Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

kizlar demin kepekli esra vardi buralarda nere kayboldu hemen. özledik kiz seni. yanlis anlama ha demin ebrar adini söyledide ilk kez duydum bilmyiordum ondan öyle dedim esracim

Son düzenleme:

sagol canım ya ben de iyi olmaya çalışıyorum patron şimdi geldi böyle erkenden geldiginde gün bitmeyecek gibi oluyor bazen başımda da bir agrı oldu galiba ıslak saçla yattım diye ayy nazlı kızım iyidir inşallah dün ounuyor gibiydi ama hiç karnımda titreşim hissetmiyorum. acaba uyuyormudur kızım. sabrettim ve bu hafta doktora gitmedim ama çok pişmanım gitmek istiyorum. kızımı görmek istiyorum şimdi banane yaaaaaaaaaaaaaaa

kuzulaar burdiiim
işlerimiz yogun biraz .birimde bugun beş kişi raporlu. iki kişi uğraşıyoruz tüm işlere.
ben karnım burnumda ''ıh tıs ıh tıs'' diye diye kosturuyorum ortada
daha diğer personelde ''izne cok var dimii hemen gitmiceksin dimi'' diyor ..allaaam yaa ..
neyse halime sükür şimdilik gidip geliyorum.ayın 21inde resmi iznim baslıyor.ama çalışabilir raporumu aldım 5 hafta daha buralardayım inşallah

insan 4 haftada nasilda özlüyo demi :) bende özledim oglumu ama sali günü görcem zaten diye avunuyorum. benim tosuncukta bugün sakin. dün tekmeliye tekmeliye yoruldu tabi

ay kızlar evet avize hem güzel hem kolay bakalım malzemelerini alıyımda deniycem,kapı süsünüde yapıcam onun halkasını nasıl yapıcam onu araştıryorum evde ayakkabı kutuları var onlarıda yapışkaanlı kağıtla kaplıycam işte bişeyler yapmaya çalışıcam becebilirsem

tatlım gündüzleri sen hareket halinde olduğun için pek hissetmezsin ancak gece yatarken hissedersin
hatta ben ilk hissettiğim zamanlar noluyo bana diye uykudan uyanırdım sonra bebeğimin hareketleri olduğunu anlar mutluluktan uykum kaçardı

he yaaw benim adımı kimse bilmio :26: :26:
olsun kepeklide güzel

hadi ya demek iznin başlıyo vay bee
ya canım sana sormadan ismini söyledim umarım bi sakıncası yoktur
çok pardon yaa:26::26::26::26:

tembel teneke nerde bizim hamarat eflalimiz? benimde canim birsey yapmak istemiyor ama simdi saate baktimda hem sizinle konusuyorum hem is yapiyorumya nasil cabuk gecmis zaman

dün bir sürü temizlik yaptım onun yorgunluğu borçların sıkıntısı karamsarım anlıycan bişey yapmak istemiyorum hiçbirşey düşünmek isemiyorum hayatım çok boş((

yok be ebuşum nolcak..gizli diil ki..bu zmana kadar kimse sormadı o yuzden soylemedım

kız efllaal bacım sen depresyona mı gırdın acaba.gecen nette benım haftam ıcın yazıyordu http://gebelik.org/dosyalar/haftalar/hafta31.html..şöyle sende silkin kendine gel,düşünme kötü şeyler.zevk alacagın seylerle ugras barı.

ceyloo hosgeldıın.nasılsın..kontrole gıtmıssın doktora tedavı basladı yanı dımıı..hadı hayırlısıyla senden de guzel haberler alalım..

ay ne bilim tatlım bi an düşüncesizlik mi yaptım dedim sana sormadan söyleyince
neyse sevindim kızmadığına

ayy bende çalışsam diyorum canım yhaa az kaldı doğum iznine ayrılırsınız artık

canım walla dayanabilirsem 35.haftaya kadar dayancam ya

hoşbuldum canım dr gittim ama tedaviye başlamadık eşimin gelmesini bekliyoruz şimdi hormon değerlerime bakacağız smear testi yaptık sonucun çıkmasını bekliyoruz ve kendilinden reglim ne zaman gelecek onu bekliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…