aman çok almmışsın kilo hemen vermen lazım aaaa şişko seni. Kız dert ettigin şeye bak ben evlendigimde 63 kiloydum şimdi nerdeyse 90 oldum düşün yani. Ne yedin bakayım.
:118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118:
şişkolarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118:
Allahtan senın göbişin miniminnacııık...
90 mııııabart abart....ben bile daha görmedim 90 ı ama az kaldıı
Koca göbekli karılarrrrrKoca göbişlerrrrrr sizi vay be aranızda en zayıf olan benim desenizyaaaaaaaa :92::92::103::103:
söyle kız karnımız tok ya istemeyiz şimdi. ne güzel ya hayatım boyunca hep kilo sorunum oldu hep aldım verdim aldım verdim ama 10 kiloyu hiç geçmemiştim bu halim beni çok üzüyor. zaten bizim ailede kilo büyük bir sorun . bir kız kardeşim tam 60 kilo verdi ve bunu bir kez degil birkaç kez yaptı. şimdi 13 yaşında bir kız kardeşim var oda kilolu kendim den çok ona üzülüyorum elimden de birşey gelmiyor onun için. çalışmıyor olsaydım. onu yanıma alır güzel bir diyet ve sporla zayıflatırdım ama böyle olmuyor ahhha ahhhh kilo benim için çok büyük bir sorun.yok kız dert etmiyom zaten kilo almak istiyorum ama yediklerimi söylersem canınız çekerse nolcakkkkkkkk gerçi görseniz tatları berbattı ama listeden baktım yemek güzel diye yemekhaneye gittim ama ıyyyyy çok kötüydü hepsi
kız nazar degdiricen kendine maşallah de. maşallah canım ya. inşallah böylede devam edersin.sadece göbüşüm var başka bişeyim yokkkkkkkkkkkkkkkkkkk ama hepiniz şişko oldunuz varya yemeye niyetiniz varmış hamilelikte bahane oldu size :118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118:
maşallah bana maşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhh allahım nazarlardan esirgesin beni popomu kaşıymsöyle kız karnımız tok ya istemeyiz şimdi. ne güzel ya hayatım boyunca hep kilo sorunum oldu hep aldım verdim aldım verdim ama 10 kiloyu hiç geçmemiştim bu halim beni çok üzüyor. zaten bizim ailede kilo büyük bir sorun . bir kız kardeşim tam 60 kilo verdi ve bunu bir kez degil birkaç kez yaptı. şimdi 13 yaşında bir kız kardeşim var oda kilolu kendim den çok ona üzülüyorum elimden de birşey gelmiyor onun için. çalışmıyor olsaydım. onu yanıma alır güzel bir diyet ve sporla zayıflatırdım ama böyle olmuyor ahhha ahhhh kilo benim için çok büyük bir sorun.
kız nazar degdiricen kendine maşallah de. maşallah canım ya. inşallah böylede devam edersin.
Bende geldimm yedim yedimmm geldim
afiyet olsun kızlar yarasın bebişlerinize. bende yemek yedim söyleyin bakalım ne yediniz bugün.
Slm kızlar bende geldim yidim yidim ama doyamadan geldimmmmmmm ya ben artık doymuyorum hiç bu zamana kadar kilom şaşmamıştı sabit 46 idi (bana lazık kilo ) şimdi 48,5 olmuşummmm hemde bu kiloyu 1,5 ayda aldımmmm
saol sarıbibik..sanada yarasın hemen ye de ..saglık sıhhat olsun.
tşk ederim cnmcım
saol tatlımmmm neden ağrıyo başın geçmişolsun
cnm benim gripten heralde baş ağrım
senide görcez yakın zamanda inşallah
şişko olcan işteeeeeeeeeeeeeeee :118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118:ben pek sanmıyorum ya yuvarlacık bişey olur çıkarım ark. Vardı benle aynı kiloda hamile kaldı 5 aya kadar bişey yoktu ondan sonrada pek bişey çıkmadı dogumdan sonra eski kilosuna döndü geri şimdi herkes onu kız sanıyo hatta kadının biri kaynanasının yanında sormuş sevdigin falan varmı diye kadın demiş o benim gelinnnnn noluya diye ay demiş hiç sordumm
amannnnn nimetin yerinemi çıktın sendeffffffffffffffffff:95::95::95::95:
eltimle eşimin kuzeni geldi bi saattir onlarla ugraşıyom dr gösterdim onları
gittiler neysekii
hoşgeldin tombişimmmmbir tombiş daha geldi yani BENNNN
merhabalar kızlar
bir tombiş daha geldi yani BENNNN
merhabalar kızlar
amannnnn nimetin yerinemi çıktın sende
maşallah bana maşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhh allahım nazarlardan esirgesin beni popomu kaşıym
afiyet olsun...
ben pide yedim
ben 50 kiloyum he kız zayıfmışsın
saol sarıbibik..sanada yarasın hemen ye de ..saglık sıhhat olsun.
tşk ederim cnmcım
saol tatlımmmm neden ağrıyo başın geçmişolsun
cnm benim gripten heralde baş ağrım
afiyet olsun canım benim. senden benim gibi dışardan yiyorsun sanırım bari yemek paranı veriyormu şirket.:76:
hoşgeldin canım nasılsın bakalım bugün.bir tombiş daha geldi yani BENNNN
merhabalar kızlar
kızlarrr selmm nasılsınız ALLAHIN İZNİYLE YASİNİMİZ 4 ADET KALDI SUMRU VE MZUHALDE OKUDULARSA ASLINDA TAMAMEN BİTMİŞTİR
kızlarrr selmm nasılsınız ALLAHIN İZNİYLE YASİNİMİZ 4 ADET KALDI SUMRU VE MZUHALDE OKUDULARSA ASLINDA TAMAMEN BİTMİŞTİR
bir tombiş daha geldi yani bennnn
Merhabalar kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?