bana saatlerini ve nerede olduğunu söylersen sevinirimm didoşcuğummmmmmistanbul anadolu yakasında oturan arkadaşlar chicco depo satış günleri yarın başlıyo isteyenlere saatleri sölerim belli saatlerde oluyomuş çünkü sadece cuma ve cumartesi var
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr hala ağlıyommmmmmmmmmmmmmm çook mutluyum yaaaa rabbim banada göstercekmiydi bugünleriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
dualarınızı esirgemediniz allahım hepinizin yüzünü güldürsün evlatlarınızı bağışlasın.
veee hamileyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
bende yazabildim bu yazıyı HALA AĞLIYORUMMMMMMMMMMMMMMMMMM
evhann facede ninni paylaştımm çok çok çok güzel dinledin mi? sen ve diğr annecikler için
gülcüm çok ama çok sevindim sana demiştim çok yakında haberini alıcaz diye rabbim sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin inşallah sorunsuz bir hamilelik yaşa canım rabbim evladını sana bağışlasın sizi hiç ayırmasın yüzün her daim mutlululk dolu baksın seni çok seviyorum ferda söylemese haberim olmayacak neyse hep mutlu ol
tamam canım bakıyorum saol
günaydın canımm bembeyaz bir güne uyandıkk bu sabahh :)))günaydın karılar nasılsınız çok şükür haftasonu geldi yaw
günaydın canımm bembeyaz bir güne uyandıkk bu sabahh :)))
günaydın kızlar nasılsınız bakalım? Dün akşam 8den sabah 7 ye kadar uyudum ve hala uykum var
bizde şaşırdık zaten gece yoktu fırtına vardı sadece.. Evimi o yüzden çok seviyorum trabzonun hakimi ben gibiyim :)))günaydın canımm ya burda neden güneş varrrrrr
allahım bu ne güzellik yaaaaaaaa
Günaydın kızlar nasılsınız bakalım? Dün akşam 8den sabah 7 ye kadar uyudum ve hala uykum var
bizde şaşırdık zaten gece yoktu fırtına vardı sadece.. Evimi o yüzden çok seviyorum trabzonun hakimi ben gibiyim :)))
bize günaydın demedin sanada dünaydın denizzzzzzzzzzz...........bende çalışırken senin gibi hep son dakikada işe yetişirdimmm... İş hayatını özledimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmgünaydın zeynepcim. ben iyiyim teşekkür ederim. 10da uyudum, 7 de uyandım. benim de hala uykum var. geç kalıyordum az kalsın işe, yaka paça çıktım nerdeyse. burda hazırlandım.
özellikle senin için ekledim özlemişsin diye... Tüm trabzonu ayaklarına serdim :))) deniz ne güzel görünüyor değilmii..
günaydın kızar cumanız mübarek olsun sonunda hafta sonu geldi uyumak uyumak ve uyumakkkk istiyorummmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?