Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

canım sen ne diyorsun ben birbuçuk iki litre içiyordum günlük o bile azmış doktor ne dedi üç litre içeceksin ekstrada meyve suyu tüketeceksin dedi bebeğin içinde olduğu sıvım azalmış bebeğin hareketlerini etkilermiş birde o da kasık ağrısı yaparmış eşim diyor içmiyormuşum sürekli tuvalet gitmemek için ben çocuğu hiç düşünmüyormuşum sürekli laf sokuyoruz birbirimize böyle evlilik olurmu herşey koptuda işte...........

Aşk sarhoşum vallahi hafızana hayranım ha herkesi aklında tutuyon herkese tek seferde laf yetiştiriyon ben hemen unutuyom valla ha sende hoş geldin bakalım bu arada

Ayyy teyzen yer seni:)

biliyorum orayııı valla ben daha gdemedim oraya :)) Eşim nasıl olsa burdayız gideriz bigün dedi :))
Ben boztepedeyim trabzonun tepesindeyim yani:))

Ayyyy gidin kızlar zigana yörük çadırı süper bir yerdir:)
Bizim köyün yukarılarından gidiliyor ziganaya:)

kendim hamile olsam anca bu kadar sevinirdim yani eşime bile dedim gözünüzaydın dedi :))) inşallah sağlıkla gelecek sana...
Merak ettiğim eşin ne durumda birliktemiydiniz öğrendiğinde

iyi sayılırım canlar ruh halim hala bozuk sadece işyerine uyuz oluyom

amaaan salla:)
Hay bin işine haaa anamı ağlattılar önüne gelen saçma sapan bişi istiyo:)

kiz bnizimde bu borclar hep araba sevdasina. dedimki zamaninda normal bi araba al gec. almada demedim. kim ilk senesinde hemen arabayla izine gitmis ya. normal araba alirsam onunla izine gidemeyizki dedi. basladi bu cabriolara bakmaya yada tek kapilara. dedim bak cabrio yaz arabasi burda cok yagmur yagiyo normal 4 kapili arabaya bak dedim yok dinletemedim. ille cabrio olacakti. sonra dedimki cok öyle güclü araba olmasada olur dedim. kalkti spor motorlu falan araba olacak diye tutturdu. neymis izine giderken yol bitmezmis sanki cok gittiya izine. kayntamgilede dedim baba almiyalim falan diye onlarda onu tuttu kizim o bunlaimda simdi bi araba istiyor onuda liverin dedi. bana 12.000 euro kredi cektirdiler 4binde elimizde vardi 16.000 euroya araba aldirdilar. anasina dedim anne sen bari konus diyede kizim cok kredi cekmek istemiyorsan bileziklerini bozduralim demez mi. dedim senin aklina s..... ben. 12.000i geri ödemesi dedim birde 3.000 euro ounun faizi var yazik ya. aylik sirf 260 euro ona kesiliyo.5 yil boyuncada kesilecek. bununla kalsa sigortadir bakimidir cart curt derken araba bizim toplam 2 sende yedigimiz paradan cok yiyordur

ah canım ya sorma benimkide sağda kaburgama çok yakın tepikleyip duruyor orayı
kesin bi gün delip çıkacak ordan ay evet ya bende çok merak ediyorum nasıl olcak kime benzicek
gözleri babasına benzesin özellikle onu çok istiyorum

günaydın canım biz iyiyiz sen nasılsın ne var ne yok
nazlı kızın napıyoo

gercekten insani huzursuz ediyorlar ya. kaynanama demedik bile. simdi birde o strese girer diye. o takinca tmm onlar yiyemiyo diye yemez, insanin yediginide agizindan burnundan getirir. sonra kalkar maasimi yollicam ben diye kavga eder falan aman kimse cekmek istemiyor onu hic duyurmadikta iki gün sonra yengesi arar der ala durum söyle söyle diye. ya gercekten utanmiyorlar birde. yigeni daha 1,5 sene olmus buraya geleli, dogru düzgün isi yok. evi gelinleri gecindiriyo, cocugumuz olacak, yeni tasindik bunlari hic düsünmüyorlar ya. inanki onlar bizi burda nolursa olsun lüks icinde yasiyoruz saniyorlar. benim maasim oraya göre yüksek ama kiram falasn filanda oraya göre cok daha yüksek. maasimin 1//3 i zaten kira. burdada gelen gidiyo.

