kiz ebrar 37inci haftada ya dogurursan?
abooo kiz dogurrana kadar mi calisican?
aayyy kizlar saclarim kiriliyo ya. yazik bazi tellerin ucu ikiye ayrilmis. kestireyim diyorum esim annem cocugun ömrü kisalir kestirme dedi diyo. ayyyyyy sinir. diyom almanlar falan nasil kestiriyo onlar öyle seylere inanmiyo birseycikte olmuyo dedim hem kurandada yazmiyorki öyle birsey dedim. haftasonu gidek dedi ama yine gitmez valla aciyorum saclarima ya
kizlar ya aklima geldikce helal olsun gül ablaya diyorum ya. ögle aralarinda eve kostura kostura sonunda hamile kaldimasallah. cok seviniyorum ya. Insallah Allahim kucagina almayi nasip eder
Ben varım zeynepim gül hamile mi
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr hala ağlıyommmmmmmmmmmmmmm çook mutluyum yaaaa rabbim banada göstercekmiydi bugünleriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
dualarınızı esirgemediniz allahım hepinizin yüzünü güldürsün evlatlarınızı bağışlasın.
veee hamileyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
bende yazabildim bu yazıyı HALA AĞLIYORUMMMMMMMMMMMMMMMMMM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?