memnun oldum esra bende zeynep :))kepeklimin adı esra onun ismini pek bilen yok zaten:))))
memnun oldum esra bende zeynep :))
cnm sen ne iş ile meşgulsün almanya da ?
hoşgeldin cnm iyiyiz sen nasılsın?
şaka yaptım ya ama bir daha unutursan küserim, mektuplarını keserim bilgin olsun
inş. Erken olduğu için negatif i görmüşümdür
kiz benim esim burda türkiyede asla yapmicagi isi yapiyo. adam evde bile yardim etmezdi annesine simdi burda dedigin gibi elin pisligini temizliyo. yazin izine gittik dayisinin oglu gülüyo haha abi sen hala temizlikte mi calisiyon diyo uyuz. dün deayisi kendisi diyo ya. iste yengen bi hotele girecek calismaya falan dedi. esimde dedi e dayi sende girseydin sadece bayan mi aliyorlar mis dedi yok ya diyo ben yapamam öyle temizlik isi falan diyo. ben servic söförlügüne falan gircem sezon acilsinda diyo. adamin yiyecek ekmegi yok daha sezonu beklmeyi düsünüyo tamizlik yapamazmis. öyle insana acinmaz ya. öyle diyorumda ne kadar desemde dünden beri birsey yerken aklima geliyorlar ya. Iste annemin huyunu kapmisiz napalim. Annemde kimseye dayanamaz.
canım bana daha 4 hafta olmadı geçen cuma gittim bu hafta gitmedm daha yeni bir hafta oldu.insan 4 haftada nasilda özlüyo demi :) bende özledim oglumu ama sali günü görcem zaten diye avunuyorum. benim tosuncukta bugün sakin. dün tekmeliye tekmeliye yoruldu tabi
ay kızlar evet avize hem güzel hem kolay bakalım malzemelerini alıyımda deniycem,kapı süsünüde yapıcam onun halkasını nasıl yapıcam onu araştıryorum evde ayakkabı kutuları var onlarıda yapışkaanlı kağıtla kaplıycam işte bişeyler yapmaya çalışıcam becebilirsem
tatlım gündüzleri sen hareket halinde olduğun için pek hissetmezsin ancak gece yatarken hissedersin
hatta ben ilk hissettiğim zamanlar noluyo bana diye uykudan uyanırdım sonra bebeğimin hareketleri olduğunu anlar mutluluktan uykum kaçardı
memnun oldum esra bende zeynep :))kepeklimin adı esra onun ismini pek bilen yok zaten:))))
Slm kızlar bende yemeğimi yedim geldim napıyonuz
saol tatlımmmm neden ağrıyo başın geçmişolsunsanada afiyet olsun bebişe yarasın
benim başım çatlıyo yemek bekliyorum ki ilaç içicem
saol sarıbibik..sanada yarasın hemen ye de ..saglık sıhhat olsun.
didoşum ''yarasııın lüp lüp et olsun bebişine'' dün oyle yazmıştın dimi bana..
cumartesı calısacak mısın sen .yarım gun ıcın gelmıım desen barı.dinlenirdin evde.
Bende geldimm yedim yedimmm geldim
Slm kızlar bende geldim yidim yidim ama doyamadan geldimmmmmmm ya ben artık doymuyorum hiç bu zamana kadar kilom şaşmamıştı sabit 46 idi (bana lazık kilo ) şimdi 48,5 olmuşummmm hemde bu kiloyu 1,5 ayda aldımmmm
Bende geldimm yedim yedimmm geldim
aman çok almmışsın kilo hemen vermen lazım aaaa şişko seni. kız dert ettigin şeye bak ben evlendigimde 63 kiloydum şimdi nerdeyse 90 oldum düşün yani. ne yedin bakayım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?