dün bende dedim tmm deldi diye. bazen cok aciyo yaniyo gibi oluyo sanki. Allahim sagliklica kucagima alsam yavrumuda rahatlasam ya. bana sanki esimin hormonlari daha güclü gibime geliyo sanki ona benzer gibime geliyo. tmm bana benzesinde diyo sizin gözlerinizin rengi güzel insallah dayisi gibi olur gözrengi diyo. kardesimin gözleri böyle yesil gri mavi karisik birsey. benimkiler yesil, esimkide ela. olabilirde yani. Allahim hepimize saglikli bebisler verir insallah

sagol canım benim valla ben özellikle para konusunda eşime bile güvenmem. birde memelekette isteyecegi kimse kalmamışta taaaa sizi neden arıyorlar. canım çalışmak isteyene iş çok. ben eşime diyorum eger bebkten sonra tüm gün olmasa da yarım günlügüne temizlik işi bile yaparım yeterki evladımız ve bizim gelecegimiz için iki üç kuruş para kazanabileyim. bütün masraflar eşime kalmasın. ya birde şöyle birşey var bu parayı isteyen adam utanmazın teki her halinden belli çünkü gerçekten paraya sıkışan insan bu kadar yüzsüz bir şekilde para isteyemez bu kadar ısrar kıyamet etmez bu insan yeni evli yurt dışında yaşıyor karısı hamile nasıl bir arsızlık ki bu durumda senden para istiyorlar ve eminim ki eşinin çalışma durumunuda biliyordur. adam temizlik işiyle para kazanıyor onu bunu pisligini temizliyor sen nasıl bir insansın ki bu durumda bir insanı arayıp ta bu kadar rahat bir şekilde para isteyebiliyorsun. evde o kadar insan var hepsi yatsın bu adam sagdan soldan para bulsun borç ödesin yok böyle yagma o zaman kimse çalışmaz her kez ondan bundan ister. çalışmanın ayıbı yok ama gücü yeten insanın çalışmaması ve dilenci gibi para istemesi çok çok ayıp.üzme sen kendini. kocaman adam ya oglu yaşında ki insandan borç istiyor. yani dedigin gibi insanın içinden allah rızası için bile yardım etmek gelmiyor allahın gücüne gitmesin ama. elden ayaktan kalmış degil allaha şükür isterse taiı sıkar suyunu çıkarır yok öyle yagma. allahın bile gücüne gider ya sen taş gibi insansın çalış kazan birde aile reisi olacak yazık yazık

amin canım sağlıklı olsunlarda
kime benzerlerse benzesinler

ay kızlar hiçbirşey yapmak istemiyorum(

Aşk sarhoşum vallahi hafızana hayranım ha herkesi aklında tutuyon herkese tek seferde laf yetiştiriyon ben hemen unutuyom valla ha sende hoş geldin bakalım bu arada

ayy sagol canım ya sumruda öyle demiş ti cevap vermeyi unuttum o para isteyen adama sinirimden. işte elimden geleni yapıyorum valla. önceden kızları görürdüm hep böyle başlarlardı hep heves ederdim ne güzel birbirlerini tanıyorlar tek tek hal hatır soruyorlar diye. benim sizlerden canım eşim ve ailemden başka konuşacak kimsem yok. sizlerinde gönlünü hoş etmek isterim gelen giden yok dime. aman gelmesin inşallah. ayy yarına az kaldı inşallah gülden sonra ki ilk hamiş sen olursun. gerçi bugün rodinada test yapacak belki o ilk olur. hiç fark etmez yeterki bebişleriniz gelsin de burda herkez hamiş olsun.

sarıbeybim sende hoş geldin canım ben yazarken seni görmedim sonra gördüm yazını. hayırlı cumalarımız olsun inşallah. allah dert keder vermesin.

kiz benim esim burda türkiyede asla yapmicagi isi yapiyo. adam evde bile yardim etmezdi annesine simdi burda dedigin gibi elin pisligini temizliyo. yazin izine gittik dayisinin oglu gülüyo haha abi sen hala temizlikte mi calisiyon diyo uyuz. dün deayisi kendisi diyo ya. iste yengen bi hotele girecek calismaya falan dedi. esimde dedi e dayi sende girseydin sadece bayan mi aliyorlar mis dedi yok ya diyo ben yapamam öyle temizlik isi falan diyo. ben servic söförlügüne falan gircem sezon acilsinda diyo. adamin yiyecek ekmegi yok daha sezonu beklmeyi düsünüyo tamizlik yapamazmis. öyle insana acinmaz ya. öyle diyorumda ne kadar desemde dünden beri birsey yerken aklima geliyorlar ya. Iste annemin huyunu kapmisiz napalim. Annemde kimseye dayanamaz.

eflalcim hakkaten çok güzel yaaa

hoşbulduk hemşerim.
Ya ben kepeklinin adını bilmiyom adı ne?

kepeklimin adı esra onun ismini pek bilen yok zaten:))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…