Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

allah allah neden oldu ki acaba
geçmiş olsun canım ee başka eleman yokmu canım
ara gelsinler çık sende

yerime bakan tek kişiyim de
şansıma iş yerinde kimse yok herkes bir yere gitti

kız peki sogan kürünün bi zararı yok mu hani blki hamişsin o zaman bi zararı olurmu ki içme bekle bakalım biraz daha belki kendiliginden gelir

off bu ay çok stresliyim bi de bu hastalıklar eve gidip yatmak istiyorum
kocamda kaç akşam doğru düzgün yemek yiyemedi yinede şikayeti yok adamın da
ben rahat edemiyom

:) işte böyle morallere çook ihtiyacım var Çok Teşekkür ederim

canım benimm üzme sen kendini..geçen doktor kontrolümde bi kadınla tanıştım karnı benimkinin 7 aylık hali gibi ..meğerse 40.haftayı doldurmuşta doğumu bekliyormuş .ikimizi yanyana koysan doğuma gitcek ben gibi duruyodu

Benim Çıkmam Lazım Pazartesi Size Haber Verecem Dua Edin Bana ve bebeğime öpüyorum sizi ve bebişlerinizi kendinize çook iyi bakın Allaha Emanet olun

DİDEMMMMMMM gördüm ggöbişini kız sanki eskiden daha sivriydi karnın . çok tatlı görünüyosun ama büyük değil karnın

DİDEMMMMMMM gördüm ggöbişini kız sanki eskiden daha sivriydi karnın . çok tatlı görünüyosun ama büyük değil karnın

karnım yayıldı ebrum yaaa zaman geçtikçe yanlara doğru gidiyo sivriliği kalmadı
evet çok büyük değil allahtan ama hareketlerimi kısıtlamaya yetiyor

karnım yayıldı ebrum yaaa zaman geçtikçe yanlara doğru gidiyo sivriliği kalmadı
evet çok büyük değil allahtan ama hareketlerimi kısıtlamaya yetiyor

yok yok maşallahın var didoş . böyle giderse doğumdan sonra hemen eski haline gelirsin

Ferdacım sabahki mesajını yeni gördüm, yeni geldim topiğe. Herkesin gündemini yakalamış, beni de unutmamışsın teşekkür ederim :) inşallah söylediğin gibi olur canım tekrar teşekkürler öptüm

didoşum harbi sipsivri karnın gitmiş genişlemiş karnın..kızın tepikleye tepikleye genişletmş mekanını..

ama hiçde oyle aşagıda deil kim dıo onu..
şişman ebuşuma lınk verin o oyle arayıp bulmaya zorlanmasın..veriim mi gıız tombil..

ebrar bizi oycak oycakkkkkkkkkkkkk
he yavvv kız tepikliye tepikliywe yamulttu karnımı anacım ay burda bi aşçı teyze var o dedi karnın aşağıda erkenmi doğuracan diye anammmm çok sinir oldum

inşallahhhhhhh tek temennim o valla eskilere olmasada bi 63 e filan düşsem tekrar benden kralı yok

http://www.kadinlarkulubu.com/nisan-anneleri/393506-2011-nisan-annelerinin-gobusleri.html

al şişkocum yorulma sen

walla çok güzel didoşummöyle çok büyük de deil

aldım kuşum saolasın kız hani senin resmin
unuttum sanma bak pazartesi görecem o resmii:98::98::98:

ebrar bizi oycak oycakkkkkkkkkkkkk
he yavvv kız tepikliye tepikliywe yamulttu karnımı anacım ay burda bi aşçı teyze var o dedi karnın aşağıda erkenmi doğuracan diye anammmm çok sinir oldum

yok be ne oyacam doğru diyonuz
aman ona neymiş senin karnından
bakma sen kimseye herkes bi dr maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…