Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

şişko olcan işteeeeeeeeeeeeeeee :118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118:

amannnnn nimetin yerinemi çıktın sende

hoşgeldin tombişimmmm
hoşbuldum bebişim nasıl oldun bakem sen? bende bugün izne ayrıldım ..doğumdan sonra 12 hafta bebişle birlikteyim inşallah

kızlarrr selmm nasılsınız ALLAHIN İZNİYLE YASİNİMİZ 4 ADET KALDI SUMRU VE MZUHALDE OKUDULARSA ASLINDA TAMAMEN BİTMİŞTİR

hoşgeldin canım nasılsın?

hoşgeldin bacııımm tombiş tombiş zor olmuştur gelmek

aman ya bazen geliyorlar işte mecburen yardım ediyom
allah yardımcın olsun şişkooooooooooooooooooo :118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118:
ay ben size şişko diycem artık

hoşbuldum bebişim nasıl oldun bakem sen? bende bugün izne ayrıldım ..doğumdan sonra 12 hafta bebişle birlikteyim inşallah

iyi oldum kuşummmm rahatım bayaa allaha şükürrr
kızzz pazarları saymazsak bende 14 gün sonra izne ayrılıyom ayyyy sen ne güzel başladın izne

Herkeze Hayırlı Cumalar

Benim İçimi Rahatlatın Lütfen Ben 24 Haftalık hamileyim ama benim ne karnım şişti nede kilo aldım her gören zayıflamışsın diyor annemde acaba bebeğin gelişiminde problemmi var diyo korkuyorum beni bilgilendirin lütfen pazartesi dok. gitcem eşim kaza yapınca gidemedim ama pazartesi gitcem nolur beni bilgilendirin

huhahahahaha konunun üstüne cuk oturduu.. su yazıyı paylaşmak istedim..

Avustralya’da, bir spor salonunun camında bir reklam; zayıf ve bronz tenli bir kadın, hemen yanında şu yazıyor:

“Bu yaz, denizkızı mı olmak istersiniz, yoksa bir balina mı?

Afişteki mankenin fiziksel özelliklerinden çok uzak olan orta yaşlı bir kadın, spor salonunun reklamına sesli bir cevap veriyor:

“İlgilenenlere duyurulur!

Balinaları arkadaşları asla yalnız bırakmazlar, yunuslar, denizaslanları, meraklı insanlar…

Aktif bir cinsel yaşamları vardır, hamile kalır, sevimli bebek balinalar doğururlar. Denizde yüzer, oynarlar. Polinezya adalarının mercan kayalıkları gibi muhteşem yerleri görme şansına sahiptirler. Balinalar harika şarkı söylerler, CD’leri bile vardır. Bazı insanlar dışında, onlara zarar vermek isteyecek tek bir varlık yoktur.

Dünyada herkesin sevdiği, koruduğu ve hayran kaldığı şahane hayvanlardır.

Denizkızı?

Öncelikle, denizkızı diye birşey yoktur.

Var olsalardı da kimlik karmaşası sebebiyle psikolog kapılarında sıra oluştururlardı.

Balık mısın? İnsan mı?

Cinsel hayatları yoktur. Yanlarına yaklaşan erkekleri öldürüyorlar, nasıl

olabilir ki? hem, iyice bir bakın, gerekli donanım nerede??

E, sonuç olarak çocukları da olmaz.

Zaten balık kokan bir kadını kim ister ki?

Sonuç?

Ben balina olmayı tercih ederim.

Medya sadece zayıf insanların güzel olduğunu savunuyor ama ben çocuklarımla dondurma yemeyi, beni heyecanlandıran adamla güzel bir akşam

yemeğinde sohbet etmeyi, arkadaşlarımla çikolata paylaşmayı çok seviyorum. Zamanla kilo alıyoruz; çünkü, kafamıza o kadar çok bilgi yüklüyoruz ki yer kalmıyor ve bedenimizin diğer bölümlerine yerleşmeye başlıyor. Yani, biz kilolu değiliz, inanılmaz kültürlü, eğitimli ve mutluyuz.

