hoşbuldum bebişim nasıl oldun bakem sen? bende bugün izne ayrıldım ..doğumdan sonra 12 hafta bebişle birlikteyim inşallahşişko olcan işteeeeeeeeeeeeeeee :118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118:
amannnnn nimetin yerinemi çıktın sende
hoşgeldin tombişimmmm
kızlarrr selmm nasılsınız ALLAHIN İZNİYLE YASİNİMİZ 4 ADET KALDI SUMRU VE MZUHALDE OKUDULARSA ASLINDA TAMAMEN BİTMİŞTİR
allah yardımcın olsun şişkooooooooooooooooooo :118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118:hoşgeldin bacııımm tombiş tombiş zor olmuştur gelmek
aman ya bazen geliyorlar işte mecburen yardım ediyom
kaşı kaşı aman nazar degmesin. ondan sonrada başlıcan kilo aldım diye böyleaglıcan. amannnnnn o zamanlarda hiç çekilmezsin. aman allah nazardan korusunda birde kilo konusunda nazını çekmeyelim.
aaaa ben çekilmez bi karımıyım yani ne diyonafiyet olsun...
ben pide yedim
ben 50 kiloyum he kız zayıfmışsın
afiyet olsun canım benim. senden benim gibi dışardan yiyorsun sanırım bari yemek paranı veriyormu şirket.:76:
hoşgeldin canım nasılsın bakalım bugün.
hoşbuldum bebişim nasıl oldun bakem sen? bende bugün izne ayrıldım ..doğumdan sonra 12 hafta bebişle birlikteyim inşallah
hoşgeldin canım nasılsın?
hiç sorma bacım tıslaya tıslaya geldimhoşgeldin bacııımm tombiş tombiş zor olmuştur gelmek
aman ya bazen geliyorlar işte mecburen yardım ediyom
kaşı kaşı aman nazar degmesin. ondan sonrada başlıcan kilo aldım diye böyleaglıcan. amannnnnn o zamanlarda hiç çekilmezsin. aman allah nazardan korusunda birde kilo konusunda nazını çekmeyelim.
sağol canım uykusuzluk dışında bi sıkıntım yok sen nasılsın??afiyet olsun...
ben pide yedim
ben 50 kiloyum he kız zayıfmışsın
afiyet olsun canım benim. senden benim gibi dışardan yiyorsun sanırım bari yemek paranı veriyormu şirket.:76:
hoşgeldin canım nasılsın bakalım bugün.
selmm canımm nasılsınnn? Yaa sana diyektim mart topiğinde kızlar kendi aralarında konuşmuşlar meryem süresi ve inşirah süreside doğumu kolaylaştırıyomuş bilgin olsunn canımm okuyabilirsen
canım meryem suresini dinliyorum ama onda secde ayeti var ve ben secdeye varamıyorum o yüzden şimdilik hatimi tamamlamaya uğraşıyorum.
Herkeze Hayırlı Cumalar
Benim İçimi Rahatlatın Lütfen Ben 24 Haftalık hamileyim ama benim ne karnım şişti nede kilo aldım her gören zayıflamışsın diyor annemde acaba bebeğin gelişiminde problemmi var diyo korkuyorum beni bilgilendirin lütfen pazartesi dok. gitcem eşim kaza yapınca gidemedim ama pazartesi gitcem nolur beni bilgilendirin
Herkeze Hayırlı Cumalar
Benim İçimi Rahatlatın Lütfen Ben 24 Haftalık hamileyim ama benim ne karnım şişti nede kilo aldım her gören zayıflamışsın diyor annemde acaba bebeğin gelişiminde problemmi var diyo korkuyorum beni bilgilendirin lütfen pazartesi dok. gitcem eşim kaza yapınca gidemedim ama pazartesi gitcem nolur beni bilgilendirin
hoşbuldum bebişim nasıl oldun bakem sen? Bende bugün izne ayrıldım ..doğumdan sonra 12 hafta bebişle birlikteyim inşallah
hoşgeldin canım nasılsın?
