başladık teyzesi:) yarın nişan var süsleniriz de çekiliriz foto:)
:)
oy maşallah bizim kuzularda böyle oynarlarmı yaaa
allahım ben düşündükçe ağlayasım geliyor
dün akşam eşim o kadar güzel anlatıyor ki
kızımı karnımın üstüne koycam sabaha kadar öyle uyuyacaz diyoo
güle güle giy canım eminim çok yakışmıştır. sıkıştırmayın tabi bebişlerinizi dar kıyafetlerin içinde bunalmasınlar. şimdi daha çok hamile gibi hissediyor musun kendini? ben öyle hissederdim sanki
Deniz ben 2 kere geldim Ankaraya hiiiiç sevemedim oraları
Gri soğuk bir kent birde bi yerden öbür yere gitmek için saatlerini harcıyorsun:)
iyiyim kuşum çok şükür
senden nne haber ewet dün yazdım cevap veremedin biliyorum
zeyzey e foto diyeceğine sen koysana önce kendi foto nuu
Biz sevelim senin göbişi bebişiiiiiii
kuzum nasıl bu arada maşallah genç kız oldular ya
oy maşallah bizim kuzularda böyle oynarlarmı yaaa
allahım ben düşündükçe ağlayasım geliyor
dün akşam eşim o kadar güzel anlatıyor ki
kızımı karnımın üstüne koycam sabaha kadar öyle uyuyacaz diyoo
çook güzel bir görüntü, huzur dolu. elbette böyle oynarlar, baba-kız öyle uyurlar, sen de şefkat dolu gözlerle onları izler ve kendini mutluluktan ölecek sanırsın. hepsi olacak canım içini ferah tut sen.
anlıyorum seni zeynepcim ben bu sözü çoook duydum :) yaa niye kimse sevmiyo burayı yaaben bayılıyorum. burda ölücem kısmetse :) hele istanbuldan gelenler nefret ediyo burdan. ankaranın öyle bir sevgi yapısı var zaten, ya çok seviyosun (benim gibi) ya da hiç ama hiiiç sevmiyosun. arada olanı görmedim.
biliyorum orayııı valla ben daha gdemedim oraya :)) Eşim nasıl olsa burdayız gideriz bigün dedi :))rodiciiim gecen sene gelmıstım ben trabzona.öğretmen evinde kalmıstık ve zigana yoru cadırı dıye bı yere goturmuslerdı.senın evınde aynı onun manzarasına benzıyor.cok guzel yaa.masallah.Allah agız tadı versiin.
sizi çokk seviyorummm teyzelerimm sözüme böyle başlamak istedim çünkü annemin hep yanındaydınız hiç yalnız desteksiz bırakmadınız. inşallah karnınızdaki kuzenlerim gibi yaşama savaşını kazanırım.
bu sizee daha fasulye bile olmayan yeni aranıza katılan bebişden geldi.
nabersiniz ben yorgunluk dışında iyiyim. sabah annemler geldi yiğenim geldi nasıl özlemiş beni. hala alışamadık yeni hayatımıza bebişin varlığına. arada oan ağrı ve sık sık acıkma olmasa yok bebiş dicem.
neyseemmmm sizeee öğrenmeden önceki belirtilerimi yazim diğer arkadaşlarıma yardımcı olur. önceden hep umutlanıyoduk burda yazıyodum buay yazmadım size.
1-sık idrara çıkma
2-göbek altı ağrısı-
3-son 3 gündür aniden acıkma
4-gönüslerin dolgunuğu uçlarının acıması
5- arada olan bulantı
6-gözlerimin parlaması
7-idrarın koyuluğu
bukadannnnn
kendim hamile olsam anca bu kadar sevinirdim yani eşime bile dedim gözünüzaydın dedi :))) inşallah sağlıkla gelecek sana...sizi çokk seviyorummm teyzelerimm sözüme böyle başlamak istedim çünkü annemin hep yanındaydınız hiç yalnız desteksiz bırakmadınız. inşallah karnınızdaki kuzenlerim gibi yaşama savaşını kazanırım.
nabersiniz ben yorgunluk dışında iyiyim. sabah annemler geldi yiğenim geldi nasıl özlemiş beni. hala alışamadık yeni hayatımıza bebişin varlığına. arada oan ağrı ve sık sık acıkma olmasa yok bebiş dicem.
neyseemmmm sizeee öğrenmeden önceki belirtilerimi yazim diğer arkadaşlarıma yardımcı olur. önceden hep umutlanıyoduk burda yazıyodum buay yazmadım size.
1-sık idrara çıkma
2-göbek altı ağrısı-
5- arada olan bulantı
6-gözlerimin parlaması
7-idrarın koyuluğu
bukadannnnn
Günaydın karılar
sorma cnmyaaa benimde içimden kız geçiyo. iyilik bildiğiniz gibi.oy oyy oyyy kimler gelmişşşşşşşşşş
hoşgeldiniz küçük şeyy(bu arada içimden küçük hanım demek geçti:))))
nasılsınız bakalım ne var ne yok
dr ne zaman gidiyorsunuzz
kendim hamile olsam anca bu kadar sevinirdim yani eşime bile dedim gözünüzaydın dedi :))) inşallah sağlıkla gelecek sana...
Merak ettiğim eşin ne durumda birliktemiydiniz öğrendiğinde
anammmmm geldi bizimkisiii hoşgeldinn günaydınn didoşşşşGünaydın karılar
sizi çokk seviyorummm teyzelerimm sözüme böyle başlamak istedim çünkü annemin hep yanındaydınız hiç yalnız desteksiz bırakmadınız. inşallah karnınızdaki kuzenlerim gibi yaşama savaşını kazanırım.
1-sık idrara çıkma
2-göbek altı ağrısı-
5- arada olan bulantı
6-gözlerimin parlaması
7-idrarın koyuluğu
bukadannnnn
günaydın kuşumm nasılsın düzeldin dimi
anammmmm geldi bizimkisiii hoşgeldinn günaydınn didoşşşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?