Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

selam ben yeşim adanadan 04/02 aşılamam yapıldı. umarım tutmuştur. gül arkadaşımızada hayırlı olsun... allah emeklerimiz boşa çıkarmasın hayırlısıyla..ama beklemek çok zor yaaa

Canım şeker yüklemesi yapılınca anlaşılır bebek fazla iri olunca suyunda değişklik olunca şekerden şüpheleniyorlar benimde babam şeker hastası hamdolsun çıkmadı bişey

selam ben yeşim adanadan 04/02 aşılamam yapıldı. umarım tutmuştur. gül arkadaşımızada hayırlı olsun... allah emeklerimiz boşa çıkarmasın hayırlısıyla..ama beklemek çok zor yaaa

hoşgeldin yeşim rabbim hayırlısını nasip etsin

Canım şeker yüklemesi yapılınca anlaşılır bebek fazla iri olunca suyunda değişklik olunca şekerden şüpheleniyorlar benimde babam şeker hastası hamdolsun çıkmadı bişey
ewet ama yaptırmaya fırsatım olmadı canım

ay kızlarrr ben artık oturamıyom bilgisayar başında yaaaa

off ya nolcak bizim halimiz yaa

Geç kalmış değilsin canım yaptırırsın.

ay kızlarrr ben artık oturamıyom bilgisayar başında yaaaa

ay didemcim bende ayniyim valla. bazen öyle bi oluyorumki 10-15 dakika ortalikta öyle dolasiyorum. kiz benim oglan öne dogru tepiklemeye bikmis heralde simdi yanlara tepiyo. ayy yavrum benim. sag tarafta birde kafasi tam kaburgamin altinda heralde agriyo valla yine ordanda agri ta belime vuruyo tam ortasina. demin oturamiyordum bi laoboya gittim geldim biraz iyim simdi oturdum. biraz yer acildi galiba :)

birde su mide eskimeleri olmasa

Son düzenleme:
kizlar ya aklima geldikce helal olsun gül ablaya diyorum ya. ögle aralarinda eve kostura kostura sonunda hamile kaldi masallah. cok seviniyorum ya. Insallah Allahim kucagina almayi nasip eder

kızlar allah yardımcımız olsun yaaa işimiz çok çok zor valla

Kızlar korkmayın valla seda sayan dediyse çatır çatır dogurursunuz siz ama kucagına aldıktan sonraki duygu tüm acıları siler giderrrrrr

kiz ebrar 37inci haftada ya dogurursan?
abooo kiz dogurrana kadar mi calisican?
aayyy kizlar saclarim kiriliyo ya. yazik bazi tellerin ucu ikiye ayrilmis. kestireyim diyorum esim annem cocugun ömrü kisalir kestirme dedi diyo. ayyyyyy sinir. diyom almanlar falan nasil kestiriyo onlar öyle seylere inanmiyo birseycikte olmuyo dedim hem kurandada yazmiyorki öyle birsey dedim. haftasonu gidek dedi ama yine gitmez valla aciyorum saclarima ya

hurafe işi onlar ben kestirdim saçımı valla
walla tatlım ne kadar dayanabilirim bilmiyorum 37 olmasa bile 35 e kadar dayanmaya çalışıcam

off işin zor yahuuu ben olsam dayanamam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…