m zuhalede özelden yaz bakalım okumadıysa ben okurum tatlımmmm
esparanzen hoşgeldin kuşummmmm
kepeklim yazı süpermiş valla bayıldım
uyu bacım bu günleri iyi değerlendir..
mzuhalin profiline ulaşamadım canımm istersen oku sen eksik olmasında tek fazla olsunn ok mi oku
he kız valla annemde öyle diyoo
SANADA HAYIRLI CUMALAR CANIMM ANNE KARNINDA BEBEK AÇ KALMAZ MERAK ETME O SEN HİÇ BİŞİ YEMESENBİLE SENDEN BESLENİR AMA DOĞUMDAN SONRA ÖNEMLİ ANNE SÜTÜ SEN NE YERSEN OZAMAN OLUR VE OZAMAN SENİN İYİ BESLENMEN GEREKLİ
hiç sorma bacım tıslaya tıslaya geldimnasılsın?
CANIMM SECDEYE VARDIĞINDA KOLLARININ DİRSEKLERİ DİZİNE DEĞİCEK AMA BENİM DEĞMİYO DEĞMESEDE ELİMDEN GELENİ YPIYORMM CANIMM ALLAH KABUL EDER inş. bende daha okumadım meryem süresini bene bebecik doğmadan hatim edeyim diyorumm ozaman okumuş olurum inşallah sen kaçıncı cüzdesin bu ara canımm benim daha çok var 13 e yeni geçtimm
namazlarımı oturarak kılıyorum ve secdeye eğilemiyorum canım bende artık ..ama buna şükür .Allah kabul etsin inş.24.cüzdeyim canım inş. bitirebilirim bende
ay kızlar benim başım çatlıyo
bide belimde hiç geçmeyen bir ağrı var
ay niye iyileşemiyorum ben yaaaaaaaaaaaaa
bu arada yarın adt günüm ama belirti yok hiç.hep soğan kürü içerdim yapsammı yapmasammı?
canım ilaç içseydin bi tane
Iyiyim ebrucum napim yuvarlanıyorum tabiri caizse
Efnan okumaya çalışırım okursan haber veririm sana
tamam tatlım akşam okurum zevkleee
SANADA HAYIRLI CUMALAR CANIMM ANNE KARNINDA BEBEK AÇ KALMAZ MERAK ETME O SEN HİÇ BİŞİ YEMESENBİLE SENDEN BESLENİR AMA DOĞUMDAN SONRA ÖNEMLİ ANNE SÜTÜ SEN NE YERSEN OZAMAN OLUR VE OZAMAN SENİN İYİ BESLENMEN GEREKLİ
namazlarımı oturarak kılıyorum ve secdeye eğilemiyorum canım bende artık ..ama buna şükür .Allah kabul etsin inş.24.cüzdeyim canım inş. bitirebilirim bende
ooo az kalmış senin canımmm biter inşallah benim daha çok var ben pek tembelimm heralde ben zorda olsa secdeye eğiliyorumm bi sakıncası yoktur inşallah canımm eşim falanda diyo oturark kıl diye ama ben yine ayaktayımm bilgin varmı bi sakıncası yok dimi
Yeterince Beslendiğimi düşünüyorum peynir zeytin ayran yoğurt hergün mutlaka tüketiyorum inş bişi yoktur içim rahatsın pazartesi yarabbim hergün dua ediyorum
canımm inşallah bize güzel haber vereceksin merak etme kaygılarında boşa çıkacak
ay içiyorum da etkisi geçince yine başlıyor kötüyüm
burda da kimse yok biri gelsede ben çıksam
gözlerim sağa sola baktıkça beynim ağrıyo resmen
bi de bel ağrısını çözemedim yaaaaaaaa offffffffff
tamam canımmm bkliyorumm
ay çok iyi olur valla biterde kafamdan kaygısı gider
ooo az kalmış senin canımmm biter inşallah benim daha çok var ben pek tembelimm heralde ben zorda olsa secdeye eğiliyorumm bi sakıncası yoktur inşallah canımm eşim falanda diyo oturark kıl diye ama ben yine ayaktayımm bilgin varmı bi sakıncası yok dimi
canımm inşallah bize güzel haber vereceksin merak etme kaygılarında boşa çıkacak
İnşallah Kaygılarım Boşa Çıkar İnşallah Ezanda okunuyor şuan Allah'ım İnşallah Bebek Kilo alıyordur Teşekkür Ederim Herkeze
efnancım dinen bi sakıncası yok fakat kendini zorlama, bebişi sıkıştırma ,dinimiz kolaylık dini ..oturarak kolayca kılarsın ..
ay kızlar benim başım çatlıyo
bide belimde hiç geçmeyen bir ağrı var
ay niye iyileşemiyorum ben yaaaaaaaaaaaaa
bu arada yarın adt günüm ama belirti yok hiç.hep soğan kürü içerdim yapsammı yapmasammı?
İnşallah Öyledir Ağlatıyorlar hep beni ya zaten çok duygusallaştım dua edin kötü bişi söylemesin dok. yoksa kaldıramam ben
evet canımm öylede bana sııkntı olmuyo zorlanmıyorummm çok az biraz oda olur diyorumm ama birazdaha ilerlesinn belkimm dah zorlanırım ozaman kılarımm oturarak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?