Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

başladık teyzesi:) yarın nişan var süsleniriz de çekiliriz foto:)

:)

oy maşallah bizim kuzularda böyle oynarlarmı yaaa
allahım ben düşündükçe ağlayasım geliyor
dün akşam eşim o kadar güzel anlatıyor ki
kızımı karnımın üstüne koycam sabaha kadar öyle uyuyacaz diyoo

çook güzel bir görüntü, huzur dolu. elbette böyle oynarlar, baba-kız öyle uyurlar, sen de şefkat dolu gözlerle onları izler ve kendini mutluluktan ölecek sanırsın. hepsi olacak canım içini ferah tut sen.

Sorma anne olduğumu anladım valla:) Bide hissedebilsem onu değme keyfime:)

Deniz ben 2 kere geldim Ankaraya hiiiiç sevemedim oraları
Gri soğuk bir kent birde bi yerden öbür yere gitmek için saatlerini harcıyorsun:)

anlıyorum seni zeynepcim ben bu sözü çoook duydum :) yaa niye kimse sevmiyo burayı yaa ben bayılıyorum. burda ölücem kısmetse :) hele istanbuldan gelenler nefret ediyo burdan. ankaranın öyle bir sevgi yapısı var zaten, ya çok seviyosun (benim gibi) ya da hiç ama hiiiç sevmiyosun. arada olanı görmedim.

AHhahhaha evet yaaa:)

ayyyy inşallah:)

ahh ahhh inş.canım inş. rabbim tüm isteyenlere versin bu mutluluğu

ben bi defa geldim ankaraya ya sevmek deilde
ankarının o ciddi yapısı beni çok etkilemişti her yerinde bi resmiyet vardı sanki
aslında ankaranın ruhu resmii benim çok hoşuma gitmişti

sizi çokk seviyorummm teyzelerimm sözüme böyle başlamak istedim çünkü annemin hep yanındaydınız hiç yalnız desteksiz bırakmadınız. inşallah karnınızdaki kuzenlerim gibi yaşama savaşını kazanırım.

bu sizee daha fasulye bile olmayan yeni aranıza katılan bebişden geldi.
nabersiniz ben yorgunluk dışında iyiyim. sabah annemler geldi yiğenim geldi nasıl özlemiş beni. hala alışamadık yeni hayatımıza bebişin varlığına. arada oan ağrı ve sık sık acıkma olmasa yok bebiş dicem.
neyseemmmm sizeee öğrenmeden önceki belirtilerimi yazim diğer arkadaşlarıma yardımcı olur. önceden hep umutlanıyoduk burda yazıyodum buay yazmadım size.
1-sık idrara çıkma
2-göbek altı ağrısı-
3-son 3 gündür aniden acıkma
4-gönüslerin dolgunuğu uçlarının acıması
5- arada olan bulantı
6-gözlerimin parlaması
7-idrarın koyuluğu
bukadannnnn

biliyorum orayııı valla ben daha gdemedim oraya :)) Eşim nasıl olsa burdayız gideriz bigün dedi :))
Ben boztepedeyim trabzonun tepesindeyim yani:))

oy oyy oyyy kimler gelmişşşşşşşşşş
hoşgeldiniz küçük şeyy (bu arada içimden küçük hanım demek geçti:))))
nasılsınız bakalım ne var ne yok
dr ne zaman gidiyorsunuzz

kendim hamile olsam anca bu kadar sevinirdim yani eşime bile dedim gözünüzaydın dedi :))) inşallah sağlıkla gelecek sana...
Merak ettiğim eşin ne durumda birliktemiydiniz öğrendiğinde