hoşgeldin tatlımmmmmmmm
ne için okuyonuz ben yabancı kaldım bu konuya yaaa bende okuyabilirim eksik varsa
slm efnan hoşgeldin canım
walla hep niyet ediyorum okumaya bir türlü nasip olmuyor ya
allah yardımcın olsun şişkooooooooooooooooooo :118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118:
ay ben size şişko diycem artık
aaaa ben çekilmez bi karımıyım yani ne diyon
yok şimdi çekilirsin canım aaaa aşk olsun kız sen çelikmiyicen de kim çekilecek. demek istedigim kilo alırsan çekilmez olursun.
didem alınma kız şaka takılıyorum. kızdınmı yoksa
iyi oldum kuşummmm rahatım bayaa allaha şükürrr
kızzz pazarları saymazsak bende 14 gün sonra izne ayrılıyom ayyyy sen ne güzel başladın izne
tatlım saçmalama ya bebeğinle ilgili bi problem olsa bugüne kadar dr söylerdi zaten
bak bazı insanların iç karnı geniş olduğu için göbişi çıkmayabiliyor
telaş etmene gerek yok ne güzel işte bebeğin kilo alıyor demekki
sevdiğimden sölüyommmmmmmdidoşşşşşşşşşşşşşşşne o öyle şişko falan
yok kızzzz şaka yapıyom bende alınırmıyım bilmiyonmuallah yardımcın olsun şişkooooooooooooooooooo :118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118:
ay ben size şişko diycem artık
yok şimdi çekilirsin canım aaaa aşk olsun kız sen çelikmiyicen de kim çekilecek. demek istedigim kilo alırsan çekilmez olursun.
didem alınma kız şaka takılıyorum. kızdınmı yoksa
oh oh seninde az kalmış .başladım canım şükür eşim okuluma vermeye gitti raporumu ..darısı size valla çokk rahatlık
aminnn canım aminnnnnnnnnnnnnnnnn allah kurtarsın bizide
m zuhalede özelden yaz bakalım okumadıysa ben okurum tatlımmmmsağol canımmm iyiyim çok şükür kocişle uyuyduk sabah nöbetten geldi kahvaltı yaptık uyuduk ancak kendime geldimm kocişim sizin oranın güvenliği için uykusuz kalıyoo yaa bak hala uyuyoo
canımm biz bayaa oldu başlayalı hamiş kalmak isteyenler hamişler için kolay doğum hayırlı bebek olsun diye hastalar borçlular .... Kısacası herşey için canımm ben 2 okudum ekledim ve bitti tabii sumru ve mzuhal okudularsa yoksa onların yerinede okumamız lasımm mzuhale uzun süredir rastlamadımm sumruya özel messaj atarım şimdi
nasip olur inşallah canımmm ibu bitti ama isterseniz birdaha başlarız
hiiç merak etme canımcım.ben ılk 25 hafta 5 veya 6 kılo aldım hiiç karnım yoktu.. son 5 haftadır karnım acayıp şişti ondan once hiiç belli bile olmuyordu.aynen etrafımdakı ınsanlar korkutuyordu benı.bu işte bı sıkıntı olmasın dıyorlardı.ama hıc uzulme gecen ay 800 gr olan bebısım bu ay 1500 gr olmus..sende meraklanma pazartesı doktora gıdınce rahatlarsın..
huhahahahaha konunun üstüne cuk oturduu.. su yazıyı paylaşmak istedim..
Avustralya’da, bir spor salonunun camında bir reklam; zayıf ve bronz tenli bir kadın, hemen yanında şu yazıyor:
“Bu yaz, denizkızı mı olmak istersiniz, yoksa bir balina mı?
Afişteki mankenin fiziksel özelliklerinden çok uzak olan orta yaşlı bir kadın, spor salonunun reklamına sesli bir cevap veriyor:
“İlgilenenlere duyurulur!
