bizde şaşırdık zaten gece yoktu fırtına vardı sadece.. Evimi o yüzden çok seviyorum trabzonun hakimi ben gibiyim :)))
canımmm beklerim inanki sevinirimm çokkk...Sağol canım yaaa kimbilir köyüm nasıldır? oy oy kardan heryer bembeyazdır ne güzel
Ben boztepeden Trabzona bayılırım kız bellimi olur bir daha ki sene geldiğimde uğrarım belki sana:)
Aynen yaaaHayırlı cumalar dostlar:)
bize günaydın demedin sanada dünaydın denizzzzzzzzzzz...........bende çalışırken senin gibi hep son dakikada işe yetişirdimmm... İş hayatını özledimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
hersese toptan günaydın arkadaşlar. herkesin uykusu var bugün, hep beraber hasta mı oluyoruz yoksakendinize dikkat edin. ankara buz gibi bugün de.
evet canım çok seviyorum burayı inşallah bizim olur bu daire halasının evi...çok güzelmiş evinin konumu, harika gözüküyor çok şanslısın. bizim evin önü arkası sağı solu bina dolu. Allahtan gökyüzünü görebiliyoruz şimdilik :) 2 hafta önce ankara da çok karlıydı ama eridi şuan yok.
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnguneydın bacılaaar..
bende aksam 9da uyudum dabah 6.30 da kalktım ama cok sukur uykumu almısım
bugunde cok yogun buralar..kış gelınce bıraz sakınlesırız sanmıstım ama nerdeee..
sizden naber..herkese hayırlı cumalar.
çok güzelmiş evinin konumu, harika gözüküyor çok şanslısın. bizim evin önü arkası sağı solu bina dolu. Allahtan gökyüzünü görebiliyoruz şimdilik :) 2 hafta önce ankara da çok karlıydı ama eridi şuan yok.
guneydın bacılaaar..
Bende aksam 9da uyudum dabah 6.30 da kalktım ama cok sukur uykumu almısım
Bugunde cok yogun buralar..kış gelınce bıraz sakınlesırız sanmıstım ama nerdeee..
Sizden naber..herkese hayırlı cumalar.
evet canım çok seviyorum burayı inşallah bizim olur bu daire halasının evi...
kızlar biliyormusunuz biz dün ve bugün hamile kıyafetlerine geçtik dün hamiş pantolonu giyiyordum bugünde elbisesi:) ayyy kacaman olduk valla:)
kızlar biliyormusunuz biz dün ve bugün hamile kıyafetlerine geçtik dün hamiş pantolonu giyiyordum bugünde elbisesi:) ayyy kacaman olduk valla:)
rodiciiim gecen sene gelmıstım ben trabzona.öğretmen evinde kalmıstık ve zigana yoru cadırı dıye bı yere goturmuslerdı.senın evınde aynı onun manzarasına benzıyor.cok guzel yaa.masallah.Allah agız tadı versiin.
ziiii kuzum masallah basladın mı hamılelıklere..bı ara fotografını koyda sevelım gobısı..
ebuşum sen nasılsın bu sabah ..dun konusamadık ben cok yogundum yazamadım hıc..
oy oy oyyyyyy
rodiciiim gecen sene gelmıstım ben trabzona.öğretmen evinde kalmıstık ve zigana yoru cadırı dıye bı yere goturmuslerdı.senın evınde aynı onun manzarasına benzıyor.cok guzel yaa.masallah.allah agız tadı versiin.
Ziiii kuzum masallah basladın mı hamılelıklere..Bı ara fotografını koyda sevelım gobısı..
Ebuşum sen nasılsın bu sabah ..dun konusamadık ben cok yogundum yazamadım hıc..
guneydın bacılaaar..
bende aksam 9da uyudum dabah 6.30 da kalktım ama cok sukur uykumu almısım
bugunde cok yogun buralar..kış gelınce bıraz sakınlesırız sanmıstım ama nerdeee..
sizden naber..herkese hayırlı cumalar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?