözümüz aydın kız ağlattın beni tüylerim diken diken ...canımsın yyaaaaaaaaaaaaaaaa çok tebrik ediyorum
cnm o kadar mutlu oldum ki anlatamam unuttum tüm acılarımı ağrılarımı inan ağlıyorum ve tüylerim ürperdi Rabbim sağsalim kucağına aldığın günleri de göstersin
darısı bana-ceyline-denize-afıra-nimete ve unuttuğum herkese olsun en kısa zamanda tüm hamişler aminnnnnnn deyin kızlar
haydin halaya
uleyyyn noldunuz sabah kayboldum neler neler olmusss......
GÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜLLLLLLLLLLL
Allahım hayırlı ugurlu etsiin inşallahhhhhhhhhh
cook sevindiiiiiiiiiimmmmmmmm..sağlıcakla kucagına al ınsalaaaaaaaahh
baslıyorsun sende desene kosusturmalaraaaaaa..
dun ben seni kızdırdım yaa hormonların tavan yaptı tabııı
tekrar tekrar tebrik ederiiim..cook saglıklı gecır ınsallah hamılelıgını bebısın hııc uzmesın senııııııııı...
:118: :118: :118: :118: :118: :118: :118:
Selam kızlar sonunda pc geldi bende geldimy anınıza nasılsınız havadis varmı gül hamile mi ? son iki hafta özeti lütfen
ayyy bana rüya demeyin taaa cumartesi gördügüm rüyanın etkisi gitmiyor aklımdan ne kötü birşey ya bu rüyalar. bende eşimi iş yerindeki bir çocukla aldatıyormuşum. şimdi çocukla hiç konuşmuyorum gıv-cıck oluyorum ona işten çıksada yüzünü görmesem diyorum ya bu kadar olur. hamileligin en kötü yanı bu rüyalar zannedersem. her dakika uynadıgım içinde hemen hepsini hatırlayabiliyorum. kabusss görmek istemiyroum. o kadar da dua okuyorum yatarken. yastıgımda muska bile var. ama yinede oluyor işte.
Selam kızlar sonunda pc geldi bende geldimy anınıza nasılsınız havadis varmı gül hamile mi ? son iki hafta özeti lütfen
paranoyaklığın sınırında yaşıyoz bence
kızzzzz özledim ben seni deliiii
son 2 haftanın özetinimi istiyon
gül hamile ahanda bu başka atraksyon yok sitede
vay be dünürüme ba hele koskaca 2 haftanın özeti iki kalime gül hamile bu kadar
kızzzzz özledim ben seni deliiii
son 2 haftanın özetinimi istiyon
gül hamile ahanda bu başka atraksyon yok sitede
ay hepimiz uçmuşuz wallaçocuğun ne suçu var bee
hoşgeldin canım sevindim pc nin yapılmasına
evet canım gülün hcg si 43 çıktı
bide şimdi adama diyom ki sana gıcığım bugün niye noldu diyo
ee rüyamda beni aldatıyordun diyom gülüyo pislik
Ohhh maşaallah güle ne zaman öğrendi yahu oldu sonunda başka yok mu hamiş
ay kız bende özledim haiimi düşün evde tek başımayım deliriyordum üstelik pcyle bereber uydumda bozulmuştu neyse onun tamiri iki gün sürdü çok zor ya burda sizlerle konuşunca rahatlıyorum, nasılsın bebiş nasıl?
Hoşbuldum canım ben daha çok sevindim yapılmasına:)))eşim bile getirir getirmez başına oturtturdu görüyüm seni şunun başında diyor delü
ayy kıyamaam. hamilelerin duaları kabul olurmuş, hepimize ettiler. tez zamanda kabul olur ve biz de müjdeyi veririz inşallah shiningcimmm :) bak benim de bebişim yok :) ama burdaki pozitif enerjiyi alıyorum ve bu kadar mutlu insan buradayken beklentilerimiz boşa çıkmaz. ben inanıyorum. Allah sana, bize de nasip etsin canım.
Ohhh maşaallah güle ne zaman öğrendi yahu oldu sonunda başka yok mu hamiş
ay kız bende özledim haiimi düşün evde tek başımayım deliriyordum üstelik pcyle bereber uydumda bozulmuştu neyse onun tamiri iki gün sürdü çok zor ya burda sizlerle konuşunca rahatlıyorum, nasılsın bebiş nasıl?
suçlu işte neden giriyor rüyama ben kocamı seviyorum ona çok baglıyım nedne girdiki rüyama girmeseydi ben gir mi dedim. gıcık çocuk sesini duyunca bile deli oluyorum valla çıldıracak gibiyim.
aman bi daha bozulmasın
iyiyiz tatlım ben 2 gün hasta yattım grip mahvetti beni şimdi biray iyiyim allaha şükür hamilelikte zorluyo artık valla ağırlaştık sırtım filan çok ağrıyo uyku problemleri başladı malum
gül bugün öğrendi allahım tamamına erdirir inşallah
sen nasılsın kuzun nasıl annesi
anacım adama kimbilir neler çektirdin de öyle yaptı adam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?