Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

kepeklimin adı esra onun ismini pek bilen yok zaten:))))
memnun oldum esra bende zeynep :))

cnm sen ne iş ile meşgulsün almanya da ?

hoşgeldin cnm iyiyiz sen nasılsın?

şaka yaptım ya ama bir daha unutursan küserim, mektuplarını keserim bilgin olsun [/QUOTE]

canim ben grafikerim. bilgisayarda tasarim yapiyorum. su kagit cantalar oluyorya magazalarda onlarin üzerindeki logolari resimleri falan yapiyorum iste. asil meslegim bu degil, aslinda tüccarlik okudum meslegim bu ama elim yatkin diye beni bu bölüme aldilar. bende kücüklügümden beri hep yapmak istemisimdir design tasarim cizim falan iyi oldu. güzel meslegim var seviyorum.

şaka yaptım ya ama bir daha unutursan küserim, mektuplarını keserim bilgin olsun

canim ben grafikerim. bilgisayarda tasarim yapiyorum. su kagit cantalar oluyorya magazalarda onlarin üzerindeki logolari resimleri falan yapiyorum iste. asil meslegim bu degil, aslinda tüccarlik okudum meslegim bu ama elim yatkin diye beni bu bölüme aldilar. bende kücüklügümden beri hep yapmak istemisimdir design tasarim cizim falan iyi oldu. güzel meslegim var seviyorum.[/QUOTE]

kizlar bende 2 saat sonra falan gelirim yetismesi gereken islerim var.

inş. Erken olduğu için negatif i görmüşümdür

mervecim hoşgeldinn

canim ben grafikerim. bilgisayarda tasarim yapiyorum. su kagit cantalar oluyorya magazalarda onlarin üzerindeki logolari resimleri falan yapiyorum iste. asil meslegim bu degil, aslinda tüccarlik okudum meslegim bu ama elim yatkin diye beni bu bölüme aldilar. bende kücüklügümden beri hep yapmak istemisimdir design tasarim cizim falan iyi oldu. güzel meslegim var seviyorum.[/QUOTE]

evet güzelmiş mesleğin Allah daim etsin cnm kolay gelsin

canım zor durumda olan insana kimse kıyamaz ama elden ne gelir. iş iştir temizlikçi olsun patronluk olsun ne yapıcan herkez bir şekilde karnını doyurmaya çalışıyor. o kendini düşünmüyorsa sizinde düşünmenize gerek yok. bende işimi severek yapıyorum ama çok insan var sadece mecbur oldugu için istemedigi işi yapan benim babam 53 yaşında apartman görevlisi kendinden kat kat küçük insanların işini yapıyor ekmegini alıyor çöpünü atıyor yeri geliyor fırça yiyor ne için sevdigi için mi hayır. evlatlarını ona buna muhtaç etmesin diye çalışıyor. ben acımıyorum böyle insanlara yok sezonmuş allah allah sezon yok diye açmı kalacaksınız. sezonluk iş de saçma yani. neyse canım gerildin yeterince allah yardım etsin cümlemize. hayat zor ama yaşamaya devam etmek zorundayız.

insan 4 haftada nasilda özlüyo demi :) bende özledim oglumu ama sali günü görcem zaten diye avunuyorum. benim tosuncukta bugün sakin. dün tekmeliye tekmeliye yoruldu tabi
canım bana daha 4 hafta olmadı geçen cuma gittim bu hafta gitmedm daha yeni bir hafta oldu.

çok begendim ya iyiki paylaştın bizimle bende malzemeleri alıp denicem. kapı süsünü bende istiyorum ama para vermek istemiyorum onunda böyle pratik birt yolunu bulursan bizimle paylaşırmısın canım cım. lütfennnnn

kepeklimin adı esra onun ismini pek bilen yok zaten:))))

şaka yaptım ya ama bir daha unutursan küserim, mektuplarını keserim bilgin olsun [/QUOTE]

saol sarıbibik..sanada yarasın hemen ye de ..saglık sıhhat olsun.

didoşum ''yarasııın lüp lüp et olsun bebişine'' dün oyle yazmıştın dimi bana..
cumartesı calısacak mısın sen .yarım gun ıcın gelmıım desen barı.dinlenirdin evde.

sanada afiyet olsun bebişe yarasın
benim başım çatlıyo yemek bekliyorum ki ilaç içicem
saol tatlımmmm neden ağrıyo başın geçmişolsun

evet öyle yazmıştım tatlım sanada löp löp et olsun bugün yediklerin
yaaaaa benim arkadaşım 1 saat sonra sezeryane giriyo doğuracak onun yanına gidemiyom sinir bastı gripim diye ama dayanamıycam akşam gidicem galiba 1 2 saat erken çıkarsam

cumarteside çalışıyom kepeklim artık izin almak istemiyom sinir ediyolar beni boşver şurda 2 hafta kaldı dişimi sıkıym

Slm kızlar bende geldim yidim yidim ama doyamadan geldimmmmmmm ya ben artık doymuyorum hiç bu zamana kadar kilom şaşmamıştı sabit 46 idi (bana lazık kilo ) şimdi 48,5 olmuşummmm hemde bu kiloyu 1,5 ayda aldımmmm

Slm kızlar bende geldim yidim yidim ama doyamadan geldimmmmmmm ya ben artık doymuyorum hiç bu zamana kadar kilom şaşmamıştı sabit 46 idi (bana lazık kilo ) şimdi 48,5 olmuşummmm hemde bu kiloyu 1,5 ayda aldımmmm

aman çok almmışsın kilo hemen vermen lazım aaaa şişko seni. kız dert ettigin şeye bak ben evlendigimde 63 kiloydum şimdi nerdeyse 90 oldum düşün yani. ne yedin bakayım.

:118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118:
şişkolarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118:​

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…