Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

gülcüm çok ama çok sevindim sana demiştim çok yakında haberini alıcaz diye rabbim sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin inşallah sorunsuz bir hamilelik yaşa canım rabbim evladını sana bağışlasın sizi hiç ayırmasın yüzün her daim mutlululk dolu baksın seni çok seviyorum ferda söylemese haberim olmayacak neyse hep mutlu ol
evhann facede ninni paylaştımm çok çok çok güzel dinledin mi? sen ve diğr annecikler için

tamam canım bakıyorum saol

canımmm baktın mı

Günaydın kızlar nasılsınız bakalım? Dün akşam 8den sabah 7 ye kadar uyudum ve hala uykum var

günaydın kızar cumanız mübarek olsun sonunda hafta sonu geldi uyumak uyumak ve uyumakkkk istiyorummmmmmmm

günaydın canımm bembeyaz bir güne uyandıkk bu sabahh :)))

günaydın canımm ya burda neden güneş varrrrrr

günaydın kızlar nasılsınız bakalım? Dün akşam 8den sabah 7 ye kadar uyudum ve hala uykum var

günaydın canım beni bıraksalar akşama kadar uyurum walla

allahım bu ne güzellik yaaaaaaaa

Günaydın kızlar nasılsınız bakalım? Dün akşam 8den sabah 7 ye kadar uyudum ve hala uykum var

günaydın zeynepcim. ben iyiyim teşekkür ederim. 10da uyudum, 7 de uyandım. benim de hala uykum var. geç kalıyordum az kalsın işe, yaka paça çıktım nerdeyse. burda hazırlandım.

günaydın zeynepcim. ben iyiyim teşekkür ederim. 10da uyudum, 7 de uyandım. benim de hala uykum var. geç kalıyordum az kalsın işe, yaka paça çıktım nerdeyse. burda hazırlandım.
bize günaydın demedin sanada dünaydın denizzzzzzzzzzz...........bende çalışırken senin gibi hep son dakikada işe yetişirdimmm... İş hayatını özledimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

özellikle senin için ekledim özlemişsin diye... Tüm trabzonu ayaklarına serdim :))) deniz ne güzel görünüyor değilmii..

Sağol canım yaaa kimbilir köyüm nasıldır? oy oy kardan heryer bembeyazdır ne güzel

Ben boztepeden Trabzona bayılırım kız bellimi olur bir daha ki sene geldiğimde uğrarım belki sana:)

günaydın kızar cumanız mübarek olsun sonunda hafta sonu geldi uyumak uyumak ve uyumakkkk istiyorummmmmmmm

Aynen yaaa Hayırlı cumalar dostlar:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…