ay kızlar hiçbirşey yapmak istemiyorum(
ah canım ya sorma benimkide sağda kaburgama çok yakın tepikleyip duruyor orayı
kesin bi gün delip çıkacak ordan ay evet ya bende çok merak ediyorum nasıl olcak kime benzicek
gözleri babasına benzesin özellikle onu çok istiyorum
günaydın canım biz iyiyiz sen nasılsın ne var ne yok
nazlı kızın napıyoo
sagol canım ya ben de iyi olmaya çalışıyorum patron şimdi geldi böyle erkenden geldiginde gün bitmeyecek gibi oluyor bazen başımda da bir agrı oldu galiba ıslak saçla yattım diye ayy nazlı kızım iyidir inşallah dün ounuyor gibiydi ama hiç karnımda titreşim hissetmiyorum. acaba uyuyormudur kızım. sabrettim ve bu hafta doktora gitmedim ama çok pişmanım gitmek istiyorum. kızımı görmek istiyorum şimdi banane yaaaaaaaaaaaaaaa
sagol canım ya ben de iyi olmaya çalışıyorum patron şimdi geldi böyle erkenden geldiginde gün bitmeyecek gibi oluyor bazen başımda da bir agrı oldu galiba ıslak saçla yattım diye ayy nazlı kızım iyidir inşallah dün ounuyor gibiydi ama hiç karnımda titreşim hissetmiyorum. acaba uyuyormudur kızım. sabrettim ve bu hafta doktora gitmedim ama çok pişmanım gitmek istiyorum. kızımı görmek istiyorum şimdi banane yaaaaaaaaaaaaaaa
kuzulaar burdiiim
işlerimiz yogun biraz .birimde bugun beş kişi raporlu. iki kişi uğraşıyoruz tüm işlere.
ben karnım burnumda ''ıh tıs ıh tıs'' diye diye kosturuyorum ortada
daha diğer personelde ''izne cok var dimii hemen gitmiceksin dimi'' diyor ..allaaam yaa ..
neyse halime sükür şimdilik gidip geliyorum.ayın 21inde resmi iznim baslıyor.ama çalışabilir raporumu aldım 5 hafta daha buralardayım inşallah
he yaaw benim adımı kimse bilmio :26: :26:
olsun kepeklide güzel
tembel teneke nerde bizim hamarat eflalimiz? benimde canim birsey yapmak istemiyor ama simdi saate baktimda hem sizinle konusuyorum hem is yapiyorumya nasil cabuk gecmis zaman
merhaba kızlar ben geldimmmm nasılsınızzz
merhaba kızlar ben geldimmmm nasılsınızzz
merhaba canım hoşgeldin biz iyiyiz sen nasılsın
bende iyiyim canım boş durmak ne kadar zormuş yha çalışmaya alıştımmm zor geliyor evde oturmak
Hoşgeldin sen nasılsın?
keşke ben biraz boş dursam walla bende evde olup dinlenmek istiyom yaa
yok be ebuşum nolcak..gizli diil ki..bu zmana kadar kimse sormadı o yuzden soylemedım
kız efllaal bacım sen depresyona mı gırdın acaba.gecen nette benım haftam ıcın yazıyordu http://gebelik.org/dosyalar/haftalar/hafta31.html..şöyle sende silkin kendine gel,düşünme kötü şeyler.zevk alacagın seylerle ugras barı.
ceyloo hosgeldıın.nasılsın..kontrole gıtmıssın doktora tedavı basladı yanı dımıı..hadı hayırlısıyla senden de guzel haberler alalım..
ayy bende çalışsam diyorum canım yhaa az kaldı doğum iznine ayrılırsınız artık
yok be ebuşum nolcak..gizli diil ki..bu zmana kadar kimse sormadı o yuzden soylemedım
kız efllaal bacım sen depresyona mı gırdın acaba.gecen nette benım haftam ıcın yazıyordu http://gebelik.org/dosyalar/haftalar/hafta31.html..şöyle sende silkin kendine gel,düşünme kötü şeyler.zevk alacagın seylerle ugras barı.
ceyloo hosgeldıın.nasılsın..kontrole gıtmıssın doktora tedavı basladı yanı dımıı..hadı hayırlısıyla senden de guzel haberler alalım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?