Balinaları arkadaşları asla yalnız bırakmazlar, yunuslar, denizaslanları, meraklı insanlar…
Aktif bir cinsel yaşamları vardır, hamile kalır, sevimli bebek balinalar doğururlar. Denizde yüzer, oynarlar. Polinezya adalarının mercan kayalıkları gibi muhteşem yerleri görme şansına sahiptirler. Balinalar harika şarkı söylerler, CD’leri bile vardır. Bazı insanlar dışında, onlara zarar vermek isteyecek tek bir varlık yoktur.
Dünyada herkesin sevdiği, koruduğu ve hayran kaldığı şahane hayvanlardır.
Denizkızı?
Öncelikle, denizkızı diye birşey yoktur.
Var olsalardı da kimlik karmaşası sebebiyle psikolog kapılarında sıra oluştururlardı.
Balık mısın? İnsan mı?
Cinsel hayatları yoktur. Yanlarına yaklaşan erkekleri öldürüyorlar, nasıl
olabilir ki? hem, iyice bir bakın, gerekli donanım nerede??
E, sonuç olarak çocukları da olmaz.
Zaten balık kokan bir kadını kim ister ki?
Sonuç?
Ben balina olmayı tercih ederim.
Medya sadece zayıf insanların güzel olduğunu savunuyor ama ben çocuklarımla dondurma yemeyi, beni heyecanlandıran adamla güzel bir akşam
yemeğinde sohbet etmeyi, arkadaşlarımla çikolata paylaşmayı çok seviyorum. Zamanla kilo alıyoruz; çünkü, kafamıza o kadar çok bilgi yüklüyoruz ki yer kalmıyor ve bedenimizin diğer bölümlerine yerleşmeye başlıyor. Yani, biz kilolu değiliz, inanılmaz kültürlü, eğitimli ve mutluyuz.
Bugünden itibaren, aynaya bakıp da kalçamı gördüğümde, şunu düşüneceğim:
“Allah’ım ne kadar da akıllıyım!”
m zuhalede özelden yaz bakalım okumadıysa ben okurum tatlımmmm
esparanzen hoşgeldin kuşummmmm
kepeklim yazı süpermiş valla bayıldım
Herkeze Hayırlı Cumalar
hiç sorma bacım tıslaya tıslaya geldimnasılsın?
sağol canım uykusuzluk dışında bi sıkıntım yok sen nasılsın??
canım meryem suresini dinliyorum ama onda secde ayeti var ve ben secdeye varamıyorum o yüzden şimdilik hatimi tamamlamaya uğraşıyorum.
CANIMM SECDEYE VARDIĞINDA KOLLARININ DİRSEKLERİ DİZİNE DEĞİCEK AMA BENİM DEĞMİYO DEĞMESEDE ELİMDEN GELENİ YPIYORMM CANIMM ALLAH KABUL EDER inş. bende daha okumadım meryem süresini bene bebecik doğmadan hatim edeyim diyorumm ozaman okumuş olurum inşallah sen kaçıncı cüzdesin bu ara canımm benim daha çok var 13 e yeni geçtimm
sağol canımmm iyiyim çok şükür kocişle uyuyduk sabah nöbetten geldi kahvaltı yaptık uyuduk ancak kendime geldimm kocişim sizin oranın güvenliği için uykusuz kalıyoo yaa bak hala uyuyoo
canımm biz bayaa oldu başlayalı hamiş kalmak isteyenler hamişler için kolay doğum hayırlı bebek olsun diye hastalar borçlular .... Kısacası herşey için canımm ben 2 okudum ekledim ve bitti tabii sumru ve mzuhal okudularsa yoksa onların yerinede okumamız lasımm mzuhale uzun süredir rastlamadımm sumruya özel messaj atarım şimdi
nasip olur inşallah canımmm ibu bitti ama isterseniz birdaha başlarız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?