ay sanki sen istiyorsun öyle olmasini. bu herifler hayret bisi ya. kiz ben dün isyerinde 0,7l suyu bitirdim diye sevincten ucacaktim bende cok cok az su iciyorum ya. artik kafaya koydum hergün en az bi sise suyu bitircem isyerinde evde yemekten sonra zaten cok iciyorum. düzelir insallah canim sen strese girme
sizi çokk seviyorummm teyzelerimm sözüme böyle başlamak istedim çünkü annemin hep yanındaydınız hiç yalnız desteksiz bırakmadınız. inşallah karnınızdaki kuzenlerim gibi yaşama savaşını kazanırım.
bu sizee daha fasulye bile olmayan yeni aranıza katılan bebişden geldi.
nabersiniz ben yorgunluk dışında iyiyim. sabah annemler geldi yiğenim geldi nasıl özlemiş beni. hala alışamadık yeni hayatımıza bebişin varlığına. arada oan ağrı ve sık sık acıkma olmasa yok bebiş dicem.
neyseemmmm sizeee öğrenmeden önceki belirtilerimi yazim diğer arkadaşlarıma yardımcı olur. önceden hep umutlanıyoduk burda yazıyodum buay yazmadım size.
1-sık idrara çıkma
2-göbek altı ağrısı-
3-son 3 gündür aniden acıkma
4-gönüslerin dolgunuğu uçlarının acıması
5- arada olan bulantı
6-gözlerimin parlaması
7-idrarın koyuluğu
bukadannnnn
biliyorum orayııı valla ben daha gdemedim oraya :)) Eşim nasıl olsa burdayız gideriz bigün dedi :))
Ben boztepedeyim trabzonun tepesindeyim yani:))
kendim hamile olsam anca bu kadar sevinirdim yani eşime bile dedim gözünüzaydın dedi :))) inşallah sağlıkla gelecek sana...
Merak ettiğim eşin ne durumda birliktemiydiniz öğrendiğinde
iyi sayılırım canlar ruh halim hala bozuk sadece işyerine uyuz oluyom
yok bozmuyom zaten. olsa göndereyim sorun degil gelmesinde para. gecen sene esim göndermiyelim mi ki dedi ben dedim gönder sevaptir, bi Allah razi olsun deseler bile yeter dedim öyle gönderdi. hic aklimada getirmiyorum hatta seviniyorum onlarin yüzünden esimle kavga etmedim sabrettimde hemen birsey demedim diye. cünki o anlatmadan ben birsey deseydim kesin kavga ederdik. cok sükür yarabbim. Allahim kimseyi öyle zor duruma düsürmesin
Ay ben inanmam boncuğa oku sen bana:)) sabah sabah sende çıldırmışsın ah sumru ne olacak bizim bu halimiz bende iki hafadır çok fenayım pc bozuldu uydu bozuldu tüpümüz bittti hepsi üst üste geldi ve elde hiç para yoktu halada yok ek hesabımız 1200 tl ve onu bile yedik düşün halimizi niye hep kocamın araba sevdası yüzünden birde demzemi senrahat et diye aldım deliriyorum sanki ben ondan araba istedim hiç istemediğimi bildiği halde aldı çiğnedi beni dedim sen rahat rahat memlekete gidelim diye aldın baban torun sevsin diye sinirimden ağlamak istiyorumR abbimden gelen başım gözüm üstüne ama bu benim kocamın sorumsuzluğu tamaman ya daha gecelik bile almadım hastanede giymek için almayada niyeti yok annem alsın diye bekliyor kendi ailesinin hiçbirşey almasını istemiyor açıkca söylüyorum hiç mi bişey yapmıyacaklar torunlarına diyeyok diyor bir aklım diyor annmegilede beşiği aldırtmıyımda görsün(((((((
