hoşbuldum canım dr gittim ama tedaviye başlamadık eşimin gelmesini bekliyoruz şimdi hormon değerlerime bakacağız smear testi yaptık sonucun çıkmasını bekliyoruz ve kendilinden reglim ne zaman gelecek onu bekliyoruz
ay ne bilim tatlım bi an düşüncesizlik mi yaptım dedim sana sormadan söyleyince
neyse sevindim kızmadığına
canım walla dayanabilirsem 35.haftaya kadar dayancam ya
ferdacım beni unutmuşsun küstüm işte sana
yok be ebuşum nolcak..gizli diil ki..bu zmana kadar kimse sormadı o yuzden soylemedım
kız efllaal bacım sen depresyona mı gırdın acaba.gecen nette benım haftam ıcın yazıyordu http://gebelik.org/dosyalar/haftalar/hafta31.html..şöyle sende silkin kendine gel,düşünme kötü şeyler.zevk alacagın seylerle ugras barı.
ceyloo hosgeldıın.nasılsın..kontrole gıtmıssın doktora tedavı basladı yanı dımıı..hadı hayırlısıyla senden de guzel haberler alalım..
dün bir sürü temizlik yaptım onun yorgunluğu borçların sıkıntısı karamsarım anlıycan bişey yapmak istemiyorum hiçbirşey düşünmek isemiyorum hayatım çok boş((
benbaşından beri böyleyim sizlerle konuşuyorumda rahatlıyorum gerçekten faydanız var yoksa daha kötü olurdum çok sıkılıyor canım herşeye kaldıramıyorum artık bunaldım eşimin anlayışsızlığı ısralra sen şöylesin dediğimde sende şöylesin diye üste çıkmaya çalışamsından bıktım evliliğimin başaından beri borç taksit düşünmekten bıktım rahat rahat çouğumun eksiklerini almak istiyorum ama yok kırk kere düşünmek zorudayım çünkü para yok Allah sağlık versin diyeceksin biliyorum bende diyorum hamdolsun sağlığımız yerinde ama dört yılın birikimi dayanamıyorum artık haykırmak istiyorum şöyle bir ay sadece bir ay herşey istediğim gibi olsa.......
tatlım en azından eşin gelene kadar bazı problemeleri atlatmış olcaksın çok iyi o zaman bu yaa
hemen bebiş gelcek eşin gelince
cnm sen ne iş ile meşgulsün almanya da ?tembel teneke nerde bizim hamarat eflalimiz? benimde canim birsey yapmak istemiyor ama simdi saate baktimda hem sizinle konusuyorum hem is yapiyorumya nasil cabuk gecmis zaman
hoşgeldin cnm iyiyiz sen nasılsın?merhaba kızlar ben geldimmmm nasılsınızzz
yazdım canım küsme sonradan geldin ama sen ben uzun uzun yazarken görmedim seni
aman öyle düsünüp icini karartma kizzzzz. bak hepimizin hayati simdi bos. bebisler dogacak hayatimiz senlenecek
eflalcim bunaltma bu kadar kendini yaaa
rabbim herşeyin hayırlısını versin inş.herşey yoluna girer canım
ayyy inşşallah canım ağzından bal damlıyor valla canım benimmm bakalım inşşş test sonucu kötü çıkmaz dualrınızı eksik etmeyin benden lütfen
eşim geldikten sonrada sperm testi yapılacak onaa
ayyy inşşallah canım ağzından bal damlıyor valla canım benimmm bakalım inşşş test sonucu kötü çıkmaz dualrınızı eksik etmeyin benden lütfen
eşim geldikten sonrada sperm testi yapılacak onaa
hatunlar ben kalkıyımda bulaşık falan yıkıyım azcık iş yapıyım sonra örgü yapmaya çalışıyım sonra görüşürüz inşaallah hoşçakalın
günaydın herkessee...:82::82:
Arkadaşlar bişey sormak istiyorum benim adet tarihime 5 gün var .. 2 gün önce fortel erken gebelik testi aldım negatif çıktı .. Ama 10 gündür adet sancısı gibi ağrı çekiorum ve göğüslerim çok acıyor .. Sizce bu bi belirti değilmi ? Ya da teste güvenmemem mi gerekiyor
İnşaallah canım
inşaallah canım düzelir herşey hepimiz için
Canım içini ferah tut bak bana benim adam akerden geldi üçüncü ayına tuttu bende uğraştım biliyorsun adama olan hasretinden aşkla olur bebişin:))) hamile kaldığım ay bende kistimin içini boşalttıracaktım sonra eşim bende gideyim baktırayım demişti lüzum kalmadı çok şükür seninde öyle olur inşaallah.
tabiki dualarımız seninle tatlım inş.tertemiz çıkar için rahat olsun
canım hadi sana kolay gelsin ama sıkma canını tamam mı
Ya çok mu erken yaptım testi acaba kesin yok diyemem dimi ?
ewet erken yapmışsın
hem o erken gebelik testlerinin diğerlerinden farkı yok be tatlım sen bekle zaten bikaç gün kalmış şurda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?