Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

kızlar hrkeze selam hayırlı haberler ile geldim hamileyim

allah olmayanlarada nekısa zamnda nasip etsin inşallah hayırlısı ile..

adet olmayı bekliyorum sumrucuğum yine 70 günü devirdim :) rahim filmi çekineceğim karar verdim sonunda kız almanyadan bi ilaç alacağım adetleri düzenliyormuş ve yumurtaları geliştiriyormuş bitkisel yakın çevrenden gelen falan olursa gönderme fırsatları olursa aklında bulunsun herkese haber saldım bi gelen giden bulamıyorum malesef

:118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118:
oley ikinci hamilemiz
:118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118:

ay canim ya. biz anca yazin gidersek gideriz yoksa bi bakayim giden gelen olursa ahber veririm sana. neki alacagin ilacin adi? bu arada sen gidip gelemiyormusun? 70 günde baya cokmus ya

Son düzenleme:

iyi kızım teyzesi çok şükür
anladım canım maddiyat hepimiz için sorun zaten allah yardımcımız olsun

ay maşallah
rabbim sağsalim kucağına almayı nasip etsin

ay canim ya. biz anca yazin gidersek gideriz yoksa bi bakayim giden gelen olursa ahber veririm sana. neki alacagin ilacin adi? bu arada sen gidip gelemiyormusun? 70 günde baya cokmus ya

canım ben alman vatandaşıyım o yüzden 6 ayda bir giriş çıkış yapmama gerek kalmıyor artık hamile olursam doğumu orada düşünüyorum 1 ay önce görseydim annemler gitmişti tam onlar geldi ben ozaman okudum internette hani almanların şu homöopathische ilaçları oluyor ya onlardan ovaria comp ismi baya kullanan varmış almanyada neyse illaki gelen birilerini bulurum herhalde
evet 70 gün baya uzun canım tamda düzene giriyor sanıyordum en son 39 günde adet olmuştum ama var ya yinede şanslıyım doktor geçen hafta baktı rahimin temiz kist falanda yok dedi sevindim çünkü genelde adet düzensizliği olunca kist oluşur bide ben klomen kullanmıştım ya oda kist yapar ama bende yapmamış

reyhan hayırlı olsun tatlım
sırtım ağrıyo artık kızlar biraz arkama yaslanıp oturucam birazdan gelirim artık eskisi gibi oturamıyom bilg başında offfffffffffffff

iyi kızım teyzesi çok şükür
anladım canım maddiyat hepimiz için sorun zaten allah yardımcımız olsun

ay maşallah
rabbim sağsalim kucağına almayı nasip etsin

Maşaallah kızına yakın zamanda gittinmi kontrole?

Allah olmayanlarada nekısa zamnda nasip etsin inşallah hayırlısı ile..

gözün aydın canım allah kucagını almayı nasip eder inş. Sende anlat bakalım kaç gün geçti nasıl ögrendinnnnn

gözün aydın canım allah kucagını almayı nasip eder inş. Sende anlat bakalım kaç gün geçti nasıl ögrendinnnnn

benim günüme 2gün vardı.ben 9aydr beklediğimden çokta ümitlideğildim. kasık ,bel ve bacak ağrım artınca doktora gittim..ilk kan testi yaptırdım sonucu aldım dğer çok düşüktü.ben yoksanıyordum..doktor dediki hamilesin daha çok yeniymiş ama..şuan adet tarihimden 2gün geçiyor idrar testide yaptımçift çzigi pazartesi yine doktora gidicem

maşaallah kızına yakın zamanda gittinmi kontrole?

saol kuşum ya geçem hafta gittimde kafam karıştı biraz
benim dr şehir dışında bi yerle anlaşmış artık yok diye bende kızımı merak ettim çarşamba günü bizim hastanediki dr gittim o da bana suyun artacak gibi gözüküyor dedi ailede şeker varmı dedi ewet babamda vardı dedim o zaman hemen şeker yükleme yap dedi bende c.tesi başka bi dr gittim ona hiç bahsetmedim dedim bakim o bişey diyecekmi yok suyum hakkında hiçbişey demedi bende ne yapacağımı şaşırım walla
ama rabbimin dediği olur benim içim rahat çok şükür

teşekkür edeim kızlar çok büyük mutlulukmuş allah herkeze nasip etsin.

amin kuzucum aminn

tebrikler canım allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin sende baya uzun zamandır bekliyormuşsun sorun neydi 9 aydır niçin olmuyordu canım

tebrikler canım allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin sende baya uzun zamandır bekliyormuşsun sorun neydi 9 aydır niçin olmuyordu canım

sağol canım aslında belirli bi neden yoktu..doktora 1ay önce gitim enfeksiyon ve iltehap var dedi ilaç ve fitil kullandım.bir sonraki ayda hamile kaldım.sanıyorum enfeksiyon ve iltehaptan olmuyormuş

yaaa dualarınıza niye beni de eklemiyosunuz, :84::84:

cnm ben duamın sonunda unuttuklarıma da diye ekledim.

evet canım 1.200 çıktı cumartesi... cuma teskrar yaptıracağım
bende 0,100 çıktı yoktur dimi? adete 10 gün var

kız bende bazen öyle rüyalar görürdüm kocişe söyleyince rüyada bile kıskanıyon demekki çok sefiyon beni diye mutlu olyodu

saribeybi sen nasıl oldun canım mantarın düzeldimi alıp kullana bildinmi yazdığım ilaçları?
tatlım doktora gittim ITRASPOR verdi kocişle kullandık ve başka ilaçlarda
adet gelirse kontrole gitcem tşk ederim cnm

cnm hayırlı uğurlu olsun gül de hamile bugün topik coştu senin için de halay çekelimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…