Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

hersese toptan günaydın arkadaşlar. herkesin uykusu var bugün, hep beraber hasta mı oluyoruz yoksa kendinize dikkat edin. ankara buz gibi bugün de.

canımmm beklerim inanki sevinirimm çokkk...

bize günaydın demedin sanada dünaydın denizzzzzzzzzzz...........bende çalışırken senin gibi hep son dakikada işe yetişirdimmm... İş hayatını özledimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

çok çok çok özür dilerim rodiniacim aslında hatamı fark ettim ikinci bir mesaj daha gönderdim sonrasında ama olmadı sanırım . ben de servisi kaçırıyorum neredeyse, bu hafta hep beklettim çok utandım. pazartesiden itibaren daha düşücem yollara. bir an önce iş hayatına dönersin umarım, ben çalışmayı çok seviyorum. hamilelik döneminde ev hayatı nasıl olcak bilmiyorum yaa çok sıkılırım ben. 10 yıldır aralıksız çalışıyorum çünkü.

guneydın bacılaaar..

bende aksam 9da uyudum dabah 6.30 da kalktım ama cok sukur uykumu almısım
bugunde cok yogun buralar..kış gelınce bıraz sakınlesırız sanmıstım ama nerdeee..

sizden naber..herkese hayırlı cumalar.

evet canım çok seviyorum burayı inşallah bizim olur bu daire halasının evi...

Deniz ben 2 kere geldim Ankaraya hiiiiç sevemedim oraları
Gri soğuk bir kent birde bi yerden öbür yere gitmek için saatlerini harcıyorsun:)

kızlar biliyormusunuz biz dün ve bugün hamile kıyafetlerine geçtik dün hamiş pantolonu giyiyordum bugünde elbisesi:) ayyy kacaman olduk valla:)

evet canım çok seviyorum burayı inşallah bizim olur bu daire halasının evi...

inşallah sizin olur madem bu kadar çok sevdin. bize de kayınpederim ev verdi şimdilik orda oturuyoruz ama eşimin işyerinin lojmanına gitmeyi düşünüyoruz iki sene sonra. kaynım evlenince o geçer bizim şuanki eve. yeni evlenenlere yardım konutu orası. sağ olsunlar çok rahat ettik sayelerinde.

rodiciiim gecen sene gelmıstım ben trabzona.öğretmen evinde kalmıstık ve zigana yoru cadırı dıye bı yere goturmuslerdı.senın evınde aynı onun manzarasına benzıyor.cok guzel yaa.masallah.Allah agız tadı versiin.

ziiii kuzum masallah basladın mı hamılelıklere.. bı ara fotografını koyda sevelım gobısı..

ebuşum sen nasılsın bu sabah ..dun konusamadık ben cok yogundum yazamadım hıc..

kızlar biliyormusunuz biz dün ve bugün hamile kıyafetlerine geçtik dün hamiş pantolonu giyiyordum bugünde elbisesi:) ayyy kacaman olduk valla:)

güle güle giy canım eminim çok yakışmıştır. sıkıştırmayın tabi bebişlerinizi dar kıyafetlerin içinde bunalmasınlar. şimdi daha çok hamile gibi hissediyor musun kendini? ben öyle hissederdim sanki

Başladık teyzesi:) yarın nişan var süsleniriz de çekiliriz foto:)

:)

iyiyim kuşum çok şükür
senden nne haber ewet dün yazdım cevap veremedin biliyorum
zeyzey e foto diyeceğine sen koysana önce kendi foto nuu
Biz sevelim senin göbişi bebişiiiiiii
kuzum nasıl bu arada maşallah genç kız oldular ya

günaydın kepekklii :) ismin çok güzel bu arada :) kepekliekmek

ben iyiyim sağol. uyudum uyandım işe geldim. çenemin düşüklüğü geçerse çalışmaya başlıycam.

sana da hayırlı cumalar canım. güzel bir gün hepimizin olsuuunnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…