günaydin kizlar.
ay dün nerdeyse kiyameti kopartacaktim artik evde. antalyada esimin dayisi var. dün cagri atip durdu eve gitigimizde aradik, konustu esim. esime dediki heralde karinin duymicagi yere git. esimde balkona gitti ama kapi acikti yani herseyi duyabildim. yazin calisir adam kisin yatar oh, püfür püfür ailecek sigara icerler paketlerce, 3 oglu var biri askerden geleli 1 sene oldu, biri askerde, biri okuyo daha kücük. kaynatam calisin is arayin deyince yanlis anlarlar, esim kuzenine deyince oglum is ara calis diye küser konusmaz. is bulur 400 tl az diye calismaz. birde kalkmis dün utanmadan bizden para istiyo. cok sikismista, kredi karti bprclari varmis, ön ödeme yapmazlarsa sikayet edeceklermis, 200 € lazimmis. ay ne kadar sinir oldum. esimde artik dedi dayi bendede yok bu aralar. yani gecen seneki gibi olsam göndereyim ama bizde yeni tasindik evin masrafi oldu, senenin basinda arabanin sigortasi yatti birsürü falan diye. bizdede yok aha esim simdi para yok diye o haliyle 1 ay daha calisacak falan dedi. oda üzülüyo daha birsey alamadik cocuga falan dedi. adam yinede iste bakamazmisin bulamazmisin diyo ya. esimde dedi patrona bi sorayim avans verirmi diye dedi. ben öyle duydumda konustuklarini ama bilmezlikten geldim. yemekten sonra kaynatamlari aradik. esim diafonu acti telefonun anlatti babasina iste böyle böyle diye. babasida dedi oglum hic gönderme dedi. ha birde dayisinin oglu askerdeya kaynatam gecen bi 60 tl mi ne göndermis. birde askerde olan cocugun teyzesi göndermis para. esime demiski dayisi iste cocukta orda askerde falan gecen zaten teyzesi 50 tl göndermis falan demis. ama kaynatamin gönderdigini söylememis hic. iste bunlar böyle yaparsin bilmezler. gecen sene daha 3-4 ay olmustu esim buraya geleli ben meslekte daha az para aliyordum. o halde bile biz kostuk. neyse gönderseydi esim valla calismazdim ben bir ay daha.
ya kötü düsünmeyim diyorum ama siz söyleyim bu durumda iyi ne düsüneyim?

oy oyy oyyy kimler gelmişşşşşşşşşş
hoşgeldiniz küçük şeyy (bu arada içimden küçük hanım demek geçti:))))
nasılsınız bakalım ne var ne yok
dr ne zaman gidiyorsunuzz
sorma cnmyaaa benimde içimden kız geçiyo. iyilik bildiğiniz gibi.
doktora yarın gidicem nasipse bakalım ne dicek

kendim hamile olsam anca bu kadar sevinirdim yani eşime bile dedim gözünüzaydın dedi :))) inşallah sağlıkla gelecek sana...
Merak ettiğim eşin ne durumda birliktemiydiniz öğrendiğinde

inşallh cnm allah sanada vericek umudunu yitirme. biii kargaşa olduyaa ben sevincden sabah idrarı görünce herkesi aradım eşimde işdeydi. uçtu havalara. kan testini alıp geldiğimde eşimde işden geldi benim yanıma yardıma burdaydı kıcaklaşamadık bile burda. ama akşam kucaklaştık artık. yani telle herkese yetiştim şokdan naptımı bilemedim

hoşgeldin teyzemm, ben senin en küçük teyzenim, sen yokken geldim :) varlığını duyunca hepimizi çok mutlu ettin, heyecanla, sağlıkla gelişini bekliyoruz.

gül cüm ben anne aday adayıyım. test öncesi yazdığın bu belirtiler bir hafta sonra çok işime yarayacak çok çok çok teşekkür ederim.
Allah yavrunu sana ve tüm sevdiklerine bağışlasın. Tekrar gözün aydın öpüyorum.

GÜL ABLAAAAAAAAAAAAAAAA günaydinlaar, hosgeldiniz. ben o minik yigeni yerim yerim. teyzesi kurban. Tebrik ederim ablacim inanki coooooooooooook sevindim. helal olsun sana be ögle aralarinda eve kostur kostur sonunda oldu bak. Allhim sagsalim kucagina almayi nasip etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…