Zuhall canımm nasılsın yasin okudunmu?
iyiyim canm sağol ben 3 tane okudum ekle baktım arada ama seni göremedim söleyecketim sen nasılsın bebiş nasıl
Rabbim kabul eder inş..bana da nasip eder anne olmayı..
dualarınızda bana da yer verin unutmayın..
efnancım bende bugun ıkı tane okudum sayıyı tamamladık ınsallah.Allah kabul etsin.
iyiyim canm sağol ben 3 tane okudum ekle baktım arada ama seni göremedim söleyecketim sen nasılsın bebiş nasıl
Rabbim kabul eder inş..bana da nasip eder anne olmayı..
Dualarınızda bana da yer verin unutmayın..
Allahım hamıle olmayanlara en kısa surede bebekler nasıp etsın ınsallah,hamılelerımıze saglık sıhhat nasıp etsın,bebeklerımize uzun omur versın ınsallah.Hayırlısıyla kolaylıkla dogumlar yapabılmeyı nasıp etsın Rabbım ..amıııııııııın..
barıştık canım.... dün gece başım çok ağrıdı uyumuşum erkenden baktım biri başımı okşuyor eşim meğer masaj yapıyormuş.. öyle gelişti işte. iyiyiyzz şükürr.. o gün yaşanmamış gibi hiç konuşmadık bile o günü...rodinia naptın canım mrk ettim seniiii
barıştık canım.... dün gece başım çok ağrıdı uyumuşum erkenden baktım biri başımı okşuyor eşim meğer masaj yapıyormuş.. öyle gelişti işte. iyiyiyzz şükürr.. o gün yaşanmamış gibi hiç konuşmadık bile o günü...
aman aman inşallah yaşanmaz bir daha... Bu arada hayırlı kandillerr.. Allaahım sağlıkla bebişini kucağına almayı nasip etsinn.. Yuvanda hep mutluluk çınlansın...iyi canım çok sevinddim aman kırmayın birbirinizi.
aman aman inşallah yaşanmaz bir daha... Bu arada hayırlı kandillerr.. Allaahım sağlıkla bebişini kucağına almayı nasip etsinn.. Yuvanda hep mutluluk çınlansın...
amin canımmm...1.200 çıktı gecen hafta ama arada nokta olduğu için birnokta200müş yani :)))ayyy canım benim saol.amin hepimize inşş.sanada ikiz nasip etsin inş.en hayırlı zamanda.allah tüm dualarımızı kabul etsin.inş.
canım senin bi bt hcg değerin yazıodu burda benim 1027 mi ne çıkmıştı.sende 1200 mü yazmıştınn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?