Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

aaa canım çok iyi olmuş bi yerden başlaman gerekiyordu
hadi bakalım inş. kolay geçer tedavin

Selam kızlar sonunda pc geldi bende geldimy anınıza nasılsınız havadis varmı gül hamile mi ? son iki hafta özeti lütfen

paranoyaklığın sınırında yaşıyoz bence

hayırlı sonuçlar çıkar inşallah tatlımmmmm

GÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜLLLLLLLLLLLLLLL canım gözümüz aydın kız ağlattın beni tüylerim diken diken ...canımsın yyaaaaaaaaaaaaaaaa çok tebrik ediyorum

saolun kızlarrr allah razı olsunnn inşallah rabbim tamamına erdirir.
buarada eşim pazar günü anlamış ilk bebişide anladıydı buseferde anlamış gözlerim parlıyomuş ordan anlamış.
ama baya belirtim oldu sizlere sölemediydim. neyse canlarım işlerim çok çoook saolun çok istiyom sizle paylaşmak ama yarın sevkiyat var işim çokkk neyse snra bol bol konuşuruz

Selam kızlar sonunda pc geldi bende geldimy anınıza nasılsınız havadis varmı gül hamile mi ? son iki hafta özeti lütfen

kızzzzz özledim ben seni deliiii
son 2 haftanın özetinimi istiyon
gül hamile ahanda bu başka atraksyon yok sitede

ay hepimiz uçmuşuz walla çocuğun ne suçu var bee

hoşgeldin canım sevindim pc nin yapılmasına
evet canım gülün hcg si 43 çıktı

paranoyaklığın sınırında yaşıyoz bence

bide şimdi adama diyom ki sana gıcığım bugün niye noldu diyo
ee rüyamda beni aldatıyordun diyom gülüyo pislik

kızzzzz özledim ben seni deliiii
son 2 haftanın özetinimi istiyon
gül hamile ahanda bu başka atraksyon yok sitede

Ohhh maşaallah güle ne zaman öğrendi yahu oldu sonunda başka yok mu hamiş
ay kız bende özledim haiimi düşün evde tek başımayım deliriyordum üstelik pcyle bereber uydumda bozulmuştu neyse onun tamiri iki gün sürdü çok zor ya burda sizlerle konuşunca rahatlıyorum, nasılsın bebiş nasıl?

Hoşbuldum canım ben daha çok sevindim yapılmasına:)))eşim bile getirir getirmez başına oturtturdu görüyüm seni şunun başında diyor delü

aman bi daha bozulmasın
iyiyiz tatlım ben 2 gün hasta yattım grip mahvetti beni şimdi biray iyiyim allaha şükür hamilelikte zorluyo artık valla ağırlaştık sırtım filan çok ağrıyo uyku problemleri başladı malum
gül bugün öğrendi allahım tamamına erdirir inşallah
sen nasılsın kuzun nasıl annesi

Evet canım ya hepimize nasip etsin,, Şu ara fazla duygusalım,:85::85::85::85: sanırım ondan bu hallerim, bu arada benim de adım Deniz

canım hoşgeldin ya şükür kavuştuk. ne güzel bir günde geldin. gülün bebişini ögrendigimiz günde.

inanmiyorummmm gül abla hamile miiiii???
yasasin güzel bi gün olucak demistik bakin oldu. Allahim insallah sagsalim kucagina lmayi nasip eder

canım geçmiş olsun kaçıncı grip ya meyve yemiyormusun? bizde salı günü gittik kontrole az moralim bozuldu suyum azalmış çok su içmen lazım dedi birbuçuk iki litre içiyordum üç litre iç meyve suyu bolca tüket dedi böyle yaparsan düzelir moralini bozma dedi ama eşim sinir etti hiç çocuğu düşünmüyoruşum ben nasıl kötü oldum bunlıma giriyordum nerdeyse ama konuştum kırdığını söyledim anlaştık neyse onun dışında bu ay iki kilo aldım geçen ayki 4 kilodan sonra doktor aferin çok güzel dedi pek güzelleşmişsin dedi:) oğlumda 1500 gr 38 cm teyzesi ay birde koca kafalıymış dedim ney sorunmu var yok yapısı öyle iyidir zeki olur dedi babasına bakarak bazı insaların başı büyük olur bana bakarakda bazılarının bacağı kısa olur dedi ay sonradan nasıl güldüm eşimin başı büyük bende kısayımya:))) onun dışında hamileliğin ağırlığı bende de var olacak o kadar artık

anacım adama kimbilir neler çektirdin de öyle yaptı adam

yok kız bişey dememki ben çünkü maddi durumumuz çok fena bu günlerde ek hesapta bile çekecek paramız kalmadı desem anlarsın zaten pc yi sivasa gönderdik kardeşim tamir etti sadece malzemeler epara verdik yoksa burda iki günde parayıbastırıp yaptırırdık( sen nasılsın kızın nasıl?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…