alistim artik sayilir. arada bi kaniyo öyle ya. simdi yine iyi yani hele hava soguk olunca hem kaniyo hem kupkuru oluyordu burnumun ici. ona alistimda bu kaburga agrisini napicam bilmiyorum galiba 2,5 ay daha böyle devam edecek bu agri. cocuk dün komple sagdaydi kaburgami kafaladi heralde. oglan karnimi birakti sag yanimi tekmelemeye baslamisti. bugünde daha cok asagida hissedyorum. bu cocuk simdiden gezenti bi orda bi burda. babasi yapili. ay saka maka ben cok babasina benzesin istyorum. bazi huylari haric tabi. sizde düsünüyormusun öyle ya? kime bezerki diye cok merak ediyorum ben o yüzden 3D istiyorum ama esim gerek yok diyo. 3D resimlerde tabi son 1ayda cekilen resim gibi doguyo zaten bebis gecen gördüm bi arkadasta bulursam o resimleri bi ekleyeyim bakin sizede cok süper
günaydın kızlar çok şükür geçmişi okudum geldim. hepiniz ben gibi uykulusunuz ne güzel gözlerim yanıyor resmen benimde anam anam en büyük tesellim cuma olması allah sonumuzu hayır etsin. sumru üzülme canım kocanda yok demiş zaten inşallah o adam tekrar arayıp ısrar etmez para için böyle durumda o istemeye utanmıyorda insan yok demeye daha çok utanıyor. gülüm ya hala içimi kıpır kıpır yapıyor senin haberin seni anneme eşime kardeşlerime arkadaşlarıma anlattım. hepsini sevincimize ortak ettim. maşallah allah kucagına almayıda nasip etsin. kız rodina unutturma test yapıcaktın öyle resim mesim kandıramazsın bizi ama evin gerçekten süper. afr seni de unuttum sanma göz hapsindesin test yapana kadar bırakmıcam yakanı. ebrarım eflalim kepekliekmegim olsada yesek didemim nazlı annişim benim ya kıyamam sana. denizcim inşallah sende tek seferde tutturmuşsundur bebeişi. senin içinde geri saymaya başlarız artıkın. zeynep hanım zeynep hanım hamile kıyafetleride eminim sana hiç yakışmamıltır ama neyse işte idare edicez senin bu haline başka kim kaldı saymadıgım. gül dün evhana da söyledim hamiş haberini hep çok seevindi hemde sitem etti bana neden haber vermiyorlar diye. oda dün pek iyi degilmiş sürekli sırtı ve kasıkları agrıyormuş demekki 20 lu haftaların sonunda bu agrılar normal hepinizde aynı şikayetler var çünkü. neyseki bu agrıların mikafatı paha biçilemez mücevher gibi allah cümlemize o günleri göstersin inşallah
öncelikle herkese günaydın ve hayırlı cumalarrrrrrrrr
evin çok güzelmiş cnm, eşime diyorum trabzona iste tayinini yok diyor. ben karadenizi hiç görmemiş olmama rağmen çok seviyorum
ay maşallah darısı bizlere inş.
ah cnm benim teyzeler yer seni annene sıkı sıkı tutun sakın bırakma olurmu
valla bende o kadar çok sevindim ki eşime bile dedim maşallah darısı bize dedi
yok cnm kötü düşünmüyorsun da olmayınca insan kızıyor işte.
benim kaynana da zamanında tüm birikimini kızına vermiş
şimdi diyoki oğullarımdan hayır yok.bi de kaynımın kızı daha kayınpederin taziyesinde bilem oturmadı dedesine küsmüş diye kısa süre sonra davullu zurnalı nişan yaptılar.kaynanam gitmedi diye kızdılar kaynım hiç sormuyomuş bile annesini.dün eşime demişki kaynanam düğününe gitmem bi yarım altın alır gönderirim demiş
ay sinir oldum bize kimse çöp bile takmadılar çünkü kayınpeder hastaydı diye düğüne gelemediler.
