boşver tatlım aman bak seninkide yok demiş moralini bozma hiç tamam mı değmez çünkü
kiz bizi kendinizden saymiyon mu? hepisininki kizmis. oglum sizin kizlari bi dövsünde gör sen :76:
afr sende hosgeldin ayol. Haberi hemen yetistirmissin kiz gün. Sagol cok sevindim :)
eflal senin belin agrimiyo mu kiz?
ay canım pardon ya öyle demek istemedim hani kız çok fazla ya erkek bi kaç tane
ee o yüzden hep kıza alıştık canım benim oğlunu yesinler senin
hem oğlun kızları dövmez öper bencee
yok kiz önemli degil. anladim zaten. kiz valla bende diyorum benin oglan kesin capkin olur
kizlar ya benim yine burnum kaniyo. hemen geliyom
günaydın canım evet herkes o modda :))
sumru haklısın ama sıkma canını sonuçta eşin yok demiş zaten göndermek gibi bi durum söz konusu deil o zaman
günaydın eflalcim ewet bugün herkes uykulu
günaydın eflalim hoşgeldin.
afr sende hosgeldin ayol. haberi hemen yetistirmissin kiz gün. sagol cok sevindim :)
eflal senin belin agrimiyo mu kiz? bende dün cok fenaydim. dedim artik tmm bu agri gecmez. dün isten sonra mutfak berbatti iki gündür orayai hallettim. bi uzandim dinlenmis belim ne kadar fark ediyo kendimi birden hafiflemis gibi hissettim. Allahim güc kuvvet versin valla zor ya
Evet ya noluyor bize böyle:)
günaydın canım demek ki ben normalim:))
hoşbuldum günaydın senle tanışmadık biz
canım artık ev süpüremiyorum bir odayı süpürüyorum on dk yatıyorum doktorumda ebemde öyle yap dedi yoksa mümkün değil üstelik ben üç aydır sürekli kasık ağrısı yaşıyorum benim ilk üç ayım rahat geçti sonra tersine döndü herşey nazara geldim diyorum(
günaydın tatlım bugün daha iyi sayılırım ama yine işe sürünerek geldim of hiç canım istemiyo
günaydın tatlım hoşgeldinnnnn
ay bende akşam 9 da uyudum 1 de geri kalktım geri yattım 5 de kalktım yine yattım 8 de kalktım halime bak ya
parça parça uyuyorum mahvetti beni
günaydın canım demek ki ben normalim:))
[/B]
sorma cnmm yarına izin alcam yatıcam evde. sen nasıl oldun cnmmgünaydın fıstıkkkkkkkkkkkk
sende kendini çok yormadan bol bol yat hazır annenlerde burda tadını çıkar
hayırlısı olsun cnmmm sağlıklı olsunda.ya bilmiyom ama benimde içimden kız geçti yada ağzım kıza alıştı hempimiziznki kız ya
bu da kız gibi geldi bilmiyorum ilk tahmin eden ben onldum bak
hadi bakalım yarın bi git bakalım ne diyecek dr teyzee
sorma cnmmmm seninde olur merak etme bidenem.allah razı olsun cnmmm çok saol.Tekrardan günaydın kızlar gülllllllll abla hoş geldinnnnn taze anne bak en son konuştugumuz gün sayfada bi sen bide ben vardım hamiş olmayan şimdi sen de hamişsin allahım kucagına almayı nasip eder inş. Bence senin bebiş erkekkkk
evt cnmm dünden beri çok yoğunum bi boşluk oluyo giriyom yazıyom çoğu kişiyi görmedim atladım.güllllllllllllllllllllllllll canım çok sevindim dün denk gelemedik Rabbim sana bağışlasın kuzunu sıpanı:))
cnmmm inan 2 dk fırsat buldummu girdim yazdım çoğu kişiyi görmedim bi müsayit zamanda okucam herkesi. saol canımmmm evt dün hem heyecan hem işler mahvetti beni. rabbim kısa zamanda seninde yüzünü güldürsün cnm.kızım dedim ben sana haber veririm diye hoppppp hemen yetiştirdim
gül abla dün herkese tşk etmişsin yazdıklarına cvp yazmışsın ama beni atlamışsınnnnn ama bunu heyacanına veriyorum
bencede çapkın olur baksana şimdiden bu kadar kızın arasında
tatlım korkma benim de oluyor arasıda gebelikte normalmiş sanırım
canım o dediğin bende hamile kaldığımdan beri var yedi aydır deliksiz uykuyu unuttum başından beri sık idrara çıkıyorum son üç aydırda uykularım kaçıyor hep dönüyorum eşimide uyutmuyorum yazık adama acıyorum artık, birde suyum azaldığı için üç günüdür su manyağı oldum elimde şişe dakka başı wcye koşuyorum eşim burnumdan getiriyor düzelmezse beni bunalıma sokar ilaçlarım bitsin az kaldı hastaneye gidicem bu bahaneyle dotora diyecem bakar belki ultrasonla yoksa üç hafta sonra gel dedi(
aman canim dikkat et kendine. ben cok inanirim nazara. dur bi boncuk takalim sana
sorma cnmm yarına izin alcam yatıcam evde. sen nasıl oldun cnmm
hayırlısı olsun cnmmm sağlıklı olsunda.
sorma cnmmmm seninde olur merak etme bidenem.allah razı olsun cnmmm çok saol.
evt cnmm dünden beri çok yoğunum bi boşluk oluyo giriyom yazıyom çoğu kişiyi görmedim atladım.
allah razı olsun canm rabbim hepimzin sıpasını bağışlasın.
cnmmm inan 2 dk fırsat buldummu girdim yazdım çoğu kişiyi görmedim bi müsayit zamanda okucam herkesi. saol canımmmm evt dün hem heyecan hem işler mahvetti beni. rabbim kısa zamanda seninde yüzünü güldürsün cnm.