Bugünden itibaren, aynaya bakıp da kalçamı gördüğümde, şunu düşüneceğim:

“Allah’ım ne kadar da akıllıyım!”

hoşgeldin bacııımm tombiş tombiş zor olmuştur gelmek

aman ya bazen geliyorlar işte mecburen yardım ediyom
hiç sorma bacım tıslaya tıslaya geldim nasılsın?

tatlım saçmalama ya bebeğinle ilgili bi problem olsa bugüne kadar dr söylerdi zaten
bak bazı insanların iç karnı geniş olduğu için göbişi çıkmayabiliyor
telaş etmene gerek yok ne güzel işte bebeğin kilo alıyor demekki

hiiç merak etme canımcım.ben ılk 25 hafta 5 veya 6 kılo aldım hiiç karnım yoktu.. son 5 haftadır karnım acayıp şişti ondan once hiiç belli bile olmuyordu.aynen etrafımdakı ınsanlar korkutuyordu benı.bu işte bı sıkıntı olmasın dıyorlardı.ama hıc uzulme gecen ay 800 gr olan bebısım bu ay 1500 gr olmus ..sende meraklanma pazartesı doktora gıdınce rahatlarsın..

hoşbuldum bebişim nasıl oldun bakem sen? Bende bugün izne ayrıldım ..doğumdan sonra 12 hafta bebişle birlikteyim inşallah

sağol canımmm iyiyim çok şükür kocişle uyuyduk sabah nöbetten geldi kahvaltı yaptık uyuduk ancak kendime geldimm kocişim sizin oranın güvenliği için uykusuz kalıyoo yaa bak hala uyuyoo

hoşgeldin tatlımmmmmmmm
ne için okuyonuz ben yabancı kaldım bu konuya yaaa bende okuyabilirim eksik varsa

canımm biz bayaa oldu başlayalı hamiş kalmak isteyenler hamişler için kolay doğum hayırlı bebek olsun diye hastalar borçlular .... Kısacası herşey için canımm ben 2 okudum ekledim ve bitti tabii sumru ve mzuhal okudularsa yoksa onların yerinede okumamız lasımm mzuhale uzun süredir rastlamadımm sumruya özel messaj atarım şimdi

slm efnan hoşgeldin canım
walla hep niyet ediyorum okumaya bir türlü nasip olmuyor ya

nasip olur inşallah canımmm ibu bitti ama isterseniz birdaha başlarız

iyi oldum kuşummmm rahatım bayaa allaha şükürrr
kızzz pazarları saymazsak bende 14 gün sonra izne ayrılıyom ayyyy sen ne güzel başladın izne

oh oh seninde az kalmış .başladım canım şükür eşim okuluma vermeye gitti raporumu ..darısı size valla çokk rahatlık

inşallah bebek kilo alıyordur kaç gündür içim içimi yiyor pazartesi sabahın köründe dok. gitcem nasıl dayanacam o güne kadar bilmiyorum

didoşşşşşşşşşşşşşşşne o öyle şişko falan
sevdiğimden sölüyommmmmmm

m zuhalede özelden yaz bakalım okumadıysa ben okurum tatlımmmm
esparanzen hoşgeldin kuşummmmm
kepeklim yazı süpermiş valla bayıldım

İnşallah Öyledir Ağlatıyorlar hep beni ya zaten çok duygusallaştım dua edin kötü bişi söylemesin dok. yoksa kaldıramam ben

ayy çatladım gülmektenn süperrrrrr yaaa

SANADA HAYIRLI CUMALAR CANIMM ANNE KARNINDA BEBEK AÇ KALMAZ MERAK ETME O SEN HİÇ BİŞİ YEMESENBİLE SENDEN BESLENİR AMA DOĞUMDAN SONRA ÖNEMLİ ANNE SÜTÜ SEN NE YERSEN OZAMAN OLUR VE OZAMAN SENİN İYİ BESLENMEN GEREKLİ

uyu bacım bu günleri iyi değerlendir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…