:26::26::26:
timam işallah unutmam..ama sende çekecektin..
saol canım benimmmmmmmmmmwalla çok güzel didoşummöyle çok büyük de deil
aldım kuşum saolasın kız hani senin resmin
unuttum sanma bak pazartesi görecem o resmii:98::98::98:
ah canım aslınıda biliyo şişko prensesim bakmıyom zati konuşur konuşur susarlaryok be ne oyacam doğru diyonuz
aman ona neymiş senin karnından
bakma sen kimseye herkes bi dr maşallah
:26::26::26:
timam işallah unutmam..ama sende çekecektin..
artık ikinizde çekip ekleseniz gerçi ben kipekliyi gördüm ama zayıf haliniönce senn canım
yawrular ben kaçtım allaha emanet olun
hepinizi öptüm iyi akşamlarrrrrrrrr
yaaaa siz face görüyosunuz dimi birbirinizibenim face yok Yasakli Site den göreyim sizi adreslerinizi yazın bana ekleyeyim sizi
saol canım benimmmmmmmmmm
ah canım aslınıda biliyo şişko prensesim bakmıyom zati konuşur konuşur susarlar
artık ikinizde çekip ekleseniz gerçi ben kipekliyi gördüm ama zayıf halinişişkoyuda istiyomm
hayır sen bana kocişinle masada oturuken olan fotoyu gösterdin ondada zayıf görünüyodun tamammııııııııııııııııııııııııııııııııızayııff :26: :26: :26:yanlış kişiye bakmıssın cınıım. neyse göbişimide gösterem size bi zaman..
selamlarrrrrrr sonunda bittti son faturamı kesyım sevkiyat işi bitiyo. nabersinizzz.
kızlar size çok diyodum obur diyeee. sormayın halimii. yemek yiyomm 1 saat geçmeden midem kazınıyo. etrafım abur cubur doldu şimdiden napcam benyaaa çok kilo alcam. yemekleri kıstım artık ekmek yemiyom.tansiyon tavan yapmasın bide.
eeeeeeeeeeeeeeeee artıkkkkkk nazlanmaaaa dertlenmeeeeeeee şikayetlerimi söyleme sırası bendeyandınızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
gönüslerim çok acıyoooooooooooo akıntım çooooooooooooooook napcam ben
yarın 12,20 de doktor kontrolü var ne dicek bakalım.
ha birde sağlık ocana kayıt yaptırcammıya yoksam 100 tl bayılıp doktoruma devammı edim ne dersiniz.
uyy ben seni eve gittin sanıodum.erken cıkıcam demedın mı hacıı..selamlarrrrrrr sonunda bittti son faturamı kesyım sevkiyat işi bitiyo. nabersinizzz.
kızlar size çok diyodum obur diyeee. sormayın halimii. yemek yiyomm 1 saat geçmeden midem kazınıyo. etrafım abur cubur doldu şimdiden napcam benyaaa çok kilo alcam. yemekleri kıstım artık ekmek yemiyom.tansiyon tavan yapmasın bide.
eeeeeeeeeeeeeeeee artıkkkkkk nazlanmaaaa dertlenmeeeeeeee şikayetlerimi söyleme sırası bendeyandınızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
gönüslerim çok acıyoooooooooooo akıntım çooooooooooooooook napcam ben
yarın 12,20 de doktor kontrolü var ne dicek bakalım.
ha birde sağlık ocana kayıt yaptırcammıya yoksam 100 tl bayılıp doktoruma devammı edim ne dersiniz.
dimekkk işgence haaa dur sen daha neler edicem sana evhana.hayır sen bana kocişinle masada oturuken olan fotoyu gösterdin ondada zayıf görünüyodun tamammııııııııııııııııııııııııııııııııı
oyyyyyyyyyyy bayan işkence geldi gözümüz aydınnnnnnn
şimdiden şişko diyem ben sana temelleri atıyon nasılsa
göğüslerinde daha çok ağrır normallllllllll akıntında olur normalllllllllllllllllllllll sonra sadece sağlık ocağıyla olmaz doktorunada gitmen lazım sağlık ocağında bişey yapmıyolar çünkümmmmmm
uyy ben seni eve gittin sanıodum.erken cıkıcam demedın mı hacıı..
amaan varsın olsun kılo nolcek sımdılık bulantılar rahatsız edene kadar rahatına bak bacım sen..
haa bence sımdıden tuzlu yemeyı kes ben cok faydasını gordum cok sukur sıslıgım olmadı..
saglık ocagına kayıt yaptırıon ama doktor gıbı bakmıolar ya..bence sen ssk ıle anlasmalı baska bı doktor bul kendıne 100 tl pek pahalımıs..
ben 30lıra verıom her kontrole ozel hastane ..
dimekkk işgence haaa dur sen daha neler edicem sana evhana.
de bacım deeşişko oldum hemencik
cnmmm eve nerdee gidicem iş çok yarın inşallah izin alabilirsem gelmicem. tuz zati yemiyom az tuzlu yiyom tansiyondan dolayı. burların yabancısıyım nerde bulcam özel öyle iyi doktor. gerçi hastaneler var ama bu doktora ayıp olmazmı bebek sahibi etti bizi bırakcaz. bakalım bi yarın gidimde 3 ayı bi dolduralım snrasında bulurum bi hastane
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?