şimdi çalışmam lazım patron geldi öptğm
kızlar biliyormusunuz biz dün ve bugün hamile kıyafetlerine geçtik dün hamiş pantolonu giyiyordum bugünde elbisesi:) ayyy kacaman olduk valla:)
sizi çokk seviyorummm teyzelerimm sözüme böyle başlamak istedim çünkü annemin hep yanındaydınız hiç yalnız desteksiz bırakmadınız. inşallah karnınızdaki kuzenlerim gibi yaşama savaşını kazanırım.
bu sizee daha fasulye bile olmayan yeni aranıza katılan bebişden geldi.
nabersiniz ben yorgunluk dışında iyiyim. sabah annemler geldi yiğenim geldi nasıl özlemiş beni. hala alışamadık yeni hayatımıza bebişin varlığına. arada oan ağrı ve sık sık acıkma olmasa yok bebiş dicem.
neyseemmmm sizeee öğrenmeden önceki belirtilerimi yazim diğer arkadaşlarıma yardımcı olur. önceden hep umutlanıyoduk burda yazıyodum buay yazmadım size.
1-sık idrara çıkma
2-göbek altı ağrısı-
3-son 3 gündür aniden acıkma
4-gönüslerin dolgunuğu uçlarının acıması
5- arada olan bulantı
6-gözlerimin parlaması
7-idrarın koyuluğu
bukadannnnn
günaydin kizlar.
ay dün nerdeyse kiyameti kopartacaktim artik evde. antalyada esimin dayisi var. dün cagri atip durdu eve gitigimizde aradik, konustu esim. esime dediki heralde karinin duymicagi yere git. esimde balkona gitti ama kapi acikti yani herseyi duyabildim. yazin calisir adam kisin yatar oh, püfür püfür ailecek sigara icerler paketlerce, 3 oglu var biri askerden geleli 1 sene oldu, biri askerde, biri okuyo daha kücük. kaynatam calisin is arayin deyince yanlis anlarlar, esim kuzenine deyince oglum is ara calis diye küser konusmaz. is bulur 400 tl az diye calismaz. birde kalkmis dün utanmadan bizden para istiyo. cok sikismista, kredi karti bprclari varmis, ön ödeme yapmazlarsa sikayet edeceklermis, 200 € lazimmis. ay ne kadar sinir oldum. esimde artik dedi dayi bendede yok bu aralar. yani gecen seneki gibi olsam göndereyim ama bizde yeni tasindik evin masrafi oldu, senenin basinda arabanin sigortasi yatti birsürü falan diye. bizdede yok aha esim simdi para yok diye o haliyle 1 ay daha calisacak falan dedi. oda üzülüyo daha birsey alamadik cocuga falan dedi. adam yinede iste bakamazmisin bulamazmisin diyo ya. esimde dedi patrona bi sorayim avans verirmi diye dedi. ben öyle duydumda konustuklarini ama bilmezlikten geldim. yemekten sonra kaynatamlari aradik. esim diafonu acti telefonun anlatti babasina iste böyle böyle diye. babasida dedi oglum hic gönderme dedi. ha birde dayisinin oglu askerdeya kaynatam gecen bi 60 tl mi ne göndermis. birde askerde olan cocugun teyzesi göndermis para. esime demiski dayisi iste cocukta orda askerde falan gecen zaten teyzesi 50 tl göndermis falan demis. ama kaynatamin gönderdigini söylememis hic. iste bunlar böyle yaparsin bilmezler. gecen sene daha 3-4 ay olmustu esim buraya geleli ben meslekte daha az para aliyordum. o halde bile biz kostuk. neyse gönderseydi esim valla calismazdim ben bir ay daha.
ya kötü düsünmeyim diyorum ama siz söyleyim bu durumda iyi ne düsüneyim?
günaydın kızlar çok şükür geçmişi okudum geldim. hepiniz ben gibi uykulusunuz ne güzel gözlerim yanıyor resmen benimde anam anam en büyük tesellim cuma olması allah sonumuzu hayır etsin. sumru üzülme canım kocanda yok demiş zaten inşallah o adam tekrar arayıp ısrar etmez para için böyle durumda o istemeye utanmıyorda insan yok demeye daha çok utanıyor. gülüm ya hala içimi kıpır kıpır yapıyor senin haberin seni anneme eşime kardeşlerime arkadaşlarıma anlattım. hepsini sevincimize ortak ettim. maşallah allah kucagına almayıda nasip etsin. kız rodina unutturma test yapıcaktın öyle resim mesim kandıramazsın bizi ama evin gerçekten süper. afr seni de unuttum sanma göz hapsindesin test yapana kadar bırakmıcam yakanı. ebrarım eflalim kepekliekmegim olsada yesek didemim nazlı annişim benim ya kıyamam sana. denizcim inşallah sende tek seferde tutturmuşsundur bebeişi. senin içinde geri saymaya başlarız artıkın. zeynep hanım zeynep hanım hamile kıyafetleride eminim sana hiç yakışmamıltır ama neyse işte idare edicez senin bu haline başka kim kaldı saymadıgım. gül dün evhana da söyledim hamiş haberini hep çok seevindi hemde sitem etti bana neden haber vermiyorlar diye. oda dün pek iyi degilmiş sürekli sırtı ve kasıkları agrıyormuş demekki 20 lu haftaların sonunda bu agrılar normal hepinizde aynı şikayetler var çünkü. neyseki bu agrıların mikafatı paha biçilemez mücevher gibi allah cümlemize o günleri göstersin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?