Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

m zuhalede özelden yaz bakalım okumadıysa ben okurum tatlımmmm
esparanzen hoşgeldin kuşummmmm
kepeklim yazı süpermiş valla bayıldım

mzuhalin profiline ulaşamadım canımm istersen oku sen eksik olmasında tek fazla olsunn ok mi oku

uyu bacım bu günleri iyi değerlendir..

he kız valla annemde öyle diyoo

ay kızlar benim başım çatlıyo
bide belimde hiç geçmeyen bir ağrı var
ay niye iyileşemiyorum ben yaaaaaaaaaaaaa
bu arada yarın adt günüm ama belirti yok hiç.hep soğan kürü içerdim yapsammı yapmasammı?

oyyy başım ağrıdııııııı
bu arada nisan analarının göbüşlerine göbüşümü ekledim bacılar haberiiiz olaaaa

SANADA HAYIRLI CUMALAR CANIMM ANNE KARNINDA BEBEK AÇ KALMAZ MERAK ETME O SEN HİÇ BİŞİ YEMESENBİLE SENDEN BESLENİR AMA DOĞUMDAN SONRA ÖNEMLİ ANNE SÜTÜ SEN NE YERSEN OZAMAN OLUR VE OZAMAN SENİN İYİ BESLENMEN GEREKLİ​

Yeterince Beslendiğimi düşünüyorum peynir zeytin ayran yoğurt hergün mutlaka tüketiyorum inş bişi yoktur içim rahatsın pazartesi yarabbim hergün dua ediyorum

canım ilaç içseydin bi tane

ay içiyorum da etkisi geçince yine başlıyor kötüyüm
burda da kimse yok biri gelsede ben çıksam
gözlerim sağa sola baktıkça beynim ağrıyo resmen
bi de bel ağrısını çözemedim yaaaaaaaa offffffffff

Iyiyim ebrucum napim yuvarlanıyorum tabiri caizse

Efnan okumaya çalışırım okursan haber veririm sana

tamam canımmm bkliyorumm

tamam tatlım akşam okurum zevkleee

ay çok iyi olur valla biterde kafamdan kaygısı gider

allah allah neden oldu ki acaba
geçmiş olsun canım ee başka eleman yokmu canım
ara gelsinler çık sende

Birde Benim bi huyum vardır kafaya birşey takdım mı tam takarım annem başta zaten ya iç karın bu kadar buyukmu olurmuş falan Bana Destek Olan bi eşim var oda garibim :) yatakdan kalkamıyor :) bi o bana moral veriyor

efnancım dinen bi sakıncası yok fakat kendini zorlama, bebişi sıkıştırma ,dinimiz kolaylık dini ..oturarak kolayca kılarsın ..

efnancım dinen bi sakıncası yok fakat kendini zorlama, bebişi sıkıştırma ,dinimiz kolaylık dini ..oturarak kolayca kılarsın ..

evet canımm öylede bana sııkntı olmuyo zorlanmıyorummm çok az biraz oda olur diyorumm ama birazdaha ilerlesinn belkimm dah zorlanırım ozaman kılarımm oturarak

kız peki sogan kürünün bi zararı yok mu hani blki hamişsin o zaman bi zararı olurmu ki içme bekle bakalım biraz daha belki kendiliginden gelir

İnşallah Öyledir Ağlatıyorlar hep beni ya zaten çok duygusallaştım dua edin kötü bişi söylemesin dok. yoksa kaldıramam ben

canım yaaa üzme kendini boşu boşuna 7.aya kadar karnı çıkmayan bir sürü kadın var ..bebişin çok rahat annesi içerde ama sen kendini üzersen o da üzülür ..hadi mutlu ol bakııımm

evet canımm öylede bana sııkntı olmuyo zorlanmıyorummm çok az biraz oda olur diyorumm ama birazdaha ilerlesinn belkimm dah zorlanırım ozaman kılarımm oturarak

Yüce Rabbim Kıldığınız Tüm Namazları Kabul Eder İnş. ve bebeklerimizide doğduğunda imamı güçlü verir inşallah.
Bu Kılınan namazlar edilen dualar okunan kuranlar bebek için de inanılmaz faydalı

Benim teyzem hamileyken hem cuma günleri sohbete gidip kuran dinledi oğlu şuan 5 yaşında ve bazı kuran harflerini sureleri Ezbere biliyor
zekasıda çok kuvvetli Allah Herkeze Nasip Etsin

kızlar şarjım bitiyo kapanır birazdann bilgisayar kendinize ii akınn sonra görüşürüz inlallah ALLAH A EMANET OLUNN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…