cnm ben duamın sonunda unuttuklarıma da diye ekledim.
bende 0,100 çıktı yoktur dimi? adete 10 gün var
kız bende bazen öyle rüyalar görürdüm kocişe söyleyince rüyada bile kıskanıyon demekki çok sefiyon beni diye mutlu olyodu
tatlım doktora gittim ITRASPOR verdi kocişle kullandık ve başka ilaçlarda
adet gelirse kontrole gitcem tşk ederim cnm
cnm hayırlı uğurlu olsun gül de hamile bugün topik coştu senin için de halay çekelimmm
saol kuşum ya geçem hafta gittimde kafam karıştı biraz
benim dr şehir dışında bi yerle anlaşmış artık yok diye bende kızımı merak ettim çarşamba günü bizim hastanediki dr gittim o da bana suyun artacak gibi gözüküyor dedi ailede şeker varmı dedi ewet babamda vardı dedim o zaman hemen şeker yükleme yap dedi bende c.tesi başka bi dr gittim ona hiç bahsetmedim dedim bakim o bişey diyecekmi yok suyum hakkında hiçbişey demedi bende ne yapacağımı şaşırım walla
ama rabbimin dediği olur benim içim rahat çok şükür
amin kuzucum aminn
selam ben yeşim adanadan 04/02 aşılamam yapıldı. umarım tutmuştur. gül arkadaşımızada hayırlı olsun... allah emeklerimiz boşa çıkarmasın hayırlısıyla..ama beklemek çok zor yaaa
ewet ama yaptırmaya fırsatım olmadı canımCanım şeker yüklemesi yapılınca anlaşılır bebek fazla iri olunca suyunda değişklik olunca şekerden şüpheleniyorlar benimde babam şeker hastası hamdolsun çıkmadı bişey
ay kızlarrr ben artık oturamıyom bilgisayar başında yaaaa
hoşgeldin yeşim rabbim hayırlısını nasip etsin
ewet ama yaptırmaya fırsatım olmadı canım
off ya nolcak bizim halimiz yaa
ay kızlarrr ben artık oturamıyom bilgisayar başında yaaaa
Geç kalmış değilsin canım yaptırırsın.
hoşgeldin yeşim rabbim hayırlısını nasip etsin
ewet ama yaptırmaya fırsatım olmadı canım
off ya nolcak bizim halimiz yaa
ay didemcim bende ayniyim valla. bazen öyle bi oluyorumki 10-15 dakika ortalikta öyle dolasiyorum. kiz benim oglan öne dogru tepiklemeye bikmis heralde simdi yanlara tepiyo. ayy yavrum benim. sag tarafta birde kafasi tam kaburgamin altinda heralde agriyo valla yine ordanda agri ta belime vuruyo tam ortasina. demin oturamiyordum bi laoboya gittim geldim biraz iyim simdi oturdum. biraz yer acildi galiba :)
birde su mide eskimeleri olmasa
kızlar allah yardımcımız olsun yaaa işimiz çok çok zor valla
kızlar allah yardımcımız olsun yaaa işimiz çok çok zor valla
amin canım ya bundan sonra daha da zor olcak sanırım
az kaldi kizlar kimizin 2-3 haftasi kimimizin 4-5 haftasi kaldi. az daha disimizi sikalim. millet basariyoda biz mi basaramicaz. Allah yardimcimiz olsun
evet sanırım daha zor olacak
eve bi çıksaydık
sen 37 haftaya kadar çalışıcan dimi
Kızlar korkmayın valla seda sayan dediyse çatır çatır dogurursunuz siz ama kucagına aldıktan sonraki duygu tüm acıları siler giderrrrrr
hurafe işi onlar ben kestirdim saçımı vallakiz ebrar 37inci haftada ya dogurursan?
abooo kiz dogurrana kadar mi calisican?
aayyy kizlar saclarim kiriliyo ya. yazik bazi tellerin ucu ikiye ayrilmis. kestireyim diyorum esim annem cocugun ömrü kisalir kestirme dedi diyo. ayyyyyy sinir. diyom almanlar falan nasil kestiriyo onlar öyle seylere inanmiyo birseycikte olmuyo dedim hem kurandada yazmiyorki öyle birsey dedim. haftasonu gidek dedi ama yine gitmez valla aciyorum saclarima ya
walla tatlım ne kadar dayanabilirim bilmiyorum 37 olmasa bile 35 e kadar dayanmaya çalışıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?