günaydın canımcımm.. söylesende doğuma bir iki gün kala gelselerr..anne ev kalabalık olur bulalırım falan desen anlamazlarmı....üf ya ne zor böyle herkesle uğraşmak helede hamileykennn..bende iyi değilim eşim benimle konuşmuyor.... sen üzme kendini bebişini kucağına alınca kimseyi evde istemiyorum dersin :)))Günaydın kızlar kimse yok ama ben yazıyım dün akşamdan beri çok sinirliyim kaynanamgilde doğumdan önce geliyolarmış hanfendi bana sormadan yapmış planını annemde diyrmuş otobüsle gitme bizle gelirisin diye deli olucam nasıl sinir oldum ya sizin ne işiniz var doğumdan önce kabus gibi dayanamıyorm artık kızlar çok kötüyüm bunlar beni iyice bunalıma sokacak ay hanfendi çok heyecanlıymış uyuyamıyormuş hep dua diyormuş o yüzden mi bir çöp bile almadın çocuğuma öyle üzgünümki hamilliğimi zehir ettiler eşime dedim konuyu kapattı akşam konuşturmadı bende gittim yattım ama hala sinirli ve ağlamaklıyım(((((((( ne yapıcam ben şimdi
günaydın canımcımm.. söylesende doğuma bir iki gün kala gelselerr..anne ev kalabalık olur bulalırım falan desen anlamazlarmı....üf ya ne zor böyle herkesle uğraşmak helede hamileykennn..bende iyi değilim eşim benimle konuşmuyor.... sen üzme kendini bebişini kucağına alınca kimseyi evde istemiyorum dersin :)))
günaydın canımcımm.. söylesende doğuma bir iki gün kala gelselerr..anne ev kalabalık olur bulalırım falan desen anlamazlarmı....üf ya ne zor böyle herkesle uğraşmak helede hamileykennn..bende iyi değilim eşim benimle konuşmuyor.... sen üzme kendini bebişini kucağına alınca kimseyi evde istemiyorum dersin :)))
Selam kızlar eşim çıktı gitti bende geldim
bende öyle düşünüyorum valla ilk defa dün gece ayrı yattık.. gerçi biraz benim inadım yüzüne oldu ama ne bileyim doğrumu yaptım yanlışmı...koltukta sabahladım bu gece...mrb canım noldu kuşum nazar mı değdi sizeeee
hoşgeldinnn.benimde kardeşlerim gitti off sıkıldımmmm
bende öyle düşünüyorum valla ilk defa dün gece ayrı yattık.. gerçi biraz benim inadım yüzüne oldu ama ne bileyim doğrumu yaptım yanlışmı...koltukta sabahladım bu gece...
kadeşlerin mi yanındaydı canım ne güzel Allah kavuştursun
kızdım ama haklıyım eltime gittik akşam giderken yolda bi tane sigara içti, eltimden kalkmadan önce bi tane daha içti. eve gelincede içmek isteyince patladım...yatarken sigara içim yatalım dedi dedim içme içersen gitmem yatağa güldü gitti içti bende gitmedim yatağa çok kızdı... inat ettim dün gece koltukta yattım ona çok kızdı sanırım ya sigarayı evlenince azaltacağına söz vermişti yok daha arttı kırk kere dedim..restleştik güya işte ne güzel kahvaltıda hazırlamıştım.suratıma bile bakmadan yemek yemeden çıktı gittikeşke ayrı yatmasaydınnn.ben .çok sinir oluom öle olunca malum eşim nefes alsam ayrı yatmaya kalkan biri.neden öle oldu kıs sende çok kızmasan yapmazdın galibaaa
kızdım ama haklıyım eltime gittik akşam giderken yolda bi tane sigara içti, eltimden kalkmadan önce bi tane daha içti. eve gelincede içmek isteyince patladım...yatarken sigara içim yatalım dedi dedim içme içersen gitmem yatağa güldü gitti içti bende gitmedim yatağa çok kızdı... inat ettim dün gece koltukta yattım ona çok kızdı sanırım ya sigarayı evlenince azaltacağına söz vermişti yok daha arttı kırk kere dedim..restleştik güya işte ne güzel kahvaltıda hazırlamıştım.suratıma bile bakmadan yemek yemeden çıktı gitti
eşim büyütecek gibi görünüyor.. normald gündüz arardı hala aramadı...hımmm neyse canım büyük bi problem yokmuşş nazlanmışsınız birbirinizeeeee
eşim büyütecek gibi görünüyor.. normald gündüz arardı hala aramadı...
doğru canım aslında yatayım diye çok uğraştı geldi öptü ben yine inat edince beklemiyoordu böyle bişi benden amann ne yapayımmm artık oldu... kendini düşünüyorum hamileyken 2-3 ten fazla içmezdi.. demek bebek daha önemli.. bunu söyleyince.. bebek herzaman olur seni tekrar bulamam diyor..anladımm tabii canın sıkılmıştır mutlaka ama bence eşin haksız ama haklı konuma gelmeye çalışıo o kadar.yani sana kızdığından siilde sigara iiçti utandı sözünü tutamıo üstünü böle örtmeye çalışıo galiba.yanlış yorum yapmadım umarım seni kızdrımadımm.
doğru canım aslında yatayım diye çok uğraştı geldi öptü ben yine inat edince beklemiyoordu böyle bişi benden amann ne yapayımmm artık oldu... kendini düşünüyorum hamileyken 2-3 ten fazla içmezdi.. demek bebek daha önemli.. bunu söyleyince.. bebek herzaman olur seni tekrar bulamam diyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?