eşimde kızmış sakın duymıyım öyle bi şey yaptığını demiş bencede yapmasın dedim ama içim içimi yedi :95::95::95:
ah canım ya sorma benimkide sağda kaburgama çok yakın tepikleyip duruyor orayı
kesin bi gün delip çıkacak ordan ay evet ya bende çok merak ediyorum nasıl olcak kime benzicek
gözleri babasına benzesin özellikle onu çok istiyorum
günaydın canım biz iyiyiz sen nasılsın ne var ne yok
nazlı kızın napıyoo
Kızlar bu avizeden yapmayı düşünüyorum ya yapılacak bir sürü şey var ben tembel tembel duruyorum az kaldı doğuma
http://www.kadinlarkulubu.com/kendi-el-emeklerimiz/275366-bebek-odas305-yada-yatak-odas305-i231in-avize-yap305m305-resimli.html
insallah. hosgeldim tatlim. bayiliyorum valla senin su ilk yazilarina. masallah kimseciklerini unutmuyorsun. valla takmiyorum bile. calissinlar napim yani. bende hamile hamile para yok diye caliscam bir ay daha. hem bu arada banka öyle ön ödeme yapmazsaniz avukata veririz onun masrafinida siz cekersiniz derler mi? karisi 15 gün sonra ise basliyormus. 15 gün daha gün vermezler mi acaba? valla ben aslinda banka borcu olup olmadigindan bile süpheneliyorum. adamin 5 kurus parasi yok kahveden cikmiyo valla hersey olabilir o bence.
dün bende dedim tmm deldi diye. Bazen cok aciyo yaniyo gibi oluyo sanki. Allahim sagliklica kucagima alsam yavrumuda rahatlasam ya. Bana sanki esimin hormonlari daha güclü gibime geliyo sanki ona benzer gibime geliyo. Tmm bana benzesinde diyo sizin gözlerinizin rengi güzel insallah dayisi gibi olur gözrengi diyo. Kardesimin gözleri böyle yesil gri mavi karisik birsey. Benimkiler yesil, esimkide ela. Olabilirde yani. Allahim hepimize saglikli bebisler verir insallah
Sarıcım hoşgeldin canım
kepeklim hadi bitir şu işlerini yaa
Aşk sarhoşum vallahi hafızana hayranım ha herkesi aklında tutuyon herkese tek seferde laf yetiştiriyon ben hemen unutuyom valla ha sende hoş geldin bakalım bu arada
sagol canım benim valla ben özellikle para konusunda eşime bile güvenmem. birde memelekette isteyecegi kimse kalmamışta taaaa sizi neden arıyorlar. canım çalışmak isteyene iş çok. ben eşime diyorum eger bebkten sonra tüm gün olmasa da yarım günlügüne temizlik işi bile yaparım yeterki evladımız ve bizim gelecegimiz için iki üç kuruş para kazanabileyim. bütün masraflar eşime kalmasın. ya birde şöyle birşey var bu parayı isteyen adam utanmazın teki her halinden belli çünkü gerçekten paraya sıkışan insan bu kadar yüzsüz bir şekilde para isteyemez bu kadar ısrar kıyamet etmez bu insan yeni evli yurt dışında yaşıyor karısı hamile nasıl bir arsızlık ki bu durumda senden para istiyorlar ve eminim ki eşinin çalışma durumunuda biliyordur. adam temizlik işiyle para kazanıyor onu bunu pisligini temizliyor sen nasıl bir insansın ki bu durumda bir insanı arayıp ta bu kadar rahat bir şekilde para isteyebiliyorsun. evde o kadar insan var hepsi yatsın bu adam sagdan soldan para bulsun borç ödesin yok böyle yagma o zaman kimse çalışmaz her kez ondan bundan ister. çalışmanın ayıbı yok ama gücü yeten insanın çalışmaması ve dilenci gibi para istemesi çok çok ayıp.üzme sen kendini. kocaman adam ya oglu yaşında ki insandan borç istiyor. yani dedigin gibi insanın içinden allah rızası için bile yardım etmek gelmiyor allahın gücüne gitmesin ama. elden ayaktan kalmış degil allaha şükür isterse taiı sıkar suyunu çıkarır yok öyle yagma. allahın bile gücüne gider ya sen taş gibi insansın çalış kazan birde aile reisi olacak yazık yazık
kızlar bu avizeden yapmayı düşünüyorum ya yapılacak bir sürü şey var ben tembel tembel duruyorum az kaldı doğuma
http://www.kadinlarkulubu.com/kendi-el-emeklerimiz/275366-bebek-odas305-yada-yatak-odas305-i231in-avize-yap305m305-resimli.html
hoşbulduk hemşerim.
Ya ben kepeklinin adını bilmiyom adı ne?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?