Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

amin canımmm...1.200 çıktı gecen hafta ama arada nokta olduğu için birnokta200müş yani :)))
bende önce heyecanlanmıştım...

hımmm daha günün geçmedi dimi ama benim 2 gün geçti kanda çıkmaz dediler ama yapalım dediler düşünnn.inş vardır canımmmm benimm

hımmm daha günün geçmedi dimi ama benim 2 gün geçti kanda çıkmaz dediler ama yapalım dediler düşünnn.inş vardır canımmmm benimm
inşallah canımm cumadan itibaren bekliyoruz işte gelmemesini...
canım ben yatayım eşim uyudu koltukta ... Çok öpüyorumm iyi geceler....

inşallah canım bende 2. bebeği düşünüyorum ama sanırım buradan mı paylaşım yapacağız ben folik asite başladım 2 hafta oluyor gerçi erken mi açılıyor konu başlıkları bilmiyorum ben mart sonu korunmayı bırakcaz inşallah benim gibi annelerle paylaşımda blunak istemiştim

canım biz hepimiz buraya geldiğimizde hamile diildik.şimdi bi çoğumuz hamileyiz.inş herkes hamile olurr.allah tüm isteyenlere nasip etsin.böle dertleşios burda işte sende hoşgeldin topiğimize.ilk olmadığına göre bilirsin şaaak die tutmuoo.benim ilk 5 yada 6 ayda mı ne tutmuştuu.en kısa zamanda tıtar inş.ilki kaç yaşında cinsiyeti ne?

hoşbulduk canım ben evlendikten hemen sonra hamile kaldım bilmiyorum bu sefer nasıl sanki yine hemen kalacakmışım gibi böyle doğum tarihini falan bakıyorum bir heyecan falan var allah uygun zamanda nasip eder insallahta sağlıcakla onuda kucaklarız.oğlum var 3yaş+2 aylık aslında oğlum kreşe başladı tam olarak konuşmaya başladı diyebilrim biraz tereddütlüydüm ama tek başına büyümesine gönlüm razı olmadı yanına arkadaş olur hem ikinci doğarsa oğlum yanına arkadaş olur diye düşündük .geçen kadın doğumcuma gittim tahlil falan yaptırdık kan değerlerim az çıktı ferra sanol verdi günde 2 tanede folic asit plus alıyorum aslında birazda zayıflamam lazım öyle uğraşlarla geçiyor zaman.
senin kaç tane çocuğun var canım .

maşallah canımmm.ii hazırlıklara başlamışsıın.geç kalma anca tutuo.ben hemen olcak sanmıştım.herkes dedi izinlerini kullanamazsın bırak korunma die dinleyen kim.şimdi doğum sonrası iznimin 1 ayı gidio.ama olsun şükür kızım benle...canım benim daha ilk bebeğim oda 24 haftalık daha.hayırlısıyla doğmasını bekliorum işteee

bende avatardaki prensesi senin kızın sandım canım hayırlısıyla geçer günler kucağına aldığın günlerde gelir inşallah bende su gibi geçmişti zaman 2.cocuk fikri çok ürkütüyordu ama sonradan alıştım arkadaş olacak diye diye kendimi motive ediyorum.inanır mısın hamile kalınmadan hamilelikten korkuyor insan ben bunu şimdi farkediyorum kocaman göbiş aman birşey olursa falan diye korkular giriyo hani benim oğlan çok hareketli ya üstüme atlar göbeğime vurursa diye evhamlanıyorum şimdiden .napicam bilmiyorum

ayyy sorma ne zormuş ya bu 9 ay bişey olcak die ödü kopuo insanınnn.ama yinede çook güzel bi duyguu.korkma canım allah hayırlısını versinn.nasipse hiç bişey olmaz gelir dünyaya.ama deilse sen napsanda boşş.allah korur inş.sen şimdiden bölesen ooooo.o avatar kardeşim.kızım ona benzesin die koydummmm

evet canım çok tatlı inşallah benzer ama kızlar çoğunlukla halaya çeker derler pek tutmuyor bu felsefe öyle annesinin kopyası bebişler varki çok tatlılar maşallah. kız çocukları daha bir tatlı oluyorlar orası kesin ama kendilerini sevdiriyorlar .ben artık buraya sürekli gelirim canım bu arada sıcakkanlılığın için teşekkür ederim.sizlerle yola devam ediyorum diğer arkadaşlarlada ilerleyen zamanlarda tanışırım inşallah. ben yatıyorum iyi geceler allah rahatlık versin minik bebişciğinle

saol tatlım beklerisss.ben tşk ederimm.topiğimiz hep böledirr.bende çok seviom kıs çocuklarını.ii gecelerr..

günaydın kızlar ben 2-3 gün falan giremiyecegim haber vereyim dedim birde bugün tekrar test yaptım gene negatif ama hala gelen giden yokkkkkkkk

kızlar kandiliniz mübarek sevgililer gününüz kutlu olsunnnnnnnnn

Günaydınlar kızlar.. Hepinize Hayırlı Kandiller.. Bu Mübarek Günde Allahımm Hepimizin Tüm Dileklerini Duysunn.. Güzel Haberler İstediğimiz Haberleri Alırız İnşallah.. Hamiş Olanlara Allah Bebişlerini Bir Avazda Sağlıkla Kucaklarına Almayı Nasip Etsin.. Hamiş Olmak İsteyenlere de Tez Zaman İstedikleri Kadar Sağlıkla Uygun Zamanda Nasip Etsin.
AMİNNNNNNNNNNNNNNN:::::::::::::::::

günaydın kızlar ben 2-3 gün falan giremiyecegim haber vereyim dedim birde bugün tekrar test yaptım gene negatif ama hala gelen giden yokkkkkkkk
Günauydın canım kaç gün geçmiş oldu şimdi.. Doktor hiç birşey demiyormu çok merak etttimm...
kızlar kandiliniz mübarek sevgililer gününüz kutlu olsunnnnnnnnn
Canım seninde kutlu olsunn... Allah hepimize önce sağlık sonra bebişlerimizi versin...

amiiin amiiin kuzucum..Allah kabul etsiin.

günaydın kızlar hayırlı kandiller nasılsınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…