Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

günaydın fıstıkkkkkkkkkkkk
sende kendini çok yormadan bol bol yat hazır annenlerde burda tadını çıkar

Günaydın hanımlar bizde geldik çok uykum var benimde akşamın dokuzundan beri yatıyorum ve bu günlderde hep uykusuzum, anlaşınlan bugün herkes öyle

canım yaaa olsun herkese söyle hakkındır senin....

sorma cnmyaaa benimde içimden kız geçiyo. iyilik bildiğiniz gibi.
doktora yarın gidicem nasipse bakalım ne dicek

ya bilmiyom ama benimde içimden kız geçti yada ağzım kıza alıştı hempimiziznki kız ya
bu da kız gibi geldi bilmiyorum ilk tahmin eden ben onldum bak
hadi bakalım yarın bi git bakalım ne diyecek dr teyzee

günaydııınn. Naber nasılsın? Sırtın çok ağrıyodu dün. Bugün iyi misin?
günaydın tatlım bugün daha iyi sayılırım ama yine işe sürünerek geldim of hiç canım istemiyo

günaydın hanımlar bizde geldik çok uykum var benimde akşamın dokuzundan beri yatıyorum ve bu günlderde hep uykusuzum, anlaşınlan bugün herkes öyle

günaydın tatlım hoşgeldinnnnn
ay bende akşam 9 da uyudum 1 de geri kalktım geri yattım 5 de kalktım yine yattım 8 de kalktım halime bak ya
parça parça uyuyorum mahvetti beni

günaydın tatlım yine seni çileden çıkarmışlar hayrola
senin kocanın sülalesi külliyet problemli galiba

cok zor sabrettim canim dün. telefonu kapatti birseyde demediya önce cildiracaktim ama hic seslenmedim. egerki bi tmm dayi göndereyim deseydi yada babasida gönder deyip gönderseydi, yani oraya para gitseydi hepsini yerdim artik acardim agizimi yumardim gözümü. valla ozaman ben hiiiiicccc hic düsünmezdim. enayi benmiyim kendimi sikiyorum ne zamandir, kendimi gectim daha yavruma birseycik alamadim. valla o göndersin ne bir ay daha calisirdim ne birsey yapardim. cikardim hergün carsiya bende istedigimi alirdim. ben bu halimle para yok diye bir ay daha calisicam onlar oh bütün kis yatsin dara gelincede borc istesin. valla aldiklari borc geride gelmiyo, yazik kaynatam kaynanam üzülmesin diye kac kez para verdi onlara hala yok hala yok. bizde gecen sene gönderdik lafi bile olmadi. kocaman adam, kalksin calissin, essek kadar ogullari var onlarda calissin. yazik yani ac kalmislar ama napim kendi suclari hic aciyasim bile gelmiyo. parasi olmayan insan eve internet baglatmaz. para olmayan evde bilgisayarin zaten ne isi var anlamiyorum.

çok kızdırmışlar seni sumru. kızmakta çok haklısın. aile içinize karışmak gibi olmasın ama ben göndermezdim. paket paket sigaraya para bulup, maaşı az diye çalışmayıp, borç isteyebilecek adama verecek param olmazdı benim. hele ki yakında bebeğim geliyorken hiç yoktur. eşin de göndermemiş zaten boşver canını sıkma.

Tekrardan günaydın kızlar gülllllllll abla hoş geldinnnnn taze anne bak en son konuştugumuz gün sayfada bi sen bide ben vardım hamiş olmayan şimdi sen de hamişsin allahım kucagına almayı nasip eder inş. Bence senin bebiş erkekkkk

sumru haklısın ama sıkma canını sonuçta eşin yok demiş zaten göndermek gibi bi durum söz konusu deil o zaman

Günaydın hanımlar bizde geldik çok uykum var benimde akşamın dokuzundan beri yatıyorum ve bu günlderde hep uykusuzum, anlaşınlan bugün herkes öyle

günaydın eflalcim ewet bugün herkes uykulu

boşver tatlım aman bak seninkide yok demiş moralini bozma hiç tamam mı değmez çünkü

güllllllllllllllllllllllllll canım çok sevindim dün denk gelemedik Rabbim sana bağışlasın kuzunu sıpanı:))

ya bilmiyom ama benimde içimden kız geçti yada ağzım kıza alıştı hempimiziznki kız ya
bu da kız gibi geldi bilmiyorum ilk tahmin eden ben onldum bak
hadi bakalım yarın bi git bakalım ne diyecek dr teyzee

kiz bizi kendinizden saymiyon mu? hepisininki kizmis. oglum sizin kizlari bi dövsünde gör sen :76:

bencede tatlım hemen izne ayrılsam iyi olacak bu gidiş iyi değil yani

dünürüm kıyamam ben sana allahım sana güç kuvvet versin dayan az daha az kaldı izne evinde yat dinlen iyice kız doguma da 79 gün kalmış ha bitmiş valla 2,